آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 195
امیل دورکیم: جامعه شناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Emile Durkheim
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ática,
امیل دورکیم: جامعه شناس مدرنیته [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mustafa Emirbayer, Ira J. Cohen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
ناسیونالیسم، نظریه اجتماعی و دورکیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Dingley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
اتنومتدولوژی برنامه: کار کردن آفریسم دورکیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harold Garfinkel, Anne Warfield Rawls
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield,
دورکیم و نمایندگی ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
W. S. F. Pickering
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
مقدسین، قهرمانان، اسطوره ها و مناسک: مطالعات دورکیمی کلاسیک دین و جامعه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marcel Mauss, Henri Hubert, Robert Hertz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
جامعه شناسی دین دورکیم: مضامین و نظریه ها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
R. B. Pickering
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lutterworth Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
دورکیم و هویت ملی در ایرلند: به کارگیری جامعه شناسی دانش و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Dingley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
کلیدواژه‌های اصلی :
بین الهیات و جامعه شناسی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Franziska Voss
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : «Formes élémentaires de la vie religieuse» (1912) امیل دورکیم از جمله «کلاسیک‌های» جامعه‌شناسی دین است و خود دورکیم بدون شک یکی از «بنیان‌گذاران» این رشته است. با این حال، در ادبیات ثانویه گسترده درباره دورکیم و «شاهکار» او، استقبال انتقادی از این اثر تاکنون چندان مورد توجه قرار نگرفته است. این پایان نامه مروری سیستماتیک از دریافت الهیاتی از اثر بین سال های 1912 و 1930 در زمینه فرانسوی زبان ارائه می دهد. از آنجایی که مطالعه دورکیم عمداً به عنوان یک ضربه علمی علیه برداشت های سنتی از دین و نشان دهنده مشارکت هدفمند در بحث های داغ در مورد رویکردهای جدید در تحقیقات دینی بود، بحث های انتقادی متکلمان، مناقشات مربوط به حاکمیت تفسیری در تحقیقات دینی را به این موضوع متراکم می کند. زمینه ای که کار در آن به وجود آمد. با پردازش دریافت انتقادی در پس زمینه بحث های معاصر در چارچوب علمی فرانسه و الهیات (کاتولیک)، "کلاسیک جامعه شناختی" به بستر فکری مبدأ خود باز می گردد. این نگاه به اثر به عنوان سهمی تاریخی در بحث به ما این امکان را می‌دهد که «روایت‌های بنیان‌گذار» کنونی و نیز شکل‌گیری یک قانون جامعه‌شناختی-تاریخی را به طور انتقادی زیر سؤال ببریم. آشکار می شود که فرآیند پیچیده تأسیس جامعه شناسی در فرانسه را نمی توان صرفاً به کار برجسته یک فرد نسبت داد، بلکه باید به شدت بر ویژگی مشارکتی تأسیس تأکید کرد. علاوه بر این، شرایط نهادی و فکری لازم برای «بنیانگذاری» موفق جامعه شناسی دین در آغاز قرن بیستم نیز باید به رسمیت شناخته شود. / امیل دورکیم «Formes élémentaires de la vie religieuse» (1912) به عنوان یکی از «کلاسیک‌های» جامعه‌شناسی دین به حساب می‌آید، در حالی که خود دورکیم بدون شک یکی از «بنیان‌گذاران» این رشته محسوب می‌شود. با وجود ادبیات ثانویه گسترده در مورد دورکیم و «شاهکار» او، استقبال انتقادی از آثار او نسبتاً کمی مورد توجه قرار گرفته است. این پایان نامه مروری سیستماتیک از دریافت الهیاتی از اثر بین سال های 1912 و 1930 در زمینه فرانسوی زبان ارائه می دهد. مطالعه دورکیم به عنوان حمله ای علیه برداشت های سنتی از دین و همچنین به بحث های داغ در مورد رویکردهای جدید در مطالعه دین کمک کرد. بنابراین، استقبال انتقادی از متکلمان در طول زمینه انتشار، بینش مهمی را در مورد اختلافات در مورد حاکمیت ها در مطالعه دین فراهم می کند. با ارزیابی مجدد این استقبال در پس زمینه بحث های تاریخی در جامعه علمی فرانسه و الهیات (کاتولیک)، «کلاسیک جامعه شناختی» به بستر فکری اصلی خود باز می گردد. در نظر گرفتن این کتاب به‌عنوان مشارکتی تاریخی در بحث‌ها، به ما اجازه می‌دهد تا «روایت‌های بنیان‌گذار» معاصر و نیز شکل‌گیری قانون در جامعه‌شناسی دین را به‌طور انتقادی زیر سؤال ببریم. با انجام این کار، آشکار می شود که فرآیند پیچیده تأسیس جامعه شناسی در فرانسه را نمی توان صرفاً به کار برجسته یک فرد نسبت داد، در عوض باید بر ماهیت مشارکتی تأسیس تأکید کرد. علاوه بر این، شرایط نهادی و فکری لازم برای «بنیان‌گذاری» موفق جامعه‌شناسی دین در آغاز قرن بیستم نیز باید مورد اذعان قرار گیرد.
