آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مریم بنت عمران(مادر عیسی و از اعلام مصرح قرآن)
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 757
تحلیلی از آموزه های اعتقادی رئیس جمهور جورج آلبرت اسمیت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Robert K. McIntosh
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جورج آلبرت اسمیت، هشتمین رئیس کلیسای عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان، در برخی از آسیب زاترین سالهای تاریخ جهان، یک مقام عمومی بود. آموزه ها و آموزه های او به جای فلسفی یا نظری، عملی بود و در زمانی که جهان به پیام امید و عشق نیاز داشت، قابل اجرا بود. دو ایده کلیدی تعالیم او بر اساس دو فرمان بزرگ مسیح بود: عشق به خدا و عشق به همسایه. وی همچنین پیام های حیاتی در مورد اهمیت اطاعت از قوانین خداوند، شخصیت و صفات خداوند، فطرت الهی انسان، آثار استاندارد و پیامبران زنده، خانه به عنوان اساس زندگی صالح، اهمیت داد. کار تبلیغی، قانون اساسی ایالات متحده، و مسیر مسیحیت به سوی صلح در این روزهای آخر. تمام این آموزه ها بر این موضوع متمرکز شده بود که ما همه «فرزندان پدرمان» هستیم.
تجزیه و تحلیل انتقادی برخی از گزارش های آخرالزمان در کلیسای عیسی مسیح مقدسین آخرالزمان که توسط اعضای کلیسا مرتبط است [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Don L. Penrod
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : گهگاه برخی از اعضای کلیسا آگاهانه یا ناآگاهانه داستان‌های نادرست، شایعات یا گزارش‌های غیرمستند با ماهیت هیجان‌انگیز را منتشر می‌کنند که بیشتر مضر است تا سازنده. همچنین مشکلات زمانی ایجاد می شود که سابقه تجربیات معنوی یک فرد توسط دیگران منتشر شود. اغلب چنین موادی با انتقال از فردی به فرد دیگر مخدوش می شوند. این مطالعه به بررسی برخی از این شایعات و داستان ها می پردازد تا تشخیص دهد که آیا حقیقتی در آنها وجود دارد یا خیر و اظهارات مقامات عمومی را در مورد موضع کلیسا در صورت وجود در مورد داستان های پذیرفته شده در این پایان نامه ارائه می دهد. همچنین شامل دستورالعمل‌ها و معیارهایی است که ممکن است برای تأیید یا تشخیص خطای داستان‌هایی که در این مطالعه گنجانده نشده‌اند و سایر داستان‌هایی که ممکن است در آینده ارائه شوند، استفاده شود.
رستاخیز جسمانی: آموزه ناب که از طریق پیامبر جوزف اسمیت احیا شد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
J. Peter Hansen
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در طول خدمت زمینی عیسی، او آموزه ناب رستاخیز جسمانی را به شاگردانش آموزش داد. برخی از آنها شاهدان ویژه رستاخیز بدنی واقعی عیسی پس از مرگ او شدند. با گذشت زمان، فلسفه های مردان آموزه واقعی معاد را منحرف کرد. آن آموزه ها به ارتدکس کلیسای اولیه مسیحی تبدیل شد و به مسیحیت مدرن منتقل شد. آموزه ناب معاد جسمانی تضعیف شد و در برخی فرقه ها از بین رفت. خداوند انجیل را از طریق جوزف اسمیت بازسازی کرد. بخشی از بازسازی او را به عنوان شاهد ویژه رستاخیز عیسی مسیح معرفی کرد. از طریق او آموزه های ناب احیا شد. یکی از آن آموزه ها معاد و اهمیت آن برای انسان ابدی بود.
برنامه همبستگی کلیسای عیسی مسیح مقدسین آخرالزمان در طول قرن بیستم [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jerry Rose
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در سال‌های اخیر، برنامه همبستگی کشیشی کلیسای عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان تاکید قابل‌توجهی از سوی رهبران کلیسا دریافت کرده است، به طوری که از سوی برخی به عنوان یک برنامه نیرومند جدید برای تکمیل قدیسان تلقی شده است. . با این حال، تحقیقات نشان می دهد که اصول همبستگی کشیشی همیشه بخشی از کلیسای بازسازی شده بوده است. هدف این پایان نامه نگارش تاریخچه برنامه همبستگی کلیسای عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان با تأکید ویژه بر دوره 1908 تا فوریه 1972 است.
