مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
حرفه و سیاست کار: الهیات عامه پسند در فرهنگ مصرف کننده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeffrey Scholes
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books ,
چکیده :
چکیده ماشینی : از زمان مارتین لوتر، مشاغل یا فراخوان ها رابطه نزدیکی با کار روزانه داشته اند. این یک رابطه دادن و گرفتن است که در آن معنای یک حرفه معمولاً با انواع کار موجود (و بالعکس) در هر زمان معین مذاکره می کند. در حالی که "زبان حرفه" هنوز در فرهنگ غربی رایج است، معنای غالب امروزی حرفه ارتباط چندانی با کار واقعی انجام شده در یک شغل ندارد. جفری اسکولز معتقد است که رویکردهای الهیاتی اخیر در مورد مفهوم پروتستانی حرفه، چه دانشگاهی و چه عمومی، اغلب ناخواسته با فرهنگ مصرف کننده تبانی می کنند تا مفهومی از حرفه را که از شرایط مادی کار جدا است، به گردش درآورند. نتیجه یک شغل دوستدار مصرف کننده است که برای اطلاع رسانی و در صورت لزوم به چالش کشیدن هنجارهای سیاسی محل کار ناتوان می شود. به عنوان مثال، او مفهوم ریک وارن از «هدف» را در کتاب پرفروش خود، زندگی هدف محور، به عنوان معادل کارکردی حرفه طبقه بندی می کند که به این شکل عمل می کند. سایر کاربردهای رایج حرفه به همراه بینش های برگرفته از الهیات سنتی و مطالعات فرهنگ مصرف به اسکولز کمک می کند تا وضعیت فعلی مشاغل در غرب را آشکار کند. او با استفاده از مطالعات اخیر در زمینه الهیات سیاسی، استدلال می‌کند که مقاومت در برابر کالایی شدن یک امکان و پیش نیاز یک «حرف سیاسی» است، اگر اصلاً بتواند هنجارهایی را درگیر کند که عدالت را در بسیاری از محیط‌های کاری مدرن تنظیم و تضعیف می‌کنند. .
کالوینیست ها در کنفرانس مذهبی تورون در سال 1645 [مقاله روسی]
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مقاله به بررسی کنفرانس مذهبی تورون می پردازد که به ابتکار ولادیسلاو چهارم پادشاه لهستان در سال 1645 برگزار شد. این کنفرانس نمایندگان آلمانی و لهستانی فرقه های کاتولیک، لوتری و کالوینیست (اصلاح شده) را گرد هم آورد. هیأت اصلاح‌طلب توسط ز. گورایسکی از چلم کشلیان و ای. برگیوس، واعظ دربار انتخاب کننده براندنبورگ، رهبری می‌شد. کالوینیست ها از اتحاد با لوتریان علیه کاتولیک ها حمایت می کردند. با این حال، اکثر هیئت لوتری مخالف همکاری با اصلاح طلبان بودند. جلسات گفتگو با بیان مبانی دکترین خود با اتولیک ها که از گنجاندن مبانی دکترین کالوینیسم در پروتکل رسمی خودداری می کردند ادامه یافت. به نظر آنها هیئت اصلاح طلب دستورات سلطنتی را برای برگزاری کولوکیوم زیر پا گذاشت، در حالی که اسناد آن حاوی توهین و تهمت نسبت به دکترین کاتولیک بود. علاوه بر این، لوتریان اجازه نداشتند پایه های دکترین خود را طرح ریزی کنند. هنگامی که نمایندگان هر دو هیئت پروتستان با پادشاه لهستان ملاقات کردند، ولادیسلاو چهارم تأکید کرد که او آزادی کامل را برای همه هیئت ها در طول مذاکرات تضمین می کند. او توضیح داد که دستورالعمل های سلطنتی فقط پیشنهادات او بود. با وجود این، همانطور که نویسندگان نشان می‌دهند، پس از این ملاقات چیزی تغییر نکرد و بی‌اعتمادی متقابل بین کالوینیست‌ها و لوترها افزایش یافت. کاتولیک‌ها به کالوینیست‌ها پیشنهاد کردند که گزیده‌هایی از اسناد خود تهیه کنند. با این حال، گورایسکی این پیشنهاد را بی فایده خواند. طرفین در مورد بررسی متقابل اسناد توافق کردند. در واقع پس از سه ماه و 36 جلسه، کالسکه بی نتیجه به پایان رسید.
  • تعداد رکورد ها : 3