آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 13
ایمان در محدوده عقل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Herbert McCabe, Brian Davies
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum International Publishing Group,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا می توان به اعتقادات دینی به لحاظ فلسفی فکر کرد؟ آیا باورهای دینی باید به عنوان فرار از عقل تلقی شوند یا به عنوان قابلیت پشتیبانی عقلانی؟ آیا متکلمان می توانند از فیلسوفان بیاموزند؟ آیا فیلسوفان می توانند از متکلمان بیاموزند؟ آیا می توان هم یک مسیحی خوب بود و هم یک متفکر خوب؟ آیا چیزی به نام ایمان معقول وجود دارد؟ این کتاب عمدتاً به این سؤالات و سایر سؤالات مرتبط با آنها می پردازد. مجموعه ای از مقالات منتشر نشده قبلی که توسط مرحوم هربرت مک کیب او. برخی از متفکران به دنبال ایجاد فاصله بین فلسفه و الهیات بوده اند. مانند توماس آکویناس، که نوشته‌هایش را به‌ویژه تحسین می‌کرد، مک کیب به دنبال نشان دادن این است که چگونه می‌توان این دو را به طور سیستماتیک به هم متصل کرد. او استدلال می کند که برخی از حقایق دینی ممکن است درک ما را به چالش بکشد. اما این بدان معنا نیست که نمی توان آنها را به طور منطقی مورد بحث قرار داد.
واقعیت خداوند و مسئله شرّ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian Davies (برایان دیویس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
بررسی انتقادی دیدگاه برایان دیویس درباره مسئله شر و ارائه راه حل پیشنهادی
نویسنده:
ذوالفقار ناصری صدر ؛ استاد راهنما :منصور نصیری
نوع منبع :
رساله تحصیلی
پارادایم‌های الهیاتی و مسئله شرّ؛ با تأکید بر آرای برایان دیویس
نویسنده:
منصور نصیری، ذوالفقار ناصری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مسئله شرّ یکی از مسائل اساسی در فلسفه دین است که در پاسخ بدان دیدگاه‌های متضادی در آرای متفکران مختلف بیان شده است. پرسش این است که چرا متفکران مختلف رویکردهای متفاوت و گاه متضادی در پاسخ به مسئله شرّ برگزیده‌اند. در پاسخ به چنین پرسشی، با توجه به مبانی هستی‌شناختی و معرفت‌شناسی خاص هر متفکر می‎توان با طرح نگاه پارادایمی به مسائل فکری، پاسخ‎گوی بسیاری از اختلاف‎نظرها شد. در تبیین چرایی اختلاف‌نظر فیلسوفان دین در پاسخ به مسائل الهیاتی، در این نوشتار به این نتیجه رسیده‌ایم که می‌توان از دو نظام مفهومی یا پارادایم‌ الهیاتی سنتی و جدید سخن گفت‌ و تفاوت‌های تبیینی این دو رویکرد رقیب را در حل بسیاری از مسائل مانند مسئله شرّ به تفاوت در نظام‌های مفهومی ارجاع داد. این تفاوت‌های تبیینی از مسائل الهیاتی در آرای برخی فیلسوفان دین معاصر نمود بیشتری یافته است که در این مقاله، با تأکید بر رویکرد نوتومیستی برایان دیویس در تبیین‌گری مسئله شرّ، کوشیده‌ایم دلایل تقابل آن با آرای دیگر فیلسوفان دین معاصر را به تفاوت نظام‌های مفهومی آنها بازگردانیم و تأثیر و میزان موفقیت هر پارادایم را در پاسخ‌گویی به مسئله شرّ نشان دهیم.