بررسی نقش مکاشفه روز آخر در درک کفاره مسیح [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Eldon R. Taylor
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این مطالعه تعیین سهم مکاشفه روزهای آخر در درک کفاره مسیح علاوه بر آنچه در کتاب مقدس آموزش داده شده است. عموماً در میان مسیحیان پذیرفته شده است که هدف اولیه از مأموریت مسیح نجات بشر بود. دکترین کفاره شامل اصول بنیادی ایمان کریستین است و با این حال عقاید کلیساهای متعدد بر سر بسیاری از اصول حیاتی درگیر با یکدیگر اختلاف نظر جدی دارند. اگر دیدگاه‌های بسیار متفاوت به دلیل اطلاعات ناکافی در کتاب مقدس باشد، این سؤال به طور طبیعی در پی می‌آید - وحی مدرن چگونه مشکل را روشن می‌کند؟
بحران هویت سیاهپوستان آمریکایی: فرهنگ و مسیح [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Celestine Job
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این پایان نامه بررسی تطبیقی و کیفی هویت آفریقایی آمریکایی و هویت مسیحی/روحانی است. شکل‌گیری هر هویت با بررسی علل روانشناختی و جامعه‌شناختی ارائه شد. پرونده بحران هویت آمریکایی آفریقایی‌تبار با آسیب روانی و جامعه‌شناختی تجربه شده از طریق تجربه آمریکایی آفریقایی‌تبار در آمریکایی پشتیبانی می‌شود. این تحقیق نشان داد که آثار تاریخی برده داری و انقیاد قانونی، طرد شدن از جامعه مسلط در واقع باعث بروز بحران هویتی می شود که حتی تا به امروز نیز آثار موجی دارد. ثابت شد که هویت مسیحی بالاترین شکل هویت است، زیرا ریشه در امر ابدی دارد. زندگی معنوی برای یک وضعیت روانی سالم ضروری است که شامل شکل گیری هویت است. با در آغوش گرفتن و تبدیل شدن به مسیح مانند، سالم ترین و مؤثرترین هویت برای خود و فرهنگ است.
کفاره در سخنان عیسی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Cyril. H Gough
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در طول پنجاه سال گذشته کارهای زیادی برای تعیین معنای واقعی عهد جدید به طور کلی و اناجیل سینوپتیک به طور خاص انجام شده است. هدف واقعی خدمت عمومی عیسی و هدف از تعلیم او برای تفکرات گمانه‌زنی بسیار مهم بوده است، و در ذهن بسیاری در مورد اینکه آیا گزارش جامع و رضایت‌بخشی ارائه شده است یا خیر، تردید وجود دارد.
قرنتیان 10:21،22 و مسیح شناسی تکوینی
نویسنده:
Olegs Andrejevs
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : Q 10: 21-22 معروف "یوهانین صاعقه" است، قطعه ای که مفهوم و نقش دقیق آن در Q مدتهاست که توسط دانشمندان عهد جدید مورد بحث قرار گرفته است و ظاهراً تا به امروز اتفاق نظری حاصل نشده است. این تفسیر اساسی، دعای شکرگزاری از عیسی را به خوانندگان ارائه می‌کند که به‌ویژه در زمینه کنونی خود در Q بازسازی‌شده، گیج‌کننده به نظر می‌رسد. در دعای خود، عیسی به نظر می‌رسد که از خدایی که او را پدر می‌خواند، برای چیزی که با هدف اصلی در تضاد است، سپاسگزاری می‌کند. بلافاصله قبل از سخنرانی رسالت (س 10: 2-16). در یک چرخش تکان دهنده از وقایع، به نظر می رسد که عیسی از افشای انتخابی خدا برای گروهی که «فرزندان» نامیده می شود خوشحال است و بر حق خود برای آشکار کردن پدری که می خواهد تأکید می کند. قرار دادن س 10:21-22 در پایان گفتمان رسالت، منشأ ترکیبی ثانویه آن را نشان می دهد. همانطور که در حال حاضر قرار داده شده است، به نظر می رسد دوبیتی تفسیری را ارائه می دهد که شکست مأموریت را - یک موضوع اصلی ویرایشی در Q - بخشی از قصد اصلی خدا نشان می دهد. با این حال، در هیچ جای دیگر سند چنین تغییری در گذشته نگر به نمایش گذاشته نشده است. علاوه بر این، به شدت با نکوهش معمولی تر ویرایش از مخالفان بر این فرض ظاهری که پیام گروه کیو باید درک می شد، در تضاد است. در زمینه مطالعات Q، کار جان اس. کلوپنبورگ وضعیت کنونی Quaestionis در تاریخ ترکیب و ویرایش سند را تشکیل می دهد. با کار با طبقه بندی سند توسط کلوپنبورگ، من یک مورد ادبی-انتقادی برای تخصیص مجدد Q 10:21-22 از محل فعلی آن در لایه اولیه ویرایش (Q2) به آخرین لایه سند (Q3) ایجاد می کنم. در این فرآیند، من س 10:21-22 را با داستان وسوسه هماهنگ می‌کنم تا یک منطق الهیات جدید برای قشر Q3 پیشنهاد کنم.
