جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36852
تأملاتی فلسفی در اخلاق شبکه‌های اجتماعی
نویسنده:
مهدی شقاقی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی/ گروه مطالعات اخلاقی فضای مجازی,
چکیده :
شبکه‌‎های اجتماعی در ایران امروز، یک تجربه ملی جدید است که روابط بین افراد خانواده، دوستان، کارکنان و کارفرمایان، همکاران شرکتی و سازمانی، رئیس و مرئوس، فرادست و فرودست، افراد در مرکز و افراد در حاشیه، و دولت و ملت را تحت تأثیر قرار داده است. بسیاری از افراد، ذوق‎‌زده از امکان تعامل و آگاهی‌یابی سریع و بی‎حد و حصر از وقایع دور و اطراف و جریان‎‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، آن را فرصتی برای آگاهی جمعی، تحقق دموکراسی، آزادی، و فرصت‎‌های برابر می‌شمارند. گروهی دیگر، آن را عامل خوراک‏‌دهی اطلاعاتی یک‎‌سویه به جوامع برای شکل‎‌دهی فکری آن‌ها تلقی می‎‌کنند و آن‌ها را ابزارهای برساخت فرهنگ‎‌های بدیل می‌دانند. عموم جهت‎‌گیری‎‌های مطرح شده در این دو دسته بزرگ، عموماً سیاسی – رسانه‌‎ای و برای حفظ یا به هم زدن توازن قدرت است حال آن‌که همه آن مناظر را می‎‌توان از جنبه اخلاقی نیز بررسی و تفسیر کرد و برای افرادی که در صدد زیست اخلاقی در جامعه اطلاعاتی امروزی‎‌اند، تنگناهای اخلاقی حاصل از این شبکه‌ها را پر رنگ کرد و نشان داد. در این نوشتار، سعی بر آن است که مسائل شبکه‌های اجتماعی در جوامع را از منظر فلسفی- اخلاقی بررسی شود.
مفهوم الثقافة فی العلوم الاجتماعیة
نویسنده:
دنیس کوش؛ ترجمه: منیر السعیدانی؛ مراجعة: الطاهر لبیب
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: المنظمة العربیة للترجمة,
شمعون الصفا بطرس بين المسيحية والاسلام
نویسنده:
علي داود جابر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دار الهادي,
المختصر في أصول الدين
نویسنده:
القاضی عبد الجبار
نوع منبع :
کتاب , خلاصه اثر
منابع دیجیتالی :
فضای مجازی و تشدید بی‌اخلاقی
نویسنده:
معصومه موسوی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشگاه فضای مجازی / گروه مطالعات اخلاقی فضای مجازی,
چکیده :
تلاش ما این است که در این نوشتار نشان دهیم که چطور فضای مجازی می‌تواند به تشدید بی‌اخلاقی کمک کند و یا دست‌کم زمینه‌ای برای بروز آن فراهم آورد. برای توضیح این مطلب، نخست در بخش مقدمه به این موضوع پرداخته‌ایم که چطور دنیای جدید، داده‌ها را به ابزاری قدرتمند بدل می‌کند که می‌توانند بر ساختار و نیروهای قدرت موجود، اثرگذار باشند و فضای مجازی جولانگاه داد و ستد این داده‌ها قرار می‌گیرد. در این میان با این پرسش روبرو هستیم که آیا برای هر چه مفیدتر کردن این فضا و استفاده‌ی درست از کلان‌داده‌ها، نیاز به قواعدی برای هنجارگذاری در خصوص نحوه‌ی تعامل در این فضا نداریم؟ این پرسش محوری ما را به بحث از نسبت فضای مجازی و اخلاق می‌کشاند. نسبتی که می‌کوشیم در بخش «معانی اخلاق» با برشمردن معناهای مختلف برای اخلاق آن را ارزیابی کنیم. از این معانی مختلف به معنایی سنتی از اخلاق به عنوان اُتُس، نظریه‌ی حس اخلاقی و رویکرد وظیفه‌گرایانه پرداخته‌ایم. تحلیل ما این نتیجه را رقم زد که دو معنای نخست گره‌ای از دشواری نسبت اخلاق و فضای مجازی نخواهند گشود و معنای سوم ما را با مسئله‌ی تزاحم بین تکالیف اخلاقی - که در ادامه به آن پرداخته‌ایم- روبرو می‌کند. به این ترتیب به سمت این نگاه پیش می‌رویم که با وجود گستره‌ی وسیع اخلاق و دشواری‌های پیش‌رو در قضاوت اخلاقی، «حکمت عملی» ما را ملزم می‌کند که راهی برای مواجهه با تزاحمات اخلاقی جویا شویم. راه‌حلی که در بخش پایانی آن را به طریق سلبی شناسایی و بررسی کرده‌ایم؛ به این صورت که به این امر مهم پرداخته‌ایم که فضای مجازی به دلیل فقدان چه مواردی می‌تواند چنین گستره و امکانی برای بی‌اخلاقی فراهم آورد، پرسشی که با ارجاع به رابطه‌ی «نگاه» و «شرم» و نیز با ارجاع به «شخصیت‌زدایی» از افراد به عنوان مؤلفه‌های مرتبط با فضای مجازی به آن پاسخ گفته‌ایم. جدی گرفتن این رویکرد ما را با مفاهیم و ابعاد جدیدی از مفهوم «آزادی» نیز آشنا می‌کند و می‌تواند سبب توجه به ویژگی‌هایی باشد که همگی موجب می‌شوند بی‌اخلاقی در فضای عمدتا مکتوب مجازی آسان‌تر از فضای شفاهی حضوری باشد.
عارفان سنت مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Steven Fanning
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
هوش مصنوعی و اخلاق زیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Perihan Elif Ekmekci, Berna Arda
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing;Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی مسائل مهم اخلاق زیستی ناشی از توسعه و استفاده از هوش مصنوعی در محیط‌های پزشکی می‌پردازد. نویسندگان با تعریف گذشته، حال و آینده هوش مصنوعی در محیط‌های پزشکی شروع می‌کنند و سپس به بررسی‌های رایج و خاص اخلاقی زیستی ناشی می‌پردازند. این کتاب در دو مجموعه جداگانه به بررسی پرس و جوهای اخلاق زیستی می پردازد. مجموعه اول شامل مباحث هستی شناختی است که عمدتاً بر شخصیت و عامل اخلاقی یک مصنوع متمرکز است. مجموعه دوم مسائل اخلاقی زیستی ناشی از استفاده از هوش مصنوعی را مورد بحث قرار می دهد. این به ویژه بر حوزه استفاده از هوش مصنوعی در پزشکی و خدمات بهداشتی تمرکز دارد. با در نظر گرفتن اصول اساسی اخلاق پزشکی، از جمله محرمانگی، حریم خصوصی، شفقت، صحت و وفاداری، چالش های اصلی را مورد توجه قرار می دهد. در نهایت، نویسندگان پیامدهای اخلاقی دخالت عوامل هوش مصنوعی در مراقبت از بیمار را با گسترش مهارت‌های ارتباطی در یک رویکرد مبتنی بر مورد بحث می‌کنند. این کتاب بسیار مورد توجه اخلاق گرایان، متخصصان پزشکی، دانشگاهیان، مهندسان و دانشمندانی است که با هوش مصنوعی کار می کنند.
