جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36852
موسیقی سکولار و الهیات مقدس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tom Beaudoin (ed.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Liturgical Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هنگامی که مفاهیم اساسی جهان توسط نسل های کامل در غرب توسط فرهنگ عامه، و به ویژه موسیقی که به عنوان موسیقی متن آن عمل می کند، شکل می گیرد، آیا الهیات می تواند بدون تغییر باقی بماند؟ نویسندگان مقالات این جلد مهم اصرار دارند که پاسخ منفی است. این الهی‌دانان با استعداد به خوانندگان کمک می‌کنند تا بفهمند چه اتفاقی برای تجربه مذهبی در دنیایی می‌افتد که به شدت تحت تأثیر فرهنگ رسانه‌ای رایج است، جهانی که در آن آهنگ‌ها، موسیقی‌دانان و افراد مشهور بر تصورات فردی و جمعی ما در مورد نحوه زندگی‌مان تأثیر می‌گذارند. خوانندگان رابطه الهیاتی بین موسیقی و فرآیند خلاقیت را در نظر خواهند گرفت، راه‌هایی را بررسی می‌کنند که موسیقی به ایجاد جوامعی با آگاهی اخلاقی بالا کمک می‌کند، و اهمیت الهیاتی آهنگ‌ها را کشف می‌کند. مشارکت کنندگان در این مجموعه جذاب عبارتند از: دیوید دالت مایو هینی دانیل وایت هاج مایکل جی. ایفرات جفری اف. کیوس مری مک دوناف جینا مسینا-دیزرت کریستین شارن مایلز ورنتس تام بودوین دانشیار الهیات در دانشگاه فوردهام، متخصص الهیات غیرعملی است. کتاب های او عبارتند از: شاهد خلع ید: شغل یک الهیدان پست مدرن. مصرف کننده ایمان: ادغام اینکه چه کسی هستیم با آنچه می خریم. و Virtual Faith: The Reverent Spiritual Faith of Generation X. او در طول سیزده سال گذشته نزدیک به 200 مقاله، سخنرانی یا ارائه در مورد دین و فرهنگ ارائه کرده است. او از سال 1986 در گروه‌های راک باس می‌نوازد و پروژه راک و الهیات را برای چاپخانه لیتورژیکال (www.rockandtheology.com) هدایت می‌کند. "
خشونت مقدس: دین سیاسی در عصر سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Martin Jones, M. L. R. Smith (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK,
متون خواندن متون، مقدس و سکولار: دو دیدگاه پست مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alison Jack
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
بازبینی جنسیت در فلسفه دین: عقل، عشق و موقعیت معرفتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anderson, Pamela Sue
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اشتیاق به عدالت و حقیقت انگیزه چالش جسورانه بازنگری جنسیت در فلسفه دین است. این کتاب با کشف راه‌هایی که اسطوره‌های مردسالاری مسیحی از نظر تاریخی زنان را از تفکر و نوشتن ایده‌های خود باز می‌دارد و آنها را منع می‌کرده است، زمینه تازه‌ای برای بازبینی شیوه‌های معرفتی فیلسوفان فراهم می‌کند. پاملا سو اندرسون هم به دنبال کشف رشته‌های برجسته در جنسیت‌بندی فلسفه دین آنگونه که انجام می‌شود و هم به دنبال بازنگری جنسیت برای فلسفه امروزی است. ادله ای که فیلسوفان دین معاصر درباره صفات انسانی و الهی اقامه می کنند، از نظر معرفتی جای دارند. با این حال انگیزه تشخیص این موقعیت باید ناشی از توجه به عدالت باشد. این کتاب دیدگاه های ارزشمند جدیدی را در مورد آگاهی روزافزون فیلسوف از موقعیت خود، در مورد جنسیت (اغلب ناخواسته) که به خدا داده می شود، و غیرقابل توصیف ارائه می دهد. هم فلسفه تحلیلی و هم فلسفه قاره ای، نقش همچنان حیاتی عقل در این زمینه، اهداف فلسفه دین فمینیستی، نقش زیبایی و عدالت، بینش عشق و عقل، و جنسیتی که فلسفه دین را به روی تنوع می گشاید.
