آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مریم بنت عمران(مادر عیسی و از اعلام مصرح قرآن)
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
آگاپه و دانش شخصی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Peter Eric Bergeron
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه بررسی ارتباط بین عشق و دانش شخصی و آنچه که زندگی و تعالیم عیسی در مورد رابطه بین آنها آشکار می کند، است. من می خواهم آن شکلی از عشق یا مراقبت را که روابط را شخصی می کند از آن اشکالی مانند خیرخواهی یا شفقت که در آن نگرانی غیرشخصی است، متمایز کنم. معمولاً در فرهنگ معاصر غرب تصور می شود که استقلال لازم برای عاملیت اخلاقی بالغ یا برای تحقق هویت شخصی منحصر به فرد خود با تأثیر افراد دیگر کاهش می یابد. در مقابل، من استدلال می‌کنم که تصویر رابطه‌ای از عشق یا آگاپه در عهد جدید، مفهومی از هویت شخصی ارائه می‌کند که در آن استقلال در روابط شخصی و صمیمی با خدا و دیگران یافت می‌شود. هویت ما در نهایت شخصی است، یعنی ما کاملاً آن چیزی نیستیم که هستیم جدای از اینکه در روابط با دیگران شخصی هستیم. بررسی تازه تصویر عهد جدید از عشق، تصویری از خود را به‌عنوان شخصی نشان می‌دهد که در آن ظرفیت‌های ضروری برای شخصیت، مانند خودمختاری، از طریق همذات‌پنداری با خدا کاهش نمی‌یابد، بلکه به‌طور کامل تحقق می‌یابد. من استدلال می‌کنم که این شناسایی مستلزم شکلی شخصی از مراقبت است، شکلی که کاملاً صمیمی است، که وقتی متقابل شکلی شخصی از دانستن را تشکیل می‌دهد. این دانش شخصی توسط الگوی خاصی از تعامل بین افراد تشکیل می شود و بیش از درک عقلی از قضایایی است که در مورد شخص دیگری صادق است. من استدلال می‌کنم که مشارکت مستقیم عهد جدید به‌عنوان بخشی از یک پروژه فلسفی، تا حدی موجه است، زیرا توصیف مناسب خصوصیات اخلاقی این عشق مستلزم یک روایت است. فقط یک داستان یا نمونه می تواند ویژگی های ارادی، خواستنی و عاطفی این عشق و همچنین شخصیت رابطه ای آن را به طور عمیق به تصویر بکشد. علاوه بر این، من استدلال می‌کنم که شادی یک جزء ضروری احساسی و خواستنی این عشق است و برای شناخت صمیمی و شخصی لازم است. من استدلال می کنم که این نوع شناخت شخصی قادر است به مشکل وجودی معنا بپردازد. با این حساب، گرسنگی انسان برای معنا یا اهمیت، آن چیزی است که ارضای خود را نه در دانش نظری یا توضیحی، بلکه در تعامل شخصی و صمیمی با خدا و از طریق خدا با دیگران می‌یابد.
عواملی در پذیرش و پذیرش عصر خانوادگی در کلیسای LDS: مطالعه تغییر برنامه ریزی شده [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Robert Ernest Larson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در تلاش برای مقابله با نیروهایی که خانه را از محل نفوذ آن حذف می‌کنند، کلیسای عیسی مسیح مقدسین آخرالزمان اخیراً برنامه عصر خانواده را افتتاح کرد. این امر که از یک تاریخ پنجاه ساله تلاش برای ایجاد تمرین عصر خانه بیرون آمده است، یکی از سیستماتیک ترین و جامع ترین تلاش ها تا به امروز برای اعمال تغییر در ساختار خانواده های اعضای آن است. چنین تلاش عمدی و از پیش تعیین شده ای در جهت بهبود نظام خانواده چیزی است که دانشمندان علوم اجتماعی کاربردی آن را «تغییر برنامه ریزی شده» می نامند. عصر خانه، هنگامی که پذیرفته می شود، بسیاری از عناصر رفتاری را دارد که به عنوان «آیین خانوادگی» شناخته می شود. از آنجایی که کلیسا تلاش کرده است تا آیینی را که خود خانواده به طور معمول آن را آغاز می کند، ایجاد کند، برنامه عصر خانواده در خانه برای دانشمندان علوم اجتماعی به یک آزمایش اجتماعی جالب تبدیل می شود. خود خانواده باید در نهایت تصمیم بگیرد که تا چه حد از هر نوآوری حمایت شده استفاده کند. عوامل درون فرهنگ هر خانواده نقش برجسته ای در تعیین اینکه تا چه اندازه در معرض تأثیر عامل تغییر قرار می گیرند، ایفا می کنند. سپس این محل شروعی برای بررسی عصر خانواده می شود. در این زمینه، تحقیق حاضر دو هدف داشت: (1) بررسی الگوهای پذیرش و پذیرش عصر خانوادگی و (2) بررسی روابط بین پذیرش و پذیرش عصر خانوادگی و متغیرهای انتخاب شده خاص.
