جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
جشن احمق‌ها: مقاله‌ای الهیاتی در مورد جشن و خیال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harvey Cox
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harvard University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هاروی کاکس در این تفسیر جذاب از فرهنگ و الهیات معاصر، از دست دادن و ظهور مجدد جشن و خیال در تمدن غرب را بررسی می کند. او هر دو فرآیند را از منظر الهیات ارزیابی می کند، جشن را به عنوان ظرفیتی برای عیاشی واقعی و جشن شادی آور تعریف می کند و فانتزی را به عنوان توانایی برای تجسم موقعیت های اساسی زندگی جایگزین تعریف می کند. او مدعی است که هر دو برای زندگی و ایمان انسان معاصر کاملاً حیاتی هستند. هر دو پیش شرط تحول اجتماعی واقعی هستند. در یک جامعه موفق و پول محور، ما نیاز به تولد دوباره جشن های غیرمولد و جشن های رسا داریم. در عصری که تقلید را قرنطینه کرده است و سیاست را از تخیل جدا کرده است، ما نیاز به رنسانس فانتزی اجتماعی داریم. بارها و بارها گفته شده است که انسان مرفه غربی تمام دنیا را به دست آورده و روح خود را از دست داده است. در مقابل این، آقای کاکس امکان و ضرورت تجدید حیات امید، جشن، رهایی و آزمایش را تأیید می کند. جشن قرون وسطایی احمق ها، که او عنوان خود را از آن گرفته است، هم نماد مشکل و هم روند است. قرن‌ها پیش، این فرصتی را برای پسر کر فراهم کرد تا اسقف نوازی کند و برای مردم جدی شهر برای تمسخر آیین‌های باشکوه کلیسا و دربار. ناپدید شدن نهایی این رسم در قرن شانزدهم، که اگر مورد استقبال صاحبان قدرت قرار نگیرد، نگرانی های این مقاله تحریک آمیز و بحث برانگیز را نشان می دهد. آقای کاکس پیشنهاد نمی کند که یک رویه قرون وسطایی باید احیا شود، اما او برای تولد دوباره در اصطلاح فرهنگی خودمان بحث می کند که چه چیزی در مورد جشن احمق ها درست و خوب بود. به احتمال زیاد این کتاب در محافل گسترده ای قابل توجه خواهد بود. این به طور مستقیم با جنبش های معاصر مانند الهیات امید، الهیات رادیکال به سرعت در حال ناپدید شدن، و الهیات فرهنگ صحبت می کند. برای بسیاری، دیدگاه جدیدی در مورد تجدید حیات دینی و جستجوی سکولار برای تجربه دینی ارائه خواهد کرد. برای دیگران، به عنوان پنجره ای به آزمایشگاه های آزمایشی به اصطلاح "کلیسای زیرزمینی" عمل می کند. برای همه، این یک رویارویی با طراوت با مجموعه ای کاملاً جدید از مشاهدات ادراکی در مورد مشکلاتی است که ما را آزار می دهد.
خدای امید و پایان جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Polkinghorne (جان پولکینگورن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه فارسی: آیا ما در جهانی زندگی می کنیم که منطقی باشد، نه فقط اکنون، بلکه کاملاً و برای همیشه؟ اگر، همانطور که دانشمندان اکنون پیش بینی می کنند، جهان در حال فروپاشی یا فروپاشی باشد، آیا واقعاً می تواند یک مخلوق الهی باشد؟ آیا امید قابل اعتمادی به سرنوشتی فراتر از مرگ وجود دارد؟ در این کتاب جذاب و از لحاظ فکری دقیق، یک دانشمند-الهیدان برجسته از ایده هایی از علم، کتاب مقدس و الهیات برای پرداختن به این سؤالات مهم استفاده می کند. جان پولکینگ‌هورن با دقت ساختاری از امید به زندگی آینده می‌سازد که هم تداوم و هم عدم تداوم زندگی در این دنیا را در بر می‌گیرد - تداوم کافی به طوری که این خود ما هستیم که دوباره در آن دنیای آینده زندگی خواهیم کرد و به اندازه کافی ناپیوستگی برای اطمینان از اینکه دومین داستان فقط تکرار اولی نیست پولکینگ هورن استدلال خود را در سه بخش توسعه می دهد. او در اول به نقش بینش های علمی و انتظارات فرهنگی معاصر می پردازد. در مورد دوم، او شرح دقیقی از شواهد مختلف امیدواری که در کتاب مقدس یافت می شود ارائه می دهد و اعتبار اعتقاد به رستاخیز عیسی را ارزیابی می کند. در بخش پایانی او امید مسیحی به زندگی خلق جدید را به طور انتقادی تحلیل و از آن دفاع می کند.
