آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 726
درد‌دل‌های پنج تن آل عبا (ع): بیان گوشه‌های از رنج‌ها، درددل‌های پیامبر اکرم (ص)، امیرالمومنین (ع)، فاطمه زهرا (ع)، امام مجتبی (ع)، امام حسین (ع)
نویسنده:
نويسنده:سیدمحمود حسینی‌سیرجانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم - قم: ناصر,
چکیده :
در این نوشتار که در پنج بخش تدوین یافته ابتدا شرح زندگی مختصری از پیامبر، امیرالمومنین، فاطمه زهرا، امام حسن و امام حسین (ع) درج شده آن‌گاه از زبان هر یک رنج‌ها و سختی‌های هر یک توصیف گردیده است.
بر ساحل سخن: یادداشت‌هایی برای سخنرانی استاد سیدمرتضی صالحی‌خوانساری: حضرت زهرا (ع)، امام حسن مجتبی (ع) و امام حسین (ع)
نویسنده:
نويسنده:سیدمرتضی صالحی‌خوانساری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم - قم: بوستان کتاب,
المفاخرات: مجموعه‌ای از مفاخره امیرالمومنین علی‌بن ابیطالب (ع)، صدیقه کبری انسیه حوراء (ع)، امام حسین سید الشهداء (ع)، امام حسن مجتبی (ع)، امام زین‌ال
نویسنده:
نويسنده:محمدباقر محمدی‌هیدجی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم - قم: تولی,
چکیده :
در کتاب حاضر، مفاخرات حضرات معصومين(ع) از کتب معتبر گردآوري شده است. مباحث اين اثر در چهار بخش کلي تنظيم شده است. ابتدا مفاخرۀ حضرت اميرالمؤمنين(ع) با حضرت فاطمه زهرا(س) آورده شده است. سپس مفاخرۀ حضرت علي(ع) با فرزندش حضرت امام حسين(ع) نقل شده است. در اداهم مفاخرۀ امام حسن مجتبي(ع) با معاويه و مروان بن حکم و مغيرة بن شعبه و وليد بن عقبة و عتبة بن أبي سفيان ذکر شده است. در نهايت نيز خطبه امام سجاد(ع) در مجلس يزيد و بيان شمه‌اي از افتخارات و فضائل خاندان خويش آورده شده است.
امام علي  و حسنين(عليهم السلام) از ديدگاه مستشرقان
نویسنده:
‫محمد رضا احمدي ندوشن
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت آموزش حوزه هاي علميه ، ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
---
مختصر اعلام الهدایه: سیده النساء فاطمه الزهراء (ع) الامام الحسن المجتبی (ع)، الامام الحسین الشهید (ع)
نویسنده:
نويسنده:حسین خواجه‌نوری نويسنده:محمداکرم مردانی‌پور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم - قم: حق‌بین,
چکیده :
مجموعه حاضر با عنوان «مختص اعلام‌الهداية»، مجموعه‌اي چهارده جلدي مي‌باشد. کتاب حاضر به زبان عربي درباره زندگي چهارده معصوم است، که جمعي از محققان در معاونت فرهنگي مجمع جهاني اهل‌بيت عليهم‌السلام جمع‌آوري و تهيه نموده‌اند. جلد حاضر، جلد دوم کتاب با عنوان «سيدة‌النساء فاطمةالزهراء (ص)، الامام الحسن‌المجتبي (ع)، الامام الحسين‌الشهيد (ع)» مي‌باشد. در اين مجلد درباره شخصيت و فضايل حضرت زهرا (س)، امام مجتبي و مراحل زندگي امام مجتبي (ع) از ولادت تا شهادت حضرت علي (ع) مي پردازد و همچنين به شخصيت امام حسين (ع) و فضايل ايشان اشاره دارد.
آیا صحیح است که هنگام ضربت خوردن امام علی (ع) در نمار صبح، امام حسن و امام حسین حضور نداشتند؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
در پیشینه شهادت امام علی (ع) قضیه ای که مسلم است و باید مورد توجه قرار گیرد این است که سه تن از خوارج ( ابن ملجم و همدستانش ) نقشه کشیده و تصمیم گرفتند امام علی(ع) ، معاویه و عمرو عاص را همزمان در شب نوزده ماه مبارک ترور کرده به قتل برسانند. وقتی به بیشتر ...
کلیدواژه‌های فرعی :
بررسی ساختار گذرایی وصیت‌نامۀ امام علی(ع) به امام حسن(ع) براساس دستور نظام‌مند هلیدی
نویسنده:
مریم پیمانی ، مهدی مطیع
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
عنصر فرانقش، یکی از شاخصه‌های دستور نظام‌مند هلیدی است. از میان سه فرانقش متنی و بینامتنی و اندیشگانی، فرانقش اندیشگانی یا تجربی بازتابانندۀ لایۀ معنایی متن است. لایۀ معنایی سبک نویسنده را در انتخاب فرایندها و مشارکان نشان می‌دهد و هم‌زمان با تغییر موضوع و هدف نویسنده، نوع و بسامد فرایندها نیز تغییر می‌کند. مقالۀ حاضر ساختار گذرایی وصیت‌نامۀ امام علی(علیه السلام)به امام حسن(علیه السلام) را مطالعه کرده و فرایندها و مشارکانی را بررسی می‌کند که بیشترین فراوانی را داشته و تعیین‌کنندۀ سبک نویسنده‌‌اند. ازآن‌جاکه این نامه طولانی است و ساختار دو نیمۀ نامه در نگاه اول، متفاوت به نظر می‌رسد، روش هلیدی بر دو نیمۀ متن به‌صورت مجزا اجرا شد، که با رسم نمودارهای مقایسه‌ای، فرضیۀ تفاوت ساختاری نیمۀ نخست نامه با نیمۀ دوم آن اثبات می‌شود. در نیمۀ نخست، بیشترین فراوانی به فرایند مادی و مشارکان کنش‌گر و کنش‌پذیر اختصاص می‌یابد، اما در نیمۀ دوم، فرایند ربطی و در نتیجه مشارکان حامل و صفت، بیشترین بسامد را دارند.
صفحات :
از صفحه 23 تا 50
  • تعداد رکورد ها : 726