نترس! موضوع ترس در اناجیل سینوپتیک [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Pavel Samec
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : ترس پدیده ای است که هر فردی را تحت تاثیر قرار می دهد و مورد توجه چندین رشته علمی است. این پایان نامه بر ترس به عنوان یک احساس تمرکز دارد. انتخاب گزیده‌های انجیل به مواردی محدود می‌شود که حاوی فراخوانی برای غلبه بر ترس هستند. پریکوپ ها بر اساس موقعیت هایی که باعث ترس می شوند دسته بندی می شوند: ترس از آینده، ترس از مردم، ترس از دشواری کار، ترس از ظهورات معجزه آسا، ترس از مرگ و ترس از ترس های آخرالزمانی. آخرین موضوع پایان نامه فراخوان های عمومی برای غلبه بر ترس است. واکنش‌های شخصیت‌های کتاب مقدس متنوع است و می‌توان آنها را به‌عنوان نگرش‌های الگوی الهام‌بخش جامعه مدرن در نظر گرفت. در مقدمه، موضوع ترس به اختصار در منظر روانشناسی، فلسفه و الهیات بیان شده است. تمرکز این پایان‌نامه، تفسیر پریکوپه‌های منتخب است که به صورت موضوعی در هفت فصل طبقه‌بندی شده‌اند که با خلاصه‌ای کوتاه از ایده‌های اصلی به پایان می‌رسد. پس از نتیجه گیری کلی، همپوشانی در زندگی معنوی پیشنهاد می شود.
آزادانه یکی: مقدمه ای بر اندیشه لوئیجی جوسانی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Zachary S. Jarrell
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : یکی از گرایش‌های بارز کاتولیک قرن بیستم، حرکت به سمت «عذرخواهی درونی» است. یکی از شخصیت های اصلی این جنبش، بنیانگذار جنبش کلیسایی Comunione e Liberazione، Fr. لوئیجی جوسانی. با این حال، آثار او هنوز تأثیر زیادی در کشورهای انگلیسی زبان نداشته است. هدف این مقاله تحلیل روش عذرخواهی جوسانی است، به‌ویژه همانطور که در کتاب‌های سه‌گانه او، حس مذهبی، منشأ ادعای مسیحیت، و چرا کلیسا ارائه شده است؟ در حالی که خود کتاب ها از نیاز به وجود خدا، به نیاز به مکاشفه به طور خاص از طریق عیسی مسیح، و در نهایت به نیاز به وجود کلیسا حرکت می کنند، هدف این مقاله نشان دادن این خواهد بود که چگونه این کتاب ها نشان می دهند روش کلی عذرخواهی جوسانی به عنوان حرکتی از آزادی از طریق آموزش به سوی اتحادیه، communio. این مقاله پس از آن به عنوان مقدمه ای در دسترس برای قلب اندیشه جوسانی برای خوانندگان انگلیسی خواهد بود.
بسط تاریخی فرجام شناختی ادونتیست روز هفتم 1884-1895 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Roy Israel McGarrell
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جنبش میلریت پس از تحقق نیافتن انتظارات خود در مورد ظهور دوم مسیح در سال 1844 تأسیس شد. از میان گروه هایی که از این جنبش نشأت گرفتند، کلیسای ادونتیست روز هفتم در 145 سال در سطح جهانی رشد کرد و به بزرگترین و تأثیرگذارترین کلیسای تبدیل شد. در حالی که ادونتیست ها عناصر کلیدی آخرت شناسی پیشهزاره گرا را حفظ کردند، برخی ویژگی های منحصر به فرد را اضافه کردند. به عنوان مثال، آنها اضافه کردند: یک الهیات مقدس در مورد خدمت واسطه مسیح و کار او در یک داوری آسمانی قبل از ظهور، "پیام فرشته سوم" (اعلام شده در مکاشفه 14:12)، و آموزه های دیگر از جمله "باران آخر"، "فریاد بلند"، اصلاحات بهداشتی، سبت روز هفتم و ارتباط ویژه آن در پایان زمان و مفهوم مرتبط با علامت و تصویر جانور که از طریق آن آنها بحث یکشنبه-قانون در دهه های 1880 و 1890 را تفسیر کردند. هدف از این مطالعه ردیابی توسعه آخرت شناسی ادونتیست از سال 1884 تا 1895 است. برای تحقق این هدف، سه عامل زمینه ای بررسی شده است: (1) تلاش های ملی برای دستیابی