الهیات امید: در صحنه واقعی و الزامات فرجام‌شناسی مسیحی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Jürgen Moltmann (یورگن مولتمان)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تلاش‌های زیر عنوان الهیات امید را یدک می‌کشند، نه به این دلیل که بار دیگر فرجام‌شناسی را به‌عنوان یک آموزه مجزا معرفی کرده و با کتاب‌های درسی معروف رقابت می‌کنند. در عوض، هدف آنها نشان دادن این است که چگونه الهیات می تواند از امید حرکت کند و موضوع خود را در پرتو معادشناسی بررسی کند. به همین دلیل آنها در مورد زمینه امید ایمان مسیحی و اعمال مسئولانه این امید در اندیشه و عمل در جهان امروز تحقیق می کنند. بحث های انتقادی مختلف را نباید به عنوان رد و محکوم کرد. آنها گفتگوهای ضروری در مورد یک موضوع مشترک هستند که آنقدر غنی است که مستلزم رویکردهای جدید مداوم است.
الهیات امید [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
GERALD O'COLLINS (جرالد اوکالینز)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نگاهی به گذشته الهیات ما این است که ببینیم چقدر متکلمان و فیلسوفان مسیحی از آن غفلت کرده اند کاوش در امید یک بار چارلز پگی این را پیشنهاد کرد در حالی که دو "خواهر" او، عشق و ایمان، نگرانی بودند چه در قرون وسطی و چه در اندیشه اصلاحی، امید باقی مانده است خواهر کوچک نادیده گرفته شده در سرما.آنچه در واقع بوده است نوشته شده بر روی امید در این قرن اغلب تحت تأثیر فردگرایی و ساکت گرایی قرار گرفته است.در مقاله امید در هومو ویاتور خود، گابریل مارسل امید را اینگونه تحلیل می کند که "من به تو برای ما امید دارم".اینجا جنبه اجتماعی "برای ما" تقریباً مانند یک فکر بعدی اضافه شده است.مطالعه امید بولتمن در فرهنگ لغت الهیات کیتل عهد جدید تحت تأثیر روحیه اعتماد آرام است که امید کتاب مقدس را به صبری که در انتظار خداست تعبیر می کند. با این حال، نشانه هایی وجود دارد که امید به عنوان نیرومند در حال بازیابی است، روحیه جامعه مسئولیت پذیر مردم زائر خدا. در این مرمت، مارکسیست، ارنست بلوخ، مردی که خود را توصیف می کند به عنوان یک ملحد به خاطر خدا، قبلاً نقش قابل توجهی را ایفا کرده است بخش بلوخ بیش از هر فیلسوف دیگری عمیقاً تأثیر گذاشته است علاقه مجدد اخیر متکلمان کاتولیک و معترض در موضوع امید
آموزه مهدویت و الهیات امید
نویسنده:
همایون همتی
نوع منبع :
مقاله , سخنرانی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دین آنلاین,
چکیده :
دکتر همایون همتی در جمع طلاب و دانشجویان به مناسبت نیمه شعبان در سخنرانی‌ای که به صورت مجازی برگزار شد از آموزه مهدویت و الهیات امید سخن گفت. متن تحریر شده این سخنرانی در اختیار دین‌آنلاین گذاشته شده است.
ویروس کرونا در فرانسه، کلیسا و روحانیت
نویسنده:
حسن فرشتیان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم - ایران: دین آنلاین,
چکیده :
در این گزارش، تلاش می‌شود با اشاره‌ای به وضعیت شیوع ویروس کرونا COVID-19 در فرانسه، به یکی از منشأهای نخستین گسترش آن در این کشور که یک گردهمایی سالیانه در کلیسا بوده است اشاره شود. سپس گزارشی از روند مواجهه دولت و مردم با این بحران ارائه می‌شود. در پایان این گزارش، به چالش مواجهه دین با کرونا در قیاس با وضعیت ایران پرداخته و اشارتی به مساله «شرّ» خواهد رفت.
  • تعداد رکورد ها : 7