جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > Pure Life > 2022- دوره 9- شماره Issue 32
  • تعداد رکورد ها : 6
نویسنده:
Amir Karimi (Iran); Dr. Robab Rahmati (Iran); Sarah Silvaggi (Canada)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: تحلیل علم سنجی در حوزه آموزش اخلاق برای شناسایی نقاط داغ و خلأهای تحلیل به عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار می گیرد. روش و یافته‌ها: روش تحقیق توصیفی-کاربردی است و حوزه پژوهش شامل کلیه مقالات آموزش اخلاق است که از سال 1999 تا 2022 در پایگاه استنادی Science Direct نمایه شده و پس از فیلتر کردن، تعداد 24939 مورد از آن‌ها با کمک تحلیل شده است. نرم افزار Excel و VOS Viewer برای تجزیه و تحلیل و نمایش داده ها. نتایج تحقیق نشان می دهد که تعداد مقالات روند صعودی داشته و سال 2021 (1121) بیشترین سهم را در تعداد مقالات داشته است. همچنین مقالات پژوهشی (8140)، مجله علوم اجتماعی و پزشکی (554) و رشته علمی علوم اجتماعی (5720) رتبه اول را کسب کردند. نتیجه گیری: اخلاق، آموزش، مسئولیت اجتماعی شرکتی، پایداری، فرهنگ، تحقیقات کیفی، کووید-19، جنسیت، مذهب بیشترین وقوع را دارند. 10 خوشه شناسایی شد که عناوین رضایت آگاهانه، اخلاق پزشکی، عدالت، حرفه گرایی، تربیت اخلاقی قبلی هستند و همچنین موضوعات: کووید-19، پایداری، هوش مصنوعی، تاب آوری، ناراحتی اخلاقی، اختلاف نظر اخلاقی، عدم مشارکت اخلاقی جدید و حرفه ای هستند. هویت، خودکارآمدی، منافع عمومی، رهبری تحول آفرین، شناخت اجتماعی، خیرخواهی، ارزش های حرفه ای، تقلب، خط مشی عمومی، حرفه ای شدن، مسائل آموزشی می تواند جدید و مستقل باشد و شاید نشان دهنده توجه مروری پژوهش به آنها باشد، در این زمینه. آموزش اخلاق
صفحات :
از صفحه 213 تا 244
نویسنده:
Syed Hidayat Ali Shah Rizvi (Pakistan); Dr. Mohsin Alviri (Iran)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: مقامات صلح با یافتن علل اصلی منشاء خصومت در میان مردم، سعی کردند الگوهای صلح آمیز خود را برای تقویت صلح در زمینه خصومت های افراد، گروه ها و جوامع ارائه دهند. صلح‌طلبی مبتنی بر ایمان که برگرفته از منابع اصلی اندیشه دینی از جمله قرآن و سنت است، الگویی است که صلح‌جویان با استفاده از آن سعی در حل مشکلات دینداران در عصر جدید داشتند. روش و یافته‌ها: مقاله حاضر پس از تجزیه و تحلیل منابع اصلی دینی، شخصیت برجسته صلح‌جویانه اسلامی را حضرت محمد (ص) می‌یابد، زیرا ایشان به عنوان الگوی کامل برای همه بشریت در هر زمان، از جمله زندگی مدرن معرفی می‌شوند. به نظر می رسد این جزء در روایت پیشنهاد است که شکاف بین اهداف و نتیجه نهایی را پر می کند. همچنین جایی است که امکان سنجی پروژه تحقیقاتی را با ذکر جزئیات تجربیات و منابع مورد استفاده برای انجام تحقیق نشان می دهد. نتیجه گیری: از این رو سیره پیامبر اکرم اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بررسی شده است تا نشان داده شود که در محیط چند فرهنگی و چند مذهبی مدینه چگونه رفتار می کرد تا جامعه ای واحد ایجاد کند. گفت و گو تاکتیکی بود که پیامبر در برخورد با مردم با تلاوت قرآن کریم و صدور منشور مدینه به کار برد تا جامعه متنوع مدینه را تحت فرهنگ جدید برادری و امت اسلامی متحد کند.
