مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
توبه در اواخر دوران باستان: ریاضت شرقی و چارچوب بندی زندگی مسیحی در سال‌های 400-650 بعد از میلاد مسیح
نویسنده:
Alexis C. Torrance
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : دعوت به توبه در پیام مسیحیت اولیه نقش اساسی دارد. در حالی که این غیرقابل انکار است، معنای دقیق مفهوم توبه برای مسیحیان اولیه به ندرت برای بزرگان، فراتر از مطالعات در مورد ظهور نظم و انضباط توبه، مورد بررسی قرار گرفته است. در این پژوهش، تنوع فراوان معانی و کاربردهای مفهوم توبه با تمرکز ویژه بر نوشته‌های چند متکلم زاهد قرن پنجم تا هفتم مورد بررسی قرار گرفته است. این متکلمان برخی از پایدارترین و دقیق‌ترین تفصیل‌ها را درباره مفهوم توبه در اواخر دوران باستان ارائه می‌کنند: اس‌اس مارک راهب، بارسانوفیوس و جان غزه، و جان کلیماکوس. آنها عمدتاً توبه را ایده ای مثبت و جامع می بینند که در چارچوب کل زندگی مسیحی است، نه صرفاً یک یا چند بخش از آن. در حالی که درک غالب مدرن از توبه به عنوان یک لحظه اندوه در مورد اعمال ناشایست گذشته، یا به عنوان معادل با انضباط توبه، تا حدی وجود دارد، چنین تعاریفی به هیچ وجه مفهوم را برای آنها خسته نمی کند. مسیر توبه به صورت امتداد از یک چهره اولیه که در غسل تعمید تکمیل شد، از طریق زنده ماندن از هدیه غسل ​​تعمید با حفظ احکام انجیل، به اوج خود می رسد، که به ایده توبه شفاعتی برای دیگران، پس از تشبیه معصوم مسیح به اوج می رسد. رنج برای دنیا در حالی که این نقش فراگیر برای توبه در زندگی مسیحی در کارهای زاهدانه آشکارتر است، اینها به تنهایی مورد بررسی قرار نمی گیرند، و همچنین به مفهوم توبه در کتاب مقدس، کلیسای اولیه، متون آخرالزمانی و مطالب متعارف توجه شده است. این امر نه تنها اجازه می دهد تا دیدگاه های زاهدان در زمینه بزرگتر آنها بسط داده شود، بلکه امکان ارزیابی مجدد کلی از مکان توبه که اغلب نادیده گرفته شده است، در الهیات اولیه مسیحیت را نیز ممکن می سازد.
از توبه تا خیریه: زنان پارسا و اصلاحات کاتولیک در پاریس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Diefendorf, Barbara B
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از توبه تا خیریه درک ما از جایگاه زنان در احیای نهادی و معنوی معروف به اصلاحات کاتولیک را به‌طور اساسی بازبینی می‌کند. با تمرکز بر پاریس، جایی که پنجاه جماعت مذهبی جدید برای زنان در همین چند سال تأسیس شد، نقش فعال زنان را به عنوان بنیانگذاران و حامیان جوامع مذهبی، به عنوان رهبران معنوی در این جوامع، و به عنوان سازمان دهندگان اشکال نوآورانه کمک های خیریه به فقرا بررسی می کند. . این کتاب با رد این دیدگاه بسیار رایج مبنی بر اینکه اصلاحات کاتولیک جنبشی تحت سلطه مردان بود که تأثیر اصلی آن بر زنان کنترل و محدود کردن آنها بود، نشان می‌دهد که چگونه زنان پارسا نقش مهمی داشتند و در کنار مردان - و گاهی اوقات پیش از مردان - کار می‌کردند. اصلاح طلبان در عین حال، با یافتن ریشه‌های جنبش در معنویت توبه‌آمیز که ریشه در عذاب‌های جنگ مذهبی دارد، درک جدیدی از زمان‌شناسی و ویژگی اصلاحات کاتولیک فرانسه ایجاد می‌کند. این استدلال می کند که میل نیرومند برای فرونشاندن خشم خدا از طریق اعمال زهد قهرمانانه ناشی از جنگ ها با صلح فروکش نکرد، بلکه در ایجاد صومعه های سختگیرانه و متفکرانه، خروجی های جدیدی یافت. تحسین زاهدان مقدس باعث ایجاد مشاغل جدید شد و صومعه‌ها زیاد شد، زیرا زنان مذهبی متدین به خانه‌هایی هجوم آوردند که با برخورداری از حقوق ویژه اعطا شده به بنیانگذاران، ممکن است وارد صومعه شوند و در زندگی صومعه شرکت کنند. شور و شوق توبه ناگزیر از بین رفت، در حالی که تنش های اجتماعی و اقتصادی جدید زنان را تشویق کرد تا تقوای خود را به سمت اهداف متفاوت هدایت کنند. در دهه 1630، خدمات خیریه جایگزین زهد توبه آمیز به عنوان شیوه معنوی غالب شد. زنان پارسا با بهره‌گیری از دعوت شورای ترنت برای تعلیم و تعلیم افراد نادان، جماعت‌های بدیع جدیدی را برای کمک به اعضای کمتر مورد علاقه جنس خود تأسیس کردند و برای خدمت به طردشدگان جامعه و فقرا، انجمن‌های همبستگی مذهبی ایجاد کردند. کوشش‌های آن‌ها برای کمک‌رسانی به جنگ در دوران فروند به‌ویژه شایسته تقدیر است.
  • تعداد رکورد ها : 2