آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 10
مطالعاتی در تاریخ اقتصادی خاورمیانه: از ظهور اسلام تا امروز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael A. Cook (Editor) (مایکل کوک)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
سنت علمی اسلامی: مطالعات تاریخ، حقوق و اندیشه به افتخار پروفسور مایکل آلن کوک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Asad Q. Ahmed, Behnam Sadeghi, Michael Bonner (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد شامل مقالات بسیار بدیع درباره تاریخ، حقوق و اندیشه اسلامی است که هر کدام فرضیه‌های جدیدی را پیشنهاد می‌کنند یا فرضیه‌های موجود را اصلاح می‌کنند. مشارکت‌ها از مطالعات در فرمول‌بندی تقویم عربی پیش از اسلام گرفته تا یادداشت‌هایی درباره «گروه پول خون» در شریعت اسلامی، و تا تحولات در منطق عربی در دوره پس از ابن‌سینان را شامل می‌شود. این مطالعات که توسط شاگردان سابق مایکل ا. در این زمینه. این مجموعه از مقالات بسیار تجربی برای دانشمندان و دانشجویان متخصص در زیر شاخه های مختلف در مطالعات اسلامی در نظر گرفته شده است. اسد کیو احمد، دکترا، پرینستون (2007)، استادیار مطالعات عربی و اسلامی در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس است. او درباره تاریخ اجتماعی اولیه اسلامی و تاریخ فکری اسلامی منتشر کرده است، از جمله کتاب پیش رو The Religious Elite of the Early Islam Ḥijāz (P&G، دانشگاه آکسفورد، 2010) و The Deliverance: Logic (انتشارات دانشگاه آکسفورد، 2011). جوایز او شامل کمک هزینه تحصیلی و کمک هزینه از مرکز ملی علوم انسانی، NEH، مرکز علوم انسانی استانفورد، سمینارهای ملون ساویر، و موسسه مطالعات پیشرفته، پرینستون است. بهنام صادقی، دکتری، پرینستون (2006)، استادیار مطالعات دینی در دانشگاه استنفورد است. او نویسنده کتاب «گاه‌شماری قرآن: برنامه پژوهشی سبک‌سنجی»، عربیکا است. «آزمون سنت مسافرتی: روشی برای آشنایی با سنت های مسلمانان»، Der Islam, 85/1 (2010): 203-242; «معارف صحابی و قرآن پیامبر»، عربیکا، 57/4-5 (2010)؛ «صحت دو متن حقوقی قرن دوم/هشتم: کتاب الاثر و الموطع محمد بن. الحسن الشیبانی، حقوق و جامعه اسلامی، 17/3 (نوامبر 2010); و زنان و نماز در سنت حقوقی اسلامی: منطق قانون سازی (انتشارات دانشگاه کمبریج، پیش رو). مایکل بونر، دکتری، پرینستون (1987)، استاد تاریخ اسلام قرون وسطی در گروه مطالعات خاور نزدیک در دانشگاه میشیگان است. انتشارات اخیر او عبارتند از جهاد در تاریخ اسلامی: آموزه‌ها و اعمال (انتشارات دانشگاه پرینستون، 2006)، و فقر و خیریه در زمینه‌های خاورمیانه، ویرایش مشترک با امی سینگر و ماین انر (انتشارات SUNY، 2003). او مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه و شمال آفریقا دانشگاه میشیگان در سال‌های 1997-2000 و 2001-2003 و سرپرستی ریاست دانشگاه بود. گروه مطالعات خاور نزدیک در 2007-2008. مشارکت کنندگان عبارتند از: اسد کیو احمد، کارن باوئر، مایکل بونر، ماریبل فیرو، نجم حیدر، لئور هالوی، جین هاتاوی، آر. استفن هامفریس، نمرود هرویتز، نانسی خالک، آدام صبرا، پترا سیجپستین، جاستین استرنز، سامر ترابو تسافریر خوانندگان همه علاقمندان به تاریخ و تاریخ نگاری اسلامی، حقوق اسلامی، اندیشه اسلامی اعم از فلسفه، کلام و منطق بررسی ها "... مجموعه ای زیبا از مقالات." آنا آیشه آکاسوی در مطالعات الهیات 3.2 (2012). این مجموعه زیبا از مقالات نه تنها ادای احترامی شایسته برای یک محقق بزرگ است، بلکه گواهی است بر آنچه که رابطه معلم و دانش آموز می تواند تولید کند، نمونه ای ارزشمند در زمانی که بازار آموزش به سمت غیر مادی شدن و غیرشخصی شدن گرایش دارد. جی دین در بررسی تاریخ دینی و فلسفه 2012، جلد 92 شماره 4.
امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Cook (مایکل کوک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کوک در این کار به چیز خاصی دست یافته است. او نشان می‌دهد که یک محقق نادر و با استعداد با توانایی عالی در ادغام دریاهای وسیع فکر در یک کل منسجم است. این اثر «امر به معروف و نهی از منکر» را از مبدأ آن در قرآن تا دوران معاصر پوشش می‌دهد، اگرچه او در اکثریت قریب به اتفاق کتابش بر دوره کلاسیک تمرکز دارد. همه فرقه ها با حجم قابل توجهی از مواد نمایندگی می شوند. چرا این موضوع؟-- اساساً این آموزه از نظر تاریخی ثابت کرده است که پایه اصلی هر اخلاق اجتماعی اسلامی است. بنابراین، نحوه تصور آن معمولاً از پیش تعیین می کند که چگونه عدالت باید در این کلمه برقرار شود یا توسط چه کسی باید برقرار شود. کوک استعدادی در ارائه آموزه‌های به ظاهر دور و نامربوط با امروز دارد، تا آنجا که مطالعات او نشان می‌دهد که چگونه دو فرهنگ مختلف به اعمال اخلاقی در جوامع مربوطه خود برخورد می‌کنند. بخش‌هایی از این کتاب گسترده و با جزئیات فراوان است. با این حال، آن را به طور کامل مستند و بسیار کارآمد در سراسر سازماندهی شده بود. بنابراین، بسیار در دسترس است و برای مرجع نیز بسیار مفید است. قیمت بالای آن مایه تاسف است، اما بدون شک برای هر کسی که به اسلام علاقه مند است، می ارزد.
نهی از منکر در اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Cook (مایکل کوک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مطالعه کلاسیک مایکل کوک، امر به حق (معروف) و نهی از باطل (منکر) در اندیشه اسلامی (کمبریج، 2001)، دستور اسلام را برای منع از اعمال خلاف منعکس می کند. این کتاب یک بررسی کوتاه و قابل دسترس از همان مطالب است. کوک با استفاده از تاریخ اسلام برای نشان دادن استدلال خود، پیچیدگی های موضوع را با نشان دادن اینکه چگونه گذشته از زمان حال خبر می دهد، آشکار می کند. هسته اصلی کتاب پیام مهمی در مورد ارزش های سنت های اسلامی و ارتباط آنها در دنیای مدرن است.
