جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 37570
اصول نوروتئولوژی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew B. Newberg (اندروبی نیوبرگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: University of Pennsylvania,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در سال‌های اخیر «نوروتئولوژی» توجه قابل توجهی را در جوامع دانشگاهی و غیر روحانی به خود جلب کرده است. چندین کتاب در مورد رابطه بین مغز و تجربه دینی نوشته شده است و مقالات علمی متعددی در این زمینه منتشر شده است، برخی در مطبوعات رایج. جوامع علمی و مذهبی بسیار علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد عصب شناسی، چگونگی رویکرد به این موضوع، و اینکه چگونه علم و دین می توانند به نحوی ادغام شوند که هر دو را حفظ کند، بوده اند. اگر قرار است نوروتئولوژی در آینده به عنوان یک رشته قابل دوام در نظر گرفته شود، مستلزم مجموعه ای از اصول روشن است که می تواند به طور کلی مورد توافق قرار گیرد و هم از دیدگاه الهیات یا مذهبی و هم از دیدگاه علمی پشتیبانی شود. "اصول نوروتئولوژی" اصول ضروری نوروتئولوژی را بیان می کند که می تواند به عنوان پایه ای برای گفتمان عصب شناسی آینده مورد استفاده قرار گیرد. این کتاب با ایجاد زمینه‌ای برای ترکیب جدیدی از گفت‌وگوهای علمی و الهیاتی، پیشنهاد می‌کند که عصب‌شناسی، اصطلاحی مملو از مشکلات بالقوه، صدای بسیار مفید و مهمی در مطالعه بیشتر ایده‌های دینی و الهیاتی و تلاقی آنها با علم است.
تجسم و فیزیک: علوم طبیعی در الهیات توماس اف تورنس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tapio Luoma
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : توماس اف. تورنس برجسته ترین الهیاتی است که چالشی را که علوم طبیعی برای الهیات ایجاد کرده است، جدی گرفته است. مدل او برای تعامل بین این دو رشته مبتنی بر قلب الهیات کلیسا است: تجسم. لوما در اینجا مروری کامل و نقد بینش تورنس در مورد گفتگوی الهیات و علم ارائه می دهد.
پروتستانیسم لیبرال و علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leslie A. Muray
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Greenwood,
چکیده :
ترجمه ماشینی : بسیاری از دانشجویان و اعضای عمومی که گزارش های خبری در مورد علم و دین را دنبال می کنند ممکن است فکر کنند که پروتستانتیسم و علم در تضاد هستند. اما در حالی که حملات انجیلی به تکامل ممکن است سرفصل اخبار باشد، بسیاری از گروه‌های پروتستان جریان اصلی مدت‌هاست که علم و جهان بینی علمی را پذیرفته‌اند. این جلد در راهنمای علم و دین گرین‌وود آن دسته از متفکران پروتستانی را پوشش می‌دهد که می‌خواهند از بینش‌های علم برای پیشبرد درک خود از دین و ایمان استفاده کنند. علاوه بر این، این جلد همچنین چنین روندهایی را در مورد پذیرش لیبرال معترضان از تکامل، ظهور بوم‌شناسی و انجیل اجتماعی مورد بحث قرار خواهد داد. این جلد شامل گزیده ای از اسناد منبع اولیه، واژه نامه و جدول زمانی، و کتابشناسی مشروح از مفیدترین منابع برای تحقیقات بیشتر است.
دین و چالش های علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Sweet, Richard Feist
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Pub Co,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آیا علم چالشی برای دین و اعتقاد دینی ایجاد می کند؟ این سؤال موضوع بحث طولانی مدت بوده است - و همچنان نه تنها محققان فلسفه، الهیات و علوم، بلکه همچنین کسانی را که در سیاست آموزشی عمومی دخیل هستند، نگران می کند. این جلد زمینه‌ای برای بحث «علم و دین» کنونی فراهم می‌کند، با این حال بر موضوعاتی که بحث‌های اخیر در مورد رابطه علم و دین به‌ویژه متمرکز شده‌اند نیز تمرکز دارد. موضوع اول به تاریخچه رابطه متقابل علم و دین می‌پردازد. موضوع دوم و سوم به مفاهیم کار اخیر در کیهان شناسی، زیست شناسی و به اصطلاح طراحی هوشمندانه برای دین و اعتقاد دینی می پردازد. موضوع چهارم به «مسائل مفهومی» نهفته در بحث‌های کنونی مربوط می‌شود، مانند: آیا طبیعت‌گرایی علمی و دین با هم سازگار هستند؟ آیا علم و دین مجموعه دانش یا عمل هستند یا هر دو؟ و آیا دین و علم ادعاهای حقیقت متضادی را ارائه می دهند؟ با روشن کردن بحث معاصر در بحث علم و دین و با طرح گزینه های موجود در توصیف رابطه بین این دو، این جلد مورد توجه محققان و افراد تحصیل کرده قرار خواهد گرفت.
