جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
زمان و واقعیت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Alba Papa-Grimaldi
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در پایان‌نامه‌ام ماهیت و محدودیت‌های مشاهده‌ی پدیداری را تحلیل می‌کنم: عدم امکان ذهن انسان برای درک ساختار نهایی هستی یا، همانطور که علم به‌طور دیگری آن را جهان می‌نامد. این تحقیق تا حدودی ناشی از ادعای برخی فیزیکدانان محترم بود که ما روزی همه چیز یا همانطور که اغلب می گویند ذهن خدا را خواهیم دانست. پایان نامه من حول فصل مرکزی (سومین) ساخته شده است که در آن ماهیت درک ما از رویدادها را تحلیل می کنم. در آنجا ادعا می‌کنم که وقتی تحت یک تحلیل دقیق قرار می‌گیریم، مفهوم رویداد به‌عنوان رخ‌داده در زمان و اشغال مدت زمان، به نوعی مفهومی متناقض است. در حالی که از یک طرف یک رویداد باید به عنوان یک مدت در نظر گرفته شود، از سوی دیگر این مدت زمان ضروری به این معنی است که هر رویدادی را که مشاهده می کنیم، آن چیزی نیست که واقعاً اتفاق می افتد. این به این دلیل است که وقوع آن شامل هر چیزی است که در این مدت اتفاق می افتد: رویدادهای فرعی خاصی که وقتی مشاهده می شوند همان ماهیت متناقض را نشان می دهند. بنابراین، هر گاه رویدادی را که مدت زمان زیادی را اشغال می‌کند، متمایز کنیم، شامل رویدادهای فرعی قابل دانستن یا فرضیه‌ای خواهد بود. اما این بدان معناست که هیچ یک از رویدادهای مشخص شده نمی تواند یک رویداد واقعی باشد، یا از نظر هستی شناسی، انبوهی از رویدادها را خواهیم داشت که همگی همزمان با رویداد اصلی اتفاق می افتند. من استدلال می‌کنم که در این مرحله، ما باید تیغ اوکام را به کار ببریم، و این شامل انکار واقعیت (به معنای اساسی) برای هر رویدادی است که به‌طور فوق‌العاده توصیف شده است. آنها باید یا همه واقعی باشند (چون همه آنها از یک ماهیت مشاهده ای هستند)، یا هیچ یک از آنها واقعی نخواهند بود. آنها نمی توانند همه واقعی باشند، زیرا این امر منجر به یک افزونگی غیرقابل قبول در هستی شناسی ما می شود، بنابراین باید نتیجه بگیریم که هیچ یک از آنها واقعی نیستند. ما حتی نمی توانیم ادعا کنیم که هر سری از رویدادهای فرعی در سطح خودش واقعی است، زیرا نمی توانیم بپذیریم که چندین سطح از واقعیت وجود دارد. واقعیت باید یک مفهوم کامل باشد یا بی فایده است، نمی توان آن را از ظاهر خارق العاده تشخیص داد.
