جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1257
بررسی تحلیلی و تطبیقی انسان شناسی در دیدگاههای مولوی و ابن عربی
نویسنده:
نویسنده:مرضیه کاظمی؛ استاد راهنما:طاهره خوشحال دستجردی,سیدعلی‌اصغر میرباقری فرد؛ استاد مشاور :حامد ناجی اصفهانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
شناخت انسان از اصول مهم دست یافتن به معرفت در عرفان اسلامی به شمار می‌رود و به همین دلیل توجه به دیدگاههای انسان شناسی عرفا در تبیین مبانی و اصول بینش عرفانی آنان دارای اهمّیت بسیاری است. البته مبانی انسان شناسی در دو دورۀ اصلی تاریخ عرفان اسلامی، یعنی دوره یا سنّت اوّل عرفانی (از آغاز تصوّف تا قرن هفتم) و دوره یا سنّت دوم عرفانی( قرن هفتم تا دهم هجری) کاملاً با یکدیگر متفاوت است. وجه تمایز اصلی دیدگاههای انسان شناسی در این دو دوره، توجه به رکن هستی شناسی است. شناخت انسان، در سنّت دوم عرفانی، به دلیل آنکه انسان مرتبه‌ای از مراتب هستی به شمار می‌رود، پیوند محکمی با دیدگاههای هستی شناسی دارد. ما در این پژوهش، مولوی و ابن عربی را به عنوان نمایندگان سنّت اول و دوم عرفانی در نظرگرفته‌ایم؛ مولوی به عنوان عارف بزرگ سنّت اول که وسیع‌ترین مجال را برای طرح دیدگاههای این سنّت در حوزۀ انسان شناسی فراهم کرده است. محیی الدین ابن عربی نیز به عنوان چهرۀ برجستۀ سنّت دوم عرفانی که آرا و اندیشه‌های عرفانی وی، الهام بخش بسیاری از بزرگان عرفان و ادب اسلامی بوده است؛ کسانی چون: فخرالدین عراقی، شیخ محمود شبستری، نورالدین عبدالرحمن جامی، شاه نعمت الله ولی و... که همگی متأثّر از مکتب عرفانی ابن عربی بوده‌اند. این رساله از طریق مقایسۀ تطبیقی دیدگاههای مولوی و ابن عربی دربارۀ کلیات مبانی انسان شناسی، بررسی مراتب انسان و تبیین ویژگی‌های انسانهای کمال یافته ، مبانی انسان شناسی دو سنّت عرفانی را تحلیل و بررسی می‌کند.
از باکونین تا لاکان: ضد استبداد و جابجایی قدرت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Saul Newman, Ernesto Laclau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «از باکونین تا لاکان» در مقایسه خود با اندیشه آنارشیستی و پساساختارگرایانه معتقد است که مهم‌ترین مشکل سیاسی که امروز با آن روبرو هستیم، تکثیر و تشدید قدرت است. سائول نیومن تمایل تئوری‌ها و جنبش‌های سیاسی رادیکال برای تأیید مجدد قدرت و اقتدار را در قالب‌های مختلف در تلاش خود برای غلبه بر آن هدف قرار می‌دهد. در بررسی متفکرانی چون باکونین، لاکان، اشتیرنر و فوکو نیومن، پرسش‌های مهم معرفت‌شناختی، هستی‌شناختی و سیاسی را بررسی می‌کند: آیا موضوع اساسی انسانی نقطه عزیمتی است که قدرت و اقتدار را می‌توان با آن مخالفت کرد؟ یا، آیا سوژه اومانیست خود محل سلطه است که باید نقاب از آن برداشته شود؟ این کتاب همانطور که ماهرانه مسیرهای ظهور این بحث را در اندیشه سیاسی ترسیم می‌کند، نشان می‌دهد که چگونه مسئله هویت‌های اساسی محدودیت‌ها و امکانات سیاست رادیکال امروز را تعریف و دوباره تعریف می‌کند.
