آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی
کانال ارتباطی از طریق پست الکترونیک :
support@alefbalib.com
نام :
*
*
نام خانوادگی :
*
*
پست الکترونیک :
*
*
*
تلفن :
دورنگار :
آدرس :
بخش :
مدیریت کتابخانه
روابط عمومی
پشتیبانی و فنی
نظرات و پیشنهادات /شکایات
پیغام :
*
*
حروف تصویر :
*
*
ارسال
انصراف
از :
{0}
پست الکترونیک :
{1}
تلفن :
{2}
دورنگار :
{3}
Aaddress :
{4}
متن :
{5}
فارسی |
العربیه |
English
ورود
ثبت نام
در تلگرام به ما بپیوندید
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ...
همه موارد
عنوان
موضوع
پدید آور
جستجو در متن
: جستجو در الفبا
در گوگل
...جستجوی هوشمند
صفحه اصلی کتابخانه
پورتال جامع الفبا
مرور منابع
مرور الفبایی منابع
مرور کل منابع
مرور نوع منبع
آثار پر استناد
متون مرجع
مرور موضوعی
مرور نمودار درختی موضوعات
فهرست گزیده موضوعات
کلام اسلامی
امامت
توحید
نبوت
اسماء الهی
انسان شناسی
علم کلام
جبر و اختیار
خداشناسی
عدل الهی
فرق کلامی
معاد
علم نفس
وحی
براهین خدا شناسی
حیات اخروی
صفات الهی
معجزات
مسائل جدید کلامی
عقل و دین
زبان دین
عقل و ایمان
برهان تجربه دینی
علم و دین
تعلیم آموزه های دینی
معرفت شناسی
کثرت گرایی دینی
شرور(مسأله شر)
سایر موضوعات
اخلاق اسلامی
اخلاق دینی
تاریخ اسلام
تعلیم و تربیت
تفسیر قرآن
حدیث
دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات
سیره ائمه اطهار علیهم السلام
شیعه-شناسی
عرفان
فلسفه اسلامی
مرور اشخاص
مرور پدیدآورندگان
مرور اعلام
مرور آثار مرتبط با شخصیت ها
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی
مرور مجلات
مرور الفبایی مجلات
مرور کل مجلات
مرور وضعیت انتشار
مرور درجه علمی
مرور زبان اصلی
مرور محل نشر
مرور دوره انتشار
گالری
عکس
فیلم
صوت
متن
چندرسانه ای
جستجو
جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در سایر پایگاهها
جستجو در کتابخانه دیجیتالی تبیان
جستجو در کتابخانه دیجیتالی قائمیه
جستجو در کنسرسیوم محتوای ملی
کتابخانه مجازی ادبیات
کتابخانه مجازی حکمت عرفانی
کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تخصصی ادبیات
کتابخانه الکترونیکی شیعه
علم نت
کتابخانه شخصی
مدیریت علاقه مندیها
ارسال اثر
دانشنامه
راهنما
راهنما
مرور
>
آثار مرتبط با شخصیت ها
>
01. معصومین(ع)
>
انبیای سَلَف(پیامبران پیشین)
>
انبیای مورد اشاره قرآن
>
پیامبران اولوالعزم
>
حضرت عیسی(ع)
مریم بنت عمران(مادر عیسی و از اعلام مصرح قرآن)
مرتب سازی بر اساس
عنوان
نویسنده
جنس منبع
محل
ناشر
تاریخ تغییر
و به صورت
صعودی
نزولی
وتعداد نمایش
5
10
15
20
30
40
50
فرارداده در صفحه باشد
جستجو
خروجی
چاپ نتایج
Mods
Dublin Core
Marc
MarcIran
Pdf
اکسل
انتخاب همه
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
تعداد رکورد ها : 757
عنوان :
چگونه یک ارزیابی فلسفی از متن مرقس 4: 34-41 درک اقتدار الهی را در شخص عیسی روشن می کند [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Moises Robleto
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
متن کامل پایان نامه
زبان :
انگلیسی
چکیده :
