جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1276
به سوی الهیات کتاب مقدسی حضور خدا در الهیات مسیحی: بررسی چگونگی تأثیر تفاسیر متفاوت از حضور الهی بر مراسم عبادت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Karl Tsatalbasidis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مشکل علی‌رغم توافق جهانی در مورد اهمیت حضور الهی به‌عنوان جنبه مرکزی عبادت، سه راه متضاد وجود دارد که از طریق آن حضور خدا به عبادت مربوط می‌شود. آنها به طور گسترده با سنت های مذهبی اصلی مطابقت دارند: مذهبی (کاتولیک رومی)، کریگماتیک (پروتستان) و کاریزماتیک (پنطیکاستی و بین فرقه ای). در وضعیت کنونی ما، این توافق جهانی در مورد حضور خدا به عنوان جنبه مرکزی عبادت چگونه با ابزارهای متضادی که جماعات حضور او را ارزیابی می کنند، ارتباط دارد؟ هدف هدف از این مطالعه (1) توصیف چگونگی ارتباط بین سه دیدگاه متفاوت حضور خدا با نیایش، (2) تعیین علت / عوامل این واگرایی با تمرکز بر حضور الهی به عنوان مؤلفه مرکزی، و 3) برای غلبه بر این اختلاف با بررسی امکان توسعه الهیات حضور الهی بر اساس کتاب مقدس. روش شناسی روش شناسی در این مطالعه شامل مروری تاریخی بر ماهیت و گستره تعارض دینی در مسیحیت، روشی پدیدارشناختی که تمام بخش های عبادت را کشف کرد، روشی مدلی که تمام بخش های عبادت را حول حضور الهی گروه بندی می کرد، روشی هرمنوتیکی بود. روشی که پیش‌فرض‌های هرمنوتیکی کلان را که هر مدل تفسیر می‌کند، و یک روش تفسیری و سیستماتیک از کتب مقدس OT و NT منتخب را آشکار کرد. یافته‌ها مهم‌ترین یافته‌ای که در بررسی اجمالی تاریخی آشکار شد این بود که پروتستان‌ها و کاریزماتیک‌ها که از واژه‌های حضور واقعی و استحاله موسیقایی برای توصیف حضور الهی در موعظه و موسیقی استفاده می‌کنند، هرگز تفسیر حضور الهی را از طریق استحاله مورد حمایت کلیسای کاتولیک به چالش نکشیده‌اند. این امر منجر به دیدگاه های متناقض در مورد حضور الهی، بقیه اجزای دینی و جستجوی جهانی برای وحدت شده است. در نتیجه، این مطالعه به این نتیجه رسید که دو علت اصلی کثرت گرایی و عدم اتحاد در دعای مسیحی وجود دارد. اولین مورد استفاده عمدی از هستی بی‌زمان از طریق فرضیه استحاله توسط مدل Sacramental است. دوم شکست مدل‌های کریگماتیک و کاریزماتیک در ساختارشکنی فرضیه استحاله، و به کار بردن اصل سولا اسکریپتورا در حضور الهی، بقیه مؤلفه‌های دینی، و در جستجوی جهان‌شمول برای وحدت. از آنجایی که مدل‌های قبلی نتوانستند اصل Sola Scriptura را برای همه مؤلفه‌های آیینی اعمال کنند، هدف مدل پناهگاه کتاب مقدس استفاده از یک تفسیر پدیدارشناختی برای قسمت‌های انتخابی OT و NT بود که در آن مؤلفه‌های آیینی یافت می‌شوند.
