جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 318736
تاریخ فرهنگی زشتی
نویسنده:
گرچن هندرسن؛ ترجمه: حسن افشار
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ماهی,
چکیده :
کتاب «تاریخ فرهنگ زشتی» نوشته‌ی کرچن هندرسون یک بررسی عمیق و جامع پیرامون مفهوم زشتی از منظر تاریخ و فرهنگ است. این کتاب به خوانندگان کمک می کند تا درک عمیق‌تری از چگونگی ادراک و تفسیر زشتی در طول تاریخ و در فرهنگ‌های مختلف به دست آورند. نویسنده در این اثر به بررسی چگونگی تعریف و درک زشتی از دوران باستان تا عصر مدرن می‌پردازد. او نشان می‌دهد که مفهوم زشتی همواره در طول تاریخ دستخوش تغییر و تحول بوده و تعاریف آن در فرهنگ‌های مختلف متفاوت بوده است. برای مثال، در دوران باستان زشتی اغلب با شر و نامطلوب بودن پیوند داشته، اما در دوره‌های بعدی، به ویژه در عصر رنسانس، مفهوم زشتی با مفاهیمی چون ناهنجاری، عجیب و غریب بودن و حتی زیبایی پیوند یافته است. هندرسون همچنین به بررسی نقش زشتی در ساخت هویت فردی و اجتماعی می‌پردازد. به اعتقاد او، زشتی نه تنها به عنوان یک مفهوم زیباشناختی بلکه به عنوان یک مفهوم اجتماعی و فرهنگی نیز موردتوجه قرار گرفته است. زشتی نه‌تنها در هنر و ادبیات بلکه در حوزه‌های دیگری چون فلسفه، جامعه‌شناسی و روان‌شناسی نیز موردبررسی قرار گرفته است. از جمله نکات کلیدی در این کتاب، بررسی تاریخی مفهوم زشتی از دوران باستان تا عصر مدرن و چگونگی تغییر این مفهوم در طول زمان، تحلیل چگونگی درک زشتی در هنر، ادبیات، فلسفه و سایر حوزه‌های فرهنگی، بررسی نقش زشتی در ساخت هویت فردی و اجتماعی، بررسی چالش‌های مرتبط با تعاریف سنتی و نگرش‌های رایج نسبت به زشتی می‌باشد. در مجموع، کتاب تاریخ فرهنگی زشتی، اثری ارزشمند و تازه است که خوانندگان را به چالش می‌کشد تا نگاه خود را نسبت به مفهوم زشتی بازنگری کنند. این کتاب به‌خوبی نشان می‌دهد که زشتی تنها یک مفهوم زیباشناختی نیست، بلکه با مقوله‌هایی چون هویت، فرهنگ و قدرت نیز ارتباط تنگاتنگی دارد.
بخواهید تا به شما داده شود: یاد بگیرید چه کنید تا خواسته‌های شما برآورده شود
نویسنده:
استر هیکس، جری هیکس؛ ترجمه: حمیده الهی نیا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: آراستگان,
چکیده :
کتاب بخواهید تا به شما داده شود به قلم استر هیکس و جری هیکس، راه‌حلی است برای آنچه که می‌خواهید باشید، برای آن طور که می‌خواهید زندگی کنید. این کتاب به شما یاد می‌دهد چگونه کاری که خوب است را انجام دهید، یا از کاری که ناخوشایند است دوری بجویید. تنها کافیست 22 راهکار عملی این اثر را امتحان کنید و نتیجه آن را ببینید.
نظریه‌های عمومی جادو
نویسنده:
مارسل موس؛ ترجمه: حسین ترکمن نژاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نشر مرکز,
چکیده :
شاید گفتن این حرف تناقض آمیز باشد که اهمیت اثر حاضر در این است که به انحلال مقوله ی (جادو) کمک می کند؛ با این همه، چنین ادعایی به هیچ وجه گزافه نیست. نیاز به این انحلال را باید در تاریخ گذشته ی مردم شناسی یافت. اکنون داروینیسم اجتماعی قرن نوزدهم به آسانی نقد می شود و در این میان بسیاری از دستاوردهای آن دوره که هنوز به کار می آید نادیده گرفته می شود
اگزیستانسیالیسم: قدم اول
نویسنده:
ریچارد اپیکنانزی، اسکار زارات؛ ترجمه: حمیدرضا قوچانی، ابراهیم اسکافی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شیرازه کتاب ما,
چکیده :
این کتاب به این پرسش‌ پاسخ می‌دهد که آیا اگزیستانسیالیسم یا مکتب اصالت وجود همان بازی با واژه‌هایی همچون پوچی، یأس، نقصان، هیچ‌بودگی و امثال آن‌ها است؟ خواننده با مطالعهٔ این کتاب درمی‌یابد که نوشته‌های «آلبر کامو»، «ژان پل سارتر» و « مارتین هایدگر» که به‌عنوان سردمداران مکتب اگزیستانسیالیسم شناخته شده‌اند، چه تفاوت‌های با یکدیگر دارند. این کتاب قدم اول برای پاسخ به پرسش‌هایی در حوزهٔ مکتب اصالت وجود است. ریچارد آپیگنانسی در این کتاب با زبانی ساده رویکردهای این مکتب فلسفی را شرح داده است.