تصویرسازی، آیین و تولد: هستی‌شناسی بین امر مقدس و سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anna M Hennessey
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
تأملاتی فلسفی در اخلاق شبکه‌های اجتماعی
نویسنده:
مهدی شقاقی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی/ گروه مطالعات اخلاقی فضای مجازی,
چکیده :
شبکه‌‎های اجتماعی در ایران امروز، یک تجربه ملی جدید است که روابط بین افراد خانواده، دوستان، کارکنان و کارفرمایان، همکاران شرکتی و سازمانی، رئیس و مرئوس، فرادست و فرودست، افراد در مرکز و افراد در حاشیه، و دولت و ملت را تحت تأثیر قرار داده است. بسیاری از افراد، ذوق‎‌زده از امکان تعامل و آگاهی‌یابی سریع و بی‎حد و حصر از وقایع دور و اطراف و جریان‎‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، آن را فرصتی برای آگاهی جمعی، تحقق دموکراسی، آزادی، و فرصت‎‌های برابر می‌شمارند. گروهی دیگر، آن را عامل خوراک‏‌دهی اطلاعاتی یک‎‌سویه به جوامع برای شکل‎‌دهی فکری آن‌ها تلقی می‎‌کنند و آن‌ها را ابزارهای برساخت فرهنگ‎‌های بدیل می‌دانند. عموم جهت‎‌گیری‎‌های مطرح شده در این دو دسته بزرگ، عموماً سیاسی – رسانه‌‎ای و برای حفظ یا به هم زدن توازن قدرت است حال آن‌که همه آن مناظر را می‎‌توان از جنبه اخلاقی نیز بررسی و تفسیر کرد و برای افرادی که در صدد زیست اخلاقی در جامعه اطلاعاتی امروزی‎‌اند، تنگناهای اخلاقی حاصل از این شبکه‌ها را پر رنگ کرد و نشان داد. در این نوشتار، سعی بر آن است که مسائل شبکه‌های اجتماعی در جوامع را از منظر فلسفی- اخلاقی بررسی شود.
فلسفه اسلامی و اخلاق باور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anthony Robert Booth (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب، نویسنده استدلال می‌کند که فلاسفه، فیلسوفان عصر طلایی اسلامی، از منظر اخلاق اعتقادی معاصر و غربی به نحو مفیدی تفسیر شده‌اند. او ادعا می‌کند که موضع آن‌ها همان چیزی است که او آن را «شواهد گرایی معتدل» می‌نامد - که تنها برای نخبگان معرفتی، آنچه را که باید باور کرد، با شواهد فرد تعیین می‌شود. نویسنده این موضوع را مطرح می‌کند که موضع فلاسیفه به خوبی استدلال شده است، به طرز مبتکرانه‌ای مسائل معرفت‌شناسی شهادت را دور می‌زند و ارزش آن را دارد که در بحث معاصر جدی گرفته شود. او استدلال می‌کند که این امر به‌ویژه از آنجایی که این موضع پیامدهای مفیدی برای نحوه پاسخگویی به افراد بدبین و چگونگی درک باورهای افراطی دارد، دارد.
تظاهر به خود: مِیل تراجنسیتی و همجنس گرایی در ایران معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Afsaneh Najmabadi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Duke University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از اواسط دهه 1980، جمهوری اسلامی ایران جراحی تغییر جنسیت را مجاز دانسته و تا حدی یارانه پرداخت کرده است. افسانه نجم آبادی در کتاب «تعریف خویشتن» به بررسی معنای ترنسکشوالیت در ایران معاصر می پردازد. او با ترکیب تحقیقات تاریخی و قوم‌نگاری، توضیح می‌دهد که چگونه در دوران پس از انقلاب، حوزه‌های حقوق، روان‌شناسی و روان‌پزشکی، فقه اسلامی و زیست‌پزشکی در تمایز بین ترنس‌جنس‌گرایان «واقعی» قابل قبول و سایر مقوله‌های هویت، به ویژه «حقیقی» سرمایه‌گذاری شدند. همجنس گرایی، مقوله ای غیرقابل قبول وجود در ایران. نجم آبادی استدلال می‌کند که این همکاری بین مقامات پزشکی، روحانیون متخصص و مقامات دولتی - که ترنس‌جنسیتی را به مقوله‌ای از موجودات قابل تحمل، اگر نگوییم دقیقاً مورد تجلیل قرار می‌دهد - ناشی از تجربه خاص ایران از مدرنیته اسلامی شده است. به طرز متناقضی، مقررات دولتی فضاهای جدیدی را برای زندگی غیر هنجاری در ایران ایجاد کرده است، زیرا تعیین اینکه چه کسی واقعاً «ترنس» است تا حد زیادی به داستان‌هایی بستگی دارد که مردم برای گفتن انتخاب می‌کنند، و به خودهایی که ادعا می‌کنند.
