جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 62
الهیات نظام مند: مقدمه ای بر عقاید انجیل
نویسنده:
Wayne Grudem
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Zondervan,
الهیات آلتیزر: نقد و پاسخ
نویسنده:
Cobb John B., Jr
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
صداهای تثلیثی در الهیات سیستماتیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul Louis Metzger
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
T&T Clark Int'l,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آواهای تثلیثی در الهیات سیستماتیک یک کاوش چند نویسنده از الهیات سیستماتیک از دیدگاه تثلیث است. هدف آن نشان دادن این است که چگونه آموزه تثلیث بر سایر آموزه‌های کلیدی - از پیش‌پرده‌ها تا آخرت‌شناسی و اخلاق الهیاتی، روشن می‌شود. برای وام گرفتن عبارتی از رابرت جنسون، آموزه تثلیث «معمای جداگانه ای نیست که باید حل شود، بلکه چارچوبی است که در آن همه معماهای الهیات باید حل شوند». با توجه به کمبود الهیات سیستماتیک که به صورت «تثلیثی» انجام شده اند، این پروژه جمعی مسیری را پیشنهاد می کند که در فرمول بندی هر دکترین خاصی که در این جلد ارائه شده است، باید دنبال شود. صدای تثلیث با توجه به ارائه منحصر به فرد خود از مضامین اصلی الهیات سیستماتیک در نظم کلاسیک خود، و در عین حال از دیدگاه تثلیث، به اثر مهمی تبدیل خواهد شد. مشارکت‌کنندگان آن شامل الهی‌دانان کهنه‌کار و همچنین دانشمندان جوان‌تر هستند که با انرژی از این تمرکز تثلیثی استفاده می‌کنند. مشارکت‌کنندگان سنت‌های الهیات و مکان‌های جغرافیایی مختلف را نشان می‌دهند که مطمئناً به تحقیق الهیات غنا می‌بخشد. این مجموعه که به یاد یکی از پیشگامان احیای الهیات تثلیثی، پروفسور فقید کالین گانتون، تقدیم شده است، بیانگر رفتاری متمایز از سیستماتیک است که قصد دارد حیاتی بودن نزدیک شدن به همه جنبه های ایمان را از منظر خودآگاهانه تثلیث نشان دهد.
الهیات تاریخی: درآمدی بر دکترین مسیحی: راهنمای الهیات سیستماتیک وین گرودم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Allison, Gregg R.; Grudem, Wayne A
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Zondervan ,
عقل یا حماقت؟ : بررسی انتقادی الهیات صلیب ابرهارد یونگل
نویسنده:
Deborah Louise Casewell
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : الهیات ابرهارد یونگل تلاش می‌کند تا درباره وجود خدا و اینکه چگونه بشریت از طریق شناخت خدا از مصلوب شدن مسیح به دست می‌آید، بازاندیشی کند. یونگل با تمرکز بر مصلوب شدن و رستاخیز مسیح پیشنهاد می‌کند که الهیات صلیب باید مبنای شناخت بشر از خدا باشد، همانطور که همه چیز در مورد تثلیث و مسیح‌شناسی باید از صلیب گفته شود. همانطور که یونگل معتقد است که انسانیت مسیح نمونه و مبنای بشریت است، صلیب همچنین منبع اطلاعات انسان شناسی الهیاتی یونگل است. این پایان نامه به دنبال این است که مشخص کند آیا تمرکز یونگل بر صلیب به عنوان منبع همه دانش الهیات منجر به دیدگاه محدودی از خدا، مسیح و بشریت می شود یا خیر. برای انجام این کار، پایان نامه به تاریخ و زمینه خود یونگل و چرایی علاقه او به پایه گذاری الهیات بر صلیب می پردازد. این پایان نامه همچنین به تاریخچه تعامل انتقادی با یونگل و نتایجی که آن آثار به آن رسیده اند می پردازد. تاریخچه الهیات صلیب، از منشأ آن در لوتر تا ظهور آن در طول جنگ جهانی دوم و پس از آن، مورد بررسی قرار گرفته است. پس از تفصیل تاریخچه صلیب، فرمول خاص خود یونگل، در کنار مولتمان و سوله که نمایندگان اصلی الهیات صلیب در آلمان بودند، توضیح داده می شود. پس از انجام این کار، تأثیرات الهیات صلیب یونگل بر مسیح شناسی، آموزه خدا، و انسان شناسی به تفصیل بیان می شود و استدلال می شود که الهیات صلیب یونگل فعالیت شخص مسیح را محدود می کند و این محدودیت با او در تضاد است. تأکید بر اتحاد پریکورتیک تثلیث، و همچنین محدود کردن کنش انسان به یک انفعال خلاق. با این حال، این پایان نامه همچنین جنبه های مثبت الهیات صلیب یونگل را بررسی می کند. الهیات صلیب یونگل از نظر الهیاتی و فلسفی سخت‌گیرانه‌ترین الاهیات زمان خود است، و الهیات صلیب هنوز به عنوان یک کنترل هنجاری در اندیشه الهیات مورد نیاز است. علاوه بر این، این پایان نامه بررسی می کند که چگونه می توان از روایت یونگل از عشق برای پیشبرد الهیات او و ترمیم برخی از آسیب هایی که محدودیت های الهیات او در مورد صلیب ایجاد می کند استفاده کرد.