کیش طبیعت: مذهب طبیعی، پروتستان ها، و اعتقاد روشنگرانه در آمریکای اولیه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Matthew Millsap
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : علیرغم تمایل محققان به شناسایی دین طبیعی با معنویت روشنگری - نظام اعتقادی شفتسبری، هاچسون و ولتر - پروتستان های ارتدوکس در اوایل دوره مدرن به طور مشابه این باورهای مذهبی مشروع را که از منابع غیر متنی و مردمان غیر مسیحی صادر شده بود، دریافتند. پروتستان‌های انجیلی، معتدل یا عقل‌گرا همگی می‌دانستند که طبیعت و عقل، یا مشاهدات برگرفته از تاریخ بشر و نظم خلقت، ارواح عاقل را وادار می‌کنند تا واقعیت برخی از اصول دینی را ببینند: وجود و کمالات خداوند، مشیت الهی. ، جاودانگی روح و یک حالت پاداش و کیفر در آینده. این پایان نامه به بررسی چگونگی درک و به کارگیری این دکترین پروتستان های آمریکایی قرن هجدهم می پردازد و استدلال می کند که این مؤمنان مسیحی نه تنها با حقایق معنوی که از عقل سرچشمه می گیرند راحت بودند، بلکه اغلب به اصول دینی طبیعی به عنوان شکلی از اخلاق عمومی و مذهب مدنی متوسل می شدند.
در خصوص زمین آنگونه که در بهشت است: مطالعه رویه شفابخش بیل جانسون [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Abigail Delyth Shuttleworth
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه به بررسی عملکرد شفابخش بیل جانسون می‌پردازد که در متن کلیسای بتل، کالیفرنیا انجام شده است. این مطالعه با درگیر شدن در الهیات عملی، از چرخه تحقیقات شبانی برای بررسی و تحلیل این عمل شفابخش استفاده می کند. با تکیه بر مطالب منبع اولیه و یافته‌های تحقیقات تجربی، اصول اصلی عمل شفابخش جانسون را با آزار دادن الهیات مورد حمایت و عملی شناسایی می‌کند. یافته‌های تحقیق با نظریه زنجیره‌های آیینی تعاملی راندال کالینز و همچنین با دیگرانی که نظریه کالینز را توسعه داده‌اند، وارد گفتگو می‌شوند. این پایان‌نامه الهیات جانسون را نقد می‌کند و توصیه می‌کند که او تعمدی‌تر با الهیات دانشگاهی به‌ویژه در رابطه با مسیح‌شناسی، سوتریولوژی و آخرت‌شناسی درگیر شود. این پایان نامه به دنبال اصلاح موضع مسیح شناختی جانسون از طریق گفتگو با الهیات کنوتیک آکادمیک است. این پیشنهاد می کند که جانسون عناصر رمز و راز، رنج و ناامیدی را که اغلب در الهیات او نادیده گرفته می شود، توضیح دهد. علاوه بر این، این مطالعه ابزاری برای مفهوم سازی اهمیت محلی و جهانی بیل جانسون و کلیسای بتل در رابطه با عمل شفا ارائه می دهد. این اولین مطالعه آکادمیک است که بر این موضوعات تمرکز دارد و به همین ترتیب بینشی در مورد پدیده محلی و جهانی ناشی از جانسون و جامعه کلیسای بتل ارائه می دهد.
کاوش انتقادی و نقد الهیاتی از هستی شناسی صورت یافته مایکل پولانی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Andrew W Steiger
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : دانش پژوهی تمایل دارد بر نقد پولانی از عینیت گرایی تمرکز کند که منجر به مشارکت های فلسفی او، عمدتاً در معرفت شناسی چیزی است که پولانی آن را دانش شخصی می نامد. با این حال، نقد پولانی به همان اندازه با هستی شناسی او گره خورده است. نیاز به کاوش و نقد هستی شناسی ساختار یافته پولانی وجود دارد، به ویژه که در مورد سایبرنتیک و افراد انسانی کاربرد دارد. پولانی هستی شناسی کاملاً توسعه یافته ای ارائه نکرده است، اما قطعات فلسفی در نقد عینیت گرایی