جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
دین به عنوان سرمایه اجتماعی: ایجاد خیر عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Corwin E. Smidt (کوروین ای. اسمیت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baylor University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اولین بررسی نظام مند کتاب در مورد رابطه بین دین و سرمایه اجتماعی و تأثیرات سرمایه اجتماعی مذهبی بر زندگی دموکراتیک در ایالات متحده.
الهیات و اقتصاد: دیدگاه مسیحی از خیر عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mary Hirschfeld, Jeremy Kidwell, Sean Doherty (eds.),
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US ,
سیاست خیر عمومی: ایده آلیسم بریتانیا و عدالت اجتماعی در جهان معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Colin Tyler (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی سنت بریتانیایی سیاست خوب مشترک، هم از نظر تاریخی و هم در جهان معاصر می‌پردازد. ما در زمانی زندگی می کنیم که بسیاری از احزاب و رای دهندگان ضد محافظه کار احساس عمیقی از بحران و سرگردانی در مورد اصول سیاسی و جهت گیری های سیاسی دارند. در نتیجه، بسیاری از مردم به سیاست خوب مشترک به عنوان جایگزینی برای سوسیالیسم دولت محور و فردگرایی آزاد روی می آورند. کالین تایلر تاریخ عملی و فکری سنت ایده‌آلیستی بریتانیا را که از دهه 1870 تا 1920 شکوفا شد، پیش از اعمال اصول سیاست حسنه مشترک در مسائل معاصر، بررسی می‌کند. این موضوعات شامل نقش های مثبتی است که می تواند توسط درگیری در جوامع دموکراتیک ایفا شود، مطالبات رادیکال عدالت اجتماعی در جهان متنوع، تأثیر مستمر «جنگ بوش علیه تروریسم»، جامعه بین المللی و آزادی بیان در دوران تونی بلر و دیوید کامرون، و روابط بین مهاجرت اقتصادی، عدالت اجتماعی و خیر عمومی. این کتاب به ویژه برای دانشجویان و دانشمندان علاقه مند به سیاست بریتانیا، بین المللی گرایی و نظریه سیاسی جذاب خواهد بود.
خیر عمومی: دیدگاه چینی و آمریکایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
P. C. Lo, David Solomon (auth.), David Solomon, P.C. Lo (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به فلسفه خیر عمومی کنفوسیوس می پردازد و به فلسفه تطبیقی ​​در مورد درک شرقی و غربی از خیر عمومی می پردازد. خیر عمومی یک مفهوم اساساً مورد مناقشه در مباحث اخلاقی و سیاسی معاصر است. اگرچه مفهوم منفعت عمومی، بویژه در بحث آتلانتیک شمالی، هوای کمی قدیمی دارد، اما هم در گزارش‌های نظری پیچیده نظریه اخلاقی و سیاسی در سال‌های اخیر و هم در استدلال‌های رایجی که برای سیاست‌های سیاسی خاص ارائه می‌شود، نقش برجسته‌ای داشته است. برای جهت گیری های کلی تر نسبت به سیاست. هم در زرادخانه سیاسی چپ و هم در داخل کشور بوده و در بحث های اخلاقی و سیاسی در فرهنگ های مدرن و مدرن از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است. این متن برای فیلسوفان علاقه مند به فلسفه چینی و مسائل مربوط به فردگرایی و اجتماع گرایی، اخلاق شناسان و فیلسوفان سیاسی، فیلسوفان تطبیقی، و کسانی که در مطالعات دینی مشغول به کار بر روی دین چین هستند، جالب خواهد بود. را
مبانی تجربی خیر مشترک: آنچه الهیات می تواند از علوم اجتماعی بیاموزد
نویسنده:
Daniel K. Finn
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
OXFORD UNIVERSITY PRESS ,
چکیده :
چکیده ماشینی : ایده خیر عمومی توسط پدران کلیسای کاتولیک اولیه از سنت های فلسفی غنی یونان و روم باستان وام گرفته شد. این بخشی اساسی از تفکر کاتولیک در مورد زندگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در سراسر سنت فکری کاتولیک، از آگوستین و آکویناس تا اندیشه اجتماعی مدرن کاتولیک در بخشنامه های پاپ ها در قرن های اخیر بوده است. با این حال، این تاریخ ریشه در سنت های فلسفه و کلام دارد. با ظهور علوم اجتماعی در قرن نوزدهم به‌عنوان رشته‌های متمایز دیگر به روش‌های خاستگاه فلسفی‌شان محدود نمی‌شود، بشریت چیزهای زیادی در مورد وضعیت انسانی آموخته است. مبانی تجربی خیر مشترک دو سوال می پرسد: علوم اجتماعی در مورد خیر عمومی چه آموخته اند؟ چگونه ممکن است الهیات درک خود را از خیر عمومی در پرتو این بینش تغییر دهد؟ در این جلد، شش دانشمند علوم اجتماعی، با پیشینه‌ای در اقتصاد، علوم سیاسی، جامعه‌شناسی و تحلیل سیاست، در مورد آنچه رشته‌هایشان برای مشارکت در بحث‌های درون تفکر اجتماعی کاتولیک در مورد خیر عمومی صحبت می‌کنند، صحبت می‌کنند. سپس دو الهی‌دان با بررسی بینش‌های علوم اجتماعی و بررسی اینکه چگونه تفکر اجتماعی کاتولیک می‌تواند بینش‌های علوم اجتماعی را در درک خود از خیر عمومی ادغام کند، پاسخ می‌دهند. تأثیر متقابل دیدگاه‌های علمی اجتماعی و مذهبی این جلد، کمکی بی‌نظیر به بحث معاصر درباره «خیر عمومی» است.
استبداد شایستگی: چه بر سر خیر عمومی آمده است؟
نویسنده:
مایکل سندل؛ مترجم: صبا نوروزی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه,
چکیده :
پیامی که به ما می‌گوید «اگر تلاش کنی، موفق می‌شوی» را زیاد می‌شنویم. این پیام از دل این عقیده بیرون آمده که در نظام مبتنی بر شایسته‌سالاری، شرایط و موقعیت‌ها به صورت برابر در دسترس شهروندان است. اما در عمل می‌دانیم فاکتورهای زیادی در موفقیت ما نقش دارند و شرایط نابرابرتر از آن است که تنها فاکتور تلاش در دست‌یابی به موفقیت موثر باشد. مایکل سندل می‌گوید دلیل چنین شرایط نابرابری این نیست که شایسته‌سالاری به شکل درست یا کامل در جامعه پیاده نشده. بلکه مشکل اینجاست که اساسا شایسته‌سالاری ایده‌آل مناسبی برای از بین بردن نابرابری و ایجاد شرایط برابر برای تمام شهروندان نیست. در واقع شایسته سالاری سویه‌ی تاریک و آسیب‌رسانی دارد برای همین باید درباره‌اش محتاط باشیم.
  • تعداد رکورد ها : 6