جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
انگیزه عدالت به عنوان یک منبع شخصی: مقابله با چالش ها و رویدادهای حیاتی زندگی [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: با شروع با این فرض که انگیزه عدالت وجود دارد، نویسنده معتقد است که اعتقاد به دنیای عادلانه در بیشتر مواقع بر رفتار اکثر مردم تأثیر می گذارد. این برای همه افراد در هر سنی و در تمام زمینه های زندگی، برای کسانی که با وظایف روزمره خود دست و پنجه نرم می کنند و همچنین برای کسانی که با یک رویداد حیاتی زندگی کنار می آیند صادق است. اعتقاد یک فرد به دنیای عادلانه شرط لازم برای احساس انصاف در فرد است و واسطه تأثیر تطبیقی آن بر سلامت روان است.
الهیات آموس یانگ و چهره جدید فضیلت پنطیکاستی: اشتیاق برای روح
نویسنده:
Mittelstadt, Martin William; Vondey, Wolfgang
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
توماس آکویناس: پرسش‌های مورد مناقشه درباره فضائل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Aquinas, E. M. Atkins, Thomas Williams
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فیلسوف بزرگ قرون وسطی توماس آکویناس (1224/6-1274) استاد نایب السلطنه دومینیکن در الهیات در دانشگاه پاریس بود و در آنجا ریاست یک سری مباحثات آکادمیک در مورد موضوعات اخلاقی را بر عهده داشت. این جلد ترجمه های جدیدی از پرسش های مورد مناقشه در مورد ماهیت فضیلت ارائه می دهد. مقدمه توضیح می دهد که چگونه تئوری فضیلت آکویناس با تصور او از اخلاق به عنوان یک کل تناسب دارد و دیدگاه های آکویناس را با توضیح زمینه نهادی و فکری که در آن سؤالات مورد بحث مورد بحث قرار می گرفت، روشن می کند.
فضایل مسیحی در عمل پزشکی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Edmund D. Pellegrino, David C. Thomasma, David G. Miller
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Georgetown University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: متخصصان مراقبت های بهداشتی مسیحی در جامعه سکولار و کثرت گرای ما اغلب با عدم اطمینان در مورد جایگاه ایمان مذهبی در عمل پزشکی امروزی مواجه هستند. این کتاب از طریق بررسی یک اخلاق مبتنی بر فضیلت، دیدگاهی الهیاتی از اخلاق پزشکی را پیشنهاد می‌کند که به پزشک مسیحی کمک می‌کند تا ایمان، عقل و وظیفه حرفه‌ای را با هم آشتی دهد. ادموند دی. پلگرینو و دیوید سی. توماسما تاریخچه فضیلت را در اندیشه اخلاقی دنبال می‌کنند و بحث‌های کنونی را درباره جایگاه اخلاق فضیلت در اخلاق زیستی معاصر بررسی می‌کنند. پیشنهاد آنها بین اخلاق الهیاتی مبتنی بر فضایل ایمان، امید و خیریه با اخلاق پزشکی معاصر بر اساس اصول خیرخواهی، عدالت و خودمختاری تعادل برقرار می کند. نتیجه یک نظریه اخلاق بالینی است که بر فضیلت نیکوکاری متمرکز است و در تصمیمات اخلاقی عملی آشکار می شود. با استفاده از اصول اخلاق زیستی مسیحی، نویسندگان به مسائل تفرقه‌انگیز امروزی در پزشکی می‌پردازند. برای ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و همه کسانی که در زمینه های اخلاق و دین دخیل هستند، این جلد نشان می دهد که چگونه ایمان و عقل می توانند ترکیب شوند تا بهترین رابطه شفابخش ممکن را بین متخصص مراقبت های بهداشتی و بیمار ایجاد کنند.
ارزیابی الهیاتی کارل بارت و دیتریش بونهوفر درباره بنیاد مسیحی اخلاق [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Andrew D. H. Stumpf
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Waterloo,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف این پایان نامه کمک به پاسخ به این سوال است که "فلسفه، و به طور خاص، اخلاق مبتنی بر مسیح چگونه خواهد بود؟" اولین بحث من این است که ما در تفکر اخلاقی کارل بارت و دیتریش بونهوفر، دو تلاش رادیکال و مکمل را می‌یابیم تا به مسیح به‌عنوان پایه یا اساس هر اخلاق اصیل اشاره کنند. آنچه دیدگاه های بارت و بونهوفر را از بسیاری از دیگر رویکردهای فلسفی و کلامی به اخلاق متمایز می کند، میزانی است که آنها به دنبال جدی گرفتن پیامدهای اخلاقی انجیل - مکاشفه فیض خدا در کلام و کار عیسی هستند. مسیح - برای اخلاق. ادعای دوم من این است که، حتی اگر از بارت و بونهوفر در اجرای دقیق شخصیت اخلاقی مبتنی بر مسیحیت پیروی نکنیم، با این وجود نمی‌توانیم از رویارویی با چالش اساسی که هر یک از این افراد به شیوه‌های مرتبط اما متمایز خود به وجود می‌آورند، اجتناب کنیم. در اندیشیدن به اخلاق، باید مسیح را به عنوان معیار و پایه خود در نظر بگیریم. در دو فصل اول، به ترتیب درباره بارت و بونهوفر، ساختار و محتوای استدلال‌های آن‌ها را شناسایی می‌کنم و مبنای متنی آن‌ها را در متون مرتبط با موضوع، یعنی جزم‌شناسی کلیسای بارت و اخلاق بونهوفر نشان می‌دهم. من همچنین طرحی از خصوصیات اخلاقی مبتنی بر مسیحیت ارائه می‌دهم، زیرا هر یک از این متکلمان آن را از مبنای مسیح‌شناختی خود استخراج می‌کنند. در فصل سوم به بررسی اجمالی استدلال های ایشان می پردازم.
  • تعداد رکورد ها : 5