ادامه آموزش دینی روحانیون در کلیسای انگلستان با اشاره خاص به اسقف نشین لندن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
John Kevin Eastell
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سؤالات اساسی که در پایان نامه به آنها پرداخته می شود به ماهیت خدمت تعیین شده کلیسای انگلیس در نزدیک شدن به قرن بیست و یکم و اینکه چه مقررات آموزشی برای آماده سازی و حفظ آن خدمت مورد نیاز است مربوط می شود. پس از مقدمه ای که روش شناسی پایان نامه و شرایط مرجع خاص برای مطالعه را به تفصیل بیان می کند، رشته های مختلفی که ثابت های وجود و عملکرد خدمتگزار را نشان می دهند از شواهد عهد جدید از طریق تاریخ کلیسا ردیابی می شوند. این کاوش تأثیراتی را شناسایی می‌کند که وزارت منصوب شده را شکل داده و نقش‌ها و هویت متغیری را در بافت تاریخی در حال تغییر آن فراهم کرده است. شرایط خاص وجود آن و کارکردهای نظارت، پاستورالیا و تدریس به عنوان ثابت های سنتی در تشکیل وزارتخانه حفظ شد. شواهد عهد جدید به رابطه بین شاگردی و سنت تعلیم خاخامی به عنوان مبنای خدمت رسولی توجه می کند. ساختار نوظهور فرم‌های وزیری با مقایسه قدیمی‌ترین آنها با جدیدترین اسناد عهد جدید شناسایی می‌شود. تحقیق در مورد تاریخ کلیسا سه دوره را جدا می کند که برای مطالعه در نظر گرفته می شوند. اولین مورد ظهور مسیحیت در جهان رومی چند نژادی، فرهنگی و مذهبی است. دوره دوم به کلیسای قرون وسطایی در انگلستان و نحوه مدیریت آموزشی منابع خود از نظر پرسنل و تأمین محلی می پردازد. ثالثاً، این مطالعه به کلیسای ویکتوریایی به عنوان نمونه ای از چگونگی سازماندهی تغییرات وزیران و به عنوان کلیسایی که میراث فوری کلیسای کنونی انگلستان را به جا گذاشته است، نگاه می کند. این پایان نامه سپس به بررسی شرایط فعلی آمادگی الهیات برای وزارت منصوب شده است که در دانشکده های الهیات مسکونی و دوره های آموزشی غیر مسکونی ارائه می شود. نقدی بر این ماده همراه با تحلیل ویژگی های آموزشی که در آن یافت می شود ارائه می شود. تحقیقات با بررسی آموزش پس از انتصاب و آموزش مداوم وزارتی ادامه دارد. در فصل پایانی، خلاصه‌ای از یافته‌های اصلی پایان‌نامه ارائه شده و اصول اصلاح آموزشی مشخص می‌شود. این منجر به ایجاد الگوی جدیدی از آموزش آموزشی برای وزارتخانه و در داخل آن می‌شود که بر اساس یک اصل پیوسته و ارتباط نزدیک با زمینه‌های منطقه‌ای در حال تغییر است.
بررسی معناسازی دینی در روان درمانی فردی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Navya Anand
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: به عنوان یک انسان، ما باید تجربیات خود را معنا کنیم تا معنای و هدفی در زندگی پیدا کنیم، به ویژه در مواقع دشوار. دین می تواند نقش مهمی در این فرآیند معناسازی ایفا کند و در چگونگی درک مردم و مقابله با رنج نقش داشته است. بخش اول این پایان نامه مروری نظری بر ادبیات موجود مربوط به معناسازی، دین و سلامت روان ارائه می کند. از نظر تاریخی، تحقیقات در مورد این موضوعات، دینداری را با پیامدهای روان درمانی مرتبط می کند و دیدگاه درمانگران را در مورد گنجاندن دین در درمان بررسی می کند. با این حال، کار کمی با کاربران خدمات مذهبی انجام شده است تا بفهمند آنها چگونه مشکلات سلامت روانی خود را درک می کنند، و راه هایی که در درمان فردی آنها مورد بررسی قرار گرفته است. بخش دوم این پایان نامه یک مطالعه تحلیلی تفسیری پدیدارشناختی را ارائه می‌کند که تجربیات پنج کاربر خدمات بهداشت روان مذهبی از ایمان، مشکلات سلامت روان و روان درمانی را بررسی می‌کند. این پایان نامه در کنار یک کارشناس با تجربه تهیه شد که در تمام مراحل توسعه تحقیق، حاکمیت، تجزیه و تحلیل داده ها و نگارش ورودی ارائه کرد. پیچیدگی ها و پیامدهای تولید مشترک برای تحقیقات کارآموز در بخش سوم پایان نامه بررسی شده است. بخش سوم همچنین کیفیت را در تحقیقات کیفی مورد بحث قرار می‌دهد و راهنمایی‌های موجود را برای کار تجربی ارائه‌شده در بخش دوم در تلاش برای ارزیابی انتقادی کیفیت این مطالعه اعمال می‌کند.