وضوح وجود خداوند: اخلاق باور پس از روشنگری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Owen Anderson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wipf & Stock Publ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: شفافیت وجود خدا نیاز به اثبات خداباوری در مسیحیت تاریخی و چالش‌های پیش روی آنها را از دوران روشنگری بررسی می‌کند. از نظر تاریخی (و کتاب مقدس)، مسیحیت معتقد است که بی ایمانی غیرقابل توجیه است. اگر نشناختن خدا گناه است، معنایش این است که انسان ها می توانند و باید خدا را بشناسند. انسان ها باید خدا را بشناسند زیرا قدرت ابدی و ذات الهی او در چیزهایی که ساخته می شود به وضوح آشکار می شود. و با این حال، اندرسون استدلال می کند، زمان بیشتری صرف اجتناب از نیاز به وضوح برای اثبات ناپذیری می شود تا اینکه واقعاً یک استدلال یا دلیل ارائه شود. شواهدی که بر ارسطو یا افلاطون تکیه می‌کنند و یک محرک یا طراح اولیه را ایجاد می‌کنند، کافی هستند. اما کفایت اینها، نه تنها برای اثبات خدای خداباوری، بلکه برای اثبات هر چیزی، توسط متفکران روشنگری مانند دیوید هیوم زیر سوال رفته است. اندرسون پس از در نظر گرفتن براهین سنتی، و ردیابی تاریخ چالش‌ها تا براهین خداباورانه (از هیوم تا کانت و تا قرن بیستم)، استدلال می‌کند که روش‌های استاندارد عذرخواهی به اندازه کافی پاسخگو نبوده‌اند. دفاع شناسی کلاسیک، اثبات گرایی، پیش فرض گرایی، معرفت شناسی اصلاح شده، و دیگران نمی توانند به اندازه کافی به چالش های روشنگری پاسخ دهند. اگر چنین است، نتیجه مسیحیت چیست؟ اندرسون توضیح می دهد که چرا برهان های سنتی شکست خورده اند، و برای چه چیزی لازم است دلیلی ارائه شود که نه تنها به هیوم و کانت پاسخ دهد، بلکه وضوح وجود خدا را نیز ثابت کند. . براهین سنتی دقیقاً در هدف نداشتن وضوح وجود خدا شکست خوردند و در این امر به دلیل دیدگاه نادرست از هدف زندگی مسیحی شکست خوردند. اگر بخواهیم زندگی پر برکت را با دید مستقیم خدا در بهشت ​​به دست آوریم، پس هیچ دلیلی وجود ندارد که بیش از حداقل حداقل مورد نیاز برای ورود به بهشت ​​(توجیه) بخواهیم. به علاوه، اگر بالاترین نعمت همین رؤیت مستقیم باشد، جلال خداوند که در کار او آشکار شده، کم اهمیت تلقی می شود و حتی کنار گذاشته می شود. در مقابل، اگر قدرت ابدی و ماهیت الهی خداوند به وضوح در آثار او آشکار شود، و برکت در شناخت خدا حاصل شود، پس برای مسیحیت بسیار مهم است که وضوح وجود خدا را نشان دهد. اوون اندرسون این ضرورت را در خداباوری تاریخی مسیحی برای وضوح و غیرقابل توجیه در مقابل شک گرایی و ایمان گرایی. او به این میراث روشنگری با نشان دادن ارتباط اثبات وجود خدا پاسخ می دهد. شکل یک مسئله کلاسیک در حال آشکار شدن است. --Surrendra Gangadean، نویسنده کتاب "بنیاد فلسفی: تحلیل انتقادی باور اساسی" این کتاب هیجان انگیزی است که با تجزیه و تحلیل و بررسی برخی از مسائل اساسی فلسفه و الهیات غیرمعاصر، جایگاه فلسفه دین را ارتقا می دهد. تاکید بر وضوح برای من جدید و تازه و تحریک کننده است. من واقعاً تعجب می کنم که صورت فلکی وضوح، مسئولیت پذیری و غیرقابل توجیه بودن قبلاً به تفصیل بررسی نشده است. - استفن وب، کالج واباش، اوون اندرسون، استادیار فلسفه دین در دانشگاه ایالتی آریزونا غربی است. او نویسنده کتاب عقل و جهان بینی (2008) است.
  • تعداد رکورد ها : 36852