صفحات :
از صفحه 165 تا 191
راهنمای کمبریج برای آنسلم [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
edited by Brian Davies and Brian Leftow.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‭Cambridge, New york‏‫‭: Cambridge university press‏‫‭,
آنسلم کانتربری: آثار اصلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anselm of Canterbury, Brian Davies, Gill Evans
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آنسلم کانتربری اگرچه کاملاً به حقیقت مسیحیت متقاعد شده بود، تلاش کرد تا دین خود را معنا کند. او آموزه های ایمان را دعوت به پرسش، تفکر و آموختن می دانست. و زندگی خود را وقف رویارویی و درک گریزان ترین جنبه های مسیحیت کرد. نوشته های او در مورد موضوعاتی مانند اختیار، ماهیت حقیقت و وجود خدا، آنسلم را به یکی از بزرگترین متکلمان و فیلسوفان تاریخ تبدیل کرده است و این ترجمه اولین فرصت را برای خوانندگان فراهم می کند تا مهمترین آثار او را در یک جلد مطالعه کنند.
راهنمای کمبریج در مورد آنسلم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian Davies, Brian Leftow
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آنسلم کانتربری (1033-1109)، راهب بندیکتین و دومین اسقف اعظم نورمنی کانتربری، به عنوان یکی از مهم ترین فیلسوفان و الهیدانان قرون وسطی شناخته می شود. مقالات این مجلد تمام ایده‌های فلسفی و کلامی اصلی او، از جمله آموزه‌های او درباره ایمان و عقل، وجود و ماهیت خدا، منطق، آزادی، حقیقت، اخلاق، و آموزه‌های کلیدی مسیحی را بررسی می‌کنند. آنها همچنین زندگی او، سرچشمه های اندیشه او و تأثیر او بر متفکران دیگر را پوشش می دهند.
نقد دیویس ها بر تئودیسه پرورش روح جان هیک
نویسنده:
خلیلی اکرم
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
چکیده :
تئودیسه جان هیک با عنوان پرورش روح یکی از راه حل های مطرح در پاسخ به مساله شر است که برگرفته از نظریه ایرنائوس است. ادعای هیک در تئودیسه پرورش روح این است که خداوند در جهان کنونی مشکلات و شرور زیادی را پدید آورده تا انسان در رویارویی با آن ها و مبارزه و تلاش برای برطرف کردن آن ها فضایل والای انسانی و اخلاقی را کسب کند و همانند مسیح شبیه خدا شود. این ادعا از سوی دو تن از فیلسوفان معاصر یعنی استفان تی. دیویس و برایان دیویس بررسی و نقادی شده است. به نظر آن ها ادعای هیک صحیح نیست و موارد نقض متعددی برای آن ارائه می دهند. از جمله این موارد این است که اگر شرور به تدریج انسان ها را به تکامل نزدیک می کند پس باید انسان های هر عصری نسبت به اعصار پیش از خود روحانی تر باشند؛ در حالی که چنین نیست. هم چنین برخی شرور از جمله شرور بی وجه و گزاف نه تنها انسان را متکامل نمی کند بلکه گاهی نتیجه برعکس می دهد.
صفحات :
از صفحه 23 تا 48
دیدگاه توماس آکویناس درباره خدا و شر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian Davies
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برایان دیویس اولین مطالعه عمیق افکار سنت توماس آکویناس در مورد خدا و شر را ارائه می دهد و آشکار می کند که تفکر آکویناس در مورد خدا و شر را می توان از طریق فلسفه متافیزیکی او، افکار او در مورد خدا و خلقت، و نوشته های او در مورد مکاشفه مسیحی و آموزه های تثلیث و تجسم. دیویس ابتدا مقدمه ای بر الهیات فلسفی آکویناس و همچنین تحلیلی ظریف از شیوه هایی که نوشته های آکویناس در طول زمان مورد توجه قرار گرفته اند، ارائه می دهد. صدها سال است که محققان استدلال کرده‌اند که دیدگاه‌های آکویناس در مورد خدا و شر اصیل و متفاوت از دیدگاه‌های معاصرانش بوده است. دیویس نشان می‌دهد که دیدگاه‌های آکویناس بر اساس معیارهای مدرن بسیار اصیل بودند، اما در زمینه تاریخی آن‌ها سنتی‌تر از آن چیزی بودند که بسیاری از محققان از آن زمان به آن پی برده‌اند. توماس آکویناس در مورد خدا و شر راهنمای روشن و جذاب برای هر کسی است که با رابطه خدا و الهیات با مسئله شر مبارزه می کند.
  • تعداد رکورد ها : 13