کارکرد رنج مسیح در اول پطرس 2:21 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Madelynn Jones-Haldeman
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: عبارت "زیرا مسیح نیز برای شما رنج کشید" در اول پطرس 2:21b به معنای مرگ جانشین مسیح تفسیر شده است. مشکلی که در این درک ایجاد می‌شود، نتیجه مقایسه‌ای است که بین مسیح و بردگانی که دعوت شده‌اند از الگوی مسیح پیروی کنند. بنابراین این مطالعه به دنبال تعیین کارکرد رنج مسیح در اول پطرس 2:21b و ماهیت مثالی بود که به بردگان سپرده شد. روش. دستور زبان یونانی و سبک ادبی pericope تجزیه و تحلیل شد. اسنادی که در مورد رابطه برده و ارباب در قرن های اول قبل از میلاد صحبت می کردند. و A.D مورد مطالعه قرار گرفتند. و کتاب ها و مقالات و پایان نامه هایی در مورد پریکوپ و موضوع مصائب مسیح مورد بررسی قرار گرفت. از این تحقیق تاریخی، زبان شناسان و کلامی به نتیجه رسید. نتایج. این تحقیق نشان داد که این مقایسه، درست مانند مسیح و برده، به «انجام نیکوکاری» اشاره دارد، یک اصطلاح یونانی به معنای «به ارمغان آوردن منفعت برای کسی». از پنج گزینه موجود برای بردگانی که به ناحق در قرن اول رنج می بردند، تحمل مجازات ناعادلانه به جای فرار از آن تنها جایگزین مسیحی بود. بنابراین تسلیم شدن اشاره ای به حفظ رفتار مدنی بی عیب و نقص با ماندن در کنار استاد ظالم بود. با این حال، چنین تسلیمى خیر است و نه ارباب، بلکه جامعه مؤمن را از دو جهت سود مى‏رساند: (۱) اتهامات تهمت و فتنه علیه کلیسا کاهش مى‏یابد و (۲) انسجام و همبستگى درون کلیسا حفظ مى‏شود. بنابراین رنج مسیح (برای شما) در آیه 21b به مرگ مسیح اشاره نمی کند، بلکه در عوض وعده برکت خداوند و پذیرفتن کسی را می دهد که به ناحق رنج می برد و برای دیگران صبر می کند. رنج ناعادلانه مسیح نمونه نهایی برای نشان دادن مفهوم رنج به نفع دیگران است. نتیجه. "دعوت" به بردگان، "انجام نیکی" بود، حتی اگر انجام نیکو منجر به رنج ناعادلانه شود. بنابراین، هیچ مبنایی در اول پطرس 2:21b برای این نتیجه گیری وجود ندارد که رفتار ایده آلی که از پیروان مسیح انتظار می رود شهادت است.
