مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 870
تاریخ مسیحیت در آسیا
نویسنده:
ساموئل هیو مافت
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب حاضر تاریخ مسیحیت در آسیا را در سه بخش اصلی بررسی کرده است؛ بخش اول : از رسولان تا زمان حضرت محمد ص ، بخش دوم : از آلوین تا جنگ های صلیبی و بخش سوم درباره از چنگیز خان تا تیمور لنگ را بررسی کرده است که در فصول مختلفی به دوره های مختلف تاریخ مسیحیت اشاره می کند.
 بنیادگرایی‬: پیکار در راه خدا در یهودیت، مسیحیت و اسلام‫
نویسنده:
نویسنده کارن آرمسترانگ‬‏‫ ؛ [مترجم ] کیانوش حشمتی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫ تهران ‬‏‫: حکمت‏‫‬‏‬,
چکیده :
بنیاد گرایی از اصطلاحات مورد توجه در حوزه‌های مختلف علوم انسانی محسوب می‌شود. مفهومی که ذیل اصول گرایی معتقدان به یک باور مرکزی جزم اندیشانه در جهان اکنونی وقتی خود را مکلف به عمل میبینید گاه نتایج دهشتناکی را به همراه دارد. کتاب حاضر که تالیف کارن آرمسترانگ نویسنده و پژوهشگر انگلیسی‌ست که بعد از تجربه ۷ ساله راهبه کاتولیک بودن در دانشگاه آکسفورد ادبیات کلاسیک و مدرن خوانده است، پس از حادثه یازدهم سپتامبر نگارش یافته. او که تاکنون تاکنون دوازده کتاب درباره دین‌شناسی تطبیقی تألیف کرده و چندین عنوان آن به زبان فارسی نیز منتشر شده است در این کتاب خواسته تا با دقتی پژوهشگرانه تاریخ ۵۰۰ ساله اخیز بنیاد گرایی را در سه دین مهم یعنی اسلام، مسیحیت و یهودیت مور کنکاش قرار دهد. آرمسترانگ در این در کتاب در فهم مبانی تضاد بنیاد گرایی سنتی دینی با مدرنیته ریشه این تضادها را در تقابل عقل گرایی با اسطوره گرایی معرفی می‌کند که چنان که هرکدام حقوق متقابل یکدیگر را محترم شمرده قصد اثبات حقانیت خود را با توسل به زور و ارعاب و کشتار نداشته باشد در هر سه دین بزرگ غربی جایگاه فلسفی و اصولی خود را داراست. آرمسترانگ در تبیین چرایی و چگونگی پدید آمدن بنیاد گرایی در این کتاب آن را بازگشتی به شکل کهن دین نمی‌پندارد بلکه بنیادگرایی را واکنشی به بحران معنوی دنیای جدید می‌داند. کتاب در دو بخش، بخش نخست :دنیای قدیم و جدید و بخش دوم :بنیاد گرایی و در ده فصل به بررسی ریشه‌ها، مبانی و استدلال‌های معتقدان به بنیاد گرایی بر اساس متون و تفاسیر دینی سه دین یهودیت، مسیحیت و اسلام طی ۷۴۰ صفحه می‌پردازد. در پس‌گفتار کتاب نیز گفت و گویی کوتاه که جاناتان کیوش مقاله نویس لوس آنجلس تایمز با خانم آرمسترانگ انجام داده برای مزید استفاده علاقه مندان به دیدگاه شخصی نویسنده ترجمه و گنجانده شده است.