نقش مذهب، هویت و تبعیض در فرهنگ پذیری روسی زبانان ساکن فنلاند [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Liisa Tuhkanen
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرهنگ‌پذیری روسی‌زبانان، یکی از بزرگترین اقلیت‌های اروپا، از زمان سقوط اتحاد جماهیر شوروی، کانون توجه دانشگاهی و عمومی بوده است. در سال های اخیر، وضعیت آنها به دلیل تنش های فزاینده در روابط اتحادیه اروپا و روسیه پیچیده شده است. تحقیقات موجود نشان داده است که اهمیت دین ممکن است در زندگی مهاجران و سایر اقلیت های فرهنگی برجسته شود، به ویژه در مواقع دشواری، با این حال نقش دین در فرهنگ پذیری گروه های اقلیت به طور کلی و روسی زبانان به طور خاص تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده است. در مقابل این پس‌زمینه، این پایان‌نامه فرهنگ‌پذیری اقلیت روسی‌زبان فنلاند را از منظر دین، هویت و تبعیض بررسی می‌کند. با استفاده از یک طراحی ترکیبی که در آن کار میدانی کیفی گسترده (مشاهده شرکت‌کنندگان، مصاحبه‌های عمیق) با یک نظرسنجی در سراسر کشور تکمیل می‌شود (224 پاسخ‌دهنده به‌طور تصادفی از همه ساکنان فنلاند که زبان روسی را زبان مادری خود عنوان کرده‌اند)، تنوع داخلی را برجسته می‌کند. اقلیت روسی زبان و نیاز به رویکرد متقاطع به فرهنگ پذیری. این تز نشان می‌دهد که دین - که به‌عنوان باور، تعلق، تمرین و مشارکت مفهوم‌سازی می‌شود - نقش مهم‌تری در زندگی روسی‌زبانان فنلاند ایفا می‌کند که توسط آمارهای رسمی کم‌نظیر بودن اعضای مذهبی پیشنهاد می‌شود و پنج حوزه را برجسته می‌کند که از طریق آنها دین با فرهنگ‌پذیری ارتباط دارد: حمایت عملی، ساخت و نگهداری هویت، سازگاری اجتماعی، سازگاری روانی و به عنوان حائلی در برابر مشکلات. در عین حال، این تز استدلال می‌کند که نقش ایمان و مذهب در فرهنگ‌پذیری روسی‌زبانان فنلاند را نمی‌توان بدون بررسی تجربیات آنها از دیگران و تبعیض و همچنین تنوع و مخلوطی از محلی، قومی، ملی و فراملی به طور کامل درک کرد. هویت های برجسته در میان اعضای این گروه اقلیت متنوع و رو به رشد.
