آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
کنترل تطبیقی مقاوم در حضور دینامیک مدل نشده بر اساس شناسایی به همراه باند سکوت خود تنظیم
نویسنده:
احمد عابدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مقاوم‌سازی در روش‌های کنترل تطبیقی طی دو دههء اخیر مهم‌ترین زمینهء تحقیقات در این عرصه بوده و اثبات پایداری سیستم حلقه بسته با حداقل فرض‌های ممکن در رابطه با مدل فرآیند بسیار مورد توجه بوده است . در این پایان‌نامه الگوریتم کنترل تطبیقی مستقیمی ارائه شده است که در برابر دینامیک‌های مدل نشده و اغتشاشات نامعلوم برای دسته‌ای از فرآیندها مقاومت قابل قبولی دارد. در این روش با تلفیق یک الگوریتم شناسایی RLS مقاوم شده با باند سکوت خودتنظیم و یک الگوریتم کنترل یک پله‌ای بر مبنای مدل مرجع، شیوه‌ای جدید برای اثبات پایداری در حضور دینامیک مدل نشده ارائه شده است و شرطی کافی و دو شرط لازم برای تحقق پایداری بصورت محدودیتی بر روی دامنهء خطاهای مدل‌سازی بدست آمده‌اند. فرض‌های محدودکننده حتی‌الامکان حذف شده‌اند و کنترل‌کنندهء حاصله قابلیت اعمال به فرآیندهای غیرمینیمم فاز را دارا است . مدت زمان اجرای الگوریتم شناسایی به دو فاز تطبیق سریع و تطبیق مقاوم تقسیم شده است . در ابتدای کار شناسایی در فاز تطبیق سریع، یک RLS معمولی است و بر اساس معیاری که نشان‌دهندهء مناسب بودن تخمین‌هاست ، شناسایی وارد فاز تطبیق مقاوم می‌شود. در فاز تطبیق مقاوم یک الگوریتم شناسایی RLS با اثر (Trace) ثابت بهمراه باندسکوت برای ردیابی تغییرات فرآیند اعمال می‌شود. باندسکوت تغییرات زمانی پارامترهای مدل را محدود می‌کند و موثر بودن الگوریتم شناسایی با اثر ثابت ، با وجود آن ممکن می‌شود. مهم‌ترین ویژگی باندسکوت ، ثابت نگاه داشتن پارامترها و در نتیجه ثابت نگاه داشتن ساختار کنترل‌کننده در اکثر لحظات است . برای دریافتن تاثیر مقاومت قانون کنترل، ابتدا با الگوریتم کنترل یک پله‌ای شروع کرده و عدم توانایی آن در حضور خطاهای مدل سازی با وجود باندسکوت در شناسایی کننده نشان داده می‌شود. سپس با ارائهء اصلاحاتی بر روی آن، دامنهء خطاهای قابل تحمل افزایش یافته و کنترل مقاوم‌تری بدست می‌آید. در نهایت ساختاری مشابه کنترل‌کنندهء Clark-Gawthrop حاصل می‌شود. روشی نیز برای حذف خطای ماندگار بر مبنای نتایج شناسایی ارائه شده است . با انتخاب وزن کنترل بصورت تابعی از پارامترهای شناسایی شده در تابع هزینه، قانون کنترل تطبیقی پیشنهادی در مقابل تاخیر زمانی متغیر مقاومت قابل توجهی نشان می‌دهد. تقلیل درجهء کنترل‌کننده بر مبنای تقلیل درجهء شناسایی‌کننده و وجود مصالحه‌ای بین کارایی از دست رفته و مقاومت بدست آمده در تخمین پارامترها از دیگر مباحث مطرح شده است . در انتها موثر بودن الگوریتم کنترل تطبیقی پیشنهادی برای کنترل سیستم لئونارد در آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
مصاحبه با جناب حجة الاسلام دکتر احمد عابدی
نویسنده:
احمد عابدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
تصحیح الفرقه الناجیه تالیف شیخ ابراهیم بن سلیمان قطیفی
نویسنده:
محمدی مظفرمحمدحسین
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران: ,
درآمدی بر روش پژوهش فراتحلیل در تحقیقات آموزشی
نویسنده:
احمد عابدی، حمیدرضا عریضی، فاطمه محمدزاده
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
پژوهشگران علوم انسانی برای بازنگری پیشینه موضوعهای پژوهشی وکشف روابط جدید در میان تعداد زیادی از پژوهش هایی که قبلا انجام شده، از روشی به نام فراتحلیل استفاده می‌کنند. گلاس واژه فراتحلیل را به معنی تحلیل آماری نتایج پژوهشها با هدف ترکیب یافته‌ها برای اولین بار به‌کار برد. شواهد حاکی از آن است که اینک فراتحلیل، روش پذیرفته‌شده‌ای است، وکاربرد آن در علوم انسانی رو به فزونی می‌باشد. با توجه به اینکه تعداد پژوهشهای انجام شده در زمینه علوم انسانی قابل توجه می‌باشد ضروریست که با انجام پژوهش‌های فراتحلیل زمینه کاربست دقیق و علمی یافته‌ها را در جامعه فراهم آورد. در این مقاله سعی شده است تعریف، کاربرد، و مراحل انجام پژوهش فراتحلیل هم‌چنین، مفهوم اندازه اثر، رویکردهای مهم فراتحلیل، چگونگی تدوین یک گزارش فراتحلیل و ارزشیابی آن به زبان ساده بیان گردد.