الهیات به عنوان علم در آلمان قرن نوزدهم: از اف. سی. باور تا ارنست ترولچ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Johannes Zachhuber (یوهانس زاخوبر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه منشأ، توسعه و بحران پروژه الهیات آلمانی قرن نوزدهمی را به عنوان علم توصیف می کند. روایت آن بر دو مکتب کلامی غالب در این دوره متمرکز است، مکتب توبینگن و مکتب ریچل. کار آنها به عنوان یک تلاش بزرگ برای ترکیب الهیات تاریخی و سیستماتیک در پارادایم های دوگانه تاریخ گرایی و ایده آلیسم آلمانی ظاهر می شود. یوهانس زاخوبر با درگیر شدن جزئیات با تحقیقات الهیاتی، تاریخی و فلسفی قهرمانان داستان، اساس این پژوهش را به عنوان یک اعتقاد عمیق به وحدت نهایی دانش بشری بازسازی می کند. این ایده‌آلیسم با اصول تاریخ‌گرایانه‌ای که زیربنای بسیاری از تحقیقات واقعی محققان بود، در تضاد بود. تنش بین این پارادایم ها در کل دوره جاری شد و در نهایت به فروپاشی پروژه در پایان قرن منجر شد. زاخوبر با تکیه بر انبوهی از منابع اولیه، که بسیاری از آنها قبلاً هرگز در مطالعات انگلیسی زبان مورد استفاده قرار نگرفته بودند، داستان اساساً الهیاتی را که ارائه می کند در تحولات فکری گسترده تر در آلمان قرن نوزدهم گنجانده است. با وجود شکست نهایی، پروژه الهیات به عنوان علم در آلمان قرن نوزدهم در اینجا به عنوان یک تلاش فکری پارادایماتیک مدرنیته اروپایی با اهمیتی گسترده فراتر از محدوده یک رشته دانشگاهی توصیف می‌شود.
بلز پاسکال در مورد دوگانگی، گناه و سقوط: غریزه مخفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Wood (ویلیام وود)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: شرح بلز پاسکال از پیامدهای شناختی سقوط به وضوح توسط ویلیام وود در اولین کتاب الهیات پاسکال که در بیش از چهل سال به زبان انگلیسی منتشر شد، بیان شده است. ادعای اصلی وود این است که برای پاسکال، سقوط یک سقوط در دوگانگی است. پاسکال معتقد است که انسان‌ها به‌عنوان خودهای فروافتاده در دنیایی سقوط کرده، از حقیقت بیزاری ذاتی دارند که در عین حال، بیزاری از خدا نیز هست. به گفته پاسکال، ما در دنیایی دوگانه به دنیا آمده‌ایم که ما را به سوژه‌های دوگانه تبدیل می‌کند، و بنابراین برای ما آسان است که دائماً خدا را رد کنیم و خود را در مورد گناهکاری خود فریب دهیم. گزارش پاسکال از تأثیرات محسوس گناه مدتهاست که توسط متکلمان نادیده گرفته شده است، اما هم سنتی و هم بدیع است. این به شدت آگوستینی است، با تأکید شدید بر اراده سقوط کرده، عقل تاریک و گناه اساسی غرور. با این حال، دیدگاهی از سوبژکتیویته را نیز در بر می گیرد که به طور قابل توجهی معاصر به نظر می رسد. از نظر پاسکال، خود داستانی است که از بیرون توسط دنیایی از قبل دوگانه ساخته شده است. سوژه انسانی به فریب عادت کرده است، زیرا این چسب اساسی است که دنیای او را در کنار هم نگه می دارد. این کتاب چیزی بیش از یک تفسیر بدیع از پنسی های پاسکال ارائه می دهد. وود با استدلال تفسیری و مثال سازنده نشان می دهد که الهیات «پاسکالی» هم ممکن است و هم مثمر ثمر.
الهیات سیستماتیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernest S. Williams (ارنست اس. ویلیامز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Gospel Pub House ,
ایمان، فرم و مد: الهیات اصلاح شده کلاسیک و منتقدان پست مدرن آن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul Helm
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
James Clarke & Co ,
  • تعداد رکورد ها : 62