مشهود هستند. با توسل به مجموعه وسیع آثار منتشر شده و منتشر نشده پولانی، هستی شناسی او در کنار هم قرار می گیرد. آنچه پدیدار می‌شود، ساختار هستی‌شناختی است که معرفت‌شناسی و هستی‌شناسی را به هم متصل می‌کند، بر اساس کنترل دوگانه بین دنیایی از جزییات، مشروط به شکل‌دهی طبیعی-و ترکیبات، تابع شکل‌دهی مصنوعی، همانطور که توسط شرایط مرزی و اصول عملیاتی تعریف می‌شود. پولانی با استدلال از شکل‌دهی مصنوعی، هستی‌شناسی از هدف را پیشنهاد کرد که در آن افراد هم ترکیبات معنی‌داری را ایجاد می‌کنند و هم آنها را با مثال‌هایی در زبان و ماشین‌ها رمزگشایی می‌کنند. پولانی متوجه شد که نمونه پیشنهادی او از ماشین‌ها این پتانسیل را دارد که فلسفه او را، به ویژه در حوزه سایبرنتیک، مانند یادگیری ماشین، تضعیف کند. همانطور که خطاب شد؛ با این حال، این فرصت را نیز برای رمزگشایی هستی شناسی انسانی به عنوان یک ماشین بیولوژیکی فراهم می کند. ادعا می‌شود که قدردانی از دغدغه اخلاقی و وظیفه‌گرایانه پولانی عمدتاً در پژوهش‌های پولانی غایب است - دغدغه‌ای که زیربنای نقد او از عینیت‌گرایی است و در نهایت نتیجه‌گیری هستی‌شناختی او را از آنچه هدف هستی‌شناختی بشریت را تعریف می‌کند، پایه‌گذاری می‌کند. با استفاده از هستی شناسی ساختار یافته پولانی برای افراد انسانی، یک اصل عملیاتی deontic مواجه می شود که نیاز به پشتیبانی از بالا به پایین دارد. پولانی در نقد عینیت گرایی، فلسفه هستی شناختی متعادل تری را مطرح کرد که هم علم ناب و هم علم کاربردی را ارج می نهد، اما، با توجه به تقلیل ناپذیری شرایط مرزی و اصول عملیاتی، به اولویت وجودی از بالا به پایین بیشتر در ترکیبات و به ویژه در وجود شخصی نیاز دارد. استدلال می‌شود که خداباوری می‌تواند ساختاری از بالا به پایین برای حمایت از هستی‌شناسی پولانی فراهم کند، بدون اینکه در عین‌گرایی فرو بریزد.
تجسم مجدد فرد مقاوم: تاملاتی در مورد علم سازگاری انسان در پرتو پل ریکور و جولیان نوریچ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Nathan Hadley White
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه مفهوم تاب آوری را در پرتو رشته های علوم اجتماعی، فلسفه و الهیات درگیر می کند. مشاهده تاب‌آوری از طریق این لنزها امکان «تصور مجدد» پاسخ‌های انسان به ناملایمات را به شیوه‌ای ارائه می‌دهد که هم فرضیات زیربنای تاب‌آوری را زیر سؤال می‌برد و هم تحقیقات فعلی را تأیید می‌کند. داده‌های علوم اجتماعی برای درک عوامل مهم در انعطاف‌پذیری انسان در برابر ناملایمات بنیادی هستند، اما ممکن است از طریق روایت‌های روایی انسان «ضخیم‌تر» شوند. توجه به پدیدارشناسی هرمنوتیکی پل ریکور بینشی را در مورد «مازاد معنا» ممکن از طریق روایت و هویت انسانی که در رابطه با دیگری شکل می‌گیرد، فراهم می‌کند. اینها وقتی در پرتو روایت انجیل مسیحی که معنا را از طریق ارتباط با خدای خودبخش آشکار می کند، درک می شوند، اهمیت بیشتری پیدا می کنند. جولیان نورویچ به عنوان نمونه ای از معنی دار بودن روایت انجیل عمل می کند که از طریق تجربه شخصی عشق الهی شناخته شده است. بنابراین، فرد تاب‌آور را می‌توان از طریق روایت دگرگون‌کننده انجیل دوباره تصور کرد. درک تازه‌ای از شخصیت، پاسخ‌ها به ناملایمات را در معنای «جهان» پیش‌بینی‌شده توسط این روایت قرار می‌دهد. از طریق مشارکت در روایت انجیل، عشق به خدا با ایجاد معنا و پیوند در محیطی از امید معاد شناختی، انعطاف پذیری انسان را ایجاد می کند.
