جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 363
کی یرکگور، ارتباطات و فضیلت: تألیف به عنوان ویرایش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark A. Tietjen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
کی یرکگور و لویناس: اخلاق، سیاست و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kierkegaard, Søren; Lévinas, Emmanuel; Wood, David; Lévinas, Emmanuel; Kierkegaard, Søren; Simmons, J. Aaron
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: بحث‌های اخیر در فلسفه دین، اخلاق و فلسفه سیاسی شخصی عمیقاً تحت تأثیر دو فیلسوف است که اغلب تصور می‌شود در تقابل با یکدیگر هستند، سورن کیرکگارد و امانوئل لویناس. این جلد که صریحاً به رابطه بین لویناس و کیرکگارد اختصاص دارد، مقایسه دقیق‌تری و تعامل پایدار بین آنها را ارائه می‌کند. دانشمندان تثبیت شده و جدیدتر که سنت‌های مختلف فلسفی را نمایندگی می‌کنند، این دو متفکر را در 12 مقاله درخشان به گفتگو می‌آورند. آن‌ها شباهت‌ها و تفاوت‌هایی را در نحوه تبیین هر یک از فلسفه‌های دینی منحصربه‌فرد در نظر می‌گیرند و مضامینی مانند زمان، تعهد، عشق، سیاست، خدا، متعالی و ذهنیت را ارائه می‌کنند. این گفتگو بین همسایگان مطمئناً الهام‌بخش تحقیقات بیشتر و شعله‌ور کردن بحث‌های فلسفی خواهد بود.
هیچ‌ چیز برازنده: هنر شروع در الهیات مردم شناسی سورن کیرکگارد
نویسنده:
Ruby Guyatt
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه شرحی سازنده از انسان شناسی الهیاتی سورن کیرکگارد است. در آن نشان می‌دهم که به گفته کی‌یرکگور: (1) انسان در وظیفه‌ی مستمر تبدیل شدن است. (2) این تبدیل شدن مستلزم آن است که ما پیوسته از نو شروع کنیم. و (3) شروع یک هنر کنوتیک است که از طریق تمرین معنوی توانایی هایی مانند اضطراب و سکوت اجرا می شود. چنین اعمالی انسان را به حالتی برازنده برمی‌گرداند که کی‌یرکگور آن را «ابتدایی» می‌نامد. از این حالت، انسان ممکن است مکرراً (دوباره) شدن خود را آغاز کند. این مطالعه به طرق مختلف به بورس تحصیلی کیرکگارد کمک می کند. نکته قابل توجه این است که: (1) از طریق ارتقای جایگاه آغازین، کاهش ایمان کی یر کگاردی را به لحظه ای غیرمنطقی (مک اینتایر) یا خشونت آمیز (لویناس) واژگون می کند. (2) بینش افلاطونی را از انسان‌شناسی کی یرکگور بازیابی می‌کند. (3) آن دسته بندی های کی یرکگاردی (یعنی نیستی، سکوت، اضطراب) را که معمولاً از دریچه اگزیستانسیالیست سکولار یا پست مدرن خوانده می شوند، به لحاظ الهیاتی بازپروری می کند. و (4) در برابر تمایل مرتبط به دوشاخه کردن ابعاد فلسفی و الهیات اندیشه کی یرکگور مقاومت می کند. از نظر مسائل ماندگار در کلام فلسفی گسترده‌تر و فلسفه دین، این پژوهش: (1) از روش‌شناسی خوانش استفاده می‌کند که قرائت‌های متنی نزدیک را به عنوان ابزاری برای نقد خوانش‌های تاریخی-انتقادی به کار می‌گیرد. (2) بدين ترتيب تاليف كي يركگارد را به روي رويكردهاي الهياتي سازنده و تئولوژيك معاصر باز مي كند.