آتش در معادلات: علم، دین و جستجوی خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kitty Ferguson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Templeton Foundation Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : از زمان انتشار کتاب "منشاء گونه ها" داروین در سال 1859، بسیاری علم و اعتقاد به خدا را آشتی ناپذیر دانسته اند. درگیری با پیشرفت های چشمگیر بعدی در فیزیک، زیست شناسی و زمینه های جدید آشفتگی و پیچیدگی تشدید شده است. برخی از دانشمندان اصرار دارند که ایمان به خدا می تواند در کنار دانش علمی به راحتی بنشیند. برای دیگران، این ایده بی روح است. اما این یک سؤال محدود به دانشمندان، فیلسوفان و روشنفکران نیست. این کتاب از نویسنده «استیون هاوکینگ: جستجویی برای نظریه همه چیز»، تأثیر اکتشافات علمی و این سؤال را بررسی می‌کند که آیا ما می‌توانیم خدا را «پیدا کنیم» یا یک فرمول علمی که یک بار پاک می‌شود. و برای تمام تصور خدا.
دین و فناوری در قرن بیست و یکم: ایمان در دنیای الکترونیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan George (جورج سوزان)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Information Science Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی : فناوری بر همه حوزه های زندگی، از جمله مذهب، تأثیر گذاشته است. استفاده از سیستم های صوتی و رایانه در بیان مذهبی عمومی تنها یکی از راه های استفاده از فناوری در محافل مذهبی است. با این حال، آنچه اغلب نادیده گرفته می شود، شیوه ای است که دین از طریق فلسفه و اخلاق، فناوری را شکل می دهد. دین و فناوری در قرن بیست و یکم به بررسی رابطه این دو حوزه می پردازد و بینشی از تأثیرات دین و فناوری بر بشریت ارائه می دهد. در بررسی تأثیر دوگانه، کتاب به هم افزایی اشاره می کند که به طور سنتی در تحقیقات قبلی در مورد فناوری یا دین از قلم افتاده است.
علم، دین و تجربه انسانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James D. Proctor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : رابطه علم و دین عموماً به یکی از این دو صورت ترسیم می شود. در یک دیدگاه، آنها در یک درگیری اجتناب ناپذیر و ابدی گرفتار شده اند که در آن باید طرفی را انتخاب کرد. در دیگری، آنها حوزه های جداگانه ای هستند که در آنها ادعاهای حقیقت یکی تأثیر کمی بر دیگری دارد. این مجموعه از مقالات تحریک‌آمیز توسط متفکران برجسته، راه جدیدی برای نگاه کردن به این رابطه مشکل‌ساز ارائه می‌دهد. نویسندگان از این فرض شروع می‌کنند که هم علم و هم دین در چارچوب‌های خاص تاریخی، سیاسی، ایدئولوژیک و روان‌شناختی عمل می‌کنند، اما در پی دستیابی به فراتر از آن هستند. چگونه می‌توانیم علم و دین را برخاسته از تجربه بشری و در عین حال فراتر از آن بدانیم؟ از جمله محققانی که این سوال را بررسی می کنند عبارتند از برونو لاتور، هیلاری پاتنم، جفری برتون راسل، دانیل مت، مایکل راس، رونالد نومبرز، پاسکال بویر و آلن والاس. جلد به چهار بخش تقسیم شده است. اولین نگاهی تازه به رابطه علم و دین در قالب‌های کلی دارد: به عنوان حوزه‌های دانش یا اعتقاد، قلمرو تجربه، و منابع اقتدار. سه بخش دیگر به موضوعاتی می‌پردازند که کانون‌های تضاد علم و دین بوده‌اند: ماهیت کیهان، منشأ حیات، و عملکرد ذهن. در نهایت، نویسندگان استدلال می‌کنند که با دیدن علم و دین به‌طور برگشت‌ناپذیری با تجربه انسانی، می‌توانیم از تعاریف ساده یا/یا واقعیت فراتر برویم و به دیدگاهی غنی‌تر و پیچیده‌تر از علم و دین برسیم.