مفهوم رشد شخصیت در نوشته های الن جی وایت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
John M. Fowler
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : توسعه شخصیت هدف اساسی سیستم آموزشی ادونتیست روز هفتم است. هدف از این مطالعه، تعریف مفهوم رشد شخصیت در نوشته‌های الن جی وایت بود که اندیشه‌اش پایه‌ای برای فلسفه نظام جهانی مدارس ادونتیست روز هفتم است. تحقیق بر روی چهار مشکل فرعی متمرکز شد: (1) معنی و اهمیت شخصیت. (2) ماهیت رشد شخصیت. (3) عوامل مؤثر بر رشد شخصیت. و (4) مسئولیت توسعه شخصیت. روش. این مشکل با (1) مطالعه دقیق نوشته های منتشر شده وایت و یادداشت هر بیانیه مرتبط با مطالعه انجام شد. (2) تجزیه و تحلیل استقرایی عبارات و ترتیب منطقی آنها در دسته بندی های مرتبط با مسائل فرعی. و (3) تفسیر داده ها با استفاده از هرمنوتیک مناسب و ترکیب یافته ها. یک بررسی از مطالعات تحقیقاتی منتخب در مورد رشد شخصیت - مطالعات هارتشورن و می، لیگون، پک و هاویگست، پیاژه، و کولبرگ - برای ارائه پس‌زمینه‌ای برای درک مفهوم وایت گنجانده شد. نتیجه گیری این مطالعه به این نتیجه رسید که وایت در نوشته‌هایش مفهوم مشخصی از رشد شخصیت را بیان می‌کند، که حول این باور ساختار یافته است که انسان و شخصیت او را فقط در چارچوب خدا می‌توان درک کرد. عناصر اساسی مفهوم او به شرح زیر است: 1. منش آن چیزی است که به کل کارکردهای رابطه ای و رفتاری انسان انگیزه، انسجام، ثبات و جهت می دهد. این شامل کل انسان می شود: اینکه او چیست - انگیزه ها، احساسات و افکارش - و آنچه انجام می دهد - اعمال و عاداتش - در رابطه با رابطه اش با خدا، انسان و خودش. 2. شخصیت برای تحقق هدف الهی در تاریخ، اثبات اعتبار ایمان مسیحی و تحقق بهینه استعداد و سرنوشت انسان مهم است. 3. خداگونه بودن هدف نهایی رشد شخصیت است. از این رو، هنجار ارزیابی شخصیت انسان، شخصیت خدا است که در عیسی آشکار شده و در کتاب مقدس و در شریعت خدا مشخص شده است. به همین ترتیب ارزیابی نهایی شخصیت به قضاوت خدا بستگی دارد. 4. ابزار رشد شخصیت در حرکت فیض خدا نسبت به انسان در فعالیت رستگاری مسیح و قدرت بخشیدن به روح او قرار دارد. هنگامی که انسان با ایمان، روزی خدا را برمی گزیند و با او رابطه جدیدی برقرار می کند، روح خدا با انگیزه ای جدید و توانمندی جدید، وحدت الهی-انسانی را در درون انسان به فعلیت می رساند. در این تجربه، خود محوری جای خود را به خدامحوری می دهد، به طوری که اساس عمل انسان دیگر خود نیست، بلکه اصل درونی شده خداگونه، یعنی عشق است که انسان را به وجود، ارتباط و عملکرد اصولی تضمین می کند. سطح، توسعه شخصیت را ممکن می کند. 5. با ادامه رشد و بلوغ انسان در این وحدت الهی-انسانی، و همچنان که خداوند همچنان نیروی محرک و نیروبخش اصلی زندگی باقی می ماند، کمال شخصیت به امتیاز او تبدیل می شود. برعکس، قهقرایی یک تهدید دائمی باقی می ماند. 6. عوامل شخصی و رابطه ای مانند خودپنداره، وراثت، محیط، سلامت، هوش، عادات غذایی، شغل هدفمند، مطالعه کتاب مقدس، مراقبه، دعا، عبادت، روابط با همسالان، و خدمات غیر خودخواهانه بر رشد شخصیت تأثیر می گذارند یا به عنوان مقدمه برای یا پرورش وحدت انسانی الهی در درون انسان. 7. اگر چه فرد در نهایت مسئول رشد شخصیت است، خانه و مدرسه مسئولیت عمده ای را برای ارائه پرورش و فضای مناسب شخصیت محور به بخش های خود دارند. مسئولیت والدین شامل مراقبت های کافی قبل از تولد و دوران کودکی، الگوسازی، نظم و انضباط، آموزش و ارائه فرصت های انتخاب می شود. مسئولیت مدرسه، علاوه بر بسیاری از موارد فوق، حول محور انتخاب معلمان و برنامه های درسی متعهد به رشد شخصیت است.
  • تعداد رکورد ها : 757