جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 54
قراءات فى عقائد الغرب
نویسنده:
فيصل بن علي الكاملي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کتاب دسائس و فتنه انگیزی های بهائی ها: واقعه تاثر آور 17 مردادماه 1323 در شاهرود
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دفتر نشریات دینی نور (شرکت چاپخانه تابان),
مطالعاتی در ادیان جدید: نهضت های دینی و مذاهب بابی بهایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Sharon (موشه شارون)
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب دانشمندان برجسته به مطالعات جامع جنبش‌های مذهبی در اواخر قرن 18 و 19 پرداختند: جنبش‌های حسیدی در یهودیت، مذهب مورمون، در مسیحیت، و مذاهب بابی-بهایی در اسلام شیعی. مطالعاتی که توسط تحلیل سردبیر از منبع مشترک زیربنایی این فعالیت مذهبی ارائه شده است، خواننده را به دنیایی غنی از مسیحیت، هزاره گرایی و اندیشه آخرت شناختی سوق می دهد که به تحولات شدید مدرن در سه دین اصلی توحیدی دامن می زند.
انجمن حجتیه: رهبری و انجمن حجتیه
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
به طور کلی در مورد نظر مقام معظم رهبری درباره انجمن حجتیه گفتنی است با توجه به دیدگاهها و مواضع فکری این انجمن از مسأله انتظار و مهدویت گرفته تا دیدگاه این انجمن نسبت به سیاست و حکومت اسلامی , این تشکل به عنوان یک تشکل انحرافی محسوب می گردد که مبانی بیشتر ...
تحلیل تاریخی زمینه‌های گرایش زردشتیان به بهائیت در دورۀ قاجار
نویسنده:
نویسنده:محمد هادى نجاتى گرانی؛ استاد راهنما:مهدی لک‌زایی؛ استاد مشاور :محمد سوری
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
زمانی که ایران توسط مسلمانان فتح شد دین غالب مردم ایران زردشتی بود. به مرور زمان از پیروان این دین کاسته شد و در دوره قاجار زردشتیان تبدیل به اقلیتی ناچیز شدند. با پیدایش بابیت و بهاییت در ایران در دوره قاجار تعداد معتنابهی از زردشتیان به بهاییت پیوستند. هر چند مخاطبان بهاییت در ابتدا مسلمانان بودند و از طرف رهبران بهاییت تلاشی برای جذب زردشتیان در اوایل نشد، اما تعدادی از پیروان اقلیتهای دینی ایران به ایشان پیوستند. یهودیان و زردشتیان بیشترین غیر مسلمانانی بودند که بهاییت را پذیرفتند با اینکه بهاءالله بیشترین الواح را برای جذب مسیحیان نوشته بود اما اقبال چندانی از سمت ایشان به بهاییت نشد و عمدتا زردشتیان و یهودیان به این سمت آمدند. این اقبال برای بهاییان بسیار ارزشمند بود و آن را به چشم معجزه و حقانیت ادعای آورنده دینشان میدیدند. مسائلی از این دست کم کم باعث جدایی بهاییت از دین اسلام شد. در پژوهش حاضر علل گرایش زردشتیان به بهائیت را بررسی کرده ایم. زردشتیان از هر چه که مربوط به اسلام میشد، بیزار بودند، ولی بهاءالله به یاری مشاوران خود و با توجه به نیازهای جامعۀ زردشتی ادعاهایی همچون نسب ایرانی مطرح کرد که زردشتیان را به پذیرش بهاییت متمایل کرد. زردشتیان منتظر موعودی به نام بهرام ورجاوند بودند، بهاءالله مدعی شد که همان موعود است. درحالی که موعود زردشتیان شکوهمند و پرقدرت باید ظاهر میشد اما بهاءالله زندانی امپراطور عثمانی بود با وجود این باز هم زردشتیانی او را پذیرفتند. همچنین تفکرات سنتی و محافظه کارانه موبدان زردشتی، نسل جدید را متقاعد کرد به بهاییت بپیوندند.