صفحات :
از صفحه 61 تا 97
نویسنده:
Ziba Mirsepasi (Iran); Dr. Syed Ali-Asghar Soltani (Iran); Dr. Mohammad-Reza Yousefi (Iran)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: قرآن کریم یک متن الهی و حاوی تعابیر حکیمانه برای مخاطب است که با کمک استعاره های مفهومی تا حدودی قابل درک است. پژوهش حاضر تلاشی است برای بررسی استعاره های مفهومی «سلم» در نمونه هایی از آیات قرآن و هدف آن یافتن و شناخت استعاره های مفهومی «سلم» در قرآن، تبیین و طبقه بندی آنها و سپس شرح، تفسیر و تبیین آنها است. . سؤال این پژوهش این است که قرآن از چه نوع استعاره های مفهومی برای عینیت بخشیدن به مفهوم انتزاعی صلح استفاده کرده است و چگونه می توان آنها را تبیین کرد؟ روش و یافته‌ها: پژوهش در چارچوب رویکرد تحلیل انتقادی استعاره چارتریس- بلک است که تقریباً یک روش تحقیق کیفی است. از این رو با کمک نسخه سوم نرم افزار نورجامع التفسیر نمونه ای مشتمل بر 127 بیت مشتمل بر 54 کلیدواژه از ریشه سلم استخراج شده و استعاره های مفهومی آنها مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس یافته های این پژوهش، 37 استعاره مفهومی در حوزه های مبدأ سفر، تعارض، مذهب، ساختمان، نور و اعضای بدن استخراج شده است. حوزه های منبع نور و تضاد کمترین بهره وری را دارند و حوزه منبع سفر با 72 درصد رزونانس کل پربارترین حوزه است که کلید مفهومی «آرامش سفر است» قابل استنباط است. نتیجه‌گیری: با توجه به یافته‌های تحقیق در مورد استعاره‌های مفهومی «سلم»، روشن می‌شود که رویکرد قرآن صلح‌محور است.
صفحات :
از صفحه 27 تا 60
نویسنده:
Dr. Afzal-Sadat Hosseini Dehshiri (Iran)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: نوجوانی دوره پرفراز و نشیبی در سیر تکاملی زندگی انسان است. نوجوانان در این دوره از زندگی خود با بحران های اخلاقی و اجتماعی مواجه می شوند. در این مقاله هدف اصلی ارائه اهداف، اصول و روش های تربیت اخلاقی متناسب با دوره نوجوانی بر اساس آموزه های دینی بوده است. روش و یافته‌ها: این مقاله با روش تحقیق کیفی و بررسی اسنادی انجام شده است. روش های آموزشی از اصول استنباط می شود. در این مقاله از منابع دست اول اسلامی و منابع متفکران مسلمان و تجربیات نویسندگان مقاله حاضر و سخنان اندیشمندان که در مقالات مختلف درج شده است استفاده شده است. اهداف، اصول و روش ها از نکات مهمی است که در مقاله حاضر به دست آمده است. نتیجه‌گیری: اهداف، اصول و روش‌هایی که در مقاله حاضر به دست آمده است، می‌تواند در کلاس درس و خانواده کاربرد داشته باشد. بر اساس هر اصل، روش هایی استنباط می شود که در اینجا به طور جداگانه به نام آن ها می پردازیم. اصول علم، تقوا، کرامت، ایجاد شرایط مساعد، اصلاح عادت است. روشها عبارتند از: بصیرت، تذکر، اندرز، موعظه، یاد خدا، خوف و امید، ایجاد توانایی مراقبت از خود، تشویق، غفلت، ایجاد فرصت برای عمل اخلاقی، الگوبرداری، ورود به اجتماع سازنده دوستانه، تمجید از صفات نیکو، توبه.
