جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2272
استدلال از راه ایمان: الهیات بنیادی در فلسفه دین مرولد وستفال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Project Muse.;Sands, Justin;Westphal, Merold
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هرمنوتیک و سبک: چگونه وستفال را بخوانیم -- بازمتن‌سازی: یک اثر وستفالیایی؟ -- وستفال و هگل: قضاوت دین از طریق سیاست -- هگلیان در بهشت، اما در زمین ...: یک ایمان "بی اساس" کی یرکگاردی -- دینداری: بیان ایمان -- ایمان به دنبال فهم: پست مدرنیسم وستفال -- نتیجه گیری های میانی : تعالی روح مؤمن -- آخرت شناسی رادیکال: وستفال، کاپوتو و هستی شناسی -- آخرت شناسی تطبیقی: الهیات وستفال، فلسفه کرنی، و انحرافات ریکوری - وستفال به عنوان یک الهی دان و چرایی اهمیت آن.
غیبت خدا: مطالعاتی در رابطه دین و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Batnitzky, Leora;Buber, Martin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
وداها - منبع هر فلسفه ای که معنا دارد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sanjeev Newar; Ronak Trivedi
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Agniveer ,
کلیدواژه‌های اصلی :
دین و بدن نامحسوس در آسیا و غرب: بین ذهن و بدن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Johnston, Jay;Samuel, Geoffrey
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
کلیدواژه‌های اصلی :
فوئرباخ و تفسیر دین [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Van A. Harvey
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: لودویگ فویرباخ بیشتر به عنوان نویسنده نقدی پر شور از مسیحیت در اواسط قرن نوزدهم شناخته می شود. اگرچه برخی از محققان این انتقاد از مسیحیت را به خودی خود مهم می‌دانند، اما بیشتر آن را به دلیل پیش‌بینی‌اش از دیدگاه‌های نیچه، مارکس و فروید، مناسب می‌دانند. کتاب هاروی استدلال می‌کند که این تفسیر ناکافی از اهمیت فویرباخ است. با کاوش در آثار فویرباخ که عملا نادیده گرفته شده اند، او به طور قانع کننده ای ارتباط معاصر آنها را نشان می دهد.
مسیح و نظم مخلوق: دیدگاه‌هایی از الهیات، فلسفه و علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew B. Torrance (editor), Thomas H. McCall (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Zondervan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : بر اساس ایمان مسیحی، عیسی مسیح مکاشفه نهایی نه تنها از ماهیت خدای خالق است، بلکه در مورد چگونگی ارتباط خدای خالق با نظم خلقت نیز می باشد. عهد جدید صراحتاً عمل آفرینش را به شخص عیسی مسیح مرتبط می‌کند - که او نیز در خلقت مشارکت دارد و گفته می‌شود که با اعمال مشارکت خود رستگاری نهایی خلقت را از مشکلاتی که در حال حاضر به آن مبتلا هستند، تضمین کرده است. الهیات مسیحی پیشنهاد می‌کند که عیسی مسیح، کلام متجسد و حکمت خدا، عاملی که روح خدا در میان ما در او حضور دارد، منطق و سرفصل همه چیز است - زمانی که ما آن را تجربه و کشف می‌کنیم. طبیعت و تمام معماهای آن؛ خود ماده بنابراین مسیح شناسی برای الهیات خلقت کاملاً اساسی است، زیرا این امر هم در کتاب مقدس و هم در الهیات اولیه مسیحیت آشکار شده است. با همه اینها، گفتگوی معاصر درباره علم و ایمان، تا حد قابل توجهی تمایل دارد که اهمیت عیسی مسیح را نادیده بگیرد و در عوض بر یک «خدای شگفت‌انگیز» یا «خدای الهیات طبیعی» تمرکز کند. چنین خداباوری عمومی از منظر الهیات مسیحی در سطوح مختلف