مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
ابلاغ سوره برائت اختصاصات امام علی(ع) استجابت دعای امام علی (ع) استغراق علی (ع) در نماز اشتیاق ملائکه به رویت علی(ع) اعطای علی(ع) به پیامبر(ص) اعلم صحابه افضل الناس حلماً افضل رجال عالم افضلیت امام علی(ع) اقرب الخلق به نبی(ص) اقرب الناس به جنت اقرب الناس عهداً به پیامبر (ص) اقضی الامة اکرم الخلق به پیامبر(ص) امام الاولیاء امام الغر المحجلین تعلیم تسبیح به علی (ع) تکأة النبی بین یدی اللّه جامع شروط خلافت شعر جبرئیل در مدح علی(ع) فضایل اخلاقی امام علی (ع) فضایل امام علی(ع) بعد وفات فضایل حین ولادت امام علی (ع) فضایل قبل از ولادت امام علی(ع) فضایل متضاد علی (ع) فضایل نفسانی علی (ع) فضایل هنگام بلوغ امام علی(ع) قضاوت علی(ع) برای اجنه کمالات بدنی علی(ع) کمالات خارجی علی علیه السلام نفرین پرندگان بر مبغضین امام علی (ع) وسیله ازدیاد دین انسان
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 640
موسوعة الإمامة في نصوص أهل السنّة المجلد 18
نویسنده:
شهاب الدين مرعشی نجفی؛ ناظران: محمود مرعشی نجفی، محمد اسفندیاری؛ محققان: محمد مرادی، محمدکاظم عبداللهی، محمدجواد محمودی، حسین تقی زاده، محمدرضا جدیدی نژاد، محمد صحتی سردرودی، مصطفی فضلی زاده
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم ایران: منشورات مکتبة آیة الله العظمی المرعشی النجفی و منشورات صحیفة خرد,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
موسوعه الامامه فی نصوص اهل السنة دائره المعارفی از روایات اهل سنت و یکی از ارزشمندترین کتب مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی است که بیش از چهل سال برای تالیف و گردآوری آن زحم مت کشیده و با عالمان بزرگی از مذهب اهل سنت دیدار و از آنها بیش از چهارصد اجازه روایی اخذ کرد. این موسوعه ۴۰ جلد است که قرار است در مراحل مختلف منتشر شود. جلد اول تا پنجم آن درباره کلیات امامت و اهل بیت (علیهم السلام) است و جلدهای ۶ تا ۲۰ نیز شرح شخصیت وجودی حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) است. پیش از این چند مجلد این مجموعه منتشر شده است. منابع “موسوعة الامامة فی نصوص اهل السنة” آثار اهل سنت است، و در آن ها از نقل احادیث منابع شیعه (اگرچه زیدیه) پرهیز شده است.احادیثی که منابع اهل سنت که از منابع شیعه نقل کرده اند، در این مجلدات خودداری نشده است. "جلد هجدهم" از این مجموعه به موضوع فضایل و خصائص اختصاصی امام علی (علیه السلام) و همچنین آثار حب به ایشان می پردازد.
موسوعة الإمامة في نصوص أهل السنّة المجلد 19
نویسنده:
شهاب الدين مرعشی نجفی؛ ناظران: محمود مرعشی نجفی، محمد اسفندیاری؛ محققان: محمد مرادی، محمدکاظم عبداللهی، محمدجواد محمودی، حسین تقی زاده، محمدرضا جدیدی نژاد، محمد صحتی سردرودی، مصطفی فضلی زاده
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم ایران: منشورات مکتبة آیة الله العظمی المرعشی النجفی و منشورات صحیفة خرد,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
موسوعه الامامه فی نصوص اهل السنة دائره المعارفی از روایات اهل سنت و یکی از ارزشمندترین کتب مرحوم حضرت آیت الله مرعشی نجفی است که بیش از چهل سال برای تالیف و گردآوری آن زحم مت کشیده و با عالمان بزرگی از مذهب اهل سنت دیدار و از آنها بیش از چهارصد اجازه روایی اخذ کرد. این موسوعه ۴۰ جلد است که قرار است در مراحل مختلف منتشر شود. جلد اول تا پنجم آن درباره کلیات امامت و اهل بیت (علیهم السلام) است و جلدهای ۶ تا ۲۰ نیز شرح شخصیت وجودی حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) است. پیش از این چند مجلد این مجموعه منتشر شده است. منابع “موسوعة الامامة فی نصوص اهل السنة” آثار اهل سنت است، و در آن ها از نقل احادیث منابع شیعه (اگرچه زیدیه) پرهیز شده است.احادیثی که منابع اهل سنت که از منابع شیعه نقل کرده اند، در این مجلدات خودداری نشده است. "جلد نوزدهم" از این مجموعه به موضوع فضایل اخلاقی و ویژگی های نفسانی امام علی (علیه السلام) و همچنین آثار محبت ایشان می پردازد.
