مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 57
عقل و شواهد در پدیدارشناسی هوسرل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Michael Kleinberg-Levin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Northwestern University Press,
قضاوت و حقیقت در فلسفه تحلیلی اولیه و پدیدارشناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Textor
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این پرسش نسل‌های فیلسوف را به خود مشغول کرده است. فیلسوفان تحلیلی اولیه مانند فرگه، راسل و ویتگنشتاین و همچنین پدیدارشناسانی مانند برنتانو، هوسرل و رایناخ نحوه تفکر فیلسوفان را در مورد این پرسش تغییر دادند. مقالات این کتاب به بررسی و ارزیابی مشارکت آنها می پردازد و به ما کمک می کند تا مراحل آنها را دوباره دنبال کنیم. با انجام این کار، تصویر واضح تری از قضاوت و مفهوم مربوط به حقیقت به دست خواهیم آورد.
خود و جهان: از فلسفه تحلیلی تا پدیدارشناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Christensen, Carleton B
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Walter de Gruyter,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب از سنت پدیدارشناختی هوسرل و هایدگر استفاده می‌کند تا بسط دیگری از تز جان مک داول ارائه کند که برای درک چگونگی ارتباط ذهنیت خودآگاه با جهان، ادراک باید به عنوان یک وحدت واقعی از خودانگیختگی درک شود. "مفهوم" و پذیرش ("شهود"). این توضیح بدیل اجازه می دهد تا نقد مک داول از دونالد دیویدسون روشن شود و مفهوم دیگری از تجربه ادراکی ایجاد شود که به ادعای مک داول مفهوم روشنی می دهد که ذهنیت خودآگاه ذاتاً با جهان خود در ارتباط است که شک و تردید در مورد دومی باید وجود داشته باشد. نامنسجم همچنین امکان توسعه نقد دقیق‌تر و تاریخی‌تری از متافیزیک را فراهم می‌کند که فرد را مجبور می‌کند تجربه ادراکی را به گونه‌ای تفسیر کند که نحوه تأثیر ذهنیت خودآگاه بر جهان را نادرست نشان دهد. این نشان می دهد که بسیاری از دیدگاه های فرافلسفی مک داول به طور ضمنی هوسرلی هستند و اگر مک داول آنها را بیشتر توسعه می داد، از فرافلسفه متناقضی که از ویتگنشتاین می پذیرد اجتناب می کرد. در نتیجه، ضعف مرکزی در موضع هوسرل را نشان می دهد که فرد را از هوسرل به هایدگر می برد. این کتاب با عباراتی نوشته شده است که برای فیلسوفان تحلیلی قابل دسترسی است و بنابراین آنها را قادر می سازد تا تفاوت های اصلی بین رویکردهای تحلیلی و پدیدارشناختی به نیت و خودآگاهی را ببینند.
پدیدارشناسی و چرخش الهیاتی: بحث فرانسوی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dominique Janicaud, Jean François Coutine
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: پدیدارشناسی و چرخش های الهیاتی بحث بر سر نقد ژانیکو از چرخش الهیاتی را که توسط آثار امانوئل لویناس، پل ریکور، ژان لوک ماریون، ژان فرانوا کورتین، ژان لوئی کرتین و میشل هانری ارائه شده است، گرد هم می آورد.
آینده در پدیدارشناسی: وعده و روش در هوسرل، لویناس و دریدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Neal DeRoo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از گزارش هوسرل در مورد توجه تا چرخش اخیر به آخرت شناسی در پدیدارشناسی «الهیاتی»، آینده همیشه جنبه کلیدی نظریه های پدیدارشناختی زمان بوده است. این کتاب اولین تأمل پایدار را در مورد اهمیت آینده برای خود روش پدیدارشناسی ارائه می دهد. در ردیابی توسعه این موضوع، نویسنده نشان می دهد که تنها درک درست از ماهیت دوگانه آینده (به عنوان قانون اساسی و به عنوان باز بودن) می تواند راهی را که در آن پدیدارشناسی موضوع و جهان را به هم نزدیک می کند، روشن کند. از این رو آینده ما را به محوریت وعده پدیدارشناسی اشاره می‌کند و پدیدارشناسی را به‌عنوان رشته‌ای قول‌دهنده از نو می‌سازد. این کتاب که به وضوح نوشته شده و به دقت استدلال شده است، بینش تازه ای را در مورد منشأ پدیدارشناختی چرخش «الهیاتی» و نتایج پدیدارشناختی هوسرل، لویناس و دریدا ارائه می دهد. با بررسی دقیق مضامین پروتشن، آخرت شناسی و مسیحا، خواندن آن برای هر کسی که به پدیدارشناسی، فلسفه دین، ساختارشکنی، یا الهیات فلسفی علاقه دارد ضروری خواهد بود.
