جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
دین و چالش های علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Sweet, Richard Feist
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Pub Co,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آیا علم چالشی برای دین و اعتقاد دینی ایجاد می کند؟ این سؤال موضوع بحث طولانی مدت بوده است - و همچنان نه تنها محققان فلسفه، الهیات و علوم، بلکه همچنین کسانی را که در سیاست آموزشی عمومی دخیل هستند، نگران می کند. این جلد زمینه‌ای برای بحث «علم و دین» کنونی فراهم می‌کند، با این حال بر موضوعاتی که بحث‌های اخیر در مورد رابطه علم و دین به‌ویژه متمرکز شده‌اند نیز تمرکز دارد. موضوع اول به تاریخچه رابطه متقابل علم و دین می‌پردازد. موضوع دوم و سوم به مفاهیم کار اخیر در کیهان شناسی، زیست شناسی و به اصطلاح طراحی هوشمندانه برای دین و اعتقاد دینی می پردازد. موضوع چهارم به «مسائل مفهومی» نهفته در بحث‌های کنونی مربوط می‌شود، مانند: آیا طبیعت‌گرایی علمی و دین با هم سازگار هستند؟ آیا علم و دین مجموعه دانش یا عمل هستند یا هر دو؟ و آیا دین و علم ادعاهای حقیقت متضادی را ارائه می دهند؟ با روشن کردن بحث معاصر در بحث علم و دین و با طرح گزینه های موجود در توصیف رابطه بین این دو، این جلد مورد توجه محققان و افراد تحصیل کرده قرار خواهد گرفت.
طراحی هوشمند: پُلِ بینِ علم و الهیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William A. Dembski
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
IVP Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جنبش طراحی هوشمند سه چیز است: یک برنامه تحقیقاتی علمی برای بررسی علل هوشمندانه یک جنبش فکری که نظریه های تکاملی طبیعت گرایانه برای درک عمل الهی را به چالش می کشد. اگرچه این جنبش به سرعت در حال رشد از حمایت مردمی قابل توجهی برخوردار شده است، بسیاری از دانشمندان و الهیات در مورد شایستگی های آن تردید دارند. دانشمندان نگران هستند که این علم بد است (صرفاً آفرینش گرایی در مبدل) و متکلمان نگران هستند که این علم بد است (درک نادرست از عمل الهی). در این کتاب ویلیام دمبسکی به این نگرانی‌ها می‌پردازد و به طرز درخشانی استدلال می‌کند که طراحی هوشمند پیوندی حیاتی بین علم و الهیات ایجاد می‌کند. فصول مختلف با خلاقیت و قدرت به تشخیص هوشمندانه فعل الهی در طبیعت، چرایی بازنگری در اهمیت معجزات و زوال و پرسش های بی پاسخ الهیات طبیعی بریتانیا می پردازد. دمبسکی با به چالش کشیدن هژمونی طبیعت گرایی و بازگرداندن طراحی در علم، نشان می دهد که چگونه می توان طراحی هوشمند را به عنوان یک نظریه اطلاعات بازگشایی کرد. طراحی هوشمند اثری محوری و ترکیبی از متفکری است که فیلیپ جانسون او را «یکی از مهم‌ترین نظریه‌پردازان طراحی که با مشروعیت بخشیدن به مفهوم طراحی هوشمند در علم جرقه‌ای انقلاب علمی می‌زند» می‌نامد.
  • تعداد رکورد ها : 3