آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 275
درسهائی از سقراط حکیم و فهرست کتب مرجع و مفید فلسفه شرق و غرب
نویسنده:
نويسنده:سلمان صفوی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - تهران: صاحب اثر,
کلیدواژه‌های اصلی :
من‌ سقراط الی‌ سا‌رتر: البحث‌ الفلسفی‌
نویسنده:
لاوین‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
خاطرات سقراطی
نویسنده:
نويسنده: گزنفون، قرن 4 ق.م. مترجم:محمدحسن لطفی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - تهران: خوارزمی,
آشنایی با هنر پرسشگری براساس مفاهیم تفکر انتقادی و اصول سقراطی
نویسنده:
لیندا الدر، ریچارد پل؛ ترجمه: علی صاحب الزمانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: اختران,
چکیده :
در این کتاب، همچنان که می‌شود حدس زد، به‌اختصار به دسته‌بندی‌ها و فهرست‌های پرسش‌های بنیادین پرداخته شده، نه به‌تفصیل. وانگهی اندیشه‌هایی که اینجا آمده تنها برای رفع احتیاجات پرسشگرانه روزمره کارایی دارند. ممارست در پرسشگری بنیادین نهایتاً منجر به عادت به این نوع پرسشگری می‌شود. منتها ممارست در پرسشگری اگر مفهومی از آن در ذهن نداشته باشیم عملی نیست. این راهنمای مختصر در حکم نقطه‌ شروعی است برای درک مفاهیمی که اگر به کار بسته شوند، ما را به پرسش‌های بنیادین خواهند رساند. جوهر مفاهیم و ابزارهای تفکر انتقادی در یک کتاب راهنمای کوچک تحت عنوان «آشنایی با هنر پرسشگری سقراطی» گرداوری شده اند. این یک مکمل تفکر انتقادی برای هر فرد است. کیفیت زندگی ما و آنچه که تولید می کنیم دقیقا به کیفیت اندیشه ما بستگی دارد. تفکر نامناسب ، هم از نظر مالی و هم از نظر کیفیت زندگی هزینه بر است. با این حال ، تعالی در فکر باید به طور سیستماتیک پرورش یابد. تفکر انتقادی هنر تجزیه و تحلیل و ارزیابی تفکر با هدف بهبود آن است. تفکر انتقادی ، تفکر خود هدایت شونده ، خود نظم پذیر ، نظارت شده بر خود و خود اصلاح کننده است. این به استانداردهای دقیق و عالی و فرمان آگاهانه در مورد استفاده از آنها نیاز دارد. این مستلزم برقراری ارتباط موثر و توانایی حل مسئله و تعهدی برای غلبه بر خودمحوری و جامعه گرایی بومی ما است. این کتاب راهنمای کوچک بر اصل مفاهیم تفکر انتقادی و ابزار های آن متمرکز است. دانشکده ها می تواند از آن برای طراحی دستورالعمل ها ، تکالیف و آزمون ها در هر موضوعی استفاده کند. دانش آموزان و دانشجویان می توانند از آن برای بهبود یادگیری خود در هر زمینه محتوایی استفاده کنند. مهارت های عمومی آن برای همه افراد قابل استفاده است. نویسندگان این کتاب تلاش می کنند به سبک سقراط اطلاعات کلیشه شده ، نتیجه گیری ها و دیدگاه های عوامانه را زیر سوال برند. آنها سعی می کنند واضح ، دقیق و مرتبط باشند. آنها این مهارت ها را در خواندن و نوشتن و همچنین در صحبت کردن و گوش دادن به کار می گیرند و آنها را در تاریخ ، علوم ، ریاضیات ، فلسفه و هنر به کار می گیرند. و همچنین در زندگی شغلی و شخصی.
