جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 318736
کشف‌ هری استاتلمایر: کتاب داستان
نویسنده:
متیو لیپمن؛ ترجمه: بهروز شجاعیان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: کرگدن,
چکیده :
این کتاب با هدف گسترش و رشد تفکر فلسفی میان دانش آموزان تدوین شده است. در سراسر جهان هزاران کودک مدارس ابتدایی و متاوسطه را با فلسفه استدلال و تفکر منطقی آشنا کرده است. کتاب با کمک تکنیک های روایی، الگویی برای گفت و گو میان کودکان با یک دیگر و همچنین میان کودکان با بزرگسالان به دست می دهد. متن کتاب، الگویی تعاملی دارد و می کوشد با پرهیز از شیوه های تحکمی و تلقینی، پرسش گری و استدلال را به کوکان آموزش می دهد و آن ها را در مسیر یادگیری روش های متفاوت تفکر و تخیل تشویق کند.
آشنایی با سازوکار ذهن و تسلط بر ذهن خویشتن: تفکر، احساس، خواستن، و معضل خردگریزی
نویسنده:
لیندا الدر، ریچارد پل؛ ترجمه: پیام یزدانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: اختران,
چکیده :
این کتاب به قلم "ریچارد پل" و "لیندا الدر"، که با محوریت "تفکر، احساس، خواستن و معضل خردگریزی" به رشته ی تحریر درآمده است. از آنجا که همه ی افکار بشر توسط ذهن کنترل می شوند، درک افکار ما برای پیشرفت فردی و اجتماعی یک امر ضروری و حائز اهمیت تلقی می شود. این کتاب راهنمای متفکران برای ذهن انسان است و با عنوان "آشنایی با ساز و کار ذهن و تسلط بر ذهن خویشتن" به کارکردهای اصلی ذهن انسان می پردازد تا به خوانندگان اجازه دهد که عقل و احساسات خود را به طور موثرتری کنترل کنند. "ریچارد پل" و "لیندا الدر"، انگیزه های اساسی را که بر افکار و اندیشه های ما تأثیر می گذارند و می توانند ما را از اقدامات منطقی یا اخلاقی منحرف کنند، کشف می کنند و در کتاب "آشنایی با ساز و کار ذهن و تسلط بر ذهن خویشتن" معرفی می کنند. این راهنما با بررسی خطرات اندیشه ی خودمحور و جامعه محور، راهکارهایی را برای تقویت هوش هیجانی و توسعه ی فضایل تفکر انتقادی ارائه می دهد که "تفکر، احساس، خواستن و معضل خردگریزی" را در محوریت قرار داده است. این اثر به عنوان بخشی از کتابخانه ی راهنمای متفکران، مأموریت بنیادی تفکر انتقادی را برای ارتقاء جوامع انتقادی خالی از غرض از طریق پرورش توانایی ها و فضایل اساسی فکری در تمام زمینه های تحصیلی در سراسر جهان پیش می برد. این کتاب کم حجم، محتوای منحصر به فردی را در درک موانع تفکر انتقادی به اشتراک می گذارد و فرایندهای ذاتی اندیشه ی غیر منطقی را به روشنی مشخص می کند.
رساله‌ای در باب زیباشناسی ژاپنی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
دانلد ریچی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Stone Bridge Press ,
چکیده :
کتاب «رساله‌ای درباب زیبایی‌شناسی ژاپنی» نوشته‌ی دانلد ریچی، کتابی درباب اصول منحصر‌به‌فردی است که زیبایی‌شناسی هنر و فرهنگ ژاپن را تعریف می‌کنند. کتاب ریچی که از سبک زوئیهیتسو، روش کلاسیک ژاپنی در مقاله‌نویسی با تأکید بر جریان آگاهی پیروی می‌کند، نوشته شده است، هم یک تأمل شخصی و هم یک رساله‌ی علمی در این زمینه به‌حساب می‌آید. وی کتابش را با فراهم کردن زمینه‌ای برای زیبایی‌شناسی ژاپنی آغاز می‌کند و توضیح می‌دهد که چگونه عناصر زیبایی‌شناسی ژاپنی عمیقا در محیط طبیعی این کشور ریشه دارند و براساس تحولات اجتماعی و تاریخی آن شکل گرفته و پیشرفت کرده‌اند. در همین راستا، او توضیح می‌دهد که زیبایی‌شناسی ژاپنی امری ثابت و بدون تغییر نیست، بلکه با همراه با زمان، تکامل می‌یابد و با تغییرات جامعه سازگار می‌شود و در‌عین‌حال اصول اصلی خود را حفظ می‌کند. او سپس به بررسی زیربنای زیبایی‌شناسی ژاپنی، یعنی ارزش‌های ادراکی، مانند درک سادگی، ظرافت و زیبایی موجود در نقص می‌پردزاد. ریچی مفاهیمی مانند وابی (زیبایی سخت)، سابی (زیبایی پیری)، آگا (عاطفه‌ی عمیق) و یوگن (لطف عمیق) را مورد بحث قرار می‌دهد که در درک روح و روان هنر ژاپنی نقشی مهم ایفا می‌کنند. ریچی همچنین بر اهمیت طبیعت در زیبایی‌شناسی ژاپنی تأکید می‌کند که جهان طبیعی نه‌تنها منبع الهام، بلکه معیار زیبایی نیز به‌حساب می‌آید. این نقش طبیعت در زیبایی‌شناسی، به‌خصوص در هنرهای سنتی مانند گل‌آرایی و طراحی باغ مشهود است، جایی که تقلید و انتزاع از طبیعت عنصر اصلی محسوب می‌گردد. او همچنین بر نقش طبقات مختلف جامعۀ ژاپن بر زیبایی‌شناسی ژاپنی تأکید می‌کند. وی خاطرنشان می‌کند که آنچه به‌عنوان شیوه‌های اشرافی آغاز شد، در‌نهایت به سایر طبقات اجتماعی نیز نفوذ کرد و منجر به دموکراتیزه شدن ارزش زیبایی‌شناختی شد. با‌این‌حال، تأثیر تفاوت طبقه‌ی اجتماعی هنوز در تمایز بین درک طبقۀ روستایی و اشرافی نسبت به زیبایی‌شناسی قابل مشاهده است. کتاب، هم به زیبایی‌شناسی کلاسیک و هم زیبایی‌شناسی مدرن ژاپن پرداخته است. ریچی که به‌عنوان یک منتقد سینما مشهور است، بخشی از کتاب را به ارتباط زیبایی‌شناسی و سینمای ژاپن اختصاص می‌دهد. او بحث می‌کند که چگونه فیلمسازانی مانند یاسوجیرو اوزو و آکیرا کوروساوا اصول زیبایی‌شناسی را در داستان‌سرایی خود گنجانده‌اند و فیلم‌هایی را خلق کرده‌اند که از نظر زیبایی‌شناختی به‌طور مشخص در‌بردارندۀ عناصر ژاپنی هستند. به‌طور کلی، این کتاب پیش از آنکه کتابی آکادمیک به‌حساب آید، یک سیر شاعرانه است که هنر و فرهنگ ژاپن را شکل داده است که می تواند مورد توجه علاقه‌مندان این حوزه قرار بگیرد.
معنای زندگی از دیدگاه فلاسفه بزرگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
استیون لیچ، جیمز تارتاگلیا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
«معنای زندگی از دیدگاه فلاسفه‌ی بزرگ» درباره‌ی یکی از عمیق‌ترین پرسش‌هایی است که بشر تا کنون مطرح کرده است: معنای زندگی چیست؟ این مجموعه‌ی جمع‌آوری شده که توسط استفن لیچ و جیمز تارتالیا ویرایش شده است، تعدادی از مقالات را ارائه می‌کند که بیان‌کننده‌ی دیدگاه‌های سی‌وپنج تن از تأثیرگذارترین فیلسوفان تاریخ، از کنفوسیوس تا رورتی، درباره‌ی معنای زندگی می‌باشد. هر فصل از کتاب به فیلسوف متفاوتی اختصاص دارد و دیدگاهی منحصربه‌فرد در مورد معنای زندگی از دریچه‌ی نظریات و نوشته‌های آن فیلسوف ارائه شده است که در کل، بررسی این پرسش در طول قرن‌های متمادی از نظر فیلسوفان متعددی را نشان می‌دهد. کتاب با شخصیت‌های باستانی مانند کنفوسیوس و بودا آغاز می‌شود که آموزه‌هایشان اثری پاک‌نشدنی بر فلسفه‌ی شرق بر جای گذاشته است. سپس به سنت غربی منتقل می‌شود و دیدگاه‌های سقراط، افلاطون و ارسطو و دیگران را بررسی می‌کند. این سفر در قرون وسطی و رنسانس ادامه می‌یابد، و پس از لمس ایده‌های غنی ابن سینا، ابن‌میمون و آکویناس، به دوران مدرن و فیلسوفانی مانند کانت، نیچه و مارکس منتقل می‌شود. یکی از نقاط قوت کلیدی «معنای زندگی از دیدگاه فلاسفه‌ی بزرگ» توانایی آن در ساده کردن به مفاهیم پیچیده‌ی فلسفی برای مخاطبان معمولی است. ویراستاران این اطمینان را حاصل کرده‌اند که هر مقاله به روح فیلسوف موردبحث وفادار بماند و در عین حال توضیحات و زمینه‌ی روشن و قابل‌فهمی را برای خوانندگانی که ممکن است پیشینه‌ای در فلسفه نداشته باشند ارائه دهد. باید در نظر داشت که این مجموعه مقالات به دنبال ارائه‌ی پاسخ قطعی به پرسش معنای زندگی نیست. درعوض، خوانندگان را دعوت می‌کند تا طیف وسیعی از دیدگاه‌ها را در نظر بگیرند تا درنهایت به تامل و تفسیر شخصی عمیق‌تری بپردازند. این رویکرد بر این ایده تأکید می‌کند که معنای زندگی یک پاسخ ثابت و یکسان نیست، بلکه فراز و نشیبی است که از تجربیات فردی و روایت‌های فرهنگی سرچشمه می‌گیرد. به طور کلی، این کتاب یکی از بهترین مقدمه‌ها برای ورود به یکی از اساسی‌ترین پرسش‌های بشر محسوب می‌شود.