پدیدارشناسی و آخرالزمان: هنوز در حال حاضر نیست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Panteleimon Manoussakis, Neal Deroo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با توجه به تجدید حیات اندیشه معادشناسی در الهیات معاصر و ارتباط مداوم پدیدارشناسی در فلسفه، این کتاب متفکران برجسته ای مانند لاکوست، رومانو، کرنی و هارت را گرد هم می آورد تا راه هایی را که این دو رشته به ظاهر نامرتبط یکدیگر را روشن می کنند، بررسی کنند. از طریق یک سری تحلیل‌های پدیدارشناختی مفاهیم کلیدی آخرت‌شناسی و خوانش‌های دقیق در برخی از چهره‌های کلیدی هر دو رشته، این متن نشان می‌دهد که پدیدارشناسی و آخرت‌شناسی اساساً به هم مرتبط هستند و هیچ‌یک بدون دیگری نمی‌توانند به طور کامل درک شوند: بدون آخرت‌شناسی، پدیدارشناسی جنبه های اخلاقی و زمانی را که امروز آن را مشخص می کند توسعه نمی داد. بدون پدیدارشناسی، آخرت شناسی در حاشیه گفتمان جدی الهیاتی باقی می ماند. در این مسیر، مضامین متنوعی مانند زمان، مرگ، پاروسیا و تماس دوباره بررسی و تعریف می شوند.
آنتون مارتی و فلسفه معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Giuliano Bacigalupo, Hélène Leblanc
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing;Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه ویرایش شده از هشت مقاله اصلی، هدف بازگرداندن کانون توجه آنتون مارتی را دنبال می کند. این کار را با قرار دادن چهره‌های برجسته در بحث معاصر انجام می‌دهد که خود را با مهم‌ترین مشارکت‌های مارتی، که از فلسفه ذهن، فلسفه زبان و هستی‌شناسی تا متافیزیک و متافلسفه را در بر می‌گیرد، انجام می‌دهد. کتاب در سه بخش تقسیم شده است. بخش اول به موضوعاتی در فلسفه زبان اختصاص دارد که در طول زندگی مارتی در مرکز تفکر فلسفی او قرار داشتند. بخش دوم به مسئله عینیت و پدیدارشناسی زمان و مکان می‌پردازد که مارتی در سال‌های پایانی زندگی‌اش روی آن کار می‌کرد. بخش پایانی به ملاحظات متافیزیکی و متافلسفی مارتی می پردازد. مخاطبان مورد نظر این کتاب در درجه اول دانشمندان و دانشجویان علاقه مند به بحث های مربوطه معاصر و همچنین محققانی هستند که روی سنت اتریشی کار می کنند.
فلسفه تحلیلی: تاریخ تفسیری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Aaron Preston (editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه تحلیلی: یک تاریخ تفسیری به بررسی راه هایی می پردازد که تفسیر (چهره های کلیدی، جناح ها، متون و غیره) سنت تحلیلی را از فرگه تا دامت شکل داده است. این کتاب 17 فصل را به خوانندگان ارائه می دهد که مخصوصاً برای این جلد توسط گروه بین المللی از محققان برجسته نوشته شده است. برخی از فصل‌ها به موضوعات بزرگ و موضوعی مانند رابطه بین فلسفه تحلیلی و سنت‌های فلسفی دیگر مانند ایده‌آلیسم بریتانیایی و پدیدارشناسی اختصاص دارد، در حالی که فصل‌های دیگر به موضوعات دقیق‌تری یا به فیلسوفان منفرد مرتبط است، مانند مور و راسل در مورد روش فلسفی یا تاریخچه تفاسیر تراکتاتوس ویتگنشتاین. در سرتاسر، تمرکز بر تفاسیری است که برای پیدایش، توسعه و تداوم سنت تحلیلی حیاتی هستند. نتیجه، تصویری کامل‌تر و رضایت‌بخش‌تر از فلسفه تحلیلی است.
پدیدارشناسی و پدیدار خدا
نویسنده:
جان باوکر؛ ترجمه: عذرا لوعلیان
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , فصل کتاب
منابع دیجیتالی :
فلسفه ژاپنی و قاره‌ای: گفتگو با مکتب کیوتو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edited by Bret W. Davis, Brian Schroeder, and Jason M. Wirth
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
bloomington & indianapolis: Indiana University Press,
کلیدواژه‌های فرعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با درک اهمیت مکتب کیوتو و تأثیر آن بر فلسفه، سیاست، مذهب و مطالعات آسیایی، فلسفه ژاپنی و قاره‌ای آغازگر گفت‌وگویی بین فیلسوفان ژاپنی و غربی است. مقالات این مجلد میان فرهنگی، متفکران مکتب کیوتو را با ایده آلیسم آلمانی، نیچه، پدیدارشناسی و دیگر چهره ها و مکاتب سنت قاره ای مانند لویناس و ایریگاری در گفتگو قرار می دهد. این جلد که در زمینه فلسفه جهانی تنظیم شده است، گفتگوهای انتقادی، بدیع و سازنده را بین برخی از تأثیرگذارترین چهره های فلسفی شرق و غرب ارائه می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 57