تحلیل و نقد دیدگاه مایکل کوک در خصوص جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در میان شیعه امامیه
نویسنده:
نویسنده:پری چرم دوز؛ استاد راهنما:محمد محقق
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین و بر خواسته از تعالیم قرآن و سیره نبوی و ائمه(ع) و یکی از پایه‌های اصلی تفکر شیعه را شکل می‌دهد در این باره کتاب‌ها و رساله‌های زیادی نوشته‌ شده است. مستشرقان نیز از قرن 12 میلادی شروع به بحث و بررسی آیات و اعتقادات اسلامی‌کرده‌اند هر چند در ابتدا، کارهایی که صورت گرفت ابتدایی و متعصبانه بوده، ولی در دوران معاصر با ایجاد زمینه‌های پیش آمده از جمله علم‌گرایی، رویکرد مستشرقان علمی و اثربخش شده است. چنانچه شناخت دقیق نظرات مستشرقان و نقد علمی دیدگاه های آنها بر مسلمانان امری ضروری است .از جمله کسانی که در سال‌های اخیر کتابی تحت عنوان «امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی» نوشته مایکل کوک است. او در یکی از فصل‌های کتابش امر به معروف و نهی از منکر نزد امامیه را مورد بررسی قرار داده است این پژوهش به نقد و بررسی برخی از دیدگاههای مایکل کوک پیرامون امر به معروف و نهی از منکر نزد شیعه امامیه می پردازد. او با رجوع به منابع حدیثی شیعه، مدعی است احادیث امربه‌معروف و نهی از منکر در کتب روایی امامیه بسیار محدود و برگرفته از احادیث اهل سنت و تحت تأثیر آنها است؛ و بر این نظر است که احادیث امر به معروف و نهی از منکر نزد امامیه در دوره اول یعنی دوره حضور امامان به صورت پند و اندرز بوده و شیعه امامیه اهل تسلیم و رضا هستند؛ و با عمل‌گرایی و رفتار سیاسی انقلابی میانه‌ای ندارند و تنها کسی که خلاف رویه شیعه عمل کرده امام حسین (ع) است.در این پایان نامه ضمن معرفی کتاب مایکل کوک به نقد ادعاهای وی با توجه به احادیث رسیده درباره امر به معروف و نهی از منکر در کتب حدیثی و تنوع آنها؛ و نیز مقایسه سیر تدوین حدیث در شیعه و اهل سنت پرداخته شده است. و ادعای دیگر او مبنی بر عدم عمل گرایی شیعه در امر به معروف و نهی از منکر را با رجوع به سیره عملی پیامبر و معصومین علیهم السلام در امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داده شده است. این پژوهش در چهار فصل و با روش توصیفی- تحلیلی و نحوه گرد آوری اطلاعات کتابخانه ای و مجازی انجام شده است.
تاریخ جدید اسلام کمبریج جلد 3: جهان اسلام شرقی (قرن یازدهم تا هجدهم میلادی) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
M. A. Cook, David Morgan, Anthony Reid
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تاریخ اسلام کمبریج جدید، تاریخ جامع تمدن اسلامی است که توسعه آن را از آغاز آن در قرن هفتم در عربستان تا حضور گسترده و متنوع آن در دنیای جهانی شده امروز دنبال می کند. این شش جلد منعکس کننده توزیع جغرافیایی و تنوع فرهنگی، اجتماعی و مذهبی مردم جهان اسلام است. چهار جلد تحولات تاریخی را پوشش می‌دهد و دو جلد به موضوعاتی اختصاص دارد که در تقسیم‌بندی‌های جغرافیایی و زمانی، از روابط اجتماعی، سیاسی و اقتصادی گرفته تا هنر، ادبیات و یادگیری، می‌گذرد. مقدمه هر جلد صحنه را برای فصل های بعدی تنظیم می کند و روابط با تمدن های مجاور را بررسی می کند. این کتاب که توسط تیمی ترکیبی از مقامات معتبر و دانش پژوهان در حال رشد در این زمینه نوشته شده است، مرجع استاندارد برای دانشجویان، دانش پژوهان و همه کسانی خواهد بود که برای سال‌های آینده دارای ذهن پرسشگر هستند.
