آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
آینه محدب: فلسفه و دانشهای شوپنهاور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marco Segala
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : شوپنهاور بیشتر به عنوان "فیلسوف بدبینی" شناخته می شود، نویسنده سیستمی که می آموزد چگونه هنر و اخلاق می توانند به انسان ها کمک کنند تا در "بدترین جهان های ممکن" زندگی کنند. این تصویر غالب از شوپنهاور شاخه مهمی از درخت فلسفه او را قطع کرده است: متافیزیک طبیعت و گفتگوی آن با علوم آن زمان. یک آینه محدب نور جدیدی را بر توسعه فلسفه شوپنهاور و تعامل مداوم او با علوم طبیعی می اندازد. درک متافیزیک شوپنهاور هم مستلزم بینشی در رابطه او با علم و هم درک نقش علوم طبیعی در پروژه فلسفی اوست. شوپنهاور در اولین نسخه جهان به عنوان اراده و نمایندگی (1819)، به علم در چارچوب فلسفه‌های طبیعت کانت و شلینگ پرداخت، اما سردرگمی فزاینده او با آنها او را به برداشتی بدیع و پیچیده‌تر از رابطه بین علم سوق داد. و متافیزیک بنابراین او تجدید نظر در متافیزیک طبیعت خود را آغاز کرد که در نهایت بر مفاهیم اصلی آن - یعنی اراده و ایده ها - تأثیر گذاشت و بر تصمیم او برای انتشار یک جلد مکمل (1844) به جای ویرایش اصلاح شده اثر اصلی خود تأثیر گذاشت. . رابطه در حال تکامل فلسفه شوپنهاور با علوم طبیعی ابزار تفسیری قدرتمندی است: «آینه ای محدب پراکنده» که کلیت و پیچیدگی نظام او را منعکس می کند و مفاهیم اصلی فلسفه او، مانند ساختار نظام مند فلسفه اش را روشن می کند. واقعیت و بازنمایی، آرمان‌گرایی و واقع‌گرایی، چند معنایی بودن ایده‌ها، و اراده به مثابه چیزی فی نفسه.
مرگ، تفکر و شوپنهاور (تفکر انتقادی جدید اشگیت در فلسفه) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
R. Raj Singh
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing Company,
چکیده :
ترجمه ماشینی : پیوندهای بین مرگ، اندیشیدن و زندگی متفکرانه موضوعی تکراری در قوانین اندیشه فلسفی غرب و شرق بوده است. این کتاب به بررسی منابع کلاسیک این ادبیات فلسفی، به‌ویژه «فایدون» و «کاتا اوپانیشاد» افلاطون می‌پردازد و سپس به تحلیل مستمر و ارزیابی انتقادی منابع و دیدگاه‌های یک متفکر واحد، آرتور شوپنهاور می‌پردازد که کارش به طور جامع دنبال می‌شود. این مشکل. فراتر از تأثیرات غرب که به خوبی بررسی شده است بر شوپنهاور، سینگ گزارشی عمیق از ارجاعات شوپنهاور به اندیشه شرقی و بررسی جامع منابع شرقی او، به ویژه ودانتا و بودیسم ارائه می دهد. این کتاب موضوع محوری مرگ را در طیف وسیعی از نوشته‌های شوپنهاور دنبال می‌کند و مفاهیم عمیق‌تر مفهوم حیاتی او از اراده برای زندگی را آشکار می‌کند.
شوپنهاور و فلسفه هند گفتگوی هند و آلمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Arati Barua
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Northern Book Centre,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در میان فیلسوفان برجسته غربی، آرتور شوپنهاور شخصیتی است که به راحتی با تعامل فعال و سازنده با اشکال فکری هندی مرتبط است. در شوپنهاور و فلسفه هند: گفتگوی بین هند و آلمان، ویراستار آراتی باروآ بر اساس نتایج یک کنفرانس در سال 2005 است و مجموعه‌ای آموزنده از مقالات ارائه می‌کند که دریافت، بازسازی، و جذب شوپنهاور از مفاهیم هندو و بودایی را بررسی می‌کند. این حجم در حالی که در محتوا و ارائه آن تا حدودی ناهموار است، سهم قابل توجهی در تلاش‌های معاصر در فلسفه تطبیقی دارد.
