جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
مطالعاتی در ادیان جدید: نهضت های دینی و مذاهب بابی بهایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Moshe Sharon (موشه شارون)
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب دانشمندان برجسته به مطالعات جامع جنبش‌های مذهبی در اواخر قرن 18 و 19 پرداختند: جنبش‌های حسیدی در یهودیت، مذهب مورمون، در مسیحیت، و مذاهب بابی-بهایی در اسلام شیعی. مطالعاتی که توسط تحلیل سردبیر از منبع مشترک زیربنایی این فعالیت مذهبی ارائه شده است، خواننده را به دنیایی غنی از مسیحیت، هزاره گرایی و اندیشه آخرت شناختی سوق می دهد که به تحولات شدید مدرن در سه دین اصلی توحیدی دامن می زند.
همسر مورد علاقه: فرار از چند همسری [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Susan Ray Schmidt
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Lyons Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خاطرات پرچین زندگی در یکی از بدنام ترین فرقه های چندهمسری آمریکای شمالی.
چندهمسری آمریکایی: تاریخچه ایمان بنیادگرای مورمون [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Craig L. Foster, Marianne T. Watson
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
The History Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مورمون های بنیادگرای امروزی در غرب آمریکا مانند اجداد خود در برابر همسان سازی مقاومت می کنند. آنها با تمرکز بر ایمان، علیرغم تلاش‌هایی که برای پایان دادن به ترتیبات خانوادگی ارزشمندشان انجام می‌شود، زنده می‌مانند. در حالی که برخی از بنیادگرایان مانند وارن جفز در جنایات شنیع عقاید خود را فاسد می کنند، اکثر آنها به دینی پایبند هستند که می گویند کتاب مقدس است و توسط اولین پیامبر قدیس آخرالزمان، جوزف اسمیت، در اوایل دهه 1800 بازسازی شده است. مورمون مورمون، کریگ فاستر و ماریان واتسون بیش از دویست عکس و بینش منحصر به فرد ارائه می دهند تا توضیح دهند که چگونه حدود 30 هزار مورمون بنیادگرا هنوز به میراثی بسیار بحث برانگیز - با وجود چالش های دشوار آن - احترام می گذارند و در ازدواج چند نفره پافشاری می کنند.
مورمون‌ها در آمریکا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Claudia Lauper Bushman, Richard Lyman Bushman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مورمونیسم یکی از ادیان در حال رشد در جهان است که هر 15 سال عضویت خود را دو برابر می کند. کلیسای عیسی مسیح قدیسین روزهای آخر (گروه رسمی کلیسای مورمون) اکنون 10 میلیون نفر است که بیش از نیمی از اعضای آن از خارج از ایالات متحده هستند. بیش از 88 میلیون نسخه از کتاب مورمون چاپ شده است و به بیش از 50 زبان ترجمه شده است. مورمون ها در آمریکا داستان پر فراز و نشیب این گروه مذهبی را روایت می کند، از ریشه های فروتنانه آن در ایالت نیویورک در شهر کوچک در سال 1830 تا دوران اوج کنونی آن. کلودیا و ریچارد بوشمن رهبران کاریزماتیکی مانند جوزف اسمیت و بریگام یانگ را به ما معرفی می‌کنند، به آداب و سنت‌های مورمون‌ها عمیق می‌روند، ما را در مسیر ماجراجویانه پیشگامان مورمون به غرب می‌برند، برپایی مهم شهر سالت لیک را در بیابان تداعی می‌کنند. و ما را به ده ها درگیری، حمله لفظی، و درگیری های دادگاه بین مورمون ها و همسایگانشان، ادیان دیگر، رسانه ها و دولت آمریکا بکشاند. ویراستاران عمومی: جان باتلر و هری اس استوت، دانشگاه ییل دین در زندگی آمریکایی به بررسی تکامل، شخصیت و پویایی دین در آمریکا از 1500 تا به امروز می پردازد. این کتاب‌ها که توسط مورخان مذهبی برجسته نوشته شده‌اند، داستان‌های متفاوتی را که بافت مذهبی ایالات متحده را تشکیل می‌دهند، از پیوریتانیسم گرفته تا اعمال مذهبی جایگزین، در هم می‌پیوندند. منابع اصلی همراه با تصاویر زیبا و متن شفاف، این کتاب ها را در هر گونه کاوش در طبیعت متنوع آمریکا ضروری می کند. هر کتاب شامل گاهشماری، پیشنهاداتی برای مطالعه بیشتر و نمایه است.
مقایسه نقش موعودباوری در پیدایش دو فرقه مورمونیسم و شیخیه
نویسنده:
مهراب صادق نیا، رضا کاظمی راد
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه ادیان و مذاهب,
چکیده :
برداشت نادرست از آموزه ظهور یا بازگشت منجی موعود، نظر به جایگاه و اهمیت این آموزه در ادیان ابراهیمی، از جنبه‌های مختلف در طول تاریخ، نقش مهمی در پیدایش فرقه‌های متعددی در این ادیان داشته است. در اسلام، فرقه شیخیه و در مسیحیت فرقه مورمون‌ها از این دسته‌اند. در اسلام، پیروان شیخ احمد احسایی با ادعای کشف و شهود و طرح نظریه رکن رابع به عنوان نایب خاص امام عصر (عج)، موجب جدایی فرقه شیخیه از بدنه اصلی تشیع شدند. در مسیحیت نیز جوزف اسمیت با ادعایی مشابه، یعنی ادعای تجربه مکاشفه و نیز دریافت مأموریتی اصلاح‌گرایانه، به منظور مقدمه‌چینی برای بازگشت عیسی مسیح، مورمونیسم را پایه‌گذاری کرد. نکته قابل توجه در خصوص این دو فرقه، شباهت نحوه پیدایش این دو فرقه است که در این مقاله بررسی خواهد شد.
صفحات :
از صفحه 9 تا 27
  • تعداد رکورد ها : 6