یوروبا در دیاسپورا: یک کلیسای آفریقایی در لندن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hermione Harris (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US,
انقلاب نجوم: 400 سال کاوش در کیهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John M. Templeton, Sir, Donald G. York, Owen Gingerich
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
CRC Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: حدود 400 سال پس از اولین درخواست ثبت اختراع شناخته شده برای یک تلسکوپ توسط هانس لیپرهی، انقلاب نجوم: 400 سال کاوش در کیهان اثرات این ابزار را بررسی می کند و سوالاتی را که از تحقیقات علمی در نجوم و کیهان شناسی به وجود آمده است، بررسی می کند. این جلد بین رشته ای با الهام از کنفرانس بین المللی New Vision 400 که در اکتبر 2008 در پکن برگزار شد، مشارکت های گسترده و به روز شده 26 سخنران محترم کنفرانس و دعوت از دیگران را گرد هم می آورد. با نگاهی فراتر از پرسش‌های علم به نقش مسئولیت اخلاقی در تمدن‌های بشری، این کتاب امتیازات منحصربه‌فردی از مشارکت‌های فرهنگ‌های شرقی و غربی را ارائه می‌دهد. این کتاب که به طور گسترده به صورت تمام رنگی مصور شده است از شش بخش تشکیل شده است. بخش اول با هدف دانشمندان جوان، دیدگاه‌هایی درباره خلاقیت و فناوری در اکتشافات علمی ارائه می‌کند. در بخش دوم، مشارکت‌کنندگان بررسی می‌کنند که چگونه تلسکوپ بر دانش ما از کیهان تأثیر گذاشته است - از شکل‌گیری کهکشان‌ها تا مرگ ستاره‌ها. بخش سوم کتاب به تشریح برخی از چالش‌های ما در درک ماده تاریک، انرژی تاریک، سیاه‌چاله‌ها و پرتوهای کیهانی می‌پردازد و در بخش چهارم، فناوری‌های جدیدی که در حمله به سؤالات جدید و حل‌نشده مفید خواهند بود، بحث می‌کند. قسمت پنجم کتاب به بررسی تأثیر فکری تلسکوپ بر جامعه چین و غرب می پردازد. کتاب با بررسی «سوالات بزرگ» به پایان می رسد: منشأ قوانین فیزیک آن گونه که ما می شناسیم چیست؟ آیا این قوانین در همه جا یکسان است؟ این قوانین علمی چگونه با قوانین اخلاقی جامعه ارتباط دارند؟ آیا آنچه می دانیم به روش های فرهنگی پرسیدن سؤال ها بستگی دارد؟ آیا زندگی در جای دیگری وجود دارد؟ و سؤالاتی که علم نمی تواند به آنها پاسخ دهد چه می شود؟ این کتاب منحصر به فرد با گرامیداشت اهمیت تاریخی تلسکوپ، به دنبال الهام بخشیدن به همه کسانی است که درگیر یا علاقه مند به فعالیت نجوم هستند، زیرا بشر به تلاش برای پرده برداری از آسمان ها ادامه می دهد.
شاعران عشق الهی: شعر عرفانی فرانسیسکن قرن سیزدهم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alessandro Vettori
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سنت فرانسیس آسیزی (حدود 1181-1226) و یاکوپون دا تودی (حدود 1236-1306) تنها دو نمونه از مکتب غنی شاعران عرفانی بودند که در سنت مذهبی فرانسیسکن در اومبریا می نوشتند. آفرینش‌های قدرتمند آنها مجموعه قابل توجهی از شعر بومی ایتالیایی قرون وسطایی را تشکیل می‌دهد که اکنون به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است. وتوری با تکیه بر طیف وسیعی از رویکردهای ادبی، تاریخی، زبانی و مردم‌شناختی، تصویری بدیع از هنرمندان به‌عنوان افسانه‌ها و شاعران می‌سازد. او ویژگی‌های اساسی سنت نوظهور فرانسیسکن را در نقوش بدن، استعاره‌های ازدواج و هارمونی موسیقی بررسی می‌کند. وتوری همچنین به بررسی رابطه رسالت شاعرانه فرانسیس به پیدایش، رابطه بین عشق اروتیک و اتحاد خلسه‌آمیز در آثار هر دو شاعر، و شاعرانگی موعظه می‌پردازد.
  • تعداد رکورد ها : 36852