ترجمه ماشینی : به طور صریح یا ضمنی و چه بخواهیم و چه نخواهیم، مشکلاتی وجود دارد که مسیحیان امروزی کتاب مقدس را به عنوان یک متن مسیحی، به عنوان بخشی از اعمال مذهبی خود می خوانند. تمرکز این مطالعه بر مشکلات فلسفی ناشی از فاصله تاریخی بین جهان کتاب مقدس و جهان ما خواهد بود. این مشکلات زمانی به وجود می آیند که یک لنز مدرن برای یک متن مذهبی باستانی اعمال شود. در این پایان نامه، با ارائه یک تحلیل فلسفی از مفهوم معجزه در مرقس 4: 35-41 و چگونگی این گزارش کتاب مقدس در زندگی عیسی و شاگردانش، تمرکز ویژه ای بر راه هایی خواهم داشت که سردرگمی های مفهومی در درک متن ایجاد می شود. مفهوم حجت الهی را روشن می کند. من نشان خواهم داد که چگونه مفروضات مدرن می توانند خوانش ها و معانی متن را تحریف کنند. من همچنین نشان خواهم داد که چگونه خواندن متن ممکن است با ارزیابی فلسفی مفهوم معجزه برای حمایت از ادعای الوهیت عیسی از این فرضیات آشفته رها شود. سؤالات فلسفی زیادی در مورد آنچه در متن مرقس 4: 35-41 در مورد معجزه ای که توسط عیسی انجام شده است می یابیم و چگونه می توانیم به عنوان خوانندگان قرن بیست و یکم کتاب مقدس به آن معانی نسبت دهیم، وجود دارد. هدف بیان شده از انجام این تحقیق، مطالعه مفهوم «اقتدار الهی» بود که با مطالعه کامل نوشتهها و سخنرانیهای منتشر شده توسط دانشمندان برجسته پست مدرن، با توجه ویژه به کار در فلسفه مسیحیت توسط گرت مور انجام شد. . چگونه داستان آرام کردن طوفان توسط عیسی را درک کنیم؟ این گونه نوشتهها آنچه را که در داستان یک طوفان خاموش مییابیم روشن میکنند. داستان به صورت علّی بیان نمی شود، موضوع علت و معلولی نیست، در واقع داستان به صورت یک فرمان ساده بیان می شود و طبیعت هم اطاعت می کند. و بنابراین در این مقاله من به سؤال شاگردان پاسخ می دهم، نه «او چگونه این کار را کرد»، بلکه به سؤال واقعی، «این چه جور آدمی است که حتی بادها و دریاها از او اطاعت می کنند؟»
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
آیا مرگ عیسی بر روی صلیب ارضای گناهان بشریت است یا نمایش عشق خدا؟ درک الهیاتی از کفاره در رابطه با آیین آشتی؟ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Raja Selvam
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
متن کامل پایان نامه
زبان :
انگلیسی
چکیده :
ترجمه ماشینی : مفهوم "کفاره" در دکترین نجات یکی از جذاب ترین و چالش برانگیزترین حوزه های الهیات است. نظریه های بسیاری در توسعه تاریخی دکترین نجات وجود دارد. این تئوری ها با برخی از تئوری ها که با یکدیگر سازگار هستند و برخی دیگر متفاوت هستند، متفاوت است. آنها تفاسیر مختلفی در مورد مرگ مسیح ارائه کردند. علاوه بر همه اینها، این سؤال مطرح می شود که هدف واقعی از مرگ مسیح چیست؟ بدون شک، در پس رنج و مرگ عیسی، معنای الهی غنی نهفته است. چرا عیسی باید روی صلیب بمیرد؟ این یک سوال همیشگی برای بسیاری است، به ویژه برای جوانان کاتولیک امروزی. معنای مهم رنج و مرگ او چیست؟ آیا رنج و مصلوب شدن مسیح واقعاً نقشه خدا بود؟ چگونه مرگ مسیح بر روی صلیب با درک مسیحی از نجات امروز مرتبط است؟ برای پاسخ به این سؤالات در زمینه ایمانداران مدرن، به ویژه جوانان کاتولیک، که در حال آماده شدن برای دریافت آیین آشتی هستند، این مقاله به طور مقایسه ای این سؤال را بررسی می کند: آیا مرگ عیسی بر روی صلیب رضایت گناهان بشریت است یا تظاهرات. از عشق خدا؟ از آنجایی که این مقاله بر زندگی و اندیشه جوانان کاتولیک متمرکز شده است، در مقاطع مختلف تلاش میکنم تا به درک الهیاتی از دکترین نجات بپردازم. به عبارت دیگر، اگرچه تمرکز بر الهیات جزمی است، اما دارای تمرکز زمینه ای نیز می باشد. ضمن ارائه تفسیری معنادارتر از مرگ عیسی برای جوانان، من میخواهم این ادعا را مطرح کنم که به عنوان یک «خدا-انسان»، مسیح برای نجات بشریت فداکاری نهایی را انجام داد. اما در عین حال، مرگ او بر روی صلیب تأیید قوی تری از عشق خدا به بشریت بود. یعنی کفاره مسیح هم ارضای گناهان ماست و هم نشان دادن محبت خدا.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
