جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
حق سقط جنین به مثابه آزادی دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Wenz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Temple University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با ترکیب فعلی دیوان عالی و چالش‌های اخیر رو در مقابل وید، رویکرد جدید پیتر اس.ونز به مسائل اخلاقی، اخلاقی و حقوقی مربوط به حق زنان برای سقط جنین انتخابی ممکن است جریان را در این بحث تغییر دهد. او استدلال می کند که دادگاه عالی در مورد Roe v.Wade به تصمیم درستی رسیده است اما به دلایل اشتباه. Wenz معتقد است که حق زن برای خاتمه دادن به حاملگی خود باید مبتنی باشد، نه بر اساس قانون اساسی حق او برای حفظ حریم خصوصی، بلکه بر اساس قانون اساسی تضمین آزادی مذهبی، مبنایی برای آزادی انتخاب که مشمول انتقادات قانونی علیه رو نیست. حداقل تا هفته بیستم بارداری، اعتقاد انسان به انسان بودن یا نبودن جنین یک تصمیم شرعی است. او معتقد است که از آنجایی که سؤالات در مورد وضعیت اخلاقی جنین مذهبی است، بنابراین قانون ضد سقط جنین، تا آنجا که بر چنین «باورهای ذاتاً مذهبی» استوار است، خلاف قانون اساسی است. در این کتاب به موقع و موضوعی، ونز همچنین موارد مرتبطی را بررسی می‌کند که به مداخله دولت در زندگی زایشی یک فرد، تنظیم وسایل پیشگیری از بارداری و سایر قوانینی می‌پردازد که برای گروه‌های منتخبی از مردم (مانند همجنس‌بازان، معتادان به مواد مخدر) اعمال می‌شود یا بر آنها تحمیل می‌شود.). او یک استدلال ملموس می سازد که می تواند جایگزین Roe v. Wade شود. یادداشت نویسنده: پیتر اس.ونز، استاد فلسفه و مطالعات حقوقی در دانشگاه ایالتی سانگامون است.
حق سقط جنین به عنوان آزادی دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Wenz (پیتر ونز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Temple University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با ترکیب فعلی دیوان عالی و چالش‌های اخیر رو در مقابل وید، رویکرد جدید پیتر اس.ونز به مسائل اخلاقی، اخلاقی و حقوقی مربوط به حق زنان برای سقط جنین انتخابی ممکن است جریان را در این بحث تغییر دهد. او استدلال می کند که دادگاه عالی در مورد Roe v.Wade به تصمیم درستی رسیده است اما به دلایل اشتباه. Wenz ادعا می کند که حق زن برای خاتمه دادن به بارداری خود باید نه بر اساس حق قانونی او برای حفظ حریم خصوصی، بلکه بر اساس قانون اساسی تضمین آزادی مذهبی، مبنایی برای آزادی انتخاب باشد که مشمول انتقادات قانونی علیه رو نیست. حداقل تا هفته بیستم بارداری، اعتقاد انسان به انسان بودن یا نبودن جنین یک تصمیم شرعی است. او معتقد است که از آنجایی که سؤالات در مورد وضعیت اخلاقی جنین دینی است، بنابراین، قوانین ضد سقط جنین، تا آنجا که بر چنین «باورهای ذاتاً مذهبی» استوار است، خلاف قانون اساسی است. در این کتاب به موقع و موضوعی، ونز همچنین موارد مرتبطی را بررسی می‌کند که به مداخله دولت در زندگی زایشی یک فرد، تنظیم وسایل پیشگیری از بارداری و سایر قوانینی می‌پردازد که برای گروه‌های منتخبی از مردم (مانند همجنس‌بازان، معتادان به مواد مخدر) اعمال می‌شود یا بر آنها تحمیل می‌شود.) او یک استدلال ملموس می سازد که می تواند جایگزین Roe v.Wade شود. یادداشت نویسنده: پیتر اس.ونز، استاد فلسفه و مطالعات حقوقی در دانشگاه ایالتی سانگامون است.
بنیادی ترین حقوق و آزادی های بشر از دیدگاه حضرت امام
نویسنده:
محمدرضا کاوسی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
در این مقاله کوشش براین است که منتخبات و مستخرجاتی‌ از میان خطابه‌ها، مصاحبه‌ها و آثار قلمی برجای مانده در موضوع‌ مورد نظر از آن حضرت در برابر خواننده قرار داده شود، به‌ گونه‌ای که محض مطالعه آنها بخش‌های مختلف افکار حضرت‌ امام رحمه الله در مهم‌ترین حوزه‌های حقوق بشر نشان داده شود؛ این‌ نکته را هم باید متذکر شد که به دلیل محدود بودن گنجایش این‌ نوشتار، سعی نشده است که زمینه‌های اندیشه و جولانگاه فکری‌ شخصیت مورد مطالعه،در قلمروهای مورد نظر به‌طور کامل در برگرفته شود.
صفحات :
از صفحه 136 تا 149
مردم سالاری دینی و حقوق اقلیت ها در نظریه سیاسی امام خمینی(ره)
نویسنده:
شریف لک زایی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه امام صادق (ع),
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
این مقاله پژوهشی از نوع درجه دوم و پسینی است و نه پژوهشی درجه یک و پیشینی. از این رو نویسنده در صدد است تا پاره ای از مباحث را که در اندیشه امام خمینی(ره) آمده است ، در موضوعی خاص طرح و بررسی نماید. مباحث مقاله به طور مشخص حول این پرسش طرح شده است که در نظام سیاسی مورد نظر امام خمینی (ره) ، چه حقوق و اختیاراتی برای اقلیت‌های دینی (زردشتیان، یهودیان و مسیحیان)و مذهبی(اهل سنت) در نظر گرفته شده است؟ قلمرو این حقوق تا کجاست ؟ آیا تنها مسایل عبادی را شامل می شود یا مسایل سیاسی را نیز در بر می گیرد؟به عبارتی آیا در مردم سالاری دینی مبتنی بر نظریه سیاسی امام خمینی ، با اقلیت‌ها ی دینی و مذهبی رفتار عادلانه و برابرانه ای اعمال می شود؟ مردم سالاری دینی در این مقاله به دو عنصر اساسی یعنی رضایت خداوند و رضایت مردم اشاره دارد . به عبارتی نظام سیاسی در نظریه سیاسی امام خمینی (ره) از یک سوی به پذیرش و اقبال مردم توجه دارد و آزادانه و آگاهانه و به دست توانا و انتخاب گر آن تاسیس می‌گردد و از سویی به رضایت خداوند و آموزه های شریعت اشاره دارد.
صفحات :
از صفحه 91 تا 120
  • تعداد رکورد ها : 4