کلیسا  به سوی غیات جاودان خدای سه گانه: به سوی کلیسای تثلیث پنطیکاستی از الهیات مبتنی بر الهیات اولیه کلیسای حواری در پادشاهی متحده [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Alan Black
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه کلیسای شناسی نویسندگان اولیه کلیسای حواری در بریتانیا را بررسی می کند و به دنبال آن است که بر این مجموعه تفکر پنطیکاستی که عمدتاً نادیده گرفته شده است، برای کار متضاد الهیات سیستماتیک پنطیکاستی معاصر استناد کند. تاکید خاصی بر اندیشه D.P. ویلیامز به عنوان مهم ترین نویسنده حواری در سال های اولیه نهضت. ارتباط بین کلیسای شناسی حواری و متمایز پنطیکاستی از تعمید در روح القدس، و همچنین نقش الهیات تثلیث در کلیسای شناسی حواری اولیه بررسی می شود. سپس توجه به مضامین متمایز حواری، از جمله خدمت 5 گانه و هدف ابدی، و نیز رویکرد آنها به سایر آموزه های کلیسایی از جمله توتوس مسیح و عشای خداوند، قبل از حرکت به سمت یک ترکیب سازنده معطوف می شود.
به سوی کلیسای رهایی بخش شناسانه آمریکای لاتین: کلیسای محلی به عنوان یک پروژه تاریخی تحول آفرین اجتماعی و فرهنگی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ryan Redding Gladwin
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : به دلیل تغییرات شدید (سیاسی، اجتماعی-فرهنگی و کلیسایی) در آمریکای لاتین از زمان پیدایش الهیات آمریکای لاتین در دهه‌های 1960 و 70 و حضور مداوم و زیان‌بار فقر و بی‌عدالتی، مقابله با زمان حال برای الهیات ضروری است. بافت اجتماعی-فرهنگی و کلیسایی. از طریق توسعه یک بررسی جامعه‌شناختی و تاریخی آرژانتین در نیم قرن گذشته، این تز استدلال می‌کند که اکنون امید چندانی برای احیای پروژه تاریخی پیروزمندانه و کلان اجتماعی الهیات آزادی‌بخش آمریکای لاتین ندارد، اما در عوض نیازمند یک برنامه آگاهانه است. تأمل الهیاتی در خرد اجتماعی همچنین دیدگاه‌های مختلف الهیاتی آمریکای لاتین (آزادی‌خواهانه، انجیلی مترقی، و پنطیکاستی/نوپنطیکاستی) را درگیر می‌کند و استدلال می‌کند که جامعه در مرکز تصورات آن‌ها از دگرگونی قرار دارد و بر این اساس، کلیسای محلی یک پروژه تاریخی تحول‌آفرین بالقوه است. این پتانسیل تحول‌آفرین را از طریق مطالعات موردی قوم‌نگاری و الهیاتی دو کلیسای باپتیست محلی (انجیلی مترقی و نوپنطیکاستی) در بوئنوس آیرس بزرگ، آرژانتین بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که بافت کلیسایی کنونی متنوع و بحث‌انگیز است، اما با این وجود مکان بالقوه دگرگونی است. این ادعا می کند که کلیسای محلی یک پروژه تاریخی مناسب برای الهیات آمریکای لاتین است زیرا به عنوان پلی بین زمان حال تبعیدی و مدینه فاضله پادشاهی خدا، بین دگرگونی فردی و اجتماعی، و بین علوم تاریخی متمرکز بر هرمنوتیک و علوم تاریخی عمل می کند. علوم اجتماعی انتقادی با محوریت رهایی بخش. این نتیجه گیری می کند که کلیسای محلی یک پروژه تاریخی تحول آفرین به عنوان یک جامعه گردهمایی است که می خواهد از طریق رویارویی غیر خشونت آمیز، آشتی دهنده وحدت و تشخیص وفادار و مؤثر باشد.