به جهان فلسفه خوش آمدید
نویسنده:
مارک‌ بی وودهوس؛ ترجمه: میلاد ربیعی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: کتاب طه ,
چکیده :
کتاب حاضر در مورد شناخت فلسفه و مسائل آن و تمایز مسائل فلسفی با الهیات و ... مطالبی را تهیه و گردآوری کرده است. این مجموعه ابتدا در تشخیص موضوعات فلسفی مسائلی را مطرح و با عنوان چرا فلسفه ورزی کنیم؟ به اهداف فلسفه اشاره می‌نماید. در ادامه نگارنده در مورد پیشرفت فلسفی و فلسفه ورزی همراه با تمرینات مباحثی را تنظیم کرده و به مغالطه‌های رایج می‌پردازد. در پایان نوشتار حاضر فلسفه خوانی را پیشنهاد داده و به انواع نگارش فلسفی اشاره‌کرده و درنهایت پاسخ تمرین‌هایی را که داده بود را به رشته تحریر درمی‌آورد. مغالطه‌های رایج در این مبحث از مطالب جالب‌توجه به شمار می‌رود.
گفت‌و‌گویی درباره نسبی‌انگاری، مطلق‌انگاری و ورای آنها: چهار روز در هند
نویسنده:
مایکل کراوس؛ ترجمه: حسن امیری آرا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: کرگدن,
چکیده :
«گفت وگویی درباره‌ی نسبی انگاری، مطلق انگاری و ورای آنها؛ چهار روز در هند» اثری فلسفی درباره تفکر و رشد آن در گفت‌وگو از مایکل کراوس است. او در این کتاب درباره سه شیوه تفکر نسبی‌انگاری، مطلق‌انگاری و ورای این دو شیوه صحبت می‌کند. این مجموعه تلاشی است برای معرفی و تمرین اندیشیدن از راه آشنایی با برخی از جذاب‌ترین نمونه‌های گفت‌وگو. در کتاب حاضر نویسنده چهار شخصیت ساختگی خلق کرده که هرکدام نماینده نوعی از تفکر‌اند.
فلسفه اگزیستانس
نویسنده:
کارل یاسپرس؛ ترجمه:لیلا روستایی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه,
چکیده :
"فلسفه اگزیستانس" کتابی است به قلم "کارل یاسپرس" که برای نخستین بار به عنوان مجموعه ی سخنرانی هایی که "کارل یاسپرس" در آن ها به عنوان سخنران دعوت شده بود، مکتوب گشت و در قالب یک اثر، توسط آکادمی آلمان فرانکفورت در اختیار خوانندگان و علاقه مندان به ادبیات اگزیستانسیالیستی قرار گرفت. "کارل یاسپرس" ، که نازی ها قبلا او را از مسند استادی اش خود در هایدلبرگ اخراج نموده بودند ، هنگام تهیه و تنظیم این سخنرانی ها به این مساله آگاه بود که احتمالا این آخرین بار خواهد بود که در آلمان سخنرانی خواهد کرد. بنابراین او فرصت را غنیمت شمرده و گزارش نابی از اوضاع فرهنگی و فکری که اگزیستانسیالیسم از آن پدیدار گشت را به همراه چکیده ی مختصر و مفیدی از عقاید فلسفی خویشتن ارائه نمود. "فلسفه اگزیستانس" به قلم "کارل یاسپرس" کتابی است که در جهان امروز در راستای سه هدف خدمت گزاری می کند: نخست این که رشته های مختلف جنبش اگزیستانسیالیسم را به کانون توجه می رساند. سپس یک نمای کلی از موقعیت فلسفی شخص "کارل یاسپرس" را فراهم می کند و در نهایت نشان می دهد که فلسفه برای اگزیستانسیال بودن و جذابیت نیاز ندارد که غیر منطقی ، ضد علمی ، ژورنالیستی یا موعظه وار باشد. در "فلسفه اگزیستانس" ، "کارل یاسپرس" اصلاحاتی را در دیدگاه معمول نسبت به اگزیستانسیالیسم به عنوان یک فلسفه ی بدبینانه و غیر منطقی عرضه می کند. نویسنده معتقد است که این فلسفه ، به عنوان بخشی از روند اصلی فلسفه ی غرب، شکل و قالبی است که فلسفه در عصر ما به خود گرفته است.