مسيحية المجردة
نویسنده:
سي. أس. لويس
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
أوفير للطباعة والنشر,
بررسی فعالیت های مسیحیت تبشیری
نویسنده:
حسین امیری هنزکی، قربان علمی، مجتبی زروانی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
در این رساله به فعالیت های تبشیری و تبلیغی مسیحیت در ایران و شهر تهران در طول تاریخ خود از آغاز پیدایش این دین تا عصر معاصر پرداخته شده است. سپس این رساله بعد از معرفی فرق و گروها و جریان های مسیحیت تبشیری در تهران به ویژه کلیساهای پروتستان به بررسی شیوه های تبلیغ فعالیت ها، ابزارها، روش ها و فنون تبشیر مسیحیت در تهران و بررسی طیف گرویندگان به مسیحیت تبشیری در این شهر و علل گرایش ایشان اختصاص یافته است.
نحوه پوشش دینیاران و رنگهای سمبلیک در ادیان یهودیت، مسیحیت، اسلام
نویسنده:
المیرا اسیابی زاده، بهزاد حمیدیه، قربان علمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
دین، کهن ترین و بانفوذترین نهاد فرهنگی انسانی است که در دیگر نهادهای فرهنگی و اجتماعی تأثیر دارد. بر اساس اصل لزوم تناسب آفرینش و قانون گذاری، خداوند لباس و پوشاک را همراه با سایر نعمات بیکرانش به بشر ارزانی داشت. بدون تردید جهان بینی و انسان شناسی هر فرهنگ و مکتب، نقش اساسی و مهمی در انتخاب نوع و کیفیت پوشش دارد. از این منظر، جایگاه اندیشه دینی، دریکی از نمادهای بارز فرهنگی بشر، یعنی پوشش و لباس، بررسی می گردد. نوع پوشش هر یک از راهبران ادیان ازجمله شئوناتی است که از ویژگی متفاوت اعتقادی و فرهنگی و دین مربوط به آنان سخن می گوید و بیان کننده تاریخ، فرهنگ و جهان بینی هر قوم و ملتی است؛ و از مهم‌ترین مظاهر تمدن به شمار می رود. این پژوهش به بررسی پوشش دینیاران، نماد و رنگ آنان در یهودیت، مسیحیت و اسلام پرداخته است. در این راستا اجزای پوشاک راهبران هر دین مورد بررسی قرار گرفته است که نشان از این دارند که هر چیزی نمادی از یک اعتقاد است که پیامی را به ما می رساند و بستر فرهنگی هر یک از این دین ها در نحوه پوشش دینیاران تأثیر داشته است.
بررسی و مقایسه‌ی مفهوم محبت در مسیحیت و دیدگاه مولانا
نویسنده:
رویا حامد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
عشق و محبت، نخستین مرحله از معرفت خداوند است و یکی از مهم‌ترین منابع الهام شاعران است. مقوله‌ی عشق و محبت در هر دوره، ویژگی‌ها و خصایص متفاوتی داشته است؛ شرایط خاص اجتماعی، به همراه دیدگاه شخصی شعرا، در ایجاد این تفاوت ها تاثیرگذار بوده است؛ در این پایان نامه کوشیده‌ایم تا حد امکان مفهوم و جایگاه عشق و محبت را با روش تحلیلی و تطبیقی از دیدگاه مولانا و مسیحیت بررسی و مقایسه کنیم. و پس از بررسی‌های کامل به این نتیجه رسیدیم که در مسیحیت محبت کامل‌ترین و بالاترین آموزه‌ی انجیلی و پایه و اساس دین مسیح است. عیسی مسیح تمامی احکام و گفتار انبیا را خلاصه شده در محبت می‌داند و انجام آن را به منزله تمامی احکام می‌شمارد. درابعاد مختلف روابط انسانی محبت و عشق پرتو افکنده و هیچ‌کس نباید از این تعهد به رفتار استثنا شود. این موضوع در دیدگاه مولانا نیز بسیار فراگیر است و روح سخنان مولوی به شمار‌ می‌آید. از نظر او عشق نیرویی است که تمام کائنات را به یکدیگر پیوند می‌زند. مولانا معتقد است که واجب الوجود، محور محبت و عشق است و جهان مدارهای متّصل و وابسته به آن.
  • تعداد رکورد ها : 870