مشکل ساز است و گاه به الاهیاتی کم و بیش دئیستی منتهی شده است: این تصور که خدا جهان را آفریده، سپس تا حد زیادی آن را به حال خود رها کرده است. چنین الاهیاتی با تفسیرهای کلاسیک مسیحی از خلقت، مشیت، رستگاری و آخرت شناسی فاصله زیادی دارد. بر این اساس، الهیات آفرینش فقط مربوط به «آغازهای دور» یا اعمال دوردست یک مبتکر الهی نیست. در عوض، عیسی مسیح متجسد، خود - به طور قابل توجهی - وسیله و هدفی است که خود خلقت برای آن وجود دارد. اگر بخواهیم در مورد دنیای خود درست فکر کنیم، آن را مطالعه کنیم و عاقلانه در آن زندگی کنیم، باید اهمیت او را به طور متمرکز در نظر بگیریم. چنین ادعای جسورانه ای ممکن است به چه معنا باشد، و چرا عیسی مسیح توسط الهیات مسیحی گفته می شود که برای درک رابطه کلی خدا با نظم خلقت بسیار مهم است؟ این اهمیت برای علم چه معنایی دارد؟ مسیح و نظم آفریده شده با جمع آوری بینش دانشمندان کتاب مقدس، الهیات، مورخان، فیلسوفان و دانشمندان به این سؤالات می پردازد. این مجموعه مقالات میان رشته‌ای، اهمیت عیسی مسیح را برای درک جهان خلقت، به‌ویژه که آن جهان توسط علوم طبیعی مشاهده می‌شود، بازتاب می‌دهد. از مشارکت کنندگان مسیح و نظم خلقت می توان به مرلین مک کورد آدامز، ریچارد باکهام، دبورا هارسما، پل موزر، موری رای، جیمز کی. ای. اسمیت، نورمن ویرزبا، ان تی رایت و غیره اشاره کرد.
نوآوری در اسلام: سنت ها و مشارکت ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georgetown University. Center for International and Regional Studies.;Kamrava, Mehran
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of California Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: زمینه سازی: نوآوری در اسلام / مهران کامروا -- دانش و هرمنوتیک در اسلام امروز: کدام اصلاح؟ / طارق رمضان -- معرفت زدایی / محمد ارکون -- تشیع ایرانی در دروازه های تحول تاریخی / مهران کامروا -- تاریخ از پایین ، فرهنگ لغت از پایین / نلی حنا -- ترجمه قرآن: کار ناممکن، ریشه های کلاسیک زبانی- کلامی بحث / نصر ابوزید -- به سوی درکی نو از نوسازی در اسلام / آدونیس -- آفرینش، اصالت و نوآوری در شعر صوفیانه / پاتریک لاود -- نوآوری در بصری هنرهای اسلام / والتر بی. دنی -- اسلام لیبرال/ مترقی، مدرن و مدرن شده: آمریکایی های مسلمان و دولت آمریکا -- شرمن ای جکسون -- حجاب و انتخاب: بین سیاست و الهیات / زیبا میرحسینی -- مدرن جنبش ها در اسلام / John O. Vol.
عقلانیت باور و کثرت ایمان: مقالاتی به افتخار ویلیام پی آلستون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas D. Senor (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کسی که در حوزه فلسفه دین معاصر در اینجا به مسائل مختلفی در معرفت شناسی اعتقادات دینی می پردازد. نوشته‌های ویلیام پی آلستون، شخصیت برجسته در احیای فلسفه دین انگلیسی-آمریکایی، محور این مقاله‌ها را فراهم می‌کند که همه آنها به جز دو مورد قبلاً منتشر نشده بودند. فیلسوفان دین، معرفت شناسان، متافیزیکدانان و متکلمان در این جلد برخی از مهم ترین آثار موجود در نظریه معرفت و جایگاه معرفتی باور دینی را خواهند یافت. مقالات در سه بخش الهیات طبیعی و معرفت خدا، معرفت شناسی تجربه دینی و کثرت گرایی دینی تنظیم شده است. آنها در مجموع در مورد برخی از مسائل ضروری امروزی در دین، از جمله تنوع مذهبی، گفتگو می کنند.
یک رئالیسم متافیزیکی معقول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William P. Alston (ویلیام پی آلستون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 2272