به سوی تعامل با امر سکولار: تخیلات اجتماعی مدرن چارلز تیلور، شکوفایی بشر و روش الهیاتی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jenifer A. Daley
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : به نظر می رسد که سکولاریزاسیون فزاینده در مواجهه با پیشنهادات مسیحی برای یک اصل فقط کتاب مقدس برای الهیات است. سؤالی که این پایان نامه به بررسی آن می پردازد این است که "الاهیات مسیحی چگونه با بن بست کلیسا-جامعه ناشی می شود، به گونه ای که هم به کتاب مقدس وفادار باشد و هم همزمان قابل درک باشد، بدون اینکه به نظر برسد یک جنبه را بر دیگری برتری می دهد؟" یعنی «روش الهیاتی باید چه شکلی برای تعامل مؤثر با سکولارها داشته باشد؟» این مطالعه نشان می دهد که پاسخ ممکن است در آمیختگی ابتکاری کتاب مقدس با مفاهیم وام گرفته شده از فرهنگ سکولار باشد. بنابراین، این پایان نامه به مشکل نیاز به روش شناسی الهیات قوی و چند بعدی پاسخ می دهد که به دنبال افزایش تعامل با فلسفه و فرهنگ سکولار است. در پی تغییرات فرهنگی و پویایی‌های سکولار، این پایان‌نامه از بیان تخیل‌های اجتماعی مدرن چارلز تیلور و تزهای همراه آن در مورد سکولاریته نشأت می‌گیرد. این مطالعه نشان می‌دهد که به نظر تیلور، سکولارها چگونه خود فهمی و روحیه شکوفایی اقتصادی انسان را از طریق تغییرات و تعاملات مداوم در ادراکات فلسفه، انسان‌شناسی، جامعه‌شناسی و الهیات (PAST) به دست آورده‌اند. از این منظر، پایان نامه نشان می دهد که چگونه هویت سکولار در اقتصاد (οἰκονόμος) - جنبه های مادی فعالیت های انسانی (تولید ثروت) درگیر می شود. از نظر روش‌شناسی، با استفاده از رویکردی چهار وجهی، این پایان‌نامه این مفاهیم مهم را مورد بررسی قرار می‌دهد: اول، با خوانش پویایی‌های تبارشناسی منتخب تخیلات اجتماعی مدرن. ثانیاً، از طریق خطوط بیان سکولاریته چارلز تیلور. ثالثاً، از طریق تحلیل های کتاب مقدسی از تخیلات اجتماعی و شکوفایی انسان. و چهارم، با گسترش افق معنایی خود با استفاده مجدد از درس‌ها، مفاهیم و بازخوانی‌های حاصل از به کارگیری یک اصل کتاب مقدس با هدایت روح برای ارائه طرحی از یک مدل چند بعدی به سمت تعامل سکولار. فصل‌های این پایان‌نامه ملاحظات سکولار را فراتر از دیدگاه علوم اجتماعی به قانون کتاب مقدس گسترش می‌دهد و به لنز جدید کتاب مقدس اجازه می‌دهد تا اصطلاح «شکوفایی انسان» را از اقتصاد به مفهومی جامع‌تر گسترش دهد و درک جدیدی از گذشته و οἰκονόμος ایجاد کند.
کلیسای زیبایی شناسی: پاسخ الهیاتی آنگلیکن به کار چارلز تیلور در مورد امر سکولار [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jamie Franklin
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه، من کار چارلز تیلور را از منظر الهیاتی در نظر می‌گیرم و به طور خاص این توجه را به موضوع کلیسای شناسی مرتبط می‌کنم. من استدلال می‌کنم که تیلور و متفکران مرتبط مانند جان میلبنک و روآن ویلیامز به چیزی اشاره می‌کنند که من «کلیسای‌شناسی زیبایی‌شناسانه» می‌نامم، که کلیسای‌شناسی است که ارزش زیادی قائل است و زیبایی‌شناسی را در درک و عمل خود به کار می‌گیرد. من با مشاهده این نکته شروع می کنم که کار تیلور شرحی از فروپاشی رابطه مفهومی امر درونی و متعالی در مدرنیته ارائه می دهد. من به گزارش تیلور گزارش جان میلبنک و جنبش رادیکال ارتدوکسی را اضافه می کنم و استدلال می کنم که کار میلبانک