قانون جذب: مبانی آموز‌ه‌های آبراهام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
استر هیکس، جری هیکس
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hay House ,
چکیده :
این کتاب مبانی قدرتمند آموزه‌های بدیع آبراهام را ارائه می‌دهد و به شما می آموزد چگونه هرچیزی، خواسته یا ناخواسته، از طریق قدرتمندترین قانون کائنات که همانا قانون جذب است، به سمت شما کشیده می‌شود. به احتمال قوی شما این ضرب المثل ها را شنیده‌اید: همانند، همانند را جذب می‌کند. کند هم جنس با هم جنس پرواز یا به هرچه فکر کنید همان را به دست خواهید آورد. با اینکه عده‌ای از بزرگ‌ترین آموزگاران تاریخ به این قانون اشاره کرده‌اند، استر و جری هیکس در این کتاب پرفروش خود به قدری شفاف آن را توضیح داده‌اند که کسی نظیر آن را ندیده است. شما در این کتاب با قوانین فراگیری آشنا خواهید شد که بر جهان هستی حکمرانی می‌کنند و دیگران را وادار می‌کنند به نفع شما کار کنند. دانشی که از مطالعه این کتاب کسب خواهید کرد، هر نوع حدس و گمانی را از زندگی روزانه شما خواهد زدود. در نهایت به علل رویدادهایی پی خواهید برد که در زندگی خود و نیز افرادی رخ می‌دهند که با آن‌ها در تعامل هستید. این کتاب یاری‌تان میدهد تا شادمانه آنچه را دوست دارید باشید، انجام دهید یا به دست آورید.
روانشناسی اجتماعی نافرمانی: چرا آزادی نه گفتن به قدرت است [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
اریک فروم
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Harper Collins ,
چکیده :
«تاریخ بشر با یک عمل نافرمانی آغاز شد و بعید نیست که با یک عمل اطاعتی پایان یابد». یکی از فیلسوفان بزرگ روان‌شناسی و اجتماعی قرن بیستم، اریش فروم، اهمیت نافرمانی و صدای اصیل فرد را در فرهنگ مدرن توضیح داد. این کتاب که امروزه همانقدر تازه و به روز است که در زمان انتشارش بود مجموعه ای از مقالات تحریک آمیز است، از جمله عنوان مقدمه ی آن که خود حاکی از خود عمل مخالفت است - انتخاب عدم انطباق، "نه" گفتن به صاحبان قدرت. نافرمانی برای یک جامعه انسانی ضروری است، هم برای تضمین حفظ نوع بشر و هم برای اینکه یک فرد بتواند احساس واقعی خود را بازیابد. اریش فروم روان‌کاو، جامعه‌شناس آمریکایی-آلمانی‌تبار، روان‌شناس اجتماعی بلندآوازهٔ مکتب فرانکفورت و همچنین یک سوسیال دموکرات و از برجسته‌ترین فیلسوفان مکتب اومانیستی است. او در آثارش کوشید تا ارتباط متقابل روان‌شناسی و جامعه را شرح دهد و معتقد بود که با به‌کار بستن اصول روانکاوی، به عنوان علاج مشکلات و بیماری‌های فرهنگی بشر، راهی به سوی تحقّق یک «جامعهٔ معقول» و متعادل از لحاظ روانی خواهد یافت. اریک فروم در کتاب درباره نافرمانی می نویسد، دیکتاتوری های اقتدارگرای قرن بیستم آدم سازمانی تولید کردند که کورکورانه از دستورات پیروی کند هر چقدر هم که نفرت انگیز باشد. در عین حال، گونه ای سازش کاری در دموکراسی های غربی به وجود آمده که تنها عامل آن ابزارهای ظریف تر مصرف گرایی گسترده بوده است. در دموکراسی ها که قدرت اقدام به تخریب های برگشت ناپذیر در دست افراد معدودی است، فرد نیز باید توانایی خود را برای مخالفت و (نه) گفتن به صاحبان قدرت حفظ کند.