خود و جهان در فلسفه شوپنهاور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Janaway
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clarendon Press, Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : 1. توسعه فلسفه شوپنهاور -- 2. اشیاء کانتی. فضا، زمان و مقوله ها کانت و برکلی ظاهر و شیء فی نفسه -- 3. موضوعات کانتی. آزادی ماورایی. خود و دانش -- 4. موضوع و ابژه در شوپنهاور -- 5. آرمان گرایی -- 6. ماتریالیسم -- 7. شناخت چیز در خود -- 8. اراده و عمل -- 9. جبر و مسئولیت -- 10. تقدم اراده -- 11. آزادی از اراده -- 12. خود و جهان -- 13. اظهاراتی در مورد ویتگنشتاین و نیچه -- 14. نتیجه گیری. دستاورد فلسفی محوری شوپنهاور شرح او از خود و رابطه آن با جهان بود. اشیاء. این کتاب به بررسی تعارضات فلسفی می‌پردازد که وقتی به خود فکر می‌کنیم، می‌توانند به وجود آیند.
فرهنگ لغت تاریخی فلسفه شوپنهاور (فرهنگ های تاریخی ادیان، فلسفه ها و جنبش ها) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David E. Cartwright
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فرهنگ لغت تاریخی فلسفه شوپنهاور روایتی را ارائه می‌کند که رویدادهای مهم زندگی آرتور شوپنهاور را در تار و پود بزرگ‌تر وجود او می‌پیوندد. گاهشماری این وقایع را فهرست می کند، مقاله مقدماتی مروری بر اندیشه فلسفی او و اعتقاد او به اینکه فلسفه هدف زندگی او بوده است، و بیش از 200 مدخل فرهنگ لغت، ایده ها، مفاهیم، آموزه ها و شخصیت های فلسفی کلیدی مربوط به او را مرور می کند. فکر. یک کتاب‌شناسی جامع فهرستی از مجموعه‌های آلمانی آثار شوپنهاور، منابع اولیه قابل توجه آلمانی، ترجمه‌های انگلیسی کتاب‌های شوپنهاور، و مجموعه‌های انگلیسی زبان مقالات برگرفته از آثار شوپنهاور را ارائه می‌کند. این اثر جذاب دری را برای درک بهتر فلسفه شوپنهاور برای خوانندگان در تمام سطوح باز می کند.
شوپنهاور، فلسفه و هنر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dale Jacquette
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چشم انداز متافیزیکی: فلسفه هنر و زندگی آرتور شوپنهاور و روش خود ساموئل بکت برای استفاده از آن [اولین ویرایش جدید] [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ulrich Pothast
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang Pub., Inc,
شوپنهاور و ماهیت فلسفه (مطالعات معاصر در ایده آلیسم) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Head
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
شوپنهاور و سالهای وحشی فلسفه [اولین ویرایش] [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rudiger Safranski , Ewald Osers
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این بیوگرافی با جزئیات فراوان از یک شخصیت کلیدی در فلسفه قرن نوزدهم به زندگی و آثار آرتور شوپنهاور توجه دارد. رودیگر سافرانسکی این شکاک بینا را در چارچوب اسلاف فلسفی و معاصران خود کانت، فیشته، شلینگ، هگل قرار می دهد – و منابع بیگانگی عمیق خود را از «دین عقل سکولاریزه شده» آنها بررسی می کند. او همچنین روایتی از زندگی شخصی و خانوادگی شوپنهاور ارائه می دهد که شبیه یک رمان رمانتیک است: مبارزه برای رهایی از پدری سلطه گر، تلاش برای کنار آمدن با موفقیت ادبی و اجتماعی مادرش (او یک نویسنده مشهور بود و یکی از اعضای حلقه گوته وایمار)، تنهایی و ناامیدی زمانی که اثر اصلی فلسفی او، جهان به عنوان اراده و بازنمایی، توسط آکادمی نادیده گرفته شد. سافرانسکی در طول مسیر فرهنگ غنی وایمار گوته، برلین هگل و دیگر مراکز زندگی ادبی و فکری آلمان را به تصویر می‌کشد. هنگامی که شوپنهاور برای اولین بار فلسفه خود را در مورد «گریه کردن و دندان قروچه کردن» ارائه کرد، در طول «سال‌های وحشی» ایده‌آلیسم رمانتیک، پیروان کمی یافت. پس از سرخوردگی ها و شکست های سال 1848، آثار او توسط فیلسوفان و شخصیت های ادبی دوباره کشف شد. نویسندگانی از نیچه تا ساموئل بکت به امتناع شوپنهاور از جستجوی نجات در طول تاریخ پاسخ داده اند. اولین زندگینامه شوپنهاور که در این قرن به زبان انگلیسی ظاهر شد، شوپنهاور و سالهای وحشی فلسفه، موفق شد چهره ای جذاب در فلسفه و نبردهای فکری زمان خود را زنده کند، که پیامدهای آن هنوز جهان ما را شکل می دهد.
اراده و نااراده: مطالعه ای در فلسفه آرتور شوپنهاور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Julian Young
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,