جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 17
خیلی کم... تقریبا هیچ: مرگ، فلسفه، ادبیات [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Simon Critchley (سیمون کریچلی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کریچلی تصویری صادقانه و مستقیم از وضعیت نیهیلیستی انسان را در واقعیتی سخت و نامشخص به تصویر می کشد. کتاب با مقدمه‌ای آغاز می‌شود تا پیش‌زمینه و توجیهی برای وجود بی‌معنای ما در جهانی غایب به خواننده ارائه کند. او سپس سه بخش/سخنرانی را به خواننده ارائه می‌کند که در آنها جنبه‌های خاصی از ادبیات، فلسفه و مرگ را تحلیل می‌کند تا در پایان بخش سوم زمینه را برای سنتز خود فراهم کند. اولین سخنرانی بر مفهوم بلانشو و لویناس در مورد غیرممکن بودن مرگ متمرکز است. دوم شکست رمانتیسم (و به طور غیرمستقیم فراانسانی) را از طریق تحلیل نویسندگانی مانند امرسون و کاول مورد بحث قرار می دهد. سخنرانی سوم، و شاید مورد علاقه من، به انتزاعات بکت در مورد غیرقابل درک می پردازد. مرگ غیرقابل اجتناب خودمان. من از غفلت نویسنده از ترجمه تعدادی از نقل قول های فرانسوی و آلمانی به انگلیسی تا حدودی ناراحت شدم و خواننده را به حال خود رها کرد تا معنای آن را جستجو کند اگر خوش شانس نبود که قبلاً بداند. گاهی اوقات در ابتدا خود را گم می‌کردم، زیرا هیچ اطلاعاتی درباره برخی از فیلسوفانی که کریچلی نقد کرده‌اند (بلانشو، کاول و غیره) نداشتم. با این حال، باید اصرار کنم که خواننده بدون توجه به آن ادامه دهد، زیرا ترکیب نهایی ارائه شده بسیار مهم و بدیع است. نویسنده شکست دین و اگزیستانسیالیسم های تأیید کننده زندگی (از طریق اراده به قدرت (نیچه) یا صرفاً اراده (کامو و همکاران)) را برای ما توضیح می دهد و آنچه را که باقی مانده است، یعنی شرایطی حداقلی، ارائه می دهد تا به آن دست پیدا کنیم. چهره پرتگاه این مفهوم باعث شد که نقد 5 ستاره من به دست بیاید - اجازه ندهید جلد کتاب شما را از این یکی بگذراند.
معنا در زندگی و چرا اهمیت دارد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan Wolf
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بیشتر مردم، از جمله فیلسوفان، تمایل دارند انگیزه های انسانی را در یکی از دو دسته طبقه بندی کنند: خودخواه یا نوع دوست، منفعت طلب یا اخلاقی. به گفته سوزان ولف، با این حال، بسیاری از چیزهایی که به ما انگیزه می دهند به راحتی در این طرح قرار نمی گیرند. اغلب ما نه به خاطر خودمان عمل می کنیم و نه از سر وظیفه یا نگرانی غیر شخصی نسبت به دنیا. در عوض، ما از روی عشق به اشیایی عمل می‌کنیم که به درستی آن‌ها را شایسته عشق می‌دانیم - و این اعمال هستند که به زندگی ما معنا می‌بخشند. ولف مورد قانع‌کننده‌ای مطرح می‌کند که در کنار شادی و اخلاق، این نوع معنادار بودن بعد متمایز یک زندگی خوب را تشکیل می‌دهد. «معنی در زندگی و چرا اهمیت دارد» که به سبکی پر جنب و جوش و جذاب و پر از مثال‌های تحریک‌آمیز نوشته شده است، تأملی عمیق و بدیع در مورد موضوعی است که دغدغه دائمی انسان دارد.
پیری: تصمیمات در پایان زندگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter J. Whitehouse, Jesse Ballenger, Sid Katz (auth.), David N. Weisstub, David C. Thomasma, Serge Gauthier, George F. Tomossy (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تصمیم گیری در پایان زندگی آخرین جلد از یک سه گانه در مورد پیری است که برای کتابخانه بین المللی اخلاق، حقوق و پزشکی جدید طراحی شده است. محققان برجسته از طیف وسیعی از رشته‌ها برخی از احساساتی‌ترین موضوعات را در مطالعه پیری بررسی می‌کنند: ارزیابی کیفیت زندگی، بهبود مراقبت‌های پایان زندگی، مراقبت تسکینی، اتانازی، و رضایت به تحقیق.
فناوری و سرشت زندگی معاصر: پژوهشی فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Albert Borgmann
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Chicago Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آلبرت بورگمن با ترکیب تحلیل اجتماعی و فلسفه معتقد است که فناوری یک الگوی کنترل کننده در زندگی ما ایجاد می کند. این الگو، که حتی در چنین عمل نامحسوسی مانند روشن کردن یک استریو قابل تشخیص است، تأثیرات جهانی دارد: زندگی را به شدت به کار و اوقات فراغت تقسیم می‌کند، دموکراسی‌های صنعتی را حفظ می‌کند، و این دیدگاه را تقویت می‌کند که زمین خود یک وسیله فناوری است. او استدلال می‌کند که فناوری در غلبه بر گرسنگی و بیماری نیز به ما کمک کرده است، اما زمانی که برای تجربه‌های غنی‌تر به آن روی می‌آوریم، در عوض منجر به زندگی‌ای می‌شود که تحت سلطه مصرف بی‌دردسر و بدون فکر است. بورگمن تکنولوژی را رد نمی کند، بلکه خواستار گفتگوی عمومی در مورد ماهیت زندگی خوب است. او به ما توصیه می‌کند که در عصر فن‌آوری، برای موضوعاتی که در نهایت نگرانی دارند، جایی باز کنیم - چیزها و اعمالی که ما را به خود جذب می‌کنند.