کی یرکگور و اشتیاق به خدا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Glen A Graham
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : بخش بزرگی از فلسفه مدرن غرب، خودبودن را به عنوان توانایی خود برای تسلط بر خود و سلامت روانی را به عنوان فعلیت بخشیدن به خود تعریف می کند. با این حال، همانطور که این تز استدلال می کند، درک کی یرکگور از اشتیاق به خدا، این درک از هویت انسانی را به چالش می کشد، به خصوص که توسط کانت و ایده آلیست های آلمانی بیان شده است. از طریق بررسی پس‌نوشته‌های غیرعلمی نهایی کی‌یرکگور و گفتمان‌های دینی او، این تز استدلال می‌کند که الهیات اشتیاق کی‌یرکگارد هم درک روان‌شناسی مدرن از خودمختاری را تضعیف می‌کند و هم درک واجد شرایطی از خودمختاری را حفظ می‌کند. این تز استدلال می کند که الهیات کی یرکگور با درک آگوستین از اشتیاق در اعترافات مشترک است. برای کی یرکگور، اشتیاق به خدا فقط یک میل نامتعارف برای نابودی خود در خدا نیست. اشتیاق مورد بحث رابطه ای و عقلی است; این پاسخی است به مکاشفه نورانی خداوند و عشق خود ارتباطی. اما به عنوان رابطه ای، زندگی در اشتیاق به خدا نیز کاملاً مستقل نیست. در دعا، روح وقتی شروع به تجربه کمال خدا می کند، نیازها و نقص های خود را تجربه می کند. به طور کلی، این پایان نامه درک کی یرکگور از این موضوع را نیز بررسی می کند. . . نه . . . یعنی درک او از زندگی دینی نه کاملاً خودمختار و نه کاملاً ناهمخوان زندگی می کرد. این تز بیشتر استدلال می کند که بسیاری از پژوهش های معاصر نمی توانند درک رابطه ای کی یرکگور از رابطه خدا را جدی بگیرند و بنابراین درک او از هویت انسانی را به اشتباه تفسیر می کنند.
فراتر از آگاهی عقلانی: در مورد فرشته مرگ لو شستوف. وحی فلسفی و حقیقت آفریده شده است [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Marina Gennadjevna Ogden
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در آغاز قرن بیستم، اندیشه فیلسوف مهاجر روسی، لو شستوف (1866-1938) هنجارهای فلسفی سنتی را به چالش کشید و تجربه فردی اضطراب مرگ را در خط مقدم بررسی فلسفی قرار داد. بر اساس تحقیقات من در آرشیو لو شستوف در سوربن، آرشیو کتابخانه و مجموعه های ویژه انجمن روانکاوی بریتانیا در موسسه روانکاوی و ترجمه های من از دست نوشته ها و مکاتبات منتشر نشده لو شستوف، این پایان نامه تفسیر جدیدی از این فیلسوف است. کار کردن با توجه به توسعه جهان بینی شستوف در چارچوب یک روایت تاریخی و زندگی نامه ای، من با نگاهی به منشور مفهومی تمثیل فرشته مرگ، به بررسی ریشه های موقعیت فلسفی شستوف پرداختم. تحلیل تطبیقی ​​و هرمنوتیکی مفاهیم کلیدی در فلسفه شستوف - مسائل حقیقت، مکاشفه و مرگ از طریق بررسی مفاهیم کلیدی فلسفه او در ارتباط با عقاید برخی از تأثیرگذارترین شخصیت های زمان خود، از جمله به دست آمد. مانند ویلیام جیمز، ادموند هوسرل، کارل یاسپرس و زیگموند فروید، و با اشاره به متفکران اصلی سنت غربی از افلاطون، فلوطین و ترتولیان گرفته تا آرتور شوپنهاور، و از سورن کی یرکگور و فئودور داستایوسکی تا فردریش نیچه، لئو تولستوی، مارتین. هایدگر و مارتین بوبر. ساخت شبکه ای از تعاملات هرمنوتیکی (فلسفی، روانکاوانه، مذهبی) بدین وسیله هدف دارد که فلسفه شستوف را به گفتگوی معنادار و متقابل آموزنده با سایر رشته ها برساند. نتیجه اصلی این اثر این است که تمثیل فرشته مرگ عنصری کلیدی در روش شناسی شستوف بود و نقش ترکیبی در توسعه بینش فلسفی او داشت. نتیجه مهم دیگر این است که گفتار تمثیل فرشته مرگ مفهوم مرگ را به عنوان بیداری برای زندگی (تولد دوباره فرد) منتقل می کند که موضوع اصلی فلسفه شستوف است. این یافته نه تنها اندیشه های متفکر روسی را در چارچوب سنت الهیات یهودی-مسیحی قرار داد، بلکه ارتباطی با نظریه روانکاوی زیگموند فروید، فلسفه ژاک دریدا و احیای الاهیات آپوفاتیک کنونی ایجاد کرد.