به قانون یکشنبه، (2) دکترین عدالت با ایمان که در سال 1888 تاکید جدیدی دریافت کرد و (3) کار سازماندهی شد. روش. این پژوهش از روش تاریخی/ اسنادی تحقیق با استفاده از منابع اولیه منتشر شده استفاده کرده است. منابع ثانویه فقط برای مقاصد پس زمینه مورد استفاده قرار گرفتند. نتیجه گیری یافته‌ها نشان می‌دهند که دو عامل - عدالت از راه ایمان و کار سازمان‌یافته - ابعاد جدیدی به آخرت‌شناسی ادونتیست روز هفتم اضافه کردند. قبل از دوره مورد بررسی (1884-1895)، اطاعت از احکام در تعلیم ادونتیست ها در آماده سازی برای ظهور دوم مسیح نقش اساسی داشت. با این حال، در این دوره، تأکید جدیدی بر ایمان صورت گرفت. ادونتیست ها اکنون درک کاملی از "پیام فرشته سوم" در مورد کسانی داشتند که "احکام خدا و ایمان عیسی را نگاه می دارند" (مکاشفه 14:12). با توجه به کار سازمان‌یافته، ادونتیست‌های اواخر قرن نوزدهم تضاد بین سرمایه و کار را بحرانی می‌دانستند که ظهور دوم را پیش‌بینی می‌کرد. در مورد قانون یکشنبه، حتی اگر عناصر جدیدی به آخرت شناسی ادونتیست اضافه نکرد، تمرکز باورهای معاد شناختی را که قبلاً توسط فرقه وجود داشت، تیز کرد.
زمان به عنوان انگیزه: نظریه های منتخب در مقایسه با وحی مدرن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jill Judkins
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان‌نامه پیشنهاد می‌کند که انسان‌ها به‌واسطه زندگی در هر لحظه حال جدید انگیزه دارند تا استراتژی‌هایی را برای تضمین بهترین نتیجه ممکن در تجربه زیسته خود ایجاد کنند. گزارش شخصی از تجربه پدیدارشناختی زمان ارائه شده و تاریخچه مختصری ارائه شده است. پیامدهای مرتبط با پرتاب شدن به لحظه حال، ضعف فرضیات فعلی را آشکار می کند که برش های لحظه حال تداومی از گذشته و آینده را تشکیل می دهند و ترکیبی منسجم از زندگی را ایجاد می کنند. این فرض که انسان‌ها هدفمند، هدفمند و مستعد جستجوی معنا در زندگی خود هستند، مورد بررسی قرار می‌گیرد. ماهیت غایی انسان و اینکه چه مسئولیتی در این زندگی دارد مورد بررسی مجدد قرار می گیرد. یک تجربه شخصی که درک نویسنده از آزمایشی بودن لحظه حال را افزایش داده است مورد بررسی قرار می گیرد. علاوه بر این، پنج نظریه‌پرداز انتخاب می‌شوند که کارشان به سازه‌های زمانی، اگزیستانسیالیسم و قصد و نیت هر انسان می‌پردازد. نتیجه‌گیری می‌شود که یک نظریه زمان خطی نمی‌تواند پدیده زمانی ایجاد شده توسط انسان‌ها را که به لحظه حال پرتاب می‌کنند، توضیح دهد. تداوم زمان حال با گذشته و آینده برای تشکیل یک زندگی کامل تنها فرض شده است، اما توسط نظریه های فعلی توضیح داده نمی شود. پنج نظریه پرداز نمی توانند غرض ورزی بشریت و جستجوی معنا را توضیح دهند. مفاهیم تجربه زمانی شخصی توضیح داده شده است. آموزه‌های مذهبی موجود در کلیسای عیسی مسیح قدیسین روز آخر بررسی می‌شوند تا نشان دهند که چگونه شکاف‌های نظریه‌های زمان را می‌توان با این باورها برطرف کرد. این آموزه ها عبارتند از: اعتقاد به وجود قبلی و زندگی ابدی، حقیقت خدا و شیطان و قدرت ایمان و توبه. به طور خلاصه، این پایان‌نامه از این نتیجه دفاع می‌کند که نظریه‌پردازان و نوع بشر همگی درجاتی از ایمان به خدا دارند و نظریه‌پردازان به دلیل درک نادرست و ناقص شخصیت و ماهیت خداوند، در ارائه نظریه‌های دقیق درباره انسان محدود هستند. خداوند به عنوان آفریدگار، کل فرایند را درک می کند و تنها از طریق فرآیند وحیانی او است که می توانیم نوع بشر را درک کنیم. خدا فرزندان خود را دوست دارد و راهی را از طریق کفاره عیسی مسیح آماده کرده است تا همه به سوی او بازگردند.
