آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 73
شخصيت و انديشه هاي الهياتي کارل بارت (پارادايم پست مدرن)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دائرة المعارف اسلامي طهور,
کلیدواژه‌های اصلی :
شخصيت و انديشه هاي الهياتي کارل بارت (انتقادات)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دائرة المعارف اسلامي طهور,
کلیدواژه‌های اصلی :
مسیح و آدم
عنوان :
نویسنده:
کارل بارت؛ مترجم: محمد صبائی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
خدا و مخلوقات در روش شناسی سه گانه کارل بارت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gordon W. Watson
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این پایان نامه ما بر آن هستیم تا تحلیل و بررسی توسعه، معنا و پیامدهای آموزه تثلیث در اندیشه کارل بارت را در رابطه با مسئله رابطه خدا و مخلوق ارائه کنیم. برای این منظور، ما ارائه خود را با تجزیه و تحلیل توسعه ای آغاز می کنیم که در آن، آموزه تثلیث جایگاهی اساسی در برنامه الهیات بارت به خود اختصاص داده است. در نتیجه ارزیابی مجدد انتقادی از اولین اثر سیستماتیک خود، که سعی در تقابل با رئالیسم الهیاتی و ایده آلیسم در پروتستان و کاتولیک معاصر داشت، برداشت می شود که بارت آموزه تثلیث را از اهمیت انتقادی مستمر در فکر در حال رشد او از عوامل مؤثر بر تفکر بارت در این راستا، درک او از طرح کلامی سنت آنسلم بود. آموزه تثلیث در مفهوم Prolegomena to Dogmatics او بر درسی تأکید کرد که او از سنت آنسلم آموخت. زیرا اگر امکان و ضرورت الهیات ریشه و ریشه در ذات وجود خداوند دارد که او هست، آنگاه آموزه تثلیث در آموزه وحی بر این امر تأکید دارد که امکان و ضرورت وحی ریشه در مکاشفه نفس خداوند دارد. جزم شناسی تنها می تواند با توصیف واقعیتی که امکان را مطرح می کند و حقیقت مکاشفه گذشته، حال و آینده را در و به واسطه فعلیت خود اعتبار می بخشد، شرحی از خود ارائه دهد. ما در پایان این ارائه این سؤال را مطرح می‌کنیم که آیا روش بارت برای درک و تشریح هر دو نقطه عزیمت و ماهیت آموزه تثلیث مانع از درک عواملی نیست که احساس می‌شود در درک تثلیث مهم هستند؟ یکی از اینها رابطه بین شکل مخلوق مکاشفه خدا و زندگی مخلوق به عنوان چنین یا تجربه آن از نجات خدا در حوزه کلیسا است. جایی که هدف جامعه شناختی اقتصاد تثلیثی فعالانه به سوی یک کمال در تاریخ فشار می آورد. متعاقباً ما تحلیلی از رابطه بین بیان بارت از آموزه تثلیث و مسیح شناسی ارائه می کنیم.
ایمان به دنبال درک: علاقه توماس مرتن به کارل بارت [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ryan Scruggs
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه علاقه توماس مرتون به کارل بارت را ارزیابی می‌کند، علاقه‌ای که بر دو شخصیت مهم، هر چند گاهی اشتباه درک شده در الهیات بارت متمرکز است: آنسلم و موتسارت. مرتون در بارت نه الهیاتی را می‌یابد که کاملاً با آن موافق باشد، بلکه روشی الهیاتی را می‌یابد که او را اولیه می‌داند. به این روش «فهم جویی ایمان» می گویند. بارت و مرتون هر دو در جستجوی فهم خود با مسیح شروع می‌کنند: بارت در لوگوس خدا و مرتون در صوفیه خدا. حرکت از وحی به درک الهیاتی و تجربه دینی به مرتون این آزادی را می‌دهد تا با دین خود درگیر شود و در عین حال از عذرخواهی و تلفیق پرهیز کند.