دفاع از رستاخیز عیسی از طریق قابل اعتماد بودن شاهدان معتبر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gregory K. Cherven
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
متن کامل پایان نامه
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
پایان نامه انگلیسی
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه روشن کردن این واقعیت است که شواهد کافی برای رستاخیز عیسی مسیح از طریق قابل اعتماد بودن شاهدان معتبر وجود دارد. اگرچه شواهد فیزیکی وجود ندارد، اما به این معنی نیست که شواهد کافی وجود ندارد. آیا داشتن مدارک فیزیکی برای اطمینان از محکومیت ضروری است؟ پرونده های جنایی که در آنها محکومیت قتل بدون بازیابی جسد، شواهد فیزیکی یا اعتراف تضمین شده است، بررسی خواهد شد. محکومیت ها صرفاً بر اساس شهادت شهود صادر شده است. شاهدان عینی رستاخیز عیسی با دریچهای مدرن ارزیابی میشوند و هیچ مدرکی دال بر ناتوانی آنها در معتبر تلقی نمیشوند. شواهد تأیید کننده ای ارائه شده است که شهادت شاهد عینی را ثابت می کند. شواهد فراوانی آشکار شده است و باید به باوری فراتر از شک معقول درباره عیسی زنده شده منجر شود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مطالعه تطبیقی پادشاهی آخرالزمانی خدا در ادبیات یهودی معبد دوم و تعالیم عیسی در متی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jeremiah Stallman
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
متن کامل پایان نامه
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
پایان نامه انگلیسی
چکیده :
ترجمه ماشینی : پادشاهی آخرالزمانی خدا یک موضوع رایج در ادبیات یهودی معبد دوم است. این پادشاهی اغلب در آثار مختلف ادبی این عصر به گونهای متفاوت ارائه میشود. این فصل اول از این پایان نامه جنبه های مختلف ملکوت را در رابطه با داوری آینده خدا و مسیح آینده که اغلب به عنوان کسی که داوری می کند و ملکوت خدا را برپا می کند، در نظر می گیرد. فصل دوم آموزههای عیسی درباره پادشاهی آخرالزمانی خدا را تشریح میکند و آنها را با آموزههای پادشاهی در زمان او که از طریق ادبیات یهودی معبد دوم درک میشود، مقایسه و مقایسه میکند.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
بررسی تطبیقی-مقایسهای بازگشت حضرت مسیح(ع) در قرآن و عهدین با رویکرد مهدویت
نویسنده:
نویسنده:مصطفی مسیبی؛ استاد راهنما:محسن رفیعی؛ استاد مشاور :محمدتقی دیاری بیدگلی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
فهرست منابع فارسی
فهرست منابع انگلیسی
فهرست نوشته ها
زبان :
فارسی
چکیده :
