جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 298002
تبارشناسی ارادت: باکتی، تانترا، یوگا و تصوف در شمال هند [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Patton Burchett
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب، پاتون ای. برشت یک مطالعه تبارشناختی راهگشا از هندوئیسم عبادی (بهکتی) ارائه می‌کند که روابط تاریخی آن را با تانترا، یوگا و تصوف ردیابی می‌کند. بورشت که از اوایل قرون وسطی "عصر تانتریک" هند شروع می شود و به امروز می رسد، تحلیل خود را بر روی تغییرات اساسی دوره مدرن اولیه متمرکز می کند، زمانی که ظهور جوامع باکتی در شمال هند چشم انداز مذهبی را به گونه ای تغییر داد که عمیقاً بر جامعه تأثیر می گذارد. شکل هندوئیسم امروزی تبارشناسی ارادت، عوامل پیچیده تاریخی را که در رشد باکتی در هند سلطان نشین و مغول از طریق تعاملات محوری آن با سنت های هندی و ایرانی زهد، رهبانیت، سیاست و ادبیات نقش دارند، روشن می کند. کار بورشت با روشن کردن اهمیت فرهنگ ایرانی و تصوف رایج در تاریخ هندوئیسم عبادی، به بررسی برخوردهای فرهنگی می‌پردازد که جوامع اولیه مدرن هند شمالی را تغییر داد. برشت با تمرکز بر جامعه باکتی راماناندی و ناث یوگی های تانتریک، ظهور یک حساسیت عبادی جدید و متمایل به صوفی را توصیف می کند - یک گرایش اخلاقی، عاطفی و زیبایی شناختی - که اغلب از دینداری تانتری و یوگی انتقاد می کرد. او نشان می‌دهد که اوایل دوران مدرن شمال هند، دینداری تانتریک را نقد می‌کرد، تصویرهای شرق‌شناس دوران استعمار از باکتی به‌عنوان «مذهب» و تانترا به‌عنوان «جادو» را نشان می‌داد. با ارائه دیدگاه تاریخی گسترده ای از باکتی، تانترا، و یوگا در حالی که به طور همزمان تصورات علمی غالب از آنها را به چالش می کشد، A Genealogy of Devotion روایت جدید جسورانه ای از تاریخ دین در هند ارائه می دهد.
تغییر و تداوم در تصوف هندی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Dahnhardt
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
سیاست، شعر و تصوف در ایران قرون وسطی: دیدگاه‌های جدید درباره سلامان و ابسال جامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Chad G. Lingwood
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چاد لینگ‌وود در دربار سلطان یعقوب (متوفی 896/1490)، رهبر آق قویونلو، بینش‌های جدیدی را درباره اهمیت سیاسی شعر و تصوف ارائه می‌دهد. اساس این پژوهش، سلامان و ابسال، عاشقانه تمثیلی فارسی، عبدالرحمن جامی (متوفی 898/1492)، ناطق نویس بزرگ تیموری و صوفی نقشبندی، تقدیم به یعقوب است. لینگ‌وود نشان می‌دهد که سلامان و ابسال، که منتقدان مدرن آن را «خام» و «گروتسک» رد کرده‌اند، یک کار پیچیده از پندهای سیاسی و عرفانی برای یک حاکم مسلمان است. در این فرآیند، او حکمت دریافت شده در مورد جامی، آق قویونلو و ادبیات پندهای ایرانی-اسلامی را به چالش می کشد. به طور قابل توجهی، این مطالعه نشان می دهد که تا چه حد ترکیبات جامی قلمرو تیموری و آق قویونلو را ادغام کرده است.