ایمان، عقل و کتاب مقدس در الهیات دونالد جی. بلوش [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
David R Coward
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : دونالد جی. بلوش، الهی‌دان آمریکایی و استاد حوزه علمیه، سخنگوی برجسته انجیلی‌گرایی پروتستانی معاصر است، موضعی الهیاتی که جایی بین بنیادگرایی و نئوارتدوکسی قرار دارد. بلوش که به‌شدت تحت‌تأثیر الهی‌دان آلمانی، کارل بارت است، روش‌شناسی را به کار می‌گیرد که در آن الهیات تنها بر اساس وحی است، بدون اینکه توسط فلسفه یا استدلال‌های عقل بشری پشتیبانی شود. برای بلوک، وحی اساساً با فرهنگ بشری و اشکال فکری انسانی بیگانه است. به همین دلیل، وحی را نمی توان با عقل درک کرد، بلکه فقط با ایمان قابل درک است. دیدگاه بلوش به دوگانگی بین ایمان و عقل منتهی می‌شود، دوگانگی که در نهایت تأثیر نظام الهیات او را حداقل از سه طریق می‌آموزد. اول از همه، بلوش نمی تواند از بینش فرهنگ سکولار به نفع الهیات استفاده کند. ثانیاً، بیزاری بلوش از فلسفه منجر به رسیدگی ناکافی او به مسئله هرمنوتیکی می شود. سرانجام، درک بلوش از بیگانگی بین وحی و فرهنگ تنها می تواند به بی ربطی فزاینده الهیات در دنیای مدرن منجر شود.
رستگاری دین در «جزم گرایی‌های کلیسا» کارل بارت
نویسنده:
Bradley Marc Penner
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی استدلال کارل بارت (1886-1968) برای «دین حقیقی» در «جزم شناسی کلیسا» I/2، §17.3، به ویژه چهار «جنبه» (یعنی خلقت، انتخاب، توجیه و تقدیس) می پردازد. از آنجایی که این پایان نامه بر الهیات بارت از دین حقیقی و چهار «جنبه» آن تمرکز دارد، با ارائه تفسیری جامع تر از الهیات او از دین به عنوان هر دو، به شناخت الهیات او از دین به طور کلی و دین مسیحی به طور خاص کمک می کند. بر خلاف اکثریت قریب به اتفاق محققان که الهیات بارت را تنها علیه دین تفسیر می کنند، منفی و کاملاً مثبت است. با استفاده از ترجمه مجدد بند 17 که در آن کلمه بدنام آلمانی Aufhebung به صورت صحیح تر به عنوان «تعالی» (به جای «الغای» اصلی) ترجمه شده است، این تز استدلال می کند که الهیات دین بارت کاملاً منفی نیست. بلکه از بین همه ادیان، خدا تنها دین مسیحیت را تعالی می بخشد. این پایان نامه منحصراً بر جزم شناسی کلیسایی بارت تمرکز می کند و در فصل اول، تفسیر کاملی از بند 17 ارائه می دهد تا نشان دهد که چگونه چهار «جنبه» در الهیات او از دین حقیقی، اوج استدلال او مبنی بر اینکه دین مسیحی دین حقیقی است، است. این امر با تأکید بر استفاده بارت از simul iustus et peccator، که الگوی مشابه برای درک دین مسیحی به عنوان دین واقعی است، انجام می شود، زیرا اگرچه دین مسیحی کاملاً گناهکار است، اما کاملاً به همان اندازه در تعالی خدا از آن اثبات می شود. . در فصل‌های دوم تا پنجم، هر «جنبه» به ترتیب ابتدا توضیح داده می‌شود و سپس به بخش‌های مربوطه در مجلدات بعدی جزم‌شناسی کلیسای بارث می‌رود که قوی‌ترین تداوم الهیاتی را با هر «جنبه» نشان می‌دهد تا نشان دهد چگونه مکمل، تصحیح و الهیات دین حق را کامل کند.