تا حد زیادی مکمل کار تیلور است و در حالی که شجره نامه تیلور در سطح عمدتاً تاریخی-فرهنگی عمل می کند، میلبانک جنبش های نخبگان سطح بالا را در نظر می گیرد. حوزه الهیات و فلسفه فصل آخر از الهیات و کلیسای شناسی روآن ویلیامز استفاده می کند، که کار او دوباره مکمل آنچه پیش از این رفته است، به آن افزوده می شود و با ارائه بازتاب دست اول کشیشی و اسقفی، علاوه بر تأکید بر کلیسا که ریشه در آن دارد، به آن می افزاید. تاریخ و در نقاطی به مرزهای خود رسیده است. من نتیجه می‌گیرم که برخی مفاهیم مهم کلیسایی از مشاهده شکست نامشروع پیوند مفهومی امر درونی و متعالی ناشی می‌شود: اولاً، این مشاهده دلالت دارد که زیبایی‌شناسی ممکن است مقوله‌ای از نظر الهیات غنی‌تر از آن چیزی باشد که اغلب به آن اعتبار داده می‌شود. نه بی ربط است و نه لزوماً بت پرستی، بلکه می تواند مجرای مشروعی برای حضور خداوند باشد. بنابراین استدلال می‌شود که پیوند مجدد امر متعالی و امر درونی به خوبی با درک کلیسا که واقعیت مادی آداب مقدس و جایگاه کلیسا را ​​به‌عنوان تاریخی، جهانی و آخرت‌شناختی در نظر می‌گیرد، هماهنگ است. ثانیاً، زیبایی‌شناسی عذرخواهی قدرتمندی برای کلیسا فراهم می‌کند: زیبایی را نمی‌توان به پیش‌فرض‌های ماتریالیسم سکولار تقلیل داد، و بنابراین باید با توسل به مقوله‌های متعالی به حساب آید.
نگاهی به آینده: ارتقاء یک مشارکت جدید بین کشیشان و مردم در کلیسای کاتولیک در اسکاتلند [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mary Josephine Cullen
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : شورای دوم واتیکان دیدگاه جدیدی از رابطه کلیسایی بین افراد منسوب و غیر روحانی در کلیسای کاتولیک روم در چارچوب درک کلیسا به عنوان قوم خدا ارائه کرد. این موضوع مهمی برای درک خود و رسالت کلیسا است. همچنین پیامدهای عملی برای کلیسای کاتولیک در اسکاتلند دارد، زیرا این کلیسای با کاهش شدید مشاغل به سمت کشیشی منصوب شده مواجه است و سؤالاتی را در مورد نقش های نسبی کشیش ها و افراد غیر روحانی ایجاد می کند. اسقف‌ها در تلاش برای حفظ الگوهای سنتی زندگی کلیسا، در حال توسعه طرح‌هایی برای بستن و ادغام محله‌ها بر اساس تعداد پیش‌بینی‌شده کشیش هستند. این مطالعه رویکرد متفاوتی را بر اساس توسعه مشارکت بین افراد منسوب و غیر روحانی که بیانگر الهیات واتیکان دوم است، مورد بررسی قرار داد. برای بررسی این احتمال، این مطالعه از تحقیقات انجام شده در دو اسقف اسکاتلند بین سال‌های 1998 و 2000 استفاده کرد. شواهدی یافت شد که مشارکت جدیدی بین کشیش‌ها و مردم در برخی از جوامع محلی در حال توسعه است، اما همچنین نشان داد که تعهدات اسقف نشین به همکاری مشترک بین منصوب و غیر روحانی در عملکرد و ساختار کلیسا منعکس نشد. این تنش‌ها بین تعهد و عمل، که تلاش‌ها برای ایجاد یک مشارکت جدید را تضعیف می‌کرد، با کمک Ecumenism و یادگیری کاتولیک، یک استراتژی برای مشارکت کلیسا که با ارزیابی انتقادی کلیسا به تنش‌ها در عملکرد کلیسا از حرفه‌اش می‌پردازد، تحلیل شد. سنت و گشودگی نسبت به بینش دیگران. با گردآوری تجربیات کسانی که در تحقیق بایگانی شده با الهیات اکومنیسم پذیرا و آموزش کاتولیک شرکت کردند، عناصر یک مشارکت کلیسایی جدید بین منسوب و غیر روحانی شناسایی شد. آنها امکان نوع دیگری از آینده را برای کلیسای کاتولیک در اسکاتلند باز می کنند
  • تعداد رکورد ها : 1276