کاساندرا و دیدگاه زن در الکساندرای لیکوفرون [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
G Biffis
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که اکثر دانش آموزان الکساندرای لیکوفرون با مجموعه خاصی از مهارت های علمی به شعر آمده اند که دامنه موضوعی تحقیق آنها را محدود کرده است، در مقابل، هدف این پایان نامه این است که استدلال کند که در شعر هر جزئیات یک چیز است. قطعه ای از یک پازل که تنها مجموع اجزای آن معنای کامل آن را می رساند. کار حاضر چند رشته ای است و هدف آن نشان دادن این است که عناصر ناهمگون شعر، که به طور سنتی به حوزه های مختلف مطالعاتی (ادبی، تاریخی، باستان شناسی) تعلق دارند، در واقعیت به طور قابل توجهی بر اساس الگوهایی به هم مرتبط هستند که معنای خود را تنها زمانی آشکار می کنند که در آنها در نظر گرفته شود. تمامیت ارتباط متقابل این جنبه‌ها بر یک اصل وحدت‌بخش اصلی است: این واقعیت که راوی زن است. این تز استدلال می‌کند که کاساندرا یک شخصیت متقاعدکننده است و نه رسانه‌ای که برای انسجام دادن به داستان‌ها و قسمت‌های متعددی که خود شعر را تشکیل می‌دهند، استفاده می‌شود. سپس، به‌ویژه بر این موضوع تمرکز می‌کند که چگونه زنانگی کاساندرا چندین جنبه مشخص شعر را تعیین می‌کند: انتخاب محتوا، چشم‌انداز کانونی، و ثبت سبکی که در آن پیش‌گویی بیان می‌شود. متن از ما می‌خواهد که همه این رشته‌های مختلف را به یکباره در نظر بگیریم تا به اهمیت شعر برای مطالعه ارائه ادبی زن در فرهنگ یونانی پی ببریم. این پایان نامه به تعامل بین روایت کاساندرا و علاقه آشکار درون متن به اعمال مذهبی، به ویژه آنهایی که به خود کاساندرا مربوط می شود، می پردازد. شاعرانگی لیکوفرون پیوسته به دنیای اسطوره و گذشته اشاره دارد و در عین حال فعالانه خوانندگان خیالی آن و همچنین نسل های آینده را درگیر می کند. از این نظر، شعر با آزمایش‌هایی که دیگر شاعران هلنیستی انجام داده‌اند، با تعامل سطوح زمانی مختلف هماهنگ است.
جهان و ذهن در تراکتاتوس ویتگنشتاین [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
Tejedor-Palau, María Asunción (ماریا آسونسیون تجدور-پالائو)
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سطح قابل توجهی از مناقشه در مورد اینکه دقیقاً دیدگاه های تراکتاتوس در مورد جهان و ذهن چگونه باید درک شود، باقی می ماند. این پایان نامه تفسیری از تفکر ویتگنشتاین ارائه می دهد. این به تفسیری جدید و مبتنی بر ایمن‌تر از نوشته‌های اولیه او می‌رسد که ارتباط مستقیم آنها را با مشغله‌های فلسفی کنونی نشان می‌دهد و بر وابستگی متقابل قوی‌ای که بین افکار اولیه او درباره این دو حوزه وجود دارد، تأکید می‌کند. اولین وظیفه پایان نامه این است که نشان دهد «دنیای تراکتاریایی» باید به عنوان جهانی درک شود که ممکن است در تجربه به آن داده شود: اشیاء دارای فرم و محتوای متمایز هستند و می توانند با ترکیب با یکدیگر، معمولی تولید کنند. واقعیت پس از تثبیت این موضوع، وضعیت متافیزیکی و هستی‌شناختی اشیاء به تفصیل مورد بررسی قرار می‌گیرد و به این نتیجه می‌رسد که اشیاء نه پدیده‌ای هستند و نه مادی، قابل درک نیستند و مشخص نیست که ویتگنشتاین یک هستی‌شناسی مشخص از اشیا را در ذهن داشته است. او تراکتاتوس را نوشت. سپس درک جدیدی از شرح ویتگنشتاین از معانی نام‌ها و نظریه تصویر او ارائه دادم و نشان دادم که جهت مشخصی از تعین از جهان به زبان در Tractatus وجود دارد، دیدگاهی که اخیراً مورد تردید قرار گرفته است. سپس تمایز ویتگنشتاین بین حس، بی‌معنا و مزخرف روشن می‌شود و روایت او از ارتباط بین زبان و جهان مورد بررسی قرار می‌گیرد. این به من اجازه می‌دهد تا ثابت کنم که Tractatus آنطور که برخی از نویسندگان پیشنهاد کرده‌اند، یک ماورایی و نمایانگر خود در محدوده‌های جهان نیست. به گفته ویتگنشتاین، برای امکان نمایندگی چنین شخصی لازم نیست. این موضوع که آیا تراکتاتوس نوع دیگری از موضوع را در حدود جهان مطرح می‌کند، سپس در چارچوب اظهارات ویتگنشتاین در مورد انفرادی گرایی مورد بررسی قرار می‌گیرد.