صفحات :
از صفحه 99 تا 145
نویسنده:
Kemal Korkmaz (Turkey) 1 Dr. Syed Hassan Abedian (Iran) 2
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: تأثیر زمان و مکان در احکام مورد قبول همه علمای اسلام است; اما در رابطه با تطبیق احکام بر مصادیق و تعیین حدود اختیارات حاکم اسلامی کمتر در رابطه با احکام کار شده است. خصوصاً در مورد حکم اول متعلقات زکات دو نظر فقها واجب و مستحب مطرح شده است که دلیل اصلی اختلاف روایات متعارض است. روش و يافته ها: اين پژوهش با روش توصيفي و تحليلي به بررسي نقش زمان و مكان در وجوب مال زكات مي پردازد. به نظر می رسد در عصر حاضر به دلیل نقش زمان و مکان در تعلقات زکات، توسعه اقلام زکاتی ضروری است و این امر با ادله مختلفی که در این مقاله ذکر شده ثابت می شود. همه علمای اسلام به تأثیر زمان و مکان در احکام پی می برند. خصوصاً در مورد حکم اول در مورد متعلقات زکات دو نظر فقها واجب و مستحب مطرح شده است که دلیل اصلی اختلاف روایات متعارض است. نتیجه‌گیری: با توجه به تحولات و تغییرات امروزی در نیازهای جامعه و همچنین فلسفه تشریع زکات که رفع نیازهای مادی و احیای حیات معنوی انسان است، باید در تعلقات زکاتی تجدید نظر شود و نیازهای جامعه بر اساس صلاحدید باشد. حاکم اسلامی و تغییرات. برای شناسایی منبع اضافی ثروت، به نظر می رسد که با توجه به اهمیت زمان و مکان در اموال زکات، توسعه موضوع زکات در عصر مدرن ضروری است.
صفحات :
از صفحه 191 تا 211
نویسنده:
Mohammad-Saeid Kiani (Iran); Leila Nazari (Iran)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و هدف: پژوهش حاضر با هدف طراحی مدل راهبردی مدیریت اوقات فراغت ورزشی و کارکرد آن در زندگی انسان با رویکرد ترکیبی انجام شد. روش و یافته‌ها: پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی، ترکیبی از روش‌های گردآوری پیمایشی و پیمایشی بود. جامعه آماری در بخش کیفی شامل اعضای تیم علمی علوم ورزشی و متخصصان اوقات فراغت و برنامه ریزی استراتژیک می باشد. این افراد برای مصاحبه های کیفی در موضوع تحقیق (22 مصاحبه با 22 نفر و تا اشباع نظری ادامه یافت) انتخاب شدند. جامعه آماری بخش کمی شامل کارشناسان وزارت ورزش و جوانان ایران است. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده های کیفی حاصل از مصاحبه، مدل پارادایمیک برنامه راهبردی اوقات فراغت ورزشی با تاکید بر الگوی ایرانی در قالب شش بعد است. در مدل طراحی شده، حمایت مدیران، پذیرش کارکنان، مشارکت تیمی و فرهنگ سازمانی به عنوان عوامل علی در برنامه راهبردی اوقات فراغت ورزشی با تاکید بر الگوی ایرانی در نظر گرفته شده است که دلایل موفقیت برنامه راهبردی را فراهم می کند. در بخش کمی نیز مشخص شد که هر 6 مولفه اصلی تحقیق از برازش مناسبی برخوردارند، بنابراین مدل تحقیق از برازش کافی برخوردار است. نتیجه گیری: با توجه به اینکه مشکل اساسی جوانان و نوجوانان شکاف هویتی و محصول آن شیفتگی و خودباختگی در برابر فرهنگ مهاجم غربی است، این امر سبک زندگی آنان را که از سبک زندگی اسلامی دور است، تعیین می کند. بنابراین، استراتژی اساسی در اوقات فراغت، ایجاد هویت است. زیرا تهاجم فرهنگی ارزش ها را به گونه ای خاص مورد هجمه قرار می دهد و آنها را تحت تأثیر خود قرار می دهد.
صفحات :
از صفحه 147 تا 189
  • تعداد رکورد ها : 6