Analogia Spiritus - "Eternity in our hearts" : relational dynamics and the logic of spirit : an interdisciplinary inquiry into the tripartite structure and irreducible dynamic of 'perichoresis' in person, community and Trinity
نویسنده:
Gregory Scott Gorsuch
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : ساختار بنیادی واقعیت به‌عنوان ذاتاً رابطه‌ای، با متون مقدس مسیحی یا سنت مسیحی اولیه بیگانه نیست، همانطور که در پیدایش پویایی رابطه الهیاتی پریکورزیس مشهود است. ما پیشگویی این دیدگاه از واقعیت را در انجیل سنت یوحنا می‌یابیم، جایی که عیسی دعا می‌کند که «همگی یکی باشند؛ همانطور که تو ای پدر، در من هستی و من در تو، تا آنها نیز در ما باشند. (17:21). در تلاش برای توصیف ساختار رابطه‌ای و وحدت تثلیث، جان دمشقی و دیگر پدران کلیسا، مفهوم پریکورزیس را به کار بردند تا بر هم‌جانداری متقابل و متقابل پویای اشخاص الهی دلالت کنند. من استدلال خواهم کرد که وحدت بیان شده در این رابطه یک پویایی رابطه ای تقلیل ناپذیر است که به طور همزمان هم فردیت و هم متقابل بودن افراد را تأیید می کند. بعلاوه، این پویایی نیرویی است که همه آفرینش و به طور علوفه ای خود انسان ها را تشکیل می دهد و حفظ می کند. علاوه بر این، من پیشنهاد می‌کنم که انگیزه اساسی در جهان و انسان‌ها این است که به صورت پریکورتیک (عشق) ارتباط برقرار کنند. با انجام این کار، من به یک غفلت در ادبیات اشاره می‌کنم که کالین گانتون به آن اشاره کرده است، مبنی بر اینکه انسان‌هایی که ایماگو دی را خلق کرده‌اند، هرگز به‌طور جدی طبیعت پریکورتیک در نظر گرفته نشده‌اند. این پایان نامه سعی دارد این شکاف در ادبیات را با این استدلال که انسان ها در «تقابل پریکورتیک» هستند، یعنی از نظر پریکورزیس در ارتباط با یکدیگر قرار دارند، جبران کند. به این ترتیب، پریکورزیس یک پویایی رابطه‌ای تقلیل‌ناپذیر را نشان می‌دهد که هویت متمایز شخص را در رابطه حفظ می‌کند و در عین حال آن‌ها را به عنوان افرادی از درون ماتریس شکل‌دهنده زنده خود وحدت رابطه‌ای تشکیل می‌دهد. برای کمک به توسعه این درک، به سورن کیرکگارد مراجعه می‌کنم، برای او که این متقابل به سومین عبارت مثبت تبدیل می‌شود که قطب‌ها را تشدید می‌کند. آن قدرتی که رابطه را تشکیل می دهد، اوست که «قبل از همه چیز است و همه چیز در او استوار است» (کولس 1: 17). با فرمول‌بندی پویایی رابطه به این شکل، ساختار دوگانه رابطه‌گرایی، «موضوع-ابژه» را به چالش می‌کشم و به جای آن، یک بررسی سه‌جانبه جایگزین سوژه-رابطه-سوژه را مطرح می‌کنم. با طرح این ساختار رابطه‌ای سه‌جانبه، می‌توانم از منطق روح توسعه‌یافته در الاهیات تثلیثی اخیر استفاده کنم و پویایی بنیادی درون پریکورزیس - analogia spiritus - پویایی دگرگونی غیر انعکاسی را که تغییر کل‌نگر شخصی و معنایی را که با زندگان ایجاد می‌کند تسهیل می‌کند، بررسی کنم. پویایی رابطه در اصل، من پیشنهاد می‌کنم از نظریه سازنده‌گرایی اجتماعی و توسعه‌ای و علوم انسانی مرتبط استفاده کنیم تا انسان را به عنوان وحدت متمایز درک کنیم. این به نوبه خود امکان پویایی رابطه فعال در انسان به عنوان روح را باز می کند که می تواند به طور مشابه با فعالیت متقابل تثلیثی و ابدی خدا به عنوان روح مرتبط باشد. این پایان نامه پویایی پریکورزیس را از طرق زیر بررسی می کند: 1. در ساخت معنا. با استفاده از یک رویکرد هرمنوتیکی، من در ماهیت کل نگر دانش و روش الهیات تحقیق می کنم، و استفاده الهیات نانسی مورفی از فلسفه علم I. Lakatos را با نظریه پردازان ساخت اجتماعی کنت گرگن و جان شوتر، که از M. Bakhtin اقتباس می کنند، مقایسه می کنم. بر اساس این تضاد، من روشی را پیشنهاد می‌کنم که انشعاب مفهومی و تجربی موجود در مورفی را رد می‌کند و به جای آن یک معیار کل‌نگر تقلیل‌ناپذیر برای پری زندگی پیشنهاد می‌کند. 2. در اشخاص.
 اخلاق، عشق و ایمان نزد کیرکگارد: دلمشغولی های فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Edward F. Mooney
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
درباره سورن کی یرکگارد: گفتگو، جدلی، صمیمیت از دست رفته و زمان [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Edward F. Mooney
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با ردیابی مسیری از میان نوشته‌های کی‌یرکگارد، خواننده را در تماس نزدیک با متون و اهداف این نویسنده و متفکر دانمارکی برجسته قرن نوزدهمی قرار می‌دهد. کی یرکگور با صداها و موارد نگران کننده می نویسد، گاه به عنوان ناظر و منتقد تند فرهنگ دانمارک، گاه به عنوان روان شناس اخلاق، و گاه دغدغه اصلی کی یرکگور تداعی سبک زندگی مذهبی است.