قرآن: مقدمه ای بسیار کوتاه [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Cook, Michael (مایکل کوک)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بخش 1: مقدمه. مقدماتی؛ پیام قرآن -- قسمت دوم: قرآن در دنیای مدرن. نشر قرآن؛ تفسیر قرآن؛ ایده اصلی کتاب مقدس -- قسمت 3: قرآن در دنیای سنتی اسلام. قرآن به عنوان رمز ; قرآن به عنوان متن ; قرآن به عنوان عبادت ; قرآن به عنوان حقیقت ; قرآن به مثابه یک هدف جزمی -- قسمت 4: شکل گیری قرآن. مجموعه قرآن ؛ قرآن در زمان حیات پیامبر ; شبهات و معماها؛ نتیجه -- یادداشتی در مورد زبان عربی.؛ "قرآن هسته بسیار مقاومی از هویت و تداوم یک سنت دینی را تشکیل می دهد که اکنون در قرن پانزدهم خود است. مایکل کوک در این مقدمه بسیار کوتاه شرحی شفاف و مستقیم از این سنت ارائه می دهد. اهمیت قرآن هم در دنیای مدرن و هم در دنیای اسلام سنتی او گزارش های روشنی از نقش آن در تمدن اسلامی ارائه می دهد، تنوع تفاسیر مورد حمایت مفسران سنتی و مدرن را به تصویر می کشد، فرآیندهای شکل گیری کتاب را مورد بحث قرار می دهد، و آن را با دیگر متون مقدس و آثار کلاسیک فرهنگ های تاریخی اوراسیا مقایسه می کند."--توضیحات ناشر.
ادیان باستان، سیاست مدرن: مطالعه موردی اسلام از دیدگاه تطبیقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Cook (مایکل کوک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چرا اسلام در سیاست معاصر نقش بیشتری نسبت به سایر ادیان دارد؟ آیا چیزی در مورد میراث اسلامی وجود دارد که مسلمانان را بیش از پیروان سایر ادیان در زندگی سیاسی خود به آن استناد کند؟ اگر چنین است، آن چیست؟ ادیان باستانی، سیاست مدرن با بررسی نقش اسلام، هندوئیسم و ​​مسیحیت در زندگی سیاسی مدرن، با تأکید ویژه بر ارتباط یا بی ربط بودن میراث آنها با دغدغه های اجتماعی و سیاسی امروز، به دنبال پاسخ به این سؤالات است. مایکل کوک نگاهی عمیق و تطبیقی ​​به هویت سیاسی، ارزش‌های اجتماعی، نگرش به جنگ، دیدگاه‌های مربوط به نقش دین در حوزه‌های مختلف فرهنگی، و تصورات از سیاست دارد. در تمام این زمینه‌ها، او در می‌یابد که میراث اسلامی منابع غنی‌تری را برای کسانی که در سیاست فعلی فعالیت می‌کنند، نسبت به میراث هندو یا مسیحی ارائه می‌دهد. او از این یافته برای توضیح این واقعیت استفاده می کند که علیرغم وجود همتایان هندو و مسیحی در برخی از جنبه های اسلام گرایی، این پدیده در کل در جهان امروز منحصر به فرد است. این کتاب همچنین نشان می‌دهد که بنیادگرایی - به معنای عزم برای بازگشت به منابع اصلی دین - از نظر سیاسی برای مسلمانان بیشتر از هندوها یا مسیحیان سازگار است. یک تحلیل تطبیقی ​​گسترده توسط یکی از دانشمندان برجسته جهان اسلام پیشامدرن، ادیان باستان، سیاست مدرن، رابطه بین متون بنیادی این سه سنت بزرگ دینی و سیاست پیروان امروزی آنها را روشن می کند.