سکولار اما نه سطحی: یک هویت غیر مذهبی/غیر معنوی نادیده گرفته شده [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Daniel G. Delaney
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : از زمان توصیف دورکیم از امر مقدس و بی‌حرمتی به‌عنوان «رقبای متضاد»، این دوگانگی شدید به گونه‌ای تنظیم شده است که «مذهبی بودن» تصاویری از زندگی سرشار از معنا و ارزش را تداعی می‌کند، در حالی که «سکولار بودن» تصاویری از یک زندگی را تداعی می‌کند. زندگی بی معنی، خودمحور و سطحی، که اغلب با مصرف گرایی مادی و محیط سرد و بی رحم طمع شرکتی مشخص می شود. در نتیجه، شناسایی به عنوان "نه مذهبی و نه معنوی" خطر انگ سطحی، غیرقابل اعتماد و غیر اخلاقی را دارد. درگیری‌ها و سردرگمی‌هایی که در فرآیند مذاکره درباره هویت غیرمذهبی/غیر معنوی، ناشی از ماهیت مبهم زبان دینی، از طریق مصاحبه‌های کیفی با 14 وزیر سابق و 1 وزیر ملحد - افرادی که مذهب ماوراء طبیعی هسته مرکزی آنها را تشکیل داده بود، مورد بررسی قرار گرفت. هویت، اما کسانی که تغییر دین داده اند و دیگر باورهای ماوراء طبیعی ندارند. رویکرد زبان‌شناسی شناختی Frame Semantics در فرآیند «کار هویت اپوزیسیون» به کار گرفته شد تا بررسی کند چرا از برچسب‌های هویت خاصی به دلیل ملاحظات چارچوب‌های شناختی برانگیخته شده توسط آن برچسب‌ها اجتناب می‌شود یا مورد پذیرش قرار می‌گیرند. از طریق روش مقایسه ای ثابت نظریه زمینه ای، مجموعه ای از مفاهیم نظری مفید از داده ها پدیدار شد. موانع متعددی برای ساختن یک هویت «سکولار اما نه سطحی» شناسایی شد و چارچوب مفاهیم نظری جدید برای معنا بخشیدن به آنها ایجاد شد: نابرابری حسی، نابرابری چارچوب، اشتباه هویتی، هویت خنثی‌شده، درهم‌آمیزی حس، و چارچوب‌های در هم آمیخته. چندین پیامد ناشی از این موانع مورد بررسی قرار گرفت: (1) پیامدهای ادغام حس و چارچوب های درهم آمیخته برای مطالعه دین. (2) عواقب قاب های درهم آمیخته برای اصطلاحات مذهبی. و (3) عواقب نفی قاب های درهم آمیخته برای کسانی که خود را غیر مذهبی، معنوی یا غیر مسیحی معرفی می کنند. علاوه بر این، چهار نوع کار هویت مخالف شناسایی و تجزیه و تحلیل شد: (1) کار هویت اجتنابی، (2) کار هویت ناهماهنگ، (3) کار هویت تطبیقی، و (4) کار هویت جایگزین. در نهایت، مفهوم قاب‌های ترکیبی برای ارائه تفسیر جدیدی از روایت کلاسیک افسون‌زدایی وبری به کار گرفته شد.
  • تعداد رکورد ها : 195