انسان و صیرورت او بنابر ودانته
نویسنده:
رنه گنون؛ ترجمه: بابک علیخانی، کامران ساسانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران,
چکیده :
کتاب انسان و صیرورت او بنا بر ودانْتَه که نخستین بار در سال 1925 منتشر شده، به شرح موضوع ماهیَّت انسان و تطوّر او تا به سرحدّ مرتبه فنای فی الله و بقای بالله از دیدگاه ودانْتَه (یکی از شش مکتب حِکْمی هند) در طی بیست و چهار فصل اختصاص یافته است. ترجمه فارسی کتاب، علاوه بر مقاله‌ای در شرح آراء و آثار رنه گنون به قلم یار وفادار او، کوماراسوامی، و مقاله «حکمت مشرقیّه» از خود او که خلاصه‌ای از مضامین کتاب را در‌بر دارد، مشتمل بر دو نوشته (ترجمه و تألیف) به قلم شاهزاده داراشکوه، عارف قرن یازدهم هجری، و نیز رسالة الاحدّیة نوشته عبدالله بلیانی، عارف قرن هفتم هجری، است که گنون از آن رساله مطالبی را نقل کرده است. یادداشت‌هایی نیز بر ترجمه فارسی افزوده شده که مقصود از آنها بیشتر مقایسه تعلیمات ودانْتَه هندوان با تعالیم اشراقی سهروردی بوده است.
تاریخ فلسفه در دوره انتشار فرهنگ یونانی و دوره رومی
نویسنده:
امیل بریه؛ ترجمه: علی مراد داوودی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: موسسه چاپ و انتشارات دانشگاه تهران,
چکیده :
در تاریخ فلسفه چنان‌که سقراط را منشأ نهضت فکری مخصوصی که به فلسفه مفاهیم کلی موسوم است می‌دانند، تعدادی از حوزه‌های دیگر فلسفی همان عصر را که به حوزه‌های سقراطی معروف است نیز به همین حکیم منسوب می‌دارند. اصحاب این حوزه‌ها اگرچه مجادلاتی با یکدیگر داشتند، همگی در مخالفت با پیروان فلسفه مفاهیم کلی جازم بودند. در این کتاب در هشت فصل درباره تاریخ فلسفه در دوره انتشار فرهنگ یونانی و دوره رومی سخن گفته است؛ عناوین فصول بدین ترتیب است: سقراطیان، حوزه رواقی قدیم، حوزه اپیکوری در قرن سوم قبل از میلاد، وعظ اخلاقی و مذهب شک و آکادمیای جدید در سده‌های دوم و سوم ق.م، جریان افکار در قرن اول قبل از میلاد، جریان افکار در دو قرن اول میلادی، گسترش حوزه نوافلاطونی، فرهنگ یونانی و دین مسیح در قرون اولیه میلادی.
تاریخ فلسفه: از ولف تا کانت
نویسنده:
فردریک‌ چارلز کاپلستون؛ ترجمه: اسماعیل سعادت، منوچهر بزرگمهر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی,
چکیده :
دوره نه جلدی تاریخ فلسفه، به قلم چارلز کاپلستون، که به همت عده ای از مترجمان زبده به فارسی ترجمه شده است. مجموعه ای در دسترس خوانندگان فارسی زبان قرار می دهد که تا حد زیادی می توانند آنان را از متن های دیگر بی نیاز سازد، زیرا هدف نگارنده این بوده است که سیر تحول فلسفه را از آغاز تا اواخر قرن بیستم با زبانی ساده و روان برای خواننده تحصیل کرده معمولی بیان کند.
  • تعداد رکورد ها : 318736