دین هستی: زهد در فلسفه از کی یرکگور تا سارتر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Noreen Khawaja (نورین خواجه)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Chicago Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دین موجودات یک بحث قدیمی درباره یک سوال مهم است: اگزیستانسیالیسم چیست؟ نورین خواجه استدلال می کند که در قلب اگزیستانسیالیسم، داستانی درباره آزمایش سکولار با سنت های مسیحیت اروپایی است. این کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه یک زهد کاملاً پروتستانی پایه‌ای برای آرمان اصلی اگزیستانسیالیستی، اصالت شخصی است، که در رویکردهایی از نظریه دینی کی یرکگور در مورد خود تا پدیدارشناسی هایدگر از زندگی روزمره تا مأموریت جهانی سارتر در اومانیسم الحادی منعکس شده است. او استدلال می‌کند که از طریق این سه فیلسوف، ما مشاهده می‌کنیم که چگونه هنجارهای زاهدانه یکی از قوی‌ترین روش‌های تفکر قرن بیستم درباره هویت و تفاوت را شکل داده است - این ایده که خود «واقعی» به سادگی داده نمی‌شود، بلکه چیزی است که هر یک از ما مسئول آن هستیم. برای تولید این کتاب که با بسیاری از شخصیت‌های اصلی در تفکر مدرن اروپایی درگیر است، برای فیلسوفان و مورخان فلسفه اروپایی، محققان مسیحیت مدرن و کسانی که روی مشکلات در تلاقی دین و مدرنیته کار می‌کنند، جذاب خواهد بود.
فلسفه شدن کی یرکگور: جنبش‌ها و موقعیت‌ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Clare Carlisle (کلر کارلایل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کاوشی در دسترس و بدیع از اهمیت الهیاتی و فلسفی اندیشه دینی کی یرکگور. پیشنهاد سورن کی یرکگور در مورد «تکرار» به عنوان مقوله جدید حقیقت، نشانه آغاز تفکر اگزیستانسیالیستی بود و توجه فلسفی را از تعقیب دانش عینی به حرکت تبدیل شدن که مشخصه زندگی هر فرد است معطوف کرد. کلر کارلایل با تمرکز بر موضوع حرکت در متون مستعار خود در سال 1843 یا/یا، تکرار، و ترس و لرز، تفسیری بدیع و روشنگر از اندیشه دینی کی یرکگارد، از جمله مطالب تازه ترجمه شده، ارائه می دهد که به همان اندازه بر اهمیت فلسفی و الهیاتی آن تأکید می کند. کی یرکگور از فقدان حرکت نه تنها در فلسفه هگل، بلکه در «زندگی بیجان وحشتناک» خود شکایت داشت و قهرمانان او کسانی هستند که می جهند، می رقصند و سفر می کنند. اما این حرکات به چه معناست و چگونه انجام می شود؟ چگونه می توانیم با خودمان صادق باشیم، چه رسد به دیگران اگر مدام در حال تبدیل شدن هستیم؟ کارلایل این پرسش ها را بررسی می کند تا هم انسجام فلسفی و هم ادبی نویسندگی مرموز معروف کی یرکگارد را کشف کند. «کلر کارلایل یک مطالعه تخصصی نوشته است که نقش حرکت و ایستایی را در سه اثر برجسته کی یرکگارد بررسی می کند... این جلد متخصصان کی یرکگارد را مورد توجه قرار می دهد، اما با وضوح و سبکی نوشته شده است که آن را به عنوان مقدمه یا یک مقدمه مناسب می کند. مکمل مطالعه دقیق آثار مستعار اولیه.» - مطالعات دینی «این کتاب درخشان بهترین کمک را به مجموعه رو به رشد نوشته‌های معاصر در مجموعه غیرمعمول و دست نیافتنی نوشته‌های مستعار اولیه کی‌یرکگارد نشان می‌دهد. نویسنده سطح فوق‌العاده‌ای از پیچیدگی فلسفی و استعداد بلاغی را برای این اثر به ارمغان می‌آورد و نتیجه کتابی جذاب است که برای محققان فلسفه و دین در زمینه‌های مختلف از اخلاق و ادبیات، تا الهیات و پست مدرنیسم جذاب خواهد بود. با این حال، کتاب به قدری واضح و با چنان اشتیاق آشکار نوشته شده است که برای مخاطبان محبوب تری نیز جذاب خواهد بود - همان طور که خود نوشته های مستعار کی یرکگور برای انجام آن طراحی شده بودند. لوئیس روپرشت جونیور، نویسنده پسووردها: هلنیسم، مدرنیسم، و اسطوره انحطاط
  • تعداد رکورد ها : 363