مسأله بازگشت مسیح و ارتباط آن با مهدویت و موعود، ازجمله مسائلی است که همواره موردتوجه بوده است. وجه مشترک آموزههای وحیانی و حتی غیر وحیانی، مسألۀ منجی و موعود باوری است. این منجی در تعالیم ادیان، نوید خوشبختی است و در مسیحیت به فرزند خدا و در اسلام به فرزند انسان معروف است؛ به مبارزه با ظلم و ستم میپردازد و به تمام ستمدیدگان دنیا لباس آزادی میپوشاند. در عهدین و متون اسلامی آمده که قبل، حین و بعد از ظهور منجی، یکی از انبیای الهی از آسمان به زمین فرود خواهد آمد. در منابع اسلامی آمده حضرت عیسی برای اتمام حجّت پیروان ادیان بنیاسرائیل و گرایش آنان به اسلام از آسمان خواهد آمد. ایشان نقشی مهم در هدایت مردم برای لبیکگویی به موعود و هدایت بشریت بهسوی حقّ دارد. آنچه در این تحقیق انجامشده، بررسی تطبیقی- مقایسهای بازگشت حضرت مسیح در قرآن و عهدین با رویکرد مهدویت است که در نگارشهای پیشین بهصورت کامل صورت نگرفته است. تحقیق حاضر به لحاظ نگرش و اهداف، جزء تحقیقات کاربردی و به لحاظ راهبردی جزء تحقیقات گزارشی، توصیفی و تحلیلی است و از روش تحقیقات کتابخانهای استفادهشده است. در فصل اول با ارائه طرح تحقیق و مفهومشناسی به بررسی کلیات و مفاهیم پرداختهایم. در فصل دوم ادبیات تحقیق در قالب سه گفتار مسیحشناسی، رجعتشناسی و موعودشناسی ارائه شدهاست. فصلهای سوم و چهارم به ترتیب به وجوه اشتراک و افتراق بازگشت حضرت عیسی در قرآن و عهدین و در نهایت در فصل پنجم با نتیجهگیری و ارائه پیشنهاد به جمعبندی تحقیق حاضر پرداخته شدهاست. با توجه به عدم ادعای نجاتبخشی از جانب موعود مسیحیان و گواهی وجود پسر انسان در اناجیل و مهمتر اینکه در منابع اسلامی از کارکرد ایشان در حکومت حضرت حجت سخن گفتهاند. نتیجه میگیریم منجی واقعی حضرت مهدی و بازگشت حضرت عیسی بهعنوان وزیری امین قطعی است.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مفهوم "جسم مسیح" در پرتو روانشناسی عبری و نظریه روانشناسی و فلسفی مدرن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
John Leslie Rossner
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
متن کامل پایان نامه
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
پایان نامه انگلیسی
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
تشخیص، حکمت عملی و معنویت مسیحی: مطالعه ای در روش الهیات عملی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Marc H. Lavallee
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
متن کامل پایان نامه
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
پایان نامه انگلیسی
چکیده :
ترجمه ماشینی : بسیاری از متکلمان عملی به جایگاه مرکزی حکمت عملی (فرونسیس) در هرمنوتیک خود اذعان کرده اند. این تصدیق به گفتگوی پررونق بین الهیات عملی و اخلاق، فلسفه، الهیات نظام مند و علوم اجتماعی نسبت داده شده است. با این حال، رویکردهای کمتری به الهیات عملی، معنویت مسیحی، و به ویژه تمرین تشخیص، را در شکل دادن به چارچوب های هرمنوتیکی خود درگیر کرده است. این پایان نامه به مطالعه الهیات عملی و هرمنوتیک الهیات عملی اولاً از طریق بررسی انتقادی - اعترافی رابطه بین تمرین تشخیص در معنویت مسیحی و حکمت عملی و دوم از طریق شکل گیری هرمنوتیک الهیات عملی تشخیص کمک می کند. این پایان نامه استدلال می کند که حکمت عملی بر اساس سنت ساخته شده است، و در سنت مسیحی، حکمت عملی با تمرین تشخیص مشخص می شود. برای این منظور، پایان نامه به بررسی دو رویکرد متفاوت به الهیات عملی رایج در زمینه آمریکایی (رویکرد انتقادی-همبستگی و رویکرد انتقادی-اعترافانه) و شیوه های متفاوتی که حکمت عملی در این رویکردها درک می شود، می پردازد. پایاننامه سپس استدلال میکند که اگر حکمت عملی برای هرمنوتیک الهیات عملی محور است، و حکمت در سنت مسیحی با توجه به فعل روحالقدس