حکمتی از ادیان جهانی: مسیرهایی به سوی بهشت ​​روی زمین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sir John Templeton
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Templeton Foundation Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب که مخصوصاً برای جوانان مناسب است، قوانین معنوی را از طریق داستان ها و حکایات جذاب زنده می کند. حکمت از مذاهب جهانی: مسیرهایی به سوی بهشت ​​روی زمین به گونه ای طراحی شده است که به مردم در تمام سنین و ملت ها فرصتی برای یادگیری بیشتر در مورد قوانین، اصول و آموزه های ادیان مختلف در سراسر جهان ارائه دهد. هر دین مجموعه‌ای از ایده‌ها یا حقایق معنوی تأیید شده دارد که اغلب در متون مقدس و ادبیات ثبت شده و در آموزه‌ها و سنت‌های انباشته نسل‌های زیادی اجرا می‌شود. این کتاب گزیده‌ای از آموزه‌های بودیسم، مسیحیت، کنفوسیوس، هندوئیسم، اسلام، جینیسم، یهودیت، پارسی، بومیان آمریکا، سیکیسم، تائوئیسم، ذن و زرتشتی را ارائه می‌دهد. شامل تمثیل‌ها، رشته‌ها و نقل‌قول‌های مدرن و باستانی است که ممکن است از فرصت‌های رشد سودمند برای پرسشگری و ذهن‌های باز حمایت کنند. محتوا و قالب Wisdom می‌تواند راهنمایی مفید و یک برنامه مطالعه منظم برای افراد، خانواده‌ها، گروه‌های مطالعه، سازمان‌های تجاری و حرفه‌ای، مدارس و کالج‌ها ارائه کند. برداشت های معنوی موجود در آن ممکن است به عنوان ابزاری موثر، عملی و قابل اجرا برای ایجاد یک زندگی بهتر استفاده شود. حکمت از مذاهب جهانی کتابی است که مطالب آن قابل مطالعه، بررسی، مطالعه، جذب و تمرین است. این کتاب خوانندگان را تشویق می‌کند تا زندگی معنوی را از طریق پرسش‌های تفکر برانگیز بررسی کنند، مانند: چگونه به سمت تجربه «بهشت روی زمین» به‌عنوان شیوه‌ای از زندگی حرکت کنیم؟ هدف انسان چیست و هدف انسان چیست؟ چگونه می توانیم با عشق و خلاقیت نامحدود عامل الوهیت باشیم؟ نشاط آور و آموزنده، حکمت ادیان جهانی برای همه ارزشمند خواهد بود.
گفتگو درباره معنای زندگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(تادئوس متز) David Benatar, Thaddeus Metz (دیوید بناتر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
مسند الإمام الصادق أبي عبدالله جعفر بن محمد عليهما السلام المجلد 17
نویسنده:
عزيزالله عطاردی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نشر عطارد,
چکیده :
«مسند الإمام الصادق أبي‌عبدالله جعفر بن محمد عليهما السلام» تأليف شيخ عزيزالله عطاردى، هفتمين كتاب از مجموعه بزرگ «مسانيد الأئمة(ع)» است كه به زبان عربى در 22 جلد منتشر شده است. در اين كتاب اخبار و احاديث حضرت امام صادق (ع) در موضوعات مختلف گردآورى و دسته‌بندى شده است. احاديثى كه در اين مسند گرد آمده بر سه بخش است: 1- احاديثى كه مربوط به زندگى و شخصيت و روابط آن معصوم است كه در 12 باب آمده است. 2- احاديثى كه آن معصوم در موضوعات مختلف بيان كرده‌ اند كه هم چون ساير مجموعه‌ هاى حديثى در ضمن كتاب‌ هايى مشتمل بر ابواب متعدد ذكر شده است. 3- راويانى كه از آن معصوم نقل حديث كرده‌ اند، به‌ همراه ياد كرد آنها در كتب رجال. عطاردی، مباحث كتاب را از منابع معتبر شيعه و سنى گردآورى نموده است. نويسنده در مقدمه كتاب توضيحات مختصرى درباره كتاب و مباحث مطرح‌ شده در آن نوشته است. جلد هفدهم این کتاب شامل مباحث چگونگی زندگی و تجمل، دواب و غذا است.
فرق زندگي کردن و زنده بودن
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
چند وقت پیش خبرنگاری از یک کارگر ساختماني ساده ای که دوچرخه داشت، پرسید: شما از زندگی خودتان راضی هستید. کارگر جواب داد: بله خدا رو شکر زنده ایم. بعد از یک پزشک همین سوال رو پرسید. پزشک گفت: نه راضی نیستم. خبرنگار با تعجب روکرد به پزشک و گفت: خیلی عج بیشتر ...
کارکرد اعتقاد به معاد در معنابخشی به زندگی از دیدگاه علامه طباطبائی و آیت‌الله جوادی آملی
نویسنده:
احمد نقی ئی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
معنا داری زندگی یکی از پردغدغه ترین مسائل روی عصر حاضر است . از آنجا که معاد یکی از عوامل معنا بخشی به زندگی است این موضوع را از دیدگاه دو اندیشمند معاصر علامه طباطبائی و آیت الله جوادی آملی بررسی کردیم.
  • تعداد رکورد ها : 17