فرکانس زندگی پس از مرگ: اثبات علمی تماس معنوی و تغییری که آن آگاهی در زندگیتان ایجاد می‌کند
نویسنده:
مارک آنتونی؛ ترجمه: منصور بیگدلی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بهار سبز,
چکیده :
وکیلی با توانایی‌های روانی، شما را به‌جست‌وجوی پاسخ‌ها می‌برد و آن‌ها را پیدا می‌کند، مارک آنتونی، واسطه‌ی مشهور بین‌المللی و وکیل دانش‌آموخته‌ی آکسفورد، در کاوش حیرت‌آور زندگی پس از مرگ، بین ایمان و علم پل زده، شما را از کیهان تا سطح زیر اتمی و در خودِ روح انسان می‌برد. این کتاب با ترکیب فیزیک، علم عصب‌شناسی و گفتن داستان‌های واقعی: • آشکار می‌کند چگونه "روح الکترومغناطیسی" ما انرژی خالصی است که هرگز نمی‌میرد. • ارتباط با روح، تجربه‌های نزدیک به‌مرگ و "بینش‌های بستر مرگ" را از سایه‌ی خرافات بیرون آورده و وارد نور علم قرن بیست‌ویکم می‌کند. • برای تشخیص تماس با روح، پذیرش آن به‌عنوان واقعی، احساس آن بدون ترس و اعتماد به‌این تجربه، تکنیک "تاپا"ی آنتونی را ارایه می‌کند. • برای بهبود یافتن از اندوه، اختلال استرس پس از حادثه، احساس گناهِ فردِ بازمانده، قتل یا خودکشی یک عزیز، امید می‌دهد. • مشخص می‌کند چگونه تماس با روح، ابزاری قدرتمند از شفا و عشق است.
نیهیلیسم
عنوان :
نویسنده:
نولن گرتز؛ ترجمه: تورج حوری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: مازیار,
چکیده :
وقتی به کسی برچسب نیهیلیست می زنند، معمولا به معنای تعریف و تمجید نیست. بسیاری از ما نیهیلیسم را با ویرانگری و خشونت مرتبط می‌دانیم. نیهیلیسم به معنای واقعی کلمه، «ایدئولوژی هیچ است. پس آیا نیهیلیسم به هیچ چیز اعتقاد ندارد؟ یا این باور است که زندگی هیچ است؟ یا این باور که باورهایی که داریم به هیچ وجه درست نیست؟ نولن گرتز می‌نویسد، اگر بتوانیم انواع مختلف نیهیلیسم را بشناسیم، آنگاه می‌توانیم یاد بگیریم که آنچه معنادار است را از آنچه بی‌معنا است تشخیص دهیم. گرتز در این مجموعه، تاریخ نهیلیسم در فلسفه غرب را از سقراط تا هانا آرنت و ژان پل سارتر دنبال می کند. اگرچه اصطلاح «نیهیلیسم» اولین بار توسط فردریش ژاکوبی برای انتقاد از فلسفه امانوئل کانت استفاده شد، گرتز نشان می دهد که این مفهوم می تواند تفکر سقراط، دکارت و دیگران را روشن کند. اما این نیچه است که بیش از همه با نیهیلیسم مرتبط است و گرتز بر اندیشه نیچه تمرکز می کند. گرتز در ادامه به این می‌پردازد که چه چیزی نیهیلیسم نیست – بدبینی و بی‌تفاوتی - و چرا. او نظریه‌های نیهیلیسم، از جمله نظریه‌های مرتبط با اگزیستانسیالیسم و پست مدرنیسم را بررسی می‌کند. او نیهیلیسم را راهی برای درک جنبه‌های زندگی روزمره می‌داند و از آدورنو، آرنت، مارکس و سایر منابع استفاده می‌کند. او به آینده نیهیلیسم فکر می کند. گرتز به ما می گوید که ما نیهیلیسم را نه تنها از منظر فردی، بلکه از منظر سیاسی نیز باید درک کنیم.
  • تعداد رکورد ها : 318736