صفحات :
از صفحه 122 تا 140
مصلحت در فقه
نویسنده:
احمد عابدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
منابع دیجیتالی :
درسگفتار قواعد تدبیر منزل  - جلسه اول
مدرس:
احمد عابدی
نوع منبع :
درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
بکاء و آثار آن از نظر قرآن و سنت
نویسنده:
محمد حسین ذاکری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این تحقیق با موضوع «گریه از نظر قرآن و سنت» در سه بخش تنظیم شده است: بخش اول به طرح مسئله و ضرورت آن، تعریف موضوع در اصطلاح و لغت، پیشینه تاریخی موضوع و جایگاه آن در مکتب اهل بیت^ اختصاص دارد. در بخش دوم، آثار فردی گریه، اثر دنیوی و اخروی آن از لحاظ قرآن و احادیث اهل بیت^ و پاسخ به شُبهات مورد بررسی قرار گرفته است. این موضوع (گریه) در بعضی از مذاهب اسلامی و غیر اسلامی مورد تهاجم فکری و عقیدتی قرار گرفته است. بخش سوم به آثار اجتماعی گریه (زمان و مکان گریه، فلسفه عزاداری، گریه در بعد سیاسی امروز و...) اختصاص دارد. گریه یکی از رازهای مخلوق با خالق است و حکمت آن را کسی جز خدا و اولیای خدا نمی داند و ترک آن، ترک امر به معروف و نهی از منکر است. در پایان، آثار و کارکردهای گریه و مباحثی چون: معرفت و شناخت حضرت حق، گریه بهترین راه مبارزه با نگرانی و ناامیدی و گریه عامل تهذیب و تزکیه، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
رابطه ی عقل و قلب در قرآن
نویسنده:
محسن اسلامی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حو زه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این تحقیق از یک مقدمه و سه بخش با این مباحث تشکیل یافته است: مقدمه (کلیات تحقیق): اهمیت و ضرورت و فایده ی تحقیق، روش تحقیق، پیشینه ی تحقیق، سئوال اصلی و اهداف تحقیق، محدودیت ها؛ بخش اول، عقل: مفهوم عقل در لغت، تعریف عقل در کلام و فلسفه و عرفان، تعریف عقل در قرآن و روایات و تفاسیر (علم و فهم، قوه ی تشخیص و تمیز حق از باطل و خیر از شر، بازدارنده از گمراهی)، محل عقل، احکام و کارهای عقل (ادراک، ایمان، فکر، تذکر، بصیرت)؛ بخش دوم، قلب: مفهوم قلب در لغت، تعریف لغت در کلام و فلسفه و عرفان، تعریف قلب در قرآن، روایات و تفاسیر، احکام و صفات و آفات قلب (قلب سلیم، قلب منیب، تذکر و ذکر، امتحان قلب برای تقوی، ختم و طبع و رین در لغت و قرآن)؛ بخش سوم، رابطه ی عقل و قلب: ارتباط عقل و قلب در قرآن، مدح و ذم عقل و قلب، اتحاد، تباین یا اختلاف عقل و مراتب این دو، تعقل و ایمان (رابطه ی ایمان با تعقل، ایمان اختیاری است، رابطه ی عقل و ایمان از دیدگاه متکلمان مسیحی و اسلام، رشد ایمان در گرو رشد عقل)، حجیت عقل و قلب
تاریخ حدیث در قرن نهم و دهم هجری
نویسنده:
علیرضا طباطبایی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
پیوند حدیث با قرآن مجید و نقش تعیین کننده آن در تفسیر و تبیین آیات الهی بر کسی پوشیده نیست. آشنایی با تاریخ حدیث و سیر تطوّر آن در پژوهش های اسلامی، امری لازم و بسیار با اهمیت است. در این پایان نامه، تاریخ حدیث شیعه در سده های نهم و دهم هجری بررسی شده و در پنج فصل، سیر اجمالی تاریخ حدیث از عصر بعثت تا پایان قرن هشتم، تاریخ حدیث در قرن نهم و دهم و معرفی محدّثان بزرگ این دو قرن و بررسی شرح حال، آثار، روش آن ها در نقل و تدوین حدیث، نوع احادیث منقول از آنان در موضوعات گوناگون، همچنین کیفیت نقل حدیث از لحاظ دقّت یا تسامح در متن، تقطیع، نقل به مضمون، دقّت در نقل سند و نیز مسأله شرح و تفسیر احادیث، میزان توجّه به منابع روایی اهل سنّت، استفاده از منابع اصیل و کهن حدیثی و اجازه های حدیثی محدّثان و سرانجام، نتایج و ذکر پیشنهادهای نگارنده، سامان یافته است.
 جریان شناسی اساطیر و خرافات در جامعه دینی
نویسنده:
ابراهیم بهرامی آهنگرمحله
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
پایان نامه حاضر در شش فصل با این مباحث تنظیم و نگارش شده است: فصل اول، بررسی لغت خرافه و اسطوره؛ فصل دوم، علل پیدایش اعتقاد به خرافات: جهل و نادانی، تقلید کورکورانه، ضعف معیشتی و مادی، عدم وجود عدالت اجتماعی که این مورد باعث اعتقاد به بخت و شانس و اقبال در جامعه می شود، تمایل بشر به افسانه و قهرمان سازی و اسطوره سازی؛ فصل سوم، اقسام خرافات: خرافات در اعمال و عقاید و آداب و رسوم اجتماعی و...، خرافات فردی و اجتماعی؛ فصل چهارم، نمونه هایی از عقاید و عادات خرافی: سحر و جادو و سعد و نحس ایام؛ فصل پنجم، زمینه های پیدایش خرافات از جمله واقعه کربلا و مسئله شفاعت؛ فصل ششم، نقش اسلام در مبارزه با خرافات و پرورش افکار بشر: دعوت مردم به تعقل و تفکر و پرهیز از تقلید کورکورانه.