تحلیل و نقد دیدگاه مایکل کوک در خصوص جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در منابع حدیثی شیعه
نویسنده:
پری چرم دوز ، محمد محقق
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین و بر خواسته از تعالیم قرآن، سیره‌‌ی پیامبر] و ائمه‌ی اطهار= بوده و یکی از پایه‌های اصلی تفکر شیعه را شکل می‌دهد که درباره‌ی آن کتاب‌ها و رساله‌های زیادی نوشته‌ شده است. مستشرقان نیز از قرن 12 میلادی شروع به بحث و بررسی آیات و اعتقادات اسلامی ‌کرده‌اند. در دوران معاصر با ایجاد زمینه‌های پیش آمده از جمله علم‌گرایی، رویکرد مستشرقان؛ علمی و اثربخش شده است. از جمله کسانی که در این‌باره کتاب نوشته مایکل کوک است. کتاب وی با عنوان «امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی» ترجمه شده است. کوک بر این عقیده است که در دو کتاب از منابع حدیثی چهارگانه‌ی شیعه، تنها بیست حدیث در مبحث امر به ‌معروف و نهی از منکر وجود دارد؛ که نیمی از این احادیث شامل پند و اندرز و بدون محتوای عقیدتی است و این احادیث بر اهمیت نهی از منکر و زوال آن در آینده، تأکید دارد. از آنجا که منابع حدیثی شیعه در مقایسه با منابع حدیثی اهل سنت از جهت حجم و تدوین احادیث، مقدم بوده و مستقل از اهل سنت عمل کرده است، با تتبع در این منابع می‌توان به احادیث زیادی درباره‌ی امر به معروف و نهی از منکر و آثار انجام یا ترک آن دست‌ یافت. به نظر می­رسد یکی از عوامل طرح چنین دیدگاه­هایی، عدم دسترسی به منابع حدیثی شیعه در این‌باره است. این پژوهش با روش توصیفی تحلیلی و جستجوی کتابخانه­ای و مجازی تنظیم شده است.
صفحات :
از صفحه 103 تا 126
اسلام و گذشته آن: جاهلیت، اواخر دوران باستان و قرآن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(مایکل کوک) Bakhos, Carol; Cook, Michael (کارول باخوس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اسلام و گذشته آن: جاهلیت، عهد باستان متأخر، و قرآن، دانشمندان رشته‌ها و زمینه‌های مختلف را گرد هم می‌آورد تا وحی اسلامی را با تمرکز ویژه بر قرآن مورد توجه قرار دهند. این مجموعه بررسی گسترده ای از پیشرفت و وضعیت فعلی مطالعات قرآنی در فرهنگستان غربی ارائه می دهد. این نشان می‌دهد که اخیراً چقدر علاقه به این رشته افزایش یافته است، چگونه روش‌های کشت آن تغییر کرده است، چگونه منشعب شده است، و در حال حاضر برای هر محققی چقدر دشوار است که در جریان آن باشد. فصل‌ها به بررسی محیطی می‌پردازند که جزء مکی قرآن در آن ظاهر شد. سؤال کلی این است که با تلفیق خواندن دقیق بخش‌های مربوط به قرآن با آنچه در مورد روندهای مذهبی اواخر دوران باستان در عربستان و جاهای دیگر می‌دانیم، در مورد آن محیط چه می‌توان گفت. به طور خاص، مسئله این است که از این طریق می‌توانیم درباره نحوه ارتباط «مشرکین» قرآن با سنت‌های یهودی و مسیحی بیاموزیم: آیا آنها خداترس بودند به معنایی که از مطالعه یهودیت باستان آشنا بود؟ به قرآن به‌عنوان متنی از دوران باستان متأخر می‌نگرد - نه فقط با در نظر گرفتن آن ویژگی‌هایی از آن که می‌توان آن را در آن زمینه عادی تلقی کرد، بلکه همچنین تشخیص آنچه در آن در برابر پس‌زمینه آنتیک متأخر است، نوآورانه است. در اینجا تمرکز بر «مؤمنان» است تا «مشرکین». این جلد همچنین به طرق مختلف با مفاهیم توحید در عربستان پیش از اسلام درگیر است. این مجموعه بررسی گسترده ای از آنچه در میدان اتفاق افتاده است و تصاویر مشخصی از برخی از خطوط تحقیقاتی نوآورانه تر که اخیراً دنبال شده اند ارائه می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 10