مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 197
بخور الآلهة
نویسنده:
خزعل الماجدي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
الدين والعقل الحديث
نویسنده:
ولتر ستيس؛ ترجمه وتعلیق وتقدیم: امام عبد الفتاح امام
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: مکتبة مدبولی,
چکیده :
در کتاب حاضر، مقوله فلسفه دین به همراه پاره‌ای مسائل کلامی، همچنین تاریخ مناسبات و روابط دین و علم به ویژه از دوره رنسانس بدین سو نقد و بررسی شده است .رشد و تحول کمی و کیفی علم، در روزگار نو بر دین و فلسفه و اخلاق و سود و زیانی که مدافعان حریم دین و دیانت پیشگی از این تاثیرات برده‌اند در این نوشته ارزیابی گردیده است.
فروپاشی نظریه داروین و سقوط نظریه های وابسته [کتاب عربی]
نویسنده:
هادي المدرسي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالعلوم,
به سوی الهیات کنکاش علمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher B. Kaiser
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
 آینده عقل، علم و ایمان (فراتر از مرزها در فلسفه و الهیات) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J. Andrew Kirk
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Pub Co ,
علم و دین: پنج پرسش
نویسنده:
ویراستار گرگ‌دی. کاروسو ؛ ترجمه‌ی تقی کیمیایی‌اسدی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : نگاه معاصر,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
معرفی کتاب علم و دین اثر گرگ دی کاروزو: آیا علم و دین در درک کیهان شناسی (منشاء جهان)، زیست شناسی (منشاء حیات و نوع بشر)، اخلاق و ذهن انسان (ذهن، مغز، روح و اراده آزاد) با هم سازگار هستند؟ آیا طراحی هوشمند یک نظریه علمی است؟ روایات مختلف ایمانی به رابطه علم و دین چگونه می نگرند؟ در صورت وجود، حدود توضیح علمی چیست؟ مهم ترین پرسش ها، مشکلات یا چالش های پیش روی رابطه علم و دین چیست و چه چشم اندازی برای پیشرفت وجود دارد؟ در "کتاب علم و دین" این سوالات و سوالات دیگر در علم و دین بررسی شده است: این کتاب مجموعه ای از سی و سه مصاحبه بر اساس 5 سوال است که به برخی از تأثیرگذارترین و برجسته ترین فیلسوفان، دانشمندان، الهی دانان و ملحدان ارائه شده است. مشارکت‌های سایمون بلکبرن، سوزان بلک‌مور، شان کارول، ویلیام لین کریگ، ویلیام دمبسکی، دنیل سی. دنت، جورج اف.آر. الیس، اوون فلانگان، اوون گینگریچ، ربکا نیوبرگر گلدشتاین، جان اف. هات، مظفر اقبال، لارنس کراوس، کالین مک‌گین، آلیستر مک‌گراث، مری میدگلی، سید حسین نصر، تیموتی اوکانر، ماسیمو رانکینگهور، ماسیمو پیکینگهور الکس روزنبرگ، مایکل روس، رابرت جان راسل، جان سرل، مایکل شرمر، ویکتور جی استنگر، رابرت تورمن، مایکل تولی، چارلز تاونز، پیتر ون اینواگن، کیث وارد، خاخام دیوید ولپ.
گالیله و تضاد بین دین و علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gregory W. Dawes
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برای بیش از 30 سال، مورخان آنچه را که "تز جنگ" می نامند - این ایده که تضاد اجتناب ناپذیری بین دین و علم وجود دارد - رد کرده اند و اصرار دارند که دانشمندان و مؤمنان می توانند در هماهنگی زندگی کنند. این کتاب مخالف است. با در نظر گرفتن مشهورترین این درگیری ها، ماجرای گالیله، به عنوان نقطه شروع، استدلال می کند که جوامع مذهبی و علمی نگرش های بسیار متفاوتی نسبت به دانش نشان می دهند. ادیان مبتنی بر کتاب مقدس نه تنها ادعا می کنند که منبعی از دانش متمایز از عقل بشری است. آنها همچنین مقید به سنت هستند، بر یقین اعتقادات خود پافشاری می کنند و در برابر انتقادات رادیکال به گونه ای که علوم چنین نیستند، مقاومت می کنند. اگر مؤمنان دارای تفکر سنتی بین آنچه ایمانشان به آنها می گوید و یافته های علم مدرن تضادی را درک کنند، ممکن است همان کاری را انجام دهند که مقامات کلیسا در زمان گالیله انجام دادند. آنها ممکن است تلاش کنند علم را تعطیل کنند و اصرار کنند که اعتبار کلام خدا بر هر دانش «صرفاً انسانی» غلبه دارد. کسانی از ما که برای علم ارزش قائل هستیم باید مراقب باشیم که این اتفاق نمی افتد.
