جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 299223
Imam Zain al-aabedin‫‭
نویسنده:
writings of Mundhir Hakim with cooperation of Wisam Baghdadi‏‫‬‭; translated from the persian by Hussein Alamdar.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم : انصاریان‏‫٬ ۱۳۹۰‬= ۲۰۱۱م.,
کشف‌ المعا‌رف‌
نویسنده:
حکیم‌ اللهی‌ اردبیلی‌، منا‌ف‌ بن‌ صفا‌ر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
بررسی مقوله الهام ادبی در ادبیات کلاسیک ایران
نویسنده:
حسین زاده آذین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
آنچه از بررسی کلی مبحث الهام ادبی در ادبیات کلاسیک ایران بر می آید این است که اعم نویسندگان و شعرای این سرزمین، برجسته ترین عامل تاثیر گذار را بر گرفته از منابع فرا طبیعی فرض کرده اند. اما، در این بین، هستند ادبایی که صرف نظر از این ماخذ، سر چشمه های دیگری را نیز مد نظر قرار داده و بدان ها اشاره کرده اند. از زمره این نویسندگان می توان به نظامی گنجوی اشاره کرد. او در آثارش، به صراحت بر این نکته تاکید می ورزد که به سبب بر گرفتن الگو از پیشینیانش و همچنین استناد به رخدادهایی که بر زندگی شخصی اش، به نحوی مستقیم، تاثیر گذاشته است از ادبای پیشین متمایز است. این امر می تواند بیان گر این نکته باشد که خوانشی که از متن نظامی به عمل می آید می تواند خوانشی مدرن و مبتنی بر نظریه های نقد نو باشد. در این مقاله تلاش می کنیم که با استناد به نظریه های خوانش ادبیات مدرن به مقوله منابع و سرچشمه های الهام ادبی در آثار این نویسنده بزرگ بپردازیم.
صفحات :
از صفحه 73 تا 85
ف‍ت‍وح‌ ال‍غ‍ی‍ب‌ ... م‍ح‍ی‌ال‍دی‍ن‌ ع‍ب‍دال‍ق‍ادر ال‍ج‍ی‍لان‍ی‌
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ م‍ح‍م‍دب‍ن‌ ی‍ح‍ی‍ی‌ ال‍ت‍ادف‍ی‌ ال‍ح‍ن‍ب‍ل‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍اه‍ره‌: ال‍م‍ک‍ت‍ب‍ه‌ الازه‍ری‍ه‌ ال‍ت‍راث‌,
تحلیل زیبایی شناختی اشعار حسین منزوی از منظر شگردهای بدیعی
نویسنده:
فریبا محمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
زیبایی لازمه ی هنر است و با اعتقاد به اینکه شعر هم از اقسام هنر به شمار می رود، نیازمند زیبایی است. تعریف دقیق زیبایی، ممکن نیست از این رو برای شناخت زیبایی اثر هنری و خاصه شعر، باید تعریف کنار گذاشته شود و عناصر زیبایی شعر، شناخته و شعربا آنهاسنجیده شود. عناصر و عوامل زیبایی شعر متعددند و هر شاعری در هر دوره ایمی کوشد تا شعرش آراسته به همین عناصر زیبایی باشد. یکی از شاخه های علم بلاغت، بدیع است که آن را نیز سبب زینت و زیبایی کلام می دانند با وجود تفاوت های فراوانی که میان شعر سنتی و نو از لحاظ وزن و قافیه و مضمون و محتوا وجود دارد ، شاعران معاصر و نوپرداز از بدیع غافل نبودند و بدیع در اشعارشان حضور چشمگیری دارد که خود موجد موسیقی است و اگر درست و هنرمندانه به کار رود عاطفه را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. ترفندهای بدیعی را می‌توان به فراوانی در شعر شاعران امروز نشان داد، یکی از این شاعران، حسین منزوی است اگر بخواهیم برجسته ترین مشخصه ی شعر منزوی را که هم آن مایه بخش زیبایی اشعارش شده بررسی کنیم ، این مشخصه در حوزه ی علم بدیع جای می گیرد. در این پایان نامه، بدیع در اشعار حسین منزوی بر اساس تقسیم بندی وحیدیان کامیار از بدیع به شش گروه (تکرار، تناسب، غافلگیری، بزرگنمایی، چندمعنایی و استدلال) از دیدگاه زیبایی شناسی بررسی شده است. آنچه که در زمینه ی بدیع از شعر او به چشم می خورد ، بیشتر مربوط به گروه تکرار است ترفندهایی نظیر تکرار و انواع آن، واج آرایی، جناس و ... که از به کارگرفتن آنها اهدافی را دنبال می کند، یکی از مهمترین آن ها غنای موسیقیایی اشعار است . و ترفندهایی که در گروه غافلگیری قرار دارند، ظهور و بروز کمتری دارند.
