مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 37
فرد و دین او: تفسیری روانشناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Allport, Gordon W. (Gordon Willard), 1897-1967
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «دین انسان، دعوت متهورانه ای است که او می کند تا خود را به خلق و خالق ببندد. این تلاش نهایی او برای بزرگ کردن و تکمیل شخصیت خود با یافتن بستر عالی است که به درستی در آن تعلق دارد. در این صفحات من وظیفه کشف جایگاه دین در زندگی-اقتصاد فرد، جستجوی درک روانشناختی از ماهیت و عملکرد عواطف دینی و ردیابی مسیر کامل رشد دینی در افراد بالغ را بر عهده گرفته ام. و شخصیت سازنده"
ویلیام جیمز و نقش عرفان در دین [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
RODRIGO BENEVIDES B. G
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویلیام جیمز در کتاب: «انواع تجربه دینی: مطالعه ای در طبیعت انسان (1902)» به بررسی نقش عرفان در توسعه دین می پردازد. جیمز استدلال می کند که ریشه همه ادیان دقیقاً تجربه حالات عرفانی آگاهی است. همانطور که خواهیم دید، اگرچه جیمز خود اعتراف می‌کند که ساختار روان‌شناختی‌اش او را از این تجربیات باز می‌دارد، تصدیق پیشرفت‌های عملی عرفان در ادیان نهادینه‌شده، واقعیت این حالت‌های آگاهی را نشان می‌دهد، موضعی که توسط پراگماتیسم جیمز پشتیبانی می‌شود. بنابراین، این مقاله نه تنها به بررسی ماهیت عرفان می پردازد، بلکه دیدگاه عمل گرایانه جیمز از دین را ارائه می دهد.
فرهنگ فاخر: مواد مخدر، عرفان، و تعقیب تعالی در دنیای مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Partridge
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاریخ مملو از شواهدی از شیفتگی بشریت به مواد مخدر و تعقیب حالات تغییر یافته است. از رمانتیسم اولیه تا غیبت گرایی اواخر قرن نوزدهم و از پاریس تا شمنیسم روانگردان معاصر، مواد روانگردان نقش کاتالیزور مردم را بر عهده داشته اند. با این حال، هنوز تحلیل جدی از ابعاد مذهبی مصرف مدرن مواد مخدر وجود ندارد. استفاده از مواد مخدر و تعقیب تعالی از قرن نوزدهم تا امروز. این کتاب که با شیفتگی رمانتیک به تریاک شروع می شود، کشف داروهای بیهوشی، علاقه روانپزشکی و مذهبی به حشیش، قدرت فریبنده مسکالین و قارچ های توهم زا، استفاده های جدیدتر از ال اس دی، و همچنین بحث های پیرامون مواد مخدر و تجربیات مذهبی را شرح می دهد. این تاریخ اجتماعی و فرهنگی جذاب و گسترده، شکاف بزرگی را در مطالعه دین در دنیای مدرن و درک ما از اهمیت تفکر ضدفرهنگی پر می کند و بینش های جدید و به موقع را در مورد رابطه بحث برانگیز مواد مخدر و تجربه عرفانی ارائه می دهد.
به وجود آوردن خدا: روانشناسی باور و ظهور معنویت سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jon Mills
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب جنجالی، فیلسوف و روانکاو جان میلز استدلال می کند که خدا وجود ندارد. و تحریک آمیزتر، اینکه خدا نمی تواند به عنوان چیزی جز یک ایده وجود داشته باشد. به طور خلاصه، خدا یک خلقت روانی است که به آرمان نهایی دلالت دارد. میلز استدلال می کند که ایده یا تصور از خدا تجلی انکار و پاسخ بشر به محرومیت طبیعی است. یک رابطه خود با یک شی ایده آل شده درونی شده، ایده آل سازی ارزش تصوری. پس از نشان دادن فقدان شواهد تجربی و عدم امکان منطقی خداوند، میلز انگیزه‌های روان‌شناختی نیاز بشر به اختراع یک موجود برتر را توضیح می‌دهد. او در یک تحلیل بسیار ظریف از فرآیندهای ناخودآگاه که به روانشناسی باورها و ایدئولوژی اجتماعی نهادینه شده می‌پردازد، نتیجه می‌گیرد که ایمان به خدا ناتوانی در پذیرش مرگ قریب‌الوقوع ما و سوگواری غیبت طبیعی برای توهم حضور الهی است. او به عنوان جایگزینی برای ایمان خداباورانه، معنویت سکولار را ارائه می دهد که بر کیفیت تجربه زیسته، اولویت احساس و تحقیق ارزشی، خودآگاهی اخلاقی، حساسیت زیبایی شناختی و بوم شناختی، و رابطه اصیل با خود، دیگران و جهان به عنوان تعقیب یک روح زیبا در جستجوی چیزهای ارزشمند اختراع خدا مورد توجه دانشگاهیان، دانشمندان، مخاطبان عادی و دانشجویان علوم دینی، علوم انسانی، فلسفه و روانکاوی و سایر رشته ها خواهد بود. همچنین برای روان درمانگران، روانکاوان و متخصصان سلامت روان که بر ادغام علوم انسانی و روانکاوی تمرکز دارند، جذاب خواهد بود.
