مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
اباحیه ( صوفیه ) اتحادیه ( صوفیه ) احمدیه ( صوفیه ) ادهمیه اسماعیلیه ( صوفیه ) اشراقیه اصحاب الحقیقه اصحاب عادات اصحاب عبادات اعمال صوفیه الهامیه ( صوفیه ) اویسیه بابائیه برهانیه بکتاشیه بونوحیه بهرانیه بیبریه بیرمیه پیر حاجات تبائیه تجانیه تشیشیه تیجانیه جمالیه ( صوفیه ) جنیدیه جولقیه چشیته حاتمیه حداوه حقیقیه حکمیه حکیمیه حلاجیه (غلات) حلبیه ( صوفیه ) حمودیه خاضریه خرازیه خفیفیه خلویه خلیلیه دسوقیه دکنیه دهریه ( صوفیه ) ذو الریاستینیه رحالیه رسولشاهیه رفاعیه زاهدیه ساسانیه سبعینیه سلطانیه سنان امیه سوقیه سهروردیه سهلیه سیاریه شاذلیه شبک شطاریه صدیقیه صفی علیشاهیه صوفیه زنادقه صوفیه عراق صوفیه قرن نهم صوفیه قرن هشتم صوفیه مراکش طالبیه ( صوفیه ) طیفوریه عاشقیه غزوزیه قادیانیه قلندریه مبتولیه متجاهلیه محاسبیه محمدیه ( صوفیه ) مداریه مرادیه مشیشیه مغربیه ملامتیه منائقیه مولویه نعمت اللهیه نوبویه نوریه وارث علیشاهیه واصلیه ( صوفیه ) وحدتیه یونسیه ( صوفیه )
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
حافظ و نام مهین خداوند
نویسنده:
عبدالرضا سیف - حمید دهنبی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه تهران,
کلیدواژه‌های اصلی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
تفاسیر قرآن و کتاب های صوفیه، در بردارنده مفاهیم بسیاری در ارتباط با ادبیات و الهیات اسلامی است که مطالعه روشمند و دقیق این مفاهیم می تواند به نتایج درخشانی منجر شود. اسم عظم یا نام مهین یکی از عمده و اساسی ترین این مفاهیم است که در طول تاریخ تفکر اسلامی، محل تامل و مداقه بخش عمده ای از اندیشمندان بوده است. شگفت انگیزی و جاذبه این مقوله به گونه ای بوده است که بسیاری از عرفا و صوفیه درباره آن به گمان زنی پرداخته اند و هرکدام نامی از نام های خداوند - عز و جل - را نام مهین قلمداد کرده اند.
الله والانسان في فلسفة التوحيدي
نویسنده:
حسن الملطاوی
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
عبد الرحمن بدوي .. مجموعة دراسات
نویسنده:
أحمد عبد الحليم عطية
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
السماع عند صوفية الاسلام
نویسنده:
د. فاطمة فؤاد
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
فصول فی ادیان الهند
نویسنده:
محمد ضياء الرحمن الأعظمي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
روش تفسیر کیوان قزوینی و دیدگاه های او در علوم قرآنی
نویسنده:
محسن رجبی , محمدحسن رستمی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
شیخ عباسعلی کیوان قزوینی(1317-1240 ش) مولف سه دوره تفسیر است. تفسیر کیوان برایند و بازتاب سه محور و گرایش مهم زندگی اوست: 1- اصلاح رویکردها در فهم قرآن با هدف ساماندهی به مشکلات مردم جهان، با راهبرد تقریب مذاهب و ادیان توحیدی 2- سلوک عرفانی برای تهذیب اخلاق و شناخت عرفانی قرآن همراه بازاندیشی در میراث و سنت صوفیان و عارفان 3- مراوده با مردم و تعیم آسان معارف قرآنی به آنان به دور از هرگونه تعصب مذهبی. از مهم ترین ویژگی های روش تفسیری می توان به تبیین قرآن با مدلول لفظی قرآن با درنظر گرفتن همهم وجوه معنایی لغات، شقوق گوناگون صرفی و نحوی، جایگاه کلمات و تناسب و پیوند آنها با یکدیگر وبی اعتمادی به برخی روایات به علت احتمال جعلی بودن یا خاص و محدود بودن مخاطب و مفهوم آنها اشاره کرد. از این رو، گاهی آرای فقهی، تفسیری و علوم قرآنی او جدید و شگفت می نماید.
ظهیرالدوله: نوسازی تصوف با اغراض تجدد در انجمن اخوت
نویسنده:
محی الدین قنبری, صبا فدوی
نوع منبع :
مقاله , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
متصوفه در قبال دگرگونی‌های عصر قاجار، دو رویه در پیش گرفتند؛ گروهی روال و سنت خود را ادامه دادند و گروهی تصمیم به انجام اصلاحات و تغییر گرفتند؛ بیان نسبت انجمن اخوت با تصوف و فتوت از یک سو و با فراماسونری از سوی دیگر، در رویکردی تاریخی هدف اصلی نوشته حاضر است. پژوهش این مدعا را مطرح می‌کند که قصد ظهیرالدوله؛ موسس انجمن اخوت در اولویت نخست، نه صوفی‌سازی بلکه تربیت نخبگان به منظور ترقی و بهبود زندگی مردم بوده است. برخلاف نظر کسانی که انجمن اخوت را انجمنی ماسونی معرفی کرده‌اند، انجمن اخوت؛ انجمنی شبه ماسونی، اخلاق‌مدار و کانونی فرهنگی برای رواج برابری و برادری بوده که از ادبیات عرفانی و میراث تصوف هم بهره گرفته و با برگزاری نشست‌های فرهنگی و هنری نو و تغییر ساختار سنتی صوفیه به تربیت اخلاقی افراد اقدام کرده است.
حکومت باطنی [کتاب عربی]
نویسنده:
حسن محمد الشرقاوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: الموسسه الجامعیه الدراسات والنشر والتوزیع,
مدارهای صوفیانه [کتاب عربی]
نویسنده:
هادي العلوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق: دارالمدی,
توهمات و حقایق [کتاب عربی]
نویسنده:
نور الدين أبو لحية
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دار الأنوار,