مراقد أهل البيت في القاهرة و معه کتاب حياة الأرواح بعد الموت
نویسنده:
محمد زكي إبراهيم؛ ناظر: محیی الدین حسین یوسف اسنوی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهرة مصر: مؤسسة إحياء التراث الصوفي,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
«مراقد اهل البيت فى القاهره»، اثر ابوالبركات زكى الدين محمد زكى ابراهيم، كتابى است به زبان عربى كه به معرفى آرامگاه‌هاى آن دسته از ذريه پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) كه در مصر واقع شده مى‌پردازد. كتاب؛ مشتمل بر مقدمه چاپ نخست و نيز مقدمه چاپ‌هاى بعدى كتاب و سيزده باب و يك خاتمه و ملحقات مى‌باشد. مولف در باب نخست كتاب با اشاره به خصومت نواصب نسبت به اهل بيت (علیهم السلام) و انكار فضائل ايشان، به نقل حديث شريف ثقلين پرداخته و آن را مورد بررسى قرار مى‌دهد. باب دوم كتاب، به معرفى امام على (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) و امام حسن (علیه السلام) و امام حسين (علیه السلام) اختصاص يافته و كنيه و القاب ايشان معرفى و مختصرى از زندگى‌نامه آنان آمده است. باب سوم، به معرفى به مقام رأس الحسين (علیه السلام) در قاهره اختصاص يافته و مولف با استناد به ديدگاه مورخان و نيز بر اساس كتاب‌هايى كه در موضوع سيره نگاشته شده، اثبات مى‌كند كه اين مقام در قاهره واقع شده است. وى همچنين شهادت عده‌اى از عدول علما مبنى بر مدفون گشتن سر مبارك امام حسين (علیه السلام) در قاهره را نقل مى‌كند. باب چهارم، به معرفى مرقد زينب كبرى (سلام الله علیها) و چند بانوى ديگر كه زينب نام دارند، اختصاص يافته است. باب پنجم، به معرفى دو بانوى بزرگوار به نام نفيسه صغرى و نفيسه كبرى اختصاص يافته است. باب ششم، به معرفى دو بانو كه سكينه نام داشته و در قاهره مدفون گرديده‌اند، اختصاص يافته است باب هفتم، به معرفى بانوانى كه رقيه نام داشته‌اند، اختصاص يافته است. باب هشتم، به معرفى بانوانى از اهل بيت كه فاطمه نام داشته‌اند، اختصاص يافته است: باب نهم، به معرفى دو بانو به نام آمنه اختصاص يافته است باب دهم، به معرفى برخى از اشراف اهل بيت (علیهم السلام) كه در مصر مدفون‌اند، اختصاص يافته است باب يازدهم، به معرفى مراقد سادات طباطبايى؛ همچون على بن حسن بن طباطبا، احمد بن على بن حسن طباطبا و... و نيز سادات وفائيه اختصاص يافته است. در باب سيزدهم، درباره منصب نقابت اشراف كه از طرف خلفاى فاطمى به سادات اعطا گرديد و نيز از اختصاص سادات به پوشيدن عمامه سبز سخن به ميان آمده است.
كتاب علي عليه السلام و التدوین المبکر للسنة النبویة الشریفة
نویسنده:
مصطفى قصير عاملي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
لبنان/ بیروت: دار الثقلین,
چکیده :
کت‍اب‌ ع‍ل‍ی‌ و ال‍ت‍دوی‍ن‌ ال‍م‍ب‍ک‍ر ل‍ل‍س‍ن‍ة ال‍ن‍ب‍وی‍ة ال‍ش‍ری‍ف‍ة (وی‍ل‍ی‍ه‌ ب‍ح‍ث‌ م‍وج‍ز ع‍ن ال‍ج‍ف‍ر و م‍ص‍ح‍ف‌ ف‍اطم‍ة) کتابی است به زبان عربی که به بررسی و ماهیت مصحف امام علی(ع) و مصحف فاطمه(س) می‌پردازد. این کتاب به قلم مصطفی قصیر العاملی نوشته شده و توسط مجمع جهانی اهل بیت (ع) (به عربی: المجمع العالمی لأهل البیت) به چاپ رسیده‌است. کتاب حاضر؛ پژوهشی درباره وجود کتابی به نام کتاب علی(ع) است که مجموعه‌ای از احکام و معارف اسلامی را در بر دارد. نویسنده ضمن معرفی اجمالی چنین کتابی از امیرالمؤمنین(ع)، به دلایل و شواهد وجود این کتاب از جانب ائمه دیگر پرداخته و معتقد است که ائمه(ع) وجود این کتاب را تأیید کرده و آن را دیده‌اند. وی در ادامه کتاب‌های دیگری از علی(ع) را معرفی می‌کند که عناوین آنها از این قرار است: صحیفه علی(ع)، صحیفه الناموس، صحیفه الفرائض، صحیفه العبیطه، صحیفه فی ذوابه السیف و کتاب الجفر. تعارض بین روایات صحیفه علی(ع) و کتاب علی(ع)، مخفی بودن کتاب‌های علی(ع) و علت خفای آنها از دیگر مطالب مورد بحث توسط نویسنده است. وی همچنین به بررسی حقیقت علم جفر و مفهوم آن نزد اهل بیت(ع) می‌پردازد و ادعاهای واهی در مورد این علم را رد می‌کند. تحقیق در مورد مصحف فاطمه(ع) از دیدگاه اهل بیت، مبحث پایانی کتاب حاضر می‌باشد.
  • تعداد رکورد ها : 640