آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 77
خطبه های جمع آوری شده دیتریش بونهفر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Isabel Best; Douglas W Stott
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press,
کلاسیک الهیات، جلد دوم از ریچارد سیمون تا دیتریش بونهوفر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Heinrich Fries, Georg Kretschmar
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
C.H. Beck,
سفر 40 روزه با دیتریش بونهوفر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dietrich Bonhoeffer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Augsburg Books,
الهیات سیاسی دیتریش بونهوفر و مشکل اخلاقی استبداد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian K. Watson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Louisiana State University,
دیتریش بونهوفر افکار و سخنرانی های خود، موعظه ها و دعاهای خود را از الف تا ض با عباراتی بیان کرد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Manfred Weber
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Gütersloher Verlagshaus,
بین خدا و دنیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dietrich Bonhoeffer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Castelvecchi,
فضیلت اخلاق بونهوفر: مطالعه اخلاق دیتریش بونهوفر در رابطه با اخلاق فضیلت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jennifer Lynne Moberly
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Durham University,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه ابتدا دلایل اولیه برای رد امکان مشاهده رابطه نزدیک بین اخلاق بونهوفر و اخلاق فضیلت را بررسی می کند. با این حال، مطالعه دقیق‌تر متون او و بررسی صورت‌بندی‌های اخلاق فضیلت توسط آگوستین، توماس آکویناس و آلاسدایر مک اینتایر، به این نتیجه می‌رسد که آن دلایل برای رد احتمال چنین رابطه‌ای کافی نیست. در عوض، شواهد قانع‌کننده‌ای برای حضور جنبه‌های فضیلت-اخلاقی در برخورد او با توجیه و تقدیس، انسان‌شناسی ضمنی و تصور کل‌نگر او از زندگی انسانی، و به‌ویژه در موضوع «تطابق» و مفهوم «سادگی» وجود دارد. با توجه به این واقعیت که روش هایی وجود دارد که به نظر می رسد اخلاق بونهوفر به طور مثبت با اخلاق فضیلت مرتبط است، این مطالعه سپس به بررسی چگونگی ارتباط این جنبه ها با عناصر اخلاق فرمان الهی بارت که در تصور بونهوفر نیز وجود دارد، می پردازد. نتیجه‌گیری پیشنهادی این است که دو شکل تفکر اخلاقی در طول دوره‌های نگارش در یک ادغام دیالکتیکی در یک بینش کلی از عاملی که (از طریق فیض) در این واقعیت که مسیح تمام واقعیت را با خدا آشتی داده است، استفاده شد. در نهایت، این تز در نظر می‌گیرد که چگونه این درک از اخلاق بونهوفر ممکن است در بحث‌های معاصر کاربرد داشته باشد، و طرفداران آن را نمونه‌ای متمایز از چگونگی بیان اخلاق فضیلت بدون به خطر انداختن نقش فیض می‌دانند.
انسان بودن، کلیسا بودن: اهمیت انسان شناسی الهیاتی برای کلیسا شناسی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Patrick S. Franklin
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تصور فرد از شخصیت انسانی عمیقاً بر درک و عملکرد او از جامعه تأثیر می گذارد. فرهنگ معاصر فاقد دقت و توافق در تعریف انسان است. چنین «آگنوستیسیسم انسان‌شناختی» بر کلیسا نیز تأثیر می‌گذارد. منجر به پیامدهای ویرانگر در مورد اجتماعی درونی آن می شود. مشارکت فرهنگی و پیگیری عدالت. این پایان نامه استدلال می کند که یک گام مهم رو به جلو، دستیابی به درک بهتر از انسان شناسی الهیاتی و به کارگیری مداوم آن در کلیسای شناسی است. به طور مشخص. درک الهیاتی از شخص انسانی به عنوان یک رابطه. گویا. و مخلوق معاد شناختی منجر به برداشتی از کلیسا به عنوان رابطه ای می شود. جوامع عقلانی و معاد شناختی بشریت جدید. این رویکرد بر دوگانگی‌های مشکل‌ساز و دوگانگی‌های کاذب که در حال حاضر زندگی درونی و مأموریت بیرونی کلیسا را ​​آزار می‌دهد، تا حدی با تأکید بر بعد اخلاقی که سراسر وجود آن را فرا گرفته است، غلبه می‌کند. شرکای اصلی گفتگو عبارتند از دیتریش بونهوفر، میروسلاو ولف. و استنلی گرنز Alasdair Macintyre و Wolthart Pannenberg نیز تأثیرگذار هستند. بخش اول شامل دو فصل است. فصل اول به بررسی مشکلات تعریف انسان در فرهنگ معاصر و پیامدهای ناشی از آن برای جامعه و اخلاق می‌پردازد.