تصوف و قداست قدیس در بنگلادش معاصر: مایجبانداری های چیتاگونگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hans Harder
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
تصوف در مصر عثمانی: سلسله ها، احیا و مرجعیت در قرن هفدهم و هجدهم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rachida Chih
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
قزلباش-علوی در آناتولی عثمانی: تصوف، سیاست و اجتماع [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ayfer Karakaya-Stump
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edinburgh University Press,
از تصوف تا احمدیه: جنبش اقلیت مسلمان در جنوب آسیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Adil Hussain Khan
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جامعه مسلمانان احمدیه نماینده پیروان میرزا غلام احمد (1835-1908) است، یک رهبر کاریزماتیک که ادعاهای اقتدار معنوی او را با اکثر رهبران مسلمان دیگر در آن زمان در تضاد قرار داد. این جنبش بحث برانگیز در اواخر قرن نوزدهم در روستاهای هند سرچشمه گرفت و بیشتر به دلیل به چالش کشیدن مفاهیم فعلی از ارتدکس اسلامی شناخته شده است. علیرغم موفقیت و گسترش تبلیغی در سراسر جهان، به ویژه در اروپای غربی، آمریکای شمالی و بخش‌هایی از آفریقا، احمدی‌ها عملاً از پاکستان منع شده‌اند. عادل حسین خان خاستگاه اسلام احمدی را از یک برادر کوچک به سبک صوفیانه تا یک سازمان بزرگ فراملی که بسیاری از مسلمانان معتقدند فراتر از اسلام کم رنگ است، دنبال می کند.
دعای دل در حسیکاسی و تصوف [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Seyyed Hossein Nasr
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
صوفیان و ضد تصوف: دفاع، بازاندیشی و رد تصوف در دنیای مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Elizabeth Sirriyeh
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علیرغم جذابیت مستمر آن در جهان اسلام، تصوف در 250 سال گذشته با چالش های شدیدی روبرو بوده است. این جلد سیر تحول ضد تصوف از اواسط قرن هجدهم و راهبردهای صوفیانه برای بقا را ارزیابی می کند. همچنین تلاش‌های چند روشنفکر مهم مسلمان را برای اندیشیدن به آینده‌ای برای رویکرد عرفانی به اسلام بدون تصوف سنتی مورد توجه قرار می‌دهد. بسیاری از مطالعات درباره اسلام در دوره مدرن بر تلاش‌های «مدرنیست‌ها» یا «بنیادگرایان» مسلمان برای کنار آمدن با مدرنیته غربی متمرکز شده‌اند و صوفیان اغلب در این فرآیند به حاشیه رانده شده‌اند. الیزابت سیریه این غفلت را با اختصاص دادن جایگاهی مرکزی به تصوف در تاریخ گسترده‌تر اسلام در جهان مدرن و با بررسی اینکه چگونه درک تغییر نقش تصوف در شرایط مدرن بر مسلمانان از هر طیفی از عقاید تأثیر گذاشته است، جبران می‌کند.
تصوف در تاریخ مخفی ایران [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Milad Milani
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تصوف یکی از فرهنگ های مقاومت را تشکیل می دهد که از دوران باستان در بافت اجتماعی ایران وجود داشته است. چنین مقاومتی امروز با نگاه بسیاری به تصوف به عنوان الگوی همکاری شرق و غرب، بین سنتی و مدرن، خود را نشان می دهد. «تصوف در تاریخ مخفی ایران» از طریق متفکران و نویسندگان صوفی سنتی و معاصر به بررسی جایگاه عرفان صوفیانه در آگاهی فکری و معنوی ایران می پردازد. تصوف در تاریخ مخفی ایران به بررسی جریان معنویت می پردازد که از پرستش قدیمی ایرانیان میترا تا اسلام مدرن را شامل می شود. این جریان همیشه حاوی عناصری از عرفان و شناخت درونی است، اما اغلب انگیزه ای برای مقاومت سیاسی-اجتماعی ایجاد کرده است. این مطالعه توضیح می دهد که چگونه این عناصر فرهنگی و اجتماعی-مذهبی پایدار پیش از اسلام به طور پنهانی ارتدکس های مسلمانان را به چالش کشیده اند و همچنان ماهیت و جهت گیری تصوف معاصر را شکل می دهند.
  • تعداد رکورد ها : 298002