جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
بازار به عنوان خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harvey Cox
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بر اساس تفسیر درخشان هاروی کاکس، بازار خود را خدایی کرده است. و حل همه مشکلات جهان - نابرابری گسترده، سیاره به سرعت در حال گرم شدن، بی عدالتی های فقر جهانی - در نتیجه حل آنها سخت تر است. تنها با ردیابی چگونگی رسیدن بازار به وضعیت "الهی" خود می توانیم امیدوار باشیم که آن را به جایگاه مناسب خود به عنوان خدمتگزار بشریت بازگردانیم. «بازار به مثابه خدا» نشان می‌دهد که چگونه جهان ما تحت تأثیر الهیات تجاری عرضه و تقاضا قرار گرفته است. به گفته ی صاحبان آن، بازار دانای همه چیز، قادر مطلق و همه جا حاضر است. ارزش همه چیز را می داند و نتیجه هر معامله را تعیین می کند. می تواند ملت ها را بزرگ کند و خانواده ها را ویران کند، و هیچ چیز از کالایی سازی تقلیل گرایانه اش فرار نمی کند. بازار با آموزه ها، انبیا و غیرت انجیلی خود کامل می شود تا جهان را به شیوه زندگی خود تبدیل کند. کاکس آن الهیات را از سایه بیرون می‌آورد و نشان می‌دهد که نحوه عملکرد اقتصاد جهانی نه طبیعی است و نه اجتناب‌ناپذیر، بلکه توسط یک نظام جهانی از ارزش‌ها و نمادها شکل گرفته است که می‌توان آن را به بهترین نحو به عنوان یک دین درک کرد. کاکس با تکیه بر منابع کتاب مقدس، اقتصاددانان و کارشناسان مالی، ادیان ماقبل تاریخ، اساطیر یونان، الگوهای تاریخی، و کارهای دانشمندان علوم طبیعی و اجتماعی، به شباهت های زیادی بین توسعه مسیحیت و اقتصاد بازار اشاره می کند. در برهه های مختلف تاریخ، هر دو ثروت هنگفتی به دست آورده اند و رفتاری پر زرق و برق از خود نشان داده اند. هر دو فساد قدرت را تجربه کرده اند. با این حال، آنچه مذهبی ها در طول هزاره ها آموخته اند، گاهی اوقات با هزینه های گزاف، هنوز از وفاداران بازار دور است: فروتنی.
قدرت مذهبی: بین الهیات اقتصادی و سیاسی
نویسنده:
Nicholas Heron
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Modern Language Initiative ,
چکیده :
چکیده ماشینی : آیا مسیحیت منحصراً یک پدیده مذهبی است که باید خود را از همه چیز سیاسی جدا کند، یا آیا مفاهیم آن در واقع زیربنای سیاست سکولار است؟ برای این سؤال، که بحث قرن بیستم در مورد الهیات سیاسی را متحرک کرد، «قدرت مذهبی» جایگزین سومی را مطرح می کند. هرون معتقد است که ضد سیاست مسیحی، مفهوم متمایز خود را از سیاست دارد. با این حال، او استدلال می‌کند که این سیاست شکلی را به خود می‌گیرد که امروز آن را «اداره» می‌نامیم، اما قدیمی‌ها آن را «اقتصاد» می‌نامیدند. بنابراین، هدف اصلی کتاب تبارشناسی است: این کتاب به دنبال درک مفهوم کنونی ما از دولت در پرتو یک دگرگونی مهم اما به ندرت در ایده سیاست است که توسط مسیحیت به وجود آمده است. این دگرگونی در ایده سیاست به نوبه خود باعث تغییر همزمان در سازمان قدرت می شود. هرون معتقد است، سازمانی که اصل تعیین‌کننده آن، عبادت است - در معنای وسیع آن به عنوان «خدمات عمومی» شناخته می‌شود. در حالی که تا کنون فقط بعد تحسین‌کننده‌ی عبادت، این مفهوم را برای نظریه‌ی سیاسی در دسترس قرار داده است، هرون آن را به‌طور گسترده‌تر به‌عنوان تکنیک حکومت‌داری مطرح می‌کند. به عقیده او، آنچه مسیحیت برای اندیشه و اشکال سیاسی به ارث گذاشته است، بنابراین یک فناوری متناقض قدرت است که به طور منحصر به فردی در خدمت استوار است. درباره نویسنده نیکلاس هرون پژوهشگر فوق دکتری در موسسه مطالعات پیشرفته در علوم انسانی، دانشگاه کوئینزلند است. او مترجم کتاب سکون جورجیو آگامبن: جنگ داخلی به عنوان یک پارادایم سیاسی است.
مغالطه آدام: راهنمای الهیات اقتصادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Duncan K. Foley
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب را می‌توان «راهنمای اقتصاد باهوش» نامید. مانند فیلسوفان دنیوی اثر رابرت هیلبرونر، این کتاب تلاش می‌کند تا ایده‌های اصلی اقتصاددانان بزرگ را توضیح دهد، که از آدام اسمیت شروع می‌شود و با جوزف شومپیتر ختم می‌شود. در این بین فصل هایی درباره توماس مالتوس، دیوید ریکاردو، کارل مارکس، حاشیه نشینان، جان مینارد کینز، فردریش هایک، و تورشتاین وبلن وجود دارد. این عنوان بیانگر اعتقاد دانکن فولی است که اقتصاد در انتزاعی ترین و جالب ترین سطح آن یک گفتمان فلسفی نظری است، نه یک علم قیاسی یا استقرایی. مغالطه آدم تلاشی است برای جدا کردن حوزه اقتصادی زندگی، که در آن تعقیب منافع شخصی توسط دست نامرئی بازار به یک نتیجه اجتماعی سودمند هدایت می شود، از بقیه زندگی اجتماعی، که در آن تعقیب منافع شخصی است. منافع از نظر اخلاقی مشکل ساز است و باید با اهداف دیگر سنجیده شود. اسمیت و جانشینان او استدلال کردند که بازار و تقسیم کار که توسط آن تقویت می‌شود منجر به دستاوردهای فوق‌العاده در بهره‌وری می‌شود که منجر به استاندارد زندگی بالاتر می‌شود. با این حال، بازار به مشکل توزیع نمی‌پردازد، یعنی چگونه می‌توان سود ثروت را بین طبقات و اعضای جامعه تقسیم کرد؟ همچنین به مشکلاتی مانند رفاه بلندمدت سیاره نمی پردازد. Adam’s Fallacy به زیبایی نوشته شده است و تقریباً در هر صفحه حاوی مشاهدات و بینش های جالبی است. افکار و احساسات خواننده را در عمیق ترین سطح درگیر می کند.
  • تعداد رکورد ها : 3