علم و دین: دیدگاه‌های جدید تاریخی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Dixon, Geoffrey Cantor, Stephen Pumfrey
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : ایده تضاد اجتناب ناپذیر بین علم و دین توسط جان هدلی بروک در کتاب کلاسیک خود علم و دین: برخی دیدگاه های تاریخی (کمبریج، 1991) قاطعانه به چالش کشیده شد. تقریباً دو دهه بعد، علم و دین: دیدگاه‌های تاریخی جدید این بحث را بازبینی می‌کند و می‌پرسد که چگونه مورخان اکنون می‌توانند نظمی را بر تاریخ‌های پیچیده و احتمالی درگیری‌های دینی با علم تحمیل کنند. این جلد جدید با گرد هم آوردن دانشمندان برجسته، تاریخچه و معانی متغیر دسته‌های «علم» و «مذهب» را بررسی می‌کند. نقش نشر و آموزش در جعل و اشاعه افکار؛ ارتباط دانش، قدرت و امپریالیسم فکری؛ و دلایل تقابل تکامل و خلقت گرایی در میان مسیحیان آمریکایی و در جهان اسلام. این کتاب که سهم عمده‌ای در تاریخ‌نگاری علم و دین دارد، جدیدترین پژوهش را در مورد این بحث بسیار نادرست به طور گسترده در دسترس قرار می‌دهد.
دین و علم در زمینه: راهنمای مناظرات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Willem B. Drees
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در جامعه مدرن چگونه باید به دین، علم و رابطه آنها بیندیشیم؟ برخی از گروه های مذهبی با تکامل مخالفند. برخی از خداناباوران ادعا می کنند که علم با آنها طرف است. برخی دیگر باورهای خود را با علم تطبیق می دهند یا علم و ایمان را به جنبه های اساساً متفاوت زندگی انسان می دانند. به راستی دین چیست: اعتقاد یا اعتماد به وجود خدا؟ چگونه حس را از خرافات تشخیص دهیم؟ علم در مورد چنین مسائلی چه می گوید؟ ویلم بی دریس با استفاده از نمونه هایی از مسیحیت و طبیعت گرایی مذهبی و تأملاتی در مورد اسلام و بودیسم تبتی، بحث های معاصر این موضوعات را در اروپا و آمریکای شمالی در نظر می گیرد. او استدلال می‌کند که درک علمی سؤالات نهایی خاصی را باز می‌گذارد، و بنابراین باور به یک خالق، اما همچنین برای طبیعت‌گرایی مذهبی یا آگنوستیک جدی را امکان‌پذیر می‌سازد. دین و علم در زمینه با تحلیل جایگاه ارزش‌ها در دنیای حقایق، و جست‌وجوی داستان‌های معنادار در دنیای مادی، تحلیلی بدیع و خودانتقادی از این حوزه، مفروضات و کارکردهای آن ارائه می‌کند و با چشم‌اندازی به پایان می‌رسد.
مرز جدید دین و علم: تجربه دینی، علوم اعصاب و امر متعالی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Hick
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York: PALGRAVE MACMILLAN,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این اولین پاسخ عمده به چالش جدید علوم اعصاب به دین است. پاسخ‌های محدودی از دیدگاه صرفاً مسیحی وجود داشته است، اما این امر اشکال شرقی و غربی تجربه دینی را در نظر می‌گیرد. این فرض طبیعی غالب فرهنگ ما را به چالش می کشد، از جمله این ایده که ذهن یا با فعالیت مغز یکسان است یا محصول جانبی موقت آن است. همچنین دین را به عنوان نهادها و دین را به عنوان تجربه درونی متعالی مورد بحث قرار می دهد و شکلی از معنویت را برای امروز پیشنهاد می کند.
  • تعداد رکورد ها : 37570