جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
فرد و دین او: تفسیری روانشناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Allport, Gordon W. (Gordon Willard), 1897-1967
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «دین انسان، دعوت متهورانه ای است که او می کند تا خود را به خلق و خالق ببندد. این تلاش نهایی او برای بزرگ کردن و تکمیل شخصیت خود با یافتن بستر عالی است که به درستی در آن تعلق دارد. در این صفحات من وظیفه کشف جایگاه دین در زندگی-اقتصاد فرد، جستجوی درک روانشناختی از ماهیت و عملکرد عواطف دینی و ردیابی مسیر کامل رشد دینی در افراد بالغ را بر عهده گرفته ام. و شخصیت سازنده"
درباره الهیات و روانشناسی: مکاتبات کارل گوستاو یونگ و آدولف کلر
نویسنده:
C. G. Jung, Adolf Keller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : مکاتبات یونگ با یکی از الهیات و علمای برجسته قرن بیستم در زمینه الهیات و روانشناسی مکاتبات سی.جی یونگ با آدولف کلر، الهیدان مشهور پروتستان که یکی از پیشگامان جنبش مدرن جهان شناسی و یکی از اولین رهبران مذهبی بود که به آن علاقه مند شد، گرد هم می آورد. در روانشناسی تحلیلی رابطه آنها نیم قرن طول کشید و کلر سالها تنها رهبر مذهبی مهمی بود که خود را با یونگ و ایده های او هماهنگ کرد. هر دو مرد درگیر یک مادام العمر با مسائل مربوط به ایمان بودند و هر کدام به روش خاص خود با خدا دست و پنجه نرم کردند. نامه‌هایی که برای اولین بار به زبان انگلیسی در اینجا ارائه می‌شوند، نگاهی نادر به یونگ در گفتگو با یک الهی‌دان ارائه می‌دهند. این نامه‌ها که حدود پنجاه سال طول می‌کشد، گفتمان فکری و معنوی گسترده‌ای را بین دو مرد بسیار متفاوت نشان می‌دهد، زیرا آنها در مورد ماهیت الهی، سازگاری روان‌شناسی یونگ و مسیحیت، تفسیر کتاب مقدس و شخصیت‌هایی مانند عیسی و ایوب تبادل نظر می‌کنند. و پدیده ناسیونال سوسیالیسم. اگرچه کلر به شدت جذب ایده های یونگ شده بود، اما مکاتبه او با روانپزشک مشهور نشان می دهد که او از شاگردی کردن اجتناب می کرد. هر دو مرد با سؤالات اساسی در مورد وجود انسان، معنویت و رفاه دست و پنجه نرم می کردند و هر دو به دنبال زمینه مشترکی بودند که در آن نگرانی های روانشناسان و الهیدانان به هم نزدیک می شد. درباره الهیات و روانشناسی با مقدمه ای روشن از ماریان جهل-وایلدبرگر، بینش های غیرقابل مقایسه ای را در مورد توسعه دیدگاه های یونگ در مورد الهیات و دین ارائه می دهد، و پنجره ای منحصر به فرد به یک دوستی معنوی و فکری که شبیه هیچ دوستی دیگری نیست.
زمینه رنج: بینش تجربی در مورد مساله شَرّ [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Ian M. Church, Isaac Warchol & Justin Barrett
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که مشکل شواهدی شر به شدت در ادبیات فلسفی معاصر تأثیرگذار بوده است - فرمول بندی ویلیام رو در سال 1979 در «مسئله شر و برخی از انواع الحاد» اساسی ترین است- هیچ تحقیق آکادمیک به بررسی مکانیسم های شناختی پرداخته است که ممکن است ظاهر آن را تضمین کند. بی معنی بودن در نمونه های هدف از رنج. در این مقاله اکتشافی، نشان می‌دهیم که ادراک بی‌معنای در نمونه‌های هدف رنج که فرمول‌بندی اصلی راو از مسئله شر را تأیید می‌کنند، مشروط به عدم وجود زمینه وسیع‌تر است. به عبارت دیگر، ما نشان می‌دهیم که وقتی چنین رنجی در کنار اطلاعات زمینه‌ای گسترده‌تر ارائه می‌شود، ظاهر بی‌معنای به طور متوسط ​​به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. در بند 1، ما به طور خلاصه فرمول روو از مسئله شر و آزمایش فکری را توضیح می‌دهیم که یک فرض کلیدی را ایجاد می‌کند. در §2 و §3 به ترتیب، فرضیه خود را در مورد مورد روو و روش های خود برای آزمون این فرضیه ها به اختصار توضیح می دهیم. در §4، ما نتایج خود را روشن می کنیم، و در §5 برخی از مفاهیم فلسفی یافته های خود را بررسی می کنیم و به برخی زمینه ها برای تحقیقات آینده اشاره می کنیم. در نهایت، در بند 6، پیش از نتیجه‌گیری، پژوهش خود را به اختصار به برخی از ادبیات فلسفی تثبیت شده در مورد رنج و روایت مرتبط می‌کنیم.
تاثير عشق بر سلامت معنوی نزد فروم و مولوی
نویسنده:
محمد عبدالرحيمی، محمد تقی فعالی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شیراز: دانشگاه شیراز,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
مولانا و فروم، هر دو، «عشق» را يکی از عوامل اصلی ايجاد سلامت روحی و روانی (سلامت معنوی) دانسته اند و عشق راستين و سالم را، هنر انسان های سالم و رشديافته خوانده اند. «عشق» در آموزه های آنها نقش محوری دارد و به رغم فاصله زمانی و مکانی، و اختلاف فرهنگ ها و تفاوت رويکردها، می توان اشتراکات فراوانی در کلام آنان مشاهده کرد، که اين مطلب حکايت از قرابت روان شناسی فروم با عرفان مولوی در اين موضوع دارد. برای نمونه، هر دو به «التيام بخش بودن و نقش درمانی عشق»، «عامل پيوند و اتحاد بودن عشق»، «لزوم پيراستگی از رذايل اخلاقی و آراستگی به فضايل اخلاقی در پيوند عاشقانه»، «زاده دانش و زاينده شناخت بودن عشق»، «آموختنی بودن عشق»، «مولد عشق بودن عشق»، «آفرينندگی و زايندگی عشق»، و «توام بودن عشق با رنج، و بلاکشی و صبوری عاشق» اشاره کرده اند. تفاوت های فروم و مولانا در موضوع عشق بيشتر به تفاوت جايگاه و رويکرد، و تفاوت در افق ديد و سطوح کلام آن ها برمی گردد، نه تضاد منطقی که جمعشان محال باشد. از اين رو، می توان گفت که رابطه «موضوع عشق» نزد مولانا و فروم رابطه «عموم و خصوص» يا رابطه «کل به جزء» است و شواهد بسياری را در عرفان مولوی می توان ذکر نمود که در انديشه های فروم بيان نشده باشد. فروم «عشق» را ضرورتی برای «رشد و سلامت روان انسان» می داند، ولی مولوی آن را عامل «قرب و رجعت به آستان الهی» نيز می بيند و از رهگذر سلامت معنوی، در صدد رساندن انسان به بهشت و سعادت ابدی است.
صفحات :
از صفحه 73 تا 105
  • تعداد رکورد ها : 4