شخص و جامعه: هویت مشترک مسیح در الهیات دیتریش بونهوفر و ولفهارت پاننبرگ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Earle Scott Sharam
نوع منبع :
رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
کلیدواژه‌های اصلی :
خدایی که داده شده است: الهیات مقدس بونهوفر و نقد او از دین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Chris Dodson
نوع منبع :
رساله تحصیلی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تز استدلال می‌کند که دیدگاه دیتریش بونهوفر برای مسیحیت بی‌مذهب باید به‌عنوان بسط زندگی مسیحی که با پذیرش مسیح از طریق آیین‌های مقدس توسط کلیسا تعیین می‌شود، تصور شود. این ادعا زمانی اثبات می شود که بونهوفر در چارچوب لوتری او خوانده شود. نکته مهم این است که پیوند بین مقدسات و بی دینی در آثار بونهوفر می تواند وحدت الهیات بونهوفر را نشان دهد و اهمیت کلیسا را ​​به عنوان یک جامعه مذهبی در بی دینی نشان دهد. برای زمینه سازی این ادعاها، فصل اول راه را نشان می دهد، از نظر لوتر، آیین های مقدس به عنوان نشانه هایی از حضور مسیح و حاملان وعده های مسیح با ایمان دریافت می شود. به این ترتیب، مقدسات برای القا، تقویت، مکان یابی، و زنده کردن ایمان عمل می کنند. فصل دوم و سوم نشان می دهد که چگونه بونهوفر از بینش های لوتری که در فصل اول به تفصیل شرح داده شده است، استفاده می کند. فصل دوم توضیح می‌دهد که چگونه Act and Being نشان می‌دهد که چگونه کلیسا از طریق مواجهه با مسیح در کلام و آیین مقدس، جهان را صادقانه می‌شناسد. فصل سوم استدلال می‌کند که بونهوفر، مطابق با بافت لوتری خود، می‌بیند که غسل ​​تعمید، عشای خداوند و اعتراف همگی در کارکرد آئین‌های مقدس، که در فصل اول مشخص شده‌اند، مشارکت دارند تا وفاداری را تحت تأثیر قرار دهند. فصل چهارم مقدسات را در الهیات دین بونهوفر قرار می دهد. از آنجایی که استدلال می‌شود، دین به ساختارها و منش‌ها تقسیم می‌شود، آیین‌های مقدس به‌عنوان ساختارهای مذهبی می‌توانند ویژگی پایدار زندگی کلیسا باشند، حتی اگر پیشنهادهای بی‌مذهبی بونهوفر، گرایش‌های مذهبی بی‌وفا را به چالش بکشند. فصل پنجم بیشتر استدلال می‌کند که آیین‌های مقدس می‌توانند برای برانگیختن انتقاد از دین و تمایلات مذهبی بونهوفر از زندان استفاده کنند. با این حساب، بونهوفر ضرورت کلیسا را ​​به عنوان یک جامعه مذهبی برای حفظ دیدگاه خود برای یک کلیسای وفادار در دنیایی که به سن بلوغ می رسد، تثبیت می کند. همه اینها در فصل ششم بیشتر مشهود است، جایی که این تز نشان می دهد که بونهوفر نه تنها از مناسبت غسل تعمید، بلکه از آیین مقدس خود برای صحبت در مورد چگونگی شکل گیری بی دینی در جهان استفاده می کند. نتیجه‌گیری این نکات را تکرار می‌کند تا مشخص کند که چگونه رویارویی کلیسا با مسیح در آیین‌های مقدس، برای بونهوفر، انگیزه‌ای برای زندگی او به‌عنوان «بی‌مذهبی» ایجاد می‌کند، بنابراین بر وحدت الهیات بونهوفر و اهمیت مداوم کلیسا برای الهیات زندان او تأکید می‌کند. .
  • تعداد رکورد ها : 77