میانه های امر متعالی: الهیات و نظریه روانکاوی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Crockett, Clayton
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press ,
کتاب راهنمای روانشناسی دین و معنویت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Raymond F. Paloutzian , Crystal L. Park
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Guilford Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجلد جامع وسعت دانش کنونی را در مورد فرآیندهای روان‌شناختی زیربنای معنویت، رفتار دینی، و تجربه دینی از مهمترین مقامات این حوزه، ترکیب می‌کند. تئوری‌های پیشرفته، چارچوب‌های مفهومی، روش‌شناسی، و یافته‌های تجربی برآمده از همه زیرشاخه‌های روان‌شناختی ارائه شده‌اند. پوشش شامل مبانی عصبی و شناختی دینداری است. مسائل اجتماعی، شخصیتی و رشدی؛ دین به عنوان یک نظام معنایی; و پیامدهایی برای رفتار، سلامت روان، و عملکرد بالینی. این هندبوک با ویرایش یکپارچه، تصویری قطعی از وضعیت فعلی علم ارائه می‌کند، توسعه نظریه یکپارچه را تقویت می‌کند، و جهت‌های حیاتی را برای تحقیقات آینده مشخص می‌کند.
خلاقیت، معنویت و سلامت روان: کشف ارتباطات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kelley Raab, Dr Mayo
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing ,
انتظام دین: مطالعات موردی از سراسر جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James T. Richardson (auth.), James T. Richardson (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تنظیم دین: مطالعات موردی از سراسر جهان، از طریق گنجاندن مشارکت‌های محققان بین‌المللی، یک بررسی جهانی از نحوه تنظیم گروه‌های مذهبی توسط تعدادی از جوامع معاصر ارائه می‌کند. بر تلاش‌های قانونی برای اعمال کنترل اجتماعی بر چنین گروه‌هایی، به‌ویژه از طریق پرونده‌های قضایی، اما همچنین با تلاش‌های اصلی قانون‌گذاری منتخب برای تنظیم آنها تمرکز دارد. به این ترتیب، این تحلیل در محدوده وسیع جامعه شناسی کنترل اجتماعی و به طور خاص تر، کنترل اجتماعی قانونی قرار می گیرد، موضوعی که در مطالعه چگونگی تلاش جوامع معاصر برای حفظ نظم اجتماعی بسیار مورد توجه است. جزئیات واقعی در مورد تحولات اجتماعی و حقوقی در جوامعی که مذهب به عنوان مشکل آفرین تعریف شده است شامل اروپای غربی و شرقی، آسیا، اقیانوسیه و قاره آمریکا می شود. این کتاب مورد توجه محققان و دانشجویان جامعه شناسی دین، جامعه شناسی حقوق، سیاست اجتماعی و مطالعات دینی و همچنین سیاست گذاران خواهد بود.
جنون: پاسخ‌های پروتستان‌های آمریکایی به بیماری‌های ذهنی
نویسنده:
Heather H. Vacek
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baylor University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : دیوانگی گناه است. افراد دارای ناتوانی های عاطفی دوری می شوند. بیماری روانی مشکل کلیسا نیست. هر سه ادعا اشتباه است. در دیوانگی، هدر اچ. واچک تاریخچه واکنش‌های پروتستان به بیماری روانی در آمریکا را دنبال می‌کند. او نشان می‌دهد که چگونه دو نیروی متمایز با هم ترکیب شده‌اند تا مراقبت مسیحی از کل شخص را خنثی کنند. حرفه ای شدن پزشکی برای محدود کردن حوزه اقتدار مسیحی به قلمروهای خصوصی و معنوی کار کرد و شفا و مراقبت - هم جسمی و هم ذهنی - را به متخصصان سکولار و پزشکی واگذار کرد. میراث الهیاتی که بیماری را با گناه پیوند می‌داد، به همان اندازه تأثیرگذار بود، انگ اجتماعی اطراف افراد مبتلا به یک بیماری روانی را عمیق‌تر کرد. کلیسای پروتستان که تمایلی به درگیر کردن مبتلایان نداشت تا مبادا آن را نیز آلوده به معاشرت کند، به میل خود مراقبت از افراد مبتلا به بیماری روانی را به متخصصان سکولار واگذار کرد. در حالی که بی توجهی قاعده کلی را تشکیل می داد، پنج استثنای تاریخی از الگوی بی توجهی خوش خیم نمونه ای از تلاش های پروتستان برای ادعای پاسخی کاملاً مسیحی است. بررسی دقیق زندگی و کار روحانی استعماری کاتن ماتر، پزشک دوران انقلاب بنجامین راش، دوروتیا دیکس فعال قرن نوزدهم، کشیش و بیمار آنتون بویزن، و روانپزشک کارل منینگر، هم محدوده و هم پیشرفت مراقبت های پروتستانی را ترسیم می کند. Vacek وقایع نگاری می کند که پروتستان تلاش می کند تا معنای الهیاتی را از بیماری (مادر)، ایجاد مراقبت به عنوان شغل مسیحی (راش)، دفاع از درمانده ها (دیکس)، بازپس گیری اقتدار مذهبی (بویزن)، و درخواست برای افراد مبتلا به بیماری روانی را شرح دهد. (منینگر). روایت تاریخی واچک مبنای تأمل الهیات او در مورد مراقبت مسیحیت معاصر از افراد مبتلا به بیماری روانی و درک مسیحی از بیماری روانی است. واچک با نشان دادن گرانش آنچه که در برنامه‌های روحانی و جماعت ظاهر می‌شد – و ناموفق بود – بررسی می‌کند که چگونه مسیحیان باید خطوط دائماً در حال تغییر اقتدار فرهنگی را در حین مراقبت از کسانی که رنج می‌برند هدایت کنند.
  • تعداد رکورد ها : 37