و تشخیص آن مشخص میشود، پس الهیات عملی در سنت مسیحی باید تشخیص روحالقدس را در خود تمرین کند. هرمنوتیک با توجه به این موضوع، پایان نامه تشخیص را به عنوان یک عمل، فضیلت و روش تحقیق در سنت های معنوی مسیحی بزرگان صحرای قرن چهارم مصر، بندیکت نورسیا و ایگناتیوس لویولا بررسی می کند. سپس شیوههای تشخیصی که در میان این شخصیتها یافت میشود، نقش مهمی در توسعه هرمنوتیک تشخیص در بقیه پایاننامه دارد. هرمنوتیک الهیات عملی و حکمت عملی بیش از یک روش تحقیق است، بلکه یک فضیلت و عمل است که توسط جوامع مسیحی تجسم یافته و توسط سنت مسیحی ساخته شده است. به دنبال این درک از حکمت و تأمل عملی الهیاتی، پایان نامه کمک هایی را که هرمنوتیک تشخیص می تواند برای دانش الهیاتی، از جمله آموزش، از طریق توجه به زمینه، حرکت روح القدس، و ابعاد عاطفی شناخت، با اشاره خاص به شکل گیری خرد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
مطالعه تطبیقی معجزات حضرت عیسی (ع) در قرآن و عهد جدید
نویسنده:
نویسنده:علی عبدی ورمال؛ استاد راهنما:سجاد واعظی منفرد ؛ استاد مشاور :زهرا رخشانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
فهرست منابع فارسی
فهرست منابع انگلیسی
فهرست نوشته ها
زبان :
فارسی
چکیده :
در این نوشتار به بررسی معجزات حضرت عیسی (ع) در قرآن و عهد جدید پرداخته شده و معجزه امریست خارق العاده، که با اراده ی خداوند بدست مدعی نبوت، همراه با تحدی انجام گیرد و نشانه ی صدق ادعای رسالت پیامبر باشد. از دیدگاه قرآن حضرت عیسی(ع) چهارمین پیامبر اولوالعزم، صاحب شریعت، کتاب آسمانی انجیل و از انبیاء بنی اسرائیل بیان شده است. با وجود اینکه قرآن بعد از انجیل نازل شده، اما تصدیق کننده ی معجزات و سخنان مسیح در انجیل است. قرآن کریم به بیان بعضی از معجزات حضرت عیسی (ع) و عنایات خداوند به ایشان و مادر پاکدامن شان پرداخته است. این معجزات به اذن خداوند برای صدق رسالت الهی ایشان به او اعطاء شده تا مردم به او ایمان آورند و رسالت ایشان را بپذیرند. از دیدگاه اناجیل نیز مسیح معجزات متعددی انجام داده و هر یک از چهار انجیل به بیان معجزات ایشان پرداخته و اناجیل معجزات عیسی را مکاشفه ای می دانند که ایمان شخص در اثر آن تقویت شده و عیسی به کمک ایمان افراد توانسته آنها را شفا دهد یا زنده کند. معجزات حضرت عیسی (ع) در قرآن و عهد جدید از نظر تعداد با هم اختلاف داشته، اما تعدادی از معجزات ایشان در هر دو منبع به صورت مشترک ذکر شده است. در این نوشتار با استفاده از منابع کتابخانه ای و رویکرد توصیفی - تحلیلی به بیان و بررسی معجزات حضرت عیسی(ع) در قرآن و عهد جدید پرداخته می شود.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
فرهنگ تاریخی عیسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel J. Harrington S.J
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
نسخه PDF
زبان :
انگلیسی
چکیده :
ترجمه ماشینی: عیسی ناصری مسلماً مشهورترین و تأثیرگذارترین انسانی است که تاکنون روی زمین زندگی کرده است. در فرهنگ لغت تاریخی عیسی، نویسنده، دانیل جی. هرینگتون، منابع ادبی باستانی درباره عیسی، روشهای مدرن نزدیک شدن به این منابع، رویدادهای مهم زندگی عیسی، افراد و مکانهای مرتبط با او، شکل و محتوای تعالیم او را بررسی میکند. چه می توان در مورد مرگ او و ادعای برانگیختن او از مردگان و کمک های دانشمندان بزرگ مدرن در جستجوی عیسی تاریخی گفت. این