نسخ دین از دیدگاه بهائیت بررسی و نقد دیدگاه با تأکید بر آیه پنجم سوره سجده
نویسنده:
علی خلجی ،علی قنبری مزرعه نوی ، امیر رضا خلیلی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
برداشت نادرست بهائیت از معنای کلمه «یَعرُجُ» در آیه‌ پنجم از سوره‌ مبارکه سجده که آن را به معنای «برداشتن و نسخ دین» می‌داند، موجب این سؤال شده که مبنای تفسیر آیه‌ شریفه در متون بهایی چیست؟ و چه تفاوتی با برداشت مفسّرین فرق اسلامی دارد؟ هدف این مقاله نقد علمی ادعای بهائیان در نسخ دین اسلام است و پرداختن به این موضوع با توجه به قرار گرفتن تبلیغات بهائیان بر این موضوع ،ضرورت دارد. این مقاله با روش توصیفی ـ تحلیلی و نیز جمع آوری اطلاعات به شیوه کتابخانهای میسّر شده است. در دستاورد این پژوهش مشخص شد، ادعای بهائیان در این که «یعرج» به معنای نسخ و نسخ نیز به معنای ابطال باشد، تعبیر نادرستی است و تعبیر کنندگان آن بین معنای لغوی نسخ و اصطلاحی آن خلط نموده‏اند، که نتیجه‌ آن نسخ اصل و گوهر ادیان پیشین و حکم به بطلان شرایع آنان است، در حالی که مفسّرین اسلامی به این نتیجه ملتزم نیستند و تفسیر بهائیان از آیه پنجم سوره سجده تفسیر به رأی می باشد.
صفحات :
از صفحه 101 تا 122
الفرق والمذاهب اليهودية منذ البدايات وحتى اليوم
نویسنده:
عبد المجید همو؛ مراجعه وتدقیق: اسماعیل الکردی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق - سوریه: الاوائل,
کلیدواژه‌های اصلی :
فرهنگ تاریخی بهائیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hugh C. Adamson (هیو سی. آدامسون)
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
Scarecrow Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برآمده از آموزه های باب که ایده ظهور یک پیامبر بزرگ (پیامبری که در متون مقدس همه ادیان بزرگ جهان وعده داده شده است) بهاء را مطرح کرد؟ بهائیت توسط بهاءالله تأسیس شد، زمانی که در سال 1866 علناً اعلام کرد که او همان کسی است که باب پیشگویی کرده بود. چاپ دوم فرهنگ تاریخی بهائیت یک مرور کلی تاریخی از هر دو فرقه باب و بهاءالله، و همچنین مروری بر بهائیت ، از ابتدای پیدایش آنها در اواسط قرن 19 تا اواسط سال 2005. جزئیات زندگی بنیانگذاران و شخصیت های مرکزی همراه با رهبران و پیشگامان متعدد، بیشتر اصول و احکام اولیه، و همچنین جنبه های سازماندهی و اداره آن را ارائه می دهد. از طریق استفاده از عکس‌ها، فهرستی از حروف اختصاری، گاه‌شماری، مقاله مقدماتی، کتاب‌شناسی، صدها مدخل فرهنگ لغت با ارجاع متقابل در تقریباً هر جنبه‌ای از دین، و ضمیمه‌هایی که نسب‌شناسی بنیان‌گذاران، اطلاعات آماری، و فهرستی از رسولان، شاگردان، دستان امر، شوالیه های بهاءالله و همچنین بیش از 930 مؤمن که در رشد و توسعه آن سهیم بوده اند، این کتاب ابزاری اساسی برای یافتن اطلاعات در مورد همه چیز است. مربوط به بهائیت.
ادیان جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carol S. Matthews (کارول اس. متیوز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Chelsea House Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تمرکز بر برخی از ادیان جدید سنتی تر، مانند کلیسای عیسی مسیح مقدسین آخرالزمان، و یکی از سریع ترین اشکال در حال رشد مسیحیت، پنطیکاستالیسم.
  • تعداد رکورد ها : 54