تفکیک‌ علم و دین [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Greg Dawes
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پرسیدن نسبت علم و دین کار احمقانه ای است مگر اینکه روشن کنیم از کدام علم بحث می کنیم و از چه دینی صحبت می کنیم و چه جنبه هایی از هر کدام را با هم مقایسه می کنیم. این عنصر، مطالعه علم و دین را در یک زمینه جهانی با بررسی دو روشی که انسان ها از آن جهان طبیعی را درک کرده اند، قرار می دهد. اولی با اشاره به نظم های قابل مشاهده در رفتار اشیا است. دوم با اشاره به کار خدایان، ارواح، و اجداد است. این اثر تحت این عناوین، سه گونه علم را متمایز می‌کند و ارتباط آن‌ها را با سه نوع دین در چهار بعد باورها، اهداف، سازمان‌ها و تصورات دانش بررسی می‌کند. همچنین ظهور تمایز روشن بین علم و دین و افزایش استقلال تحقیق علمی را مشخص می کند. همین تحولات است که تعارض علم و دین را ممکن ساخته است.
تاریخ نزاع علم و الهیات در مسیحیت - جلد دوم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Dickson White
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این تاریخچه دو جلدی از تضاد بین الهیات و علم برای اولین بار در سال 1896 منتشر شد و به سرعت تبدیل به یک متن برجسته شد. این کتاب همراه با تاریخچه تضاد بین دین و علم جان ویلیام دریپر به عنوان یک مطالعه تعیین کننده از رابطه بین دین و علم به طور گسترده ای شناخته شد. اندرو دیکسون وایت، معلم، محقق و نویسنده برجسته، اولین رئیس دانشگاه کرنل بود. وایت معتقد بود که دین از نظر تاریخی با پیشرفت در زمینه علم مخالف است. او استدلال می‌کرد که هرگونه دخالت دین در علم همیشه فاجعه‌بار بوده است، در حالی که تحقیقات علمی، صرفنظر از اینکه چقدر به ظاهر به دین آسیب می‌رساند، همیشه به عالی‌ترین خیر منجر شده است. تاریخچه جنگ علم با الهیات در جهان مسیحیت اوج سی سال تحقیق، انتشار و سخنرانی وایت در این زمینه است. جلد دوم در مورد پزشکی، جنون، اساطیر، اقتصاد سیاسی و زبان شناسی تطبیقی ​​بحث می کند.
تاریخ نزاع علم و الهیات در مسیحیت - جلد اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Dickson White
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این تاریخچه دو جلدی از تضاد بین الهیات و علم برای اولین بار در سال 1896 منتشر شد و به سرعت تبدیل به یک متن برجسته شد. این کتاب همراه با تاریخچه تضاد بین دین و علم جان ویلیام دریپر به عنوان یک مطالعه تعیین کننده از رابطه بین دین و علم به طور گسترده ای شناخته شد. اندرو دیکسون وایت، معلم، محقق و نویسنده برجسته، اولین رئیس دانشگاه کرنل بود. وایت معتقد بود که دین از نظر تاریخی با پیشرفت در زمینه علم مخالف است. او استدلال می‌کرد که هرگونه دخالت دین در علم همیشه فاجعه‌بار بوده است، در حالی که تحقیقات علمی، صرفنظر از اینکه چقدر به ظاهر به دین آسیب می‌رساند، همیشه به عالی‌ترین خیر منجر شده است. این کتاب نقطه اوج سی سال تحقیق، انتشار و سخنرانی وایت در این زمینه است. جلد اول به بحث آفرینش، تکامل، جغرافیا، نجوم، هواشناسی، قوم شناسی و دوران باستان می پردازد.
  • تعداد رکورد ها : 197