محاکات و امپراتوری: دنیای جدید، اسلام و هویت های اروپایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Barbara Fuchs
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در اینجا نویسنده به بررسی پویایی تقلید در میان قدرت‌های اولیه اروپایی مدرن در متون ادبی و تاریخ‌نگاری از اسپانیا، ایتالیا، انگلستان و دنیای جدید قرن شانزدهم و اوایل قرن هفدهم می‌پردازد. این کتاب طیف وسیعی از مطالب، از جمله بازنمایی اروپایی از موضوعات دنیای جدید و اسلام را در نظر می‌گیرد. این دیدگاه فراآتلانتیک درباره امپریالیسم مدرن اولیه را با آگاهی از وضعیت دریای مدیترانه تکمیل می کند و مشکلات خواندن و انتقال ادبی را در نظر می گیرد. ایدئولوژی امپریالیستی و هویت های استعماری؛ تقلبی و جعل؛ و دزدی دریایی
هویت عملی و عاملیت هنجاری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kim Atkins, Catriona Mackenzie
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالات گردآوری شده در این مجلد به طیفی از مسائلی می پردازد که وقتی تمرکز تفکر فلسفی در مورد هویت از دغدغه های متافیزیکی به دغدغه های عملی و ارزشی تغییر می کند، مطرح می شود. آنها همچنین سودمندی مفهوم روایت را برای بیان و پاسخ به این موضوعات بررسی می کنند. این فصل‌ها که توسط فهرست برجسته‌ای از محققان بین‌المللی نوشته شده‌اند، به طیفی از مسائل پیچیده فلسفی در رابطه با رابطه بین هویت عملی و متافیزیکی، ابعاد تجسم یافته دیدگاه اول شخصی، نوع عاملیت بازتابی درگیر در خودسازی می‌پردازند. هویت عملی فرد، رابطه بین هویت عملی و هنجارگرایی، و ابعاد زمانی هویت و خودبودن. در پرداختن به این مسائل، مشارکت‌کنندگان با بحث‌هایی در ادبیات هویت شخصی، پدیدارشناسی، روان‌شناسی اخلاقی، نظریه کنش، نظریه اخلاقی هنجاری، و فلسفه فمینیستی درگیر می‌شوند.
باورهای بد: چرا برای افراد خوب اتفاق می افتد؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Neil Levy
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: چرا مردم برخلاف اجماع علمی، علم آب و هوا یا ایمنی و کارایی واکسن ها را رد می کنند؟ یک دیدگاه رایج، باورهای بدی از این دست را ناشی از طیفی از سوگیری‌ها توضیح می‌دهد که در مجموع تضمین می‌کنند که انسان‌ها از حیواناتی واقعاً منطقی برخوردار نیستند. این کتاب یک گزارش جایگزین ارائه می دهد.
مسائلی در علم و الهیات: آیا ما خاص هستیم؟ بی مانند بودن انسان در علم و الهیات
نویسنده:
Michael Fuller, Dirk Evers, Anne Runehov, Knut-Willy Sæther
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
چکیده :
This book offers a penetrating analysis of issues raised by the perennial question, ‘Are We Special?’ It brings together scholars from a variety of disciplines, from astronomy and palaeontology to philosophy and theology, to explore this question. Contributors cover a wide variety of issues, including what makes humans distinct from other animals, the possibilities of artificial life and artificial intelligence, the likelihood of life on other planets, and the role of religious behavior. A variety of religious and scientific perspectives are brought to bear on these matters. As a whole, the book addresses whether the issue of human uniqueness is one to which sciences and religions necessarily offer differing responses.
به سوی مدلی از هستی شناسی سکونت الهی انسان ها: مطالعه تطبیقی جان وسلی و جان کاب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Cory Wetterlin
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : موضوع این پایان نامه با استفاده از مطالعه تطبیقی ​​جان وسلی و جان کاب به سمت مدلی از هستی شناسی سکونت الهی حرکت می کند. مسئله هدف این پژوهش بررسی و تحلیل نوشته‌های وسلی و کاب به منظور ارائه مدل‌های آن‌ها از ماهیت هستی‌شناختی مقیم الهی-انسانی است. علاوه بر این، تلاش خواهد شد تا مدل های آنها بر اساس تفاسیر آنها از رومیان 6-8 در مقایسه با یکدیگر و بورس تحصیلی منتخب ارزیابی شود. منابع منابع مورد استفاده در این تحقیق شامل اما نه محدود به آثار مکتوب جان وسلی و جان کاب، محققان فعلی وسلیان و پروسیس، تحقیقاتی که درگیر درک تاریخی ساکنان الهی-انسانی است، و دانشمندان منتخب تفسیری فعلی است. نتیجه گیری جان وسلی یک درک کلاسیک خداباورانه از اتحاد هستی‌شناختی روح القدس با روح ارائه می‌کند. جان کاب یک مدل هستی‌شناختی شامل، غیر ماهوی و پانانتئیستی ساخته است. هنگامی که با دانشمندان تفسیری منتخب در مورد نحوه تأثیر درک آنها از سکونت الهی-انسانی بر تفسیر رومیان 6-8 مقایسه می شود، چالش های مهمی وجود دارد. این مطالعه نشان می‌دهد که پژوهش‌های تفسیری منتخب کنونی در حال دور شدن از یک درک هستی‌شناختی در مورد اتحاد ساکنان الهی-انسان است. محتمل‌ترین گزینه برای ماهیت هستی‌شناختی این فرآیند، دگرگونی بالقوه ایماندار است که از طریق درگیری بین‌فردی با روح‌القدس با مسیح متحد می‌شود. وسلی و کاب هر دو از یک فرآیند دگرگونی کل نگر برای فردی که از مسیح پیروی می کند، هم در انگیزه درونی و هم در اعمال بیرونی حمایت می کنند، با این حال، آنها همچنین یک اتحاد هستی شناختی را چه با روح و چه به صورت پانانتئیستی آموزش می دهند. این نتایج مستلزم مطالعه متعارف بیشتر به منظور ساختن یک مدل کتاب مقدسی تر از ساکن شدن الهی-انسان است.