مرگ سقراط
عنوان :
نویسنده:
جوناتان میلرغ مترجم: حمید عنایت
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
آشنایی با سقراط
نویسنده:
پل استراترن
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
مرکز,
کلیدواژه‌های اصلی :
درسگفتارهای تاریخ فلسفه غربی - جلسه (10): سقراط
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
سقراط
عنوان :
نویسنده:
مصطفى غالب
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار ومکتبة الهلال,
سقراط: الرجل الذي جرؤ على السؤال
نویسنده:
Cora Mason: كورا ميسن؛ ترجمة: محمود محمود
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: «مرگ آهسته است و به سراغ من آمده است، و من پیرمردی آهسته هستم، اما بدی سریع است و با وجود مهارت تو به سراغت آمده است. من باید از قضاوت خود رنج ببرم، اما شما باید قضاوت خود را تحمل کنید.» عقاید، عقاید و آموزه ها معمولاً بر زندگی نامه صاحب آن غالب است. به ندرت کسی به او یادآوری کرد که فقط مسائل خود را ذکر کرد که در دفاع از آن قدیمی و نابود شده است و هر چه در توان دارند برای رساندن به مردم انجام دهند، اما طرف دیگری وجود دارد که آن حذفیات را طی می کند. این جنبه شخصی است که نشان دهنده منبعی است که آن افکار، نظرات و باورها از آن سرچشمه گرفته اند. دکتر «کورا مایسن» دست ما را به شخصیت «سقراط» گذاشت، مردی که محدودیت‌های جامعه‌اش را از بین برد و توانست بدون ترس بپرسد و آن هم بدون پرخاشگری و تسلیم شدن در برابر قانون بدون شرم و تحقیر. در این رویکرد، کتاب به سفری اکتشافی برای یکی از قدیمی ترین بنیانگذاران فلسفه یونان می رود.
صنعت و فضیلت در گفتگوهای اولیه افلاطون [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Cecilia Z. Li
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فیلسوفان باستان درگیر ایده صنعت (فن) هستند - هنر، تخصص، مهارت، و به ندرت به عنوان دانش یا علم ترجمه شده است. این ایده اغلب توسط متفکران باستان به عنوان اوج عاملیت عقلانی تلقی می شود و به آنها یک الگوی حیاتی برای تفکر در مورد جهان و جایگاه ما در آن ارائه می دهد. یکی از سنت‌های دیرینه این دیدگاه است که فضیلت ویژگی‌های مهمی با نوع تخصص مربوط به تمرین یک صنعت دارد. در این پایان نامه، من به بررسی رابطه بین مهارت و فضیلت در افلاطون می پردازم و به ویژه بر دیالوگ های اولیه تمرکز می کنم. هدف کلی این پایان نامه نشان دادن این است که تفکر افلاطون در مورد صنعت محوری برای دیدگاه های او در مورد فضیلت است، از جمله اینکه چگونه او فضایل خاصی مانند خرد و عدالت را به عنوان مبنایی برای حکومت سیاسی توسعه می دهد. در نیمه اول این پایان نامه (فصل های 1 و 2)، من راه هایی را ارائه می کنم که درک افلاطون از صنعت (و مجموعه متنوع و گسترده نمونه هایی که این ایده را برای او تجسم می دهند) به عنوان یک الگوی ثمربخش از دانش برای او ارائه می کنم. ماهیت و ساختار فضیلت را توسعه می دهد و همچنین ویژگی های روانی کلیدی فرد با فضیلت را روشن می کند. در نیمه دوم این پایان نامه (فصل 3 و 4)، من بر روش مهم دیگری تمرکز می کنم که در آن افلاطون برای تفکر در مورد فضیلت بر ایده صنعت تکیه می کند. این در چارچوب روایت او از حکومت سیاسی است. در اینجا، من بر ایده صنعت به عنوان یک الگوی دانش تمرکز نمی کنم، بلکه بر این موضوع تمرکز می کنم که چگونه نوع دانش مناسب برای حکومت سیاسی (مثلاً خرد، عدالت) با صنایع دستی معمولی مرتبط است، که دومی نشان دهنده شاخه های تخصصی موجود در زمینه های مختلف است. تعقیب انسانی من معتقدم که افلاطون ماهیت حکومت سیاسی را به‌عنوان شکل معمارانه‌ای از دانش درک می‌کند – دانشی استادانه که برای ارتقای رفاه بشری مناسب است تا بر صنایع دستی معمولی ریاست کند.
  • تعداد رکورد ها : 275