به فکر خودت باش، دختر
نویسنده:
نوشته‌ی ریچل هالیس ؛ ‏‫مترجم حمیده رستمی.‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: لیوسا,
کتاب «کاوشی در معنویت‌های نوظهور» به چاپ چهارم رسید
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
کتاب «کاوشی در معنویت‌های نوظهور» که از سوی نشر معارف وابسته به نهاد رهبری در دانشگاه‌ها منتشر شده است، با استقبال دانشجویان در کمتر از یک ماه به چاپ چهارم رسید.به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، کتاب «کاوشی در معنویت‌های نوظهور» به قلم حج بیشتر ...
کلیدواژه‌های اصلی :
بررسي مفردات قرآن در مجمع البيان (سوره حمد و بقره تا آيه 15)
نویسنده:
‫محمدشاه ذاکري
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫پژوهش حاضر به تجزيه و تحليل مفردات سوره حمد، پانزده آيه ابتدايي سوره بقره و مباحث صرفي، نکات لغوي، ادبي و بلاغي آن‌ها مي‌پردازد. در فصل اول از اين نوشتار، ادبيات تحقيق و موضوعاتي مانند اهميت و ضرورت تحقيق، سابقه و پيشينه تحقيق، فرضيه‌هاي تحقيق و پرسش هاي اصلي و فرعي آن مطرح شده است. در فصل دوم لغات و واژگان سوره حمد و در فصل سوم به واژگان آيات نخست تا پانزدهم از سوره بقره پرداخته مي‌شود. محور مباحث مربوط به اين مفردات و واژگان، کتاب مجمع‌البيان طبرسي است. شيوه و سبک کار در بررسي هر يک از واژه‌هاي مورد نظر در اين دو سوره به شرح ذيل است: 1. عبارات مجمع‌البيان در معناي لغوي واژه‌ها ترجمه و نقل شده است؛ 2. ديدگاه واژه شناسان و اصحاب لغت، از قبيل خليل، جوهري، ابن فارس، راغب اصفهاني، زمخشري، ابن منظور، فيومي و... درباره الفاظ و لغات ذکر مي‌شود؛ 3. کلمات و مفردات قرآن کريم از منظر مفسران و قرآن پژوهان بزرگ و مشهور همانند. شيخ طوسي، زمخشري، نحاس، ابن قيتبه و... نيز بحث و بررسي شده؛ 4. و در پايان، يک جمع‌بندي و ارزيابي نهايي صورت گرفته و ديدگاه صاحب تفسير مجمع‌البيان تحليل و نقد مي‌شود. نگارنده در تحقيق خويش به دنبال آن است تا مشخص نمايد منابع مورد استفاده صاحب مجمع‌البيان در تبيين معاني هر يک از واژه ها چه بوده؟ و: آيا وي از ساير موارد استعمال براي استشهاد به معنا استفاده کرده است يا خير؟ و: آيا مرحوم طبرسي در بيان معناي کلمات و مفردات قرآن، معاني حقيقي و مجازي را بررسيده، يا خير؟ نويسنده در يک بررسي کلي در توضيح واژه‌ها نتيجه مي‌گيرد: مرحوم طبرسي در توضيح الفاظ، بيشتر از کتاب تبيان شيخ طوسي بهره برده و براي تبيين معاني لغات، به ساير موارد نيز استشهاد کرده و به معناي حقيقي و مجازي لغات نپرداخته است.
رامایانا : نسخه منظوم
نویسنده:
سروده گرد هرداس ؛ به اهتمام عبدالودود اظهر‌دهلوی،عبدالحمید ضیایی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
دهلی نو: دهلی نو: رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (دهلی‌نو)‬، مرکز تحقیقات فارسی‏‫، ۲۰۰۹م.‬‏‫= ۱۳۸۸.‬,
عمر اشرف ( فرزند امام سجاد(علیه‌السلام) و خاندان او
نویسنده:
محمدمهدی فقیه بحرالعلوم ‏‫؛ تدوین پژوهشکده حج و زیارت.‬‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: نشر مشعر,
  • تعداد رکورد ها : 299223