جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
کارل بارت و دیتریش بونهوفر: متکلمانی برای جهان پسامسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Wolf Krötke (ولف کروتکه)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Baker Publishing Group,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ولف کروتکه، مفسر برجسته الهیات کارل بارت و دیتریش بونهفر، اهمیت مداوم این دو الهی‌دان را برای ایمان و زندگی مسیحی نشان می‌دهد. این کتاب خوانندگان را قادر می سازد تا با چشمانی تازه به الهیات بارت و بونهوفر نگاه کنند و بینش جدیدی برای خواندن تاریخ الهیات مدرن ارائه می دهد. همچنین به کلیساها کمک می کند تا ببینند چگونه می توانند اقلیت های خلاقی در جوامعی باشند که خدا را فراموش کرده اند. این اولین ترجمه عمده از کار کروتکه به زبان انگلیسی است که توسط یک محقق ارشد آمریکایی الهیات مسیحی ترجمه شده است. این کتاب شامل پیشگفتاری از جورج هانسینگر است.
ارزیابی الهیاتی کارل بارت و دیتریش بونهوفر درباره بنیاد مسیحی اخلاق [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Andrew D. H. Stumpf
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Waterloo,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف این پایان نامه کمک به پاسخ به این سوال است که "فلسفه، و به طور خاص، اخلاق مبتنی بر مسیح چگونه خواهد بود؟" اولین بحث من این است که ما در تفکر اخلاقی کارل بارت و دیتریش بونهوفر، دو تلاش رادیکال و مکمل را می‌یابیم تا به مسیح به‌عنوان پایه یا اساس هر اخلاق اصیل اشاره کنند. آنچه دیدگاه های بارت و بونهوفر را از بسیاری از دیگر رویکردهای فلسفی و کلامی به اخلاق متمایز می کند، میزانی است که آنها به دنبال جدی گرفتن پیامدهای اخلاقی انجیل - مکاشفه فیض خدا در کلام و کار عیسی هستند. مسیح - برای اخلاق. ادعای دوم من این است که، حتی اگر از بارت و بونهوفر در اجرای دقیق شخصیت اخلاقی مبتنی بر مسیحیت پیروی نکنیم، با این وجود نمی‌توانیم از رویارویی با چالش اساسی که هر یک از این افراد به شیوه‌های مرتبط اما متمایز خود به وجود می‌آورند، اجتناب کنیم. در اندیشیدن به اخلاق، باید مسیح را به عنوان معیار و پایه خود در نظر بگیریم. در دو فصل اول، به ترتیب درباره بارت و بونهوفر، ساختار و محتوای استدلال‌های آن‌ها را شناسایی می‌کنم و مبنای متنی آن‌ها را در متون مرتبط با موضوع، یعنی جزم‌شناسی کلیسای بارت و اخلاق بونهوفر نشان می‌دهم. من همچنین طرحی از خصوصیات اخلاقی مبتنی بر مسیحیت ارائه می‌دهم، زیرا هر یک از این متکلمان آن را از مبنای مسیح‌شناختی خود استخراج می‌کنند. در فصل سوم به بررسی اجمالی استدلال های ایشان می پردازم.
آزادی الهی و انسانی در الهیات دیتریش بونهوفر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ann Louise Nickson
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
من کیستم؟: الهیات بونهوفر از طریق شعر او [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bernd Wannenwetsch (بِرند وارن‌وِچ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum International Publishing Group ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اغلب اشاره شده است که شعر برای درک ارتباط بین الهیات و زندگی نامه به ویژه رسانه مناسبی است. نیازی به گفتن نیست که این موضوع در مورد دیتریش بونهوفر و اشعاری که در دوران زندانی شدنش توسط نازی ها سروده بود بسیار هیجان انگیز است. اگرچه هر یک از ده شعر او را باید در بافت تاریخی و زندگینامه مربوطه خواند، اما آنها همچنین قطعاتی گرد و خودکفا هستند که با نثر زندگی‌نامه و کلامی که آنها را احاطه کرده است، نمی‌توان آنها را «توضیح داد». آنها بیشتر به عنوان نوعی گفتگوی خلاق و شاید حتی گاهی انتقادی برای این زمینه ها عمل می کنند. به همین دلیل است که از دست اندرکاران این جلد خواسته نشده است که شعرها را توضیح دهند، بلکه این گفتگو را تسهیل کنند: گفتگوی بین خواننده و اشعار، بین تک تک اشعار و همچنین بین شعرها و زندگی بونهوفر و الهیات او. این اشعار به‌طور ایده‌آل به‌عنوان نقطه‌ی ورود به الهیات بونهوفر می‌آیند، زیرا هر یک از آن‌ها با مفهوم الهیات مرکزی خاصی که بونهوفر در سال‌های زندان خود در حال توسعه آن بود، طنین‌انداز می‌شود. مضامین و مفاهیمی مانند «دوستی»، «مذهب»، «هویت»، «آزادی»، «عمل نمایندگی» و غیره نه تنها در این اشعار بازنمایی می‌شوند، بلکه اغلب به شیوه‌ای متراکم و متقاعدکننده بیان می‌شوند که تنها زبان شاعرانه است. به این ترتیب، آنها سزاوار مشارکت کامل و تخیلی صف بین المللی نویسندگان درجه یک الهیاتی هستند که در این کتاب گرد آمده اند.