رابطه ارتدکس و تعصب در میان طلاب حوزه علمیه کلیسای عیسی مسیح قدیسین آخرالزمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Donald Sorensen
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تحقیق در مورد رابطه بین ارتدکس و تعصب روشن نیست. برخی از مطالعات گزارش می‌کنند که کسانی که عضویت کلیسا را می‌پذیرند نسبت به کسانی که عضویت کلیسا را نمی‌پذیرند تحمل کمتری دارند. سایر محققین یا تفاوت های جزئی یا عدم تفاوت بین نگرش های اعضای ادیان مختلف پیدا می کنند. برخی دیگر تفاوت های مهمی را در پذیرش باورهای مذهبی ارتدکس و نگرش نسبت به گروه های اقلیت می یابند.
منشأ و تاریخچه روز روزه در کلیسای عیسی مسیح مقدسین آخرالزمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
A. Dean Wengreen
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این مطالعه دو جنبه است: نخست مرور منابع تاریخی مربوط به روزه گرفتن از زمان تأسیس کلیسا در سال 1830 تا 1896 که آخرین تغییر اساسی در اجرای آن رخ داد. و ثانیاً، از آنجایی که پرداخت هدایای روزه بسیار با تحلیل موضوع مرتبط است، تا توسعه آن را از سیاست کلیسا برای تأمین فقرا ردیابی کنیم.
بررسی تعریف انجیل عیسی مسیح و مفاهیم الهیاتی آن در ادبیات قدیس آخرالزمان [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
David Earl Perry
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه سعی دارد به بررسی چهار مشکل بپردازد: انجیل، همانطور که در ادبیات قدیس روزهای آخر تعریف شده است چیست؟ آیا منابع باستانی و جدید موافق هستند؟ آیا توسعه تاریخی تعاریف صورت گرفته است؟ آیا می توان هرگونه اختلاف نظر را توجیه کرد؟ نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که انجیل از این نظر پیچیده است که قادر به رسیدگی به تمام مشکلات ابدیت است، اما از آن جهت ساده است که طرحی از اصول خاص است که انسان را گام به گام به کمال می‌رساند. نویسنده مشخص کرد که منابع باستانی و مدرن در قرار دادن شش «اول» در ابتدای دانش انجیلی انسان توافق دارند، اما آنها سپس بسیاری از اصول پیشرفته انجیل را برای کمک به انسان در صعود به زندگی ابدی اضافه می کنند. در معنای وسیع کلمه، انجیل شامل تمام حقیقت است، اما تمام حقیقت را در یک ساختار سیستماتیک. تعاریف توسعه تاریخی داشته است، زیرا به تدریج در گنجاندن همه حقایق و اصول صریح تر شدند. تفاوت در تعاریف ظاهراً به دلیل آشکار شدن تدریجی اصول و تلاش نویسندگان برای آموزش اصول مورد نیاز مخاطبان است.
بررسی ماهیت و اهمیت تغییرات در مکاشفات در مقایسه کتاب احکام و ویرایشهای بعدی عقاید و عهدین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Melvin Joseph Petersen
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مشاهده متون موجود در رابطه با مکاشفه های پذیرفته شده توسط کلیسای عیسی مسیح قدیسین روزهای آخر به عنوان اینکه از طریق جوزف اسمیت به طور الهی داده شده است، نشان می دهد که این زمینه به طور کامل بررسی نشده است. بسیاری از موعظه‌ها و گفتارهایی هستند که مفسران مورمونیسم از منبر موعظه می‌کنند و کتاب دکترین و میثاق‌ها را معتبر می‌دانند. با این حال، تعداد کمی در مورد تاریخچه، منشأ و توسعه این کتاب مطالعه کرده اند. انتقادهایی از خارج از کلیسا در مورد برخی تغییرات، اضافات و حذفیات انجام شده در مکاشفه ها همانطور که برای اولین بار توسط جوزف اسمیت نوشته شده است، مطرح شده است. در مواجهه با این انتقادات سعی شده پاسخ مناسبی به آنها داده شود. بسیاری از کسانی که در کلیسا هستند، بدون دسترسی به منابع منبعی که در آن این انتقادات مورد بحث قرار گرفته است، در مورد اینکه چگونه ممکن است به مخالفان خود پاسخ دهند، دچار مشکل شده اند. نویسنده احساس می‌کند که مطالعه مکاشفه‌ها از اولین انتشار آن‌ها تا انتشاراتی که در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اطلاعات مفید زیادی را برای کسانی که علاقه‌مند به مطالعه احکام و توسعه آنها هستند، فاش می‌کند. از این رو مشکل: "برای تعیین ماهیت و اهمیت تغییرات ایجاد شده در مکاشفه ها همانطور که در مقایسه کتاب احکام و نسخه های بعدی دکترین و میثاق یافت می شود."