جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
از نظریه سیاسی تا الهیات سیاسی: چالش های مذهبی و چشم انداز دموکراسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Aakash Singh, Péter Losonczi
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در طول دو دهه گذشته، ما شاهد چیزی بوده ایم که خوزه کازانووا به عنوان "مذهب عمومی شدن" توصیف کرده است. این یک روند منحصر به ملل سنتی مذهبی نبوده است. بلکه در محیط‌های متنوعی مانند ساخت هویت سیاسی جدید روسیه یا در گفتمان‌های سیاسی «پس از 11 سپتامبر» ایالات متحده قابل مشاهده بوده است. با کمال تعجب، مظاهر مهم مذهبی نیز بر گفتمان های سیاسی در بریتانیا و اخیراً در فرانسه تأثیر گذاشت. تا حدی در نتیجه این پدیده‌ها، اکنون بحث فشرده‌ای در مورد سازگاری بی‌طرفی دموکراسی لیبرال در رابطه با نظرات با انگیزه مذهبی در گفتمان‌های عمومی و شرایطی که تحت آن چنین مشارکت‌های مذهبی می‌تواند به طور قابل قبولی «عمومی» شود، شکل می‌گیرد. این کتاب مجموعه‌ای از مقالات پیرامون دین و دموکراسی را ارائه می‌کند که مهم‌ترین پرسش‌هایی را که این بحث‌ها را در نقطه‌های تلاقی آن‌ها در تئوری سیاسی، الهیات سیاسی و فلسفه دین مورد بحث قرار می‌دهد و چالش‌ها و چشم‌اندازهای این بحث را مورد بررسی قرار می‌دهد. عصر جدیدی که به تبعیت از هابرماس، می توان آن را پساسکولار نامید.
کثرت گرایی و چرخش پراگماتیک: دگرگونی نظریه انتقادی، مقالاتی به افتخار توماس مک کارتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Rehg, James Bohman
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The MIT Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقالات این جلد، نظریه انتقادی مکتب فرانکفورت را که پس از جنگ جهانی دوم توسط کارل-اتو آپل، یورگن هابرماس و دیگران مجدداً فرموله شد، بازتاب می دهد و آن را گسترش می دهد. نظریه انتقادی مکتب فرانکفورت از زمان چرخش پراگماتیک به منبع غنی‌تری برای تحلیل انتقادی تبدیل شده است که در عین حال از نظر اجتماعی و سیاسی مؤثرتر است. این مقالات به توماس مک کارتی اختصاص دارد که شاید بیش از هر محقق دیگری برای معرفی مخاطبان انگلیسی زبان با نظریه انتقادی معاصر آلمان تلاش کرده است.
  • تعداد رکورد ها : 2