کتاب از سه بخش تشکیل شده است: مقدمه ای بر موضوعات اصلی مربوط به عیسی به عنوان یک شخصیت تاریخی. فرهنگ لغت با ارجاع متقابل حاوی 400 مدخل در زمینه موضوعات مختلف، از جمله کارهایی که عیسی انجام داد و گفت، منابع باستانی داده های تاریخی، و تحقیقات و تفسیرهای مدرن. و کتابشناسی که برخی از مهم ترین کتاب های مربوط به عیسی و دنیایی که در آن زندگی می کرد را فهرست می کند. این اثر مرجع مختصر و عینی مقدمه ای روشن و دقیق برای مطالعه عیسی به عنوان یک شخصیت تاریخی فراهم می کند.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
عنوان :
پسر صبح و کروبی نگهبان در زمینه جدال بین خیر و شر
نویسنده:
Jose M. Bertoluci
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
متن کامل پایان نامه
زبان :
انگلیسی
کلیدواژههای اصلی :
پایان نامه انگلیسی
چکیده :
ترجمه ماشینی : اشعیا 14: 12-15 و حزقیال 28: 12-19، از زمان پدران کلیسا، برای توضیح منشأ گناه در جهان استفاده شده است، و به عنوان تصویر سقوط شیطان از بهشت تفسیر شده است. با این حال، در طول سالها - بهویژه از اواخر قرن نوزدهم و بعد از آن- الهیدانان تأیید کردهاند که این بخشها وقایع تاریخی را گزارش میکنند و از مطالب اساطیری در روایتهای خود استفاده میکنند. و بنابراین ربطی به منشأ گناه یا شیطان ندارند. هدف این پایان نامه بررسی این ادعاها است. روش و نتایج. فصل 1 به مرور تفاسیر فرازها از قرون اول عصر مسیحیت تا کنون می پردازد. تا پایان قرن نوزدهم، هر دو قسمت به دو صورت عمده تفسیر می شد: (1) اشاره به شیطان یا (2) اشاره به شخصیت تاریخی، شاید برخی از حاکمان بابلی. از آن زمان دیدگاه اساطیری بر تفسیر افزوده است. فصل 2 به بررسی منشأ ادعایی و مطالب موازی موجود در ادبیات سومری، اکدی، هیتی، یونانی، اوگاریتی و همچنین کتاب مقدس میپردازد. این تحقیق نشان داد که اگرچه نقوش و تصاویر مشابهی در قسمت های مورد مطالعه و همچنین در ادبیات همسایگان اسرائیل وجود دارد، اسطوره هلل بن شهر و کروبی نگهبان که روایت کتاب مقدس را در جنبه های اصلی آن منعکس می کند، نمی تواند. یافت می شود. به نظر میرسد شباهتهای استفاده از اصطلاحات و تصاویر ناشی از تداوم فرهنگی یا عناصر مشترک در خاور نزدیک باستان است. فصل 3 ساختار عیسی 14 و حزق 28 را در رابطه با زمینه بلافصل و کل کتاب ها بررسی می کند. و آیات را در پرتو کل کتاب مقدس تفسیر می کند. تفسیر نشان می دهد که: (1) این قسمت ها هلل و کروبی را به زبانی به تصویر می کشند که فراتر از قلمرو زمینی است. (2) متن بلافصل و کل کتابها (به ویژه اشعیا) تنش بین ابعاد زمینی و کیهانی و همچنین مبارزه بین نیروهای خیر و شر را نشان می دهد. (3) عیسی 14 کلمات مشعل و بابل را به نحوی خاص به کار می برد. و (4) مقایسه بین این دو قسمت نشان می دهد که آنها یک شکل را به تصویر می کشند. این عوامل ما را به این نتیجه می رساند که این دو قسمت سقوط فرشته اعظم شیطان از بهشت و نقش او در جدال بین خیر و شر را به تصویر می کشد.
انتخاب :
مشخصات اثر
ثبت نظر
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
تعداد رکورد ها : 757
×
درخواست مدرک
کاربر گرامی : برای در خواست مدرک ابتدا باید وارد سایت شوید
چنانچه قبلا عضو سایت شدهاید
ورود به سایت
در غیر اینصورت
عضویت در سایت
را انتخاب نمایید
ورود به سایت
عضویت در سایت
×
ارسال نظر
نوع
توضیحات
آدرس پست الکترونیکی
کد امنیتی
*
*
با موفقیت به ثبت رسید