در باب عقل پوپولیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verso,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این اثر جدید و بسیار بدیع، ارنستو لاکلائو به کاوش های فلسفی و سیاسی آغاز شده در هژمونی و استراتژی سوسیالیستی، تاملات جدید در انقلاب زمانه ما و رهایی (ها) ادامه می دهد. موضوع او در اینجا ساختن هویت‌های مردمی است که به معنای وسیعی دربرگیرنده مجموعه استراتژی‌هایی است که ظهور «مردم» را به عنوان یک کنشگر جمعی ممکن می‌سازد. این کتاب به طرز ماهرانه ای تحلیل نظری را با تعداد بی شماری از مراجع تجربی از زمینه های تاریخی و جغرافیایی متعدد ترکیب می کند.
چرا من یک شهروند جهانی "عصر جدید" نیستم؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter S. Ruckman (پیتر اس. راکمن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bible Baptist Bookstore,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مسیحی، مانند پروردگارش، «از این جهان نیست» (یوحنا 17:16) زیرا جهان «شر» است (غلاطیان 1:4) و شیطان بر آن حکومت می کند (دوم قرنتیان 4:4). به مسیحی دستور داده شده است که دنیا را دوست نداشته باشد (اول یوحنا 2: 15-17) و با آن مطابقت نداشته باشد (رومیان 12: 1-2). با توجه به آن، دکتر راکمن پنج دلیل اساسی را بیان می کند که مسیحی معتقد به کتاب مقدس باید در برابر فشار کنونی برای پیوستن به توده مختلط «مردان میمون» که اکنون به مصیبت بزرگ فشار می آورند، مقاومت کند. اومانیست‌هایی که به همه فشار می‌آورند تا همه تفاوت‌ها را از بین ببرند تا «عصر جدیدی» از صلح، رفاه و غیره را به وجود آورند، هیچ دانش یا درک و شناختی از طبیعت، تاریخ، آزادی، آینده یا چیزهای ابدی بشر ندارند. اینها همان دلایلی هستند که شما باید در ظاهر هر چیزی و هر چیزی که با برنامه آنها مرتبط است را رد کنید. دکتر پیتر اس. راکمن مدرک لیسانس خود را از دانشگاه آلاباما دریافت کرد و تحصیلات رسمی خود را با شش سال آموزش در دانشگاه باب جونز (چهار سال کامل و دو جلسه تابستانی سریع) به پایان رساند و شرایط لازم برای کارشناسی ارشد هنر و هنر را تکمیل کرد. مدرک دکتری فلسفه. دکتر راکمن با خواندن با سرعت هفتصد کلمه در دقیقه، قبل از دریافت دکترا موفق به خواندن حدود 6500 کتاب شده بود و هنوز هم به طور متوسط ​​هر روز یک کتاب می خواند. دکتر راکمن از اقتدار مطلق نسخه مجاز دفاع می کند و از هیچ محقق شناخته شده ای در هیچ کجا به خاطر موضع خود عذرخواهی نمی کند. دکتر راکمن علاوه بر موعظه انجیل و آموزش کتاب مقدس، مجموعه ای جامع از ادبیات و منابع عذرخواهی و جدلی تهیه کرده است که از اعتبار نسخه مجاز کتاب مقدس حمایت می کند.
مفهوم انسان در آثار جان آموس کامنیوس
نویسنده:
Jan Čížek
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang ,
  • تعداد رکورد ها : 1257