جزم شناسی کلیسا، جلد. 3.4، بخش‌های 55-56: دکترین خلقت، ویرایش مطالعه 20 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Karl Barth
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London, England: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مهمترین اثر الهیات قرن بیستم در ویرایش جدید! جزم شناسی کلیسای کارل بارت یکی از مهمترین آثار الهیات قرن بیستم است. کارل بارت، متکلم سوئیسی-آلمانی (1886-1968) اصیل ترین و شاخص ترین الهیات اصلاح طلب قرن بیستم بود. او یکی از شخصیت های مرکزی کلیسای اعتراف در آلمان بود که با رژیم نازی مخالفت می کرد. بارت در سال 1932 کتاب جزم شناسی کلیسا را ​​آغاز کرد و تا پایان عمر خود بر روی سیزده جلد آن کار کرد. نوشته‌های بارت همچنان به راهنمایی و آموزش موعظه و آموزش کشیشان و دانشگاهیان در سراسر جهان ادامه می‌دهد. ترجمه انگلیسی توسط گروهی از محققان تهیه شده و توسط G. W. Bromiley و T. F. Torrance ویرایش شده و از سال 1936 منتشر شده است. تیمی از محققان و متخصصان در مدرسه علمیه پرینستون تجدید نظر در ترجمه موجود را آغاز کرده اند. اولین گام ترجمه قطعات یونانی، لاتین، عبری و فرانسوی به انگلیسی بود. هم اکنون نسخه اصلی در کنار ترجمه انگلیسی ارائه شده است. این کار باعث می‌شود که این اثر برای تعداد فزاینده‌ای از دانش‌آموزانی که دانش کاری از زبان‌های باستانی ندارند، راحت‌تر و قابل دسترس‌تر باشد. این نسخه جدید با ترجمه برای اولین بار به صورت چاپی ارائه می شود. نسخه جدید در قالب بزرگتر جدید ارائه شده است و به 31 جلد قطع شده است.
کارل بارت: خداشناس شاهد مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph L. Mangina (جوزف ال. مانگینا)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اندیشه کارل بارت (1886-1968) در بیست سال گذشته مورد تجدید علاقه قابل توجهی قرار گرفته است. کارل بارت اثر جوزف مانگینا: الهی دان شاهد مسیحی راهنمای مختصر و قابل دسترسی به این متفکر مهم مسیحی ارائه می دهد. در میان مقدمه‌های بارت، به‌طور منحصربه‌فردی، اهمیت او برای جهان‌گرایی مسیحی نیز برجسته می‌شود. فصل اول زندگی خارق‌العاده بارت را توصیف می‌کند، از دوران جوانی او با لیبرالیسم در طول جنگ جهانی اول، تا الهیات بالغ او در جزم‌شناسی کلیسا. فصول بعدی خوانش مفصلی از این اثر ماژستری ارائه می دهد و بارت را در گفتگو با پنج متفکر معاصر قرار می دهد: جورج لیندبک در مورد مکاشفه، مایکل ویشوگرود در مورد انتخاب، استانلی هاورواس در مورد خلقت، رابرت جنسون در مورد آشتی، و هنری دو لوباک در کلیسا. این گفت‌وگوهای جهان‌شناختی نه تنها تفکر بارت را تسکین بیشتری می‌بخشد، بلکه در خدمت نشان دادن ثمربخشی مستمر الهیاتی آن است. این کتاب با بررسی اهمیت گسترده‌تر بارث برای کلیسا در زمان ما به پایان می‌رسد.
الاهیات دیالکتیکی واقع گرایانه انتقادی کارل بارت: پیدایش و بسط آن 1909-1936 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bruce L. McCormack (بروس ال. مک‌کورمک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه کتاب: این کتاب زندگی‌نامه فکری مهمی از شاید تأثیرگذارترین الهی‌دان قرن بیستم، کارل بارت است. مک کورمک اولین تجدید نظر در مقیاس کامل تفسیر اصلی الهیدان معروف هانس اورس فون بالتاسار از بارت را ارائه می دهد که اولین بار در سال 1951 منتشر شد. با تکیه بر انبوهی از مطالب، که بسیاری از آنها در طول زندگی بارت منتشر نشده بودند، و همچنین به طور کامل. مک کورمک با آشنایی با بهترین پژوهش‌های اخیر آلمانی نشان می‌دهد که تصمیم اساسی که می‌تواند کل توسعه بارت را کنترل کند - چرخش به شکلی جدید و کاملاً واقع‌گرایانه از "عینیت‌گرایی" الهیاتی - قبلاً در سال‌هایی اتخاذ شده بود که بارت در حال کار بر روی اولین تفسیر خود بر رومیان بود. او همچنین استدلال می‌کند که مهم‌ترین تصمیم‌ها - اعم از مادی و روش‌شناختی - در Dogmatics G?ttingen بارت در سال‌های 1924/5 و نه بعداً در کتاب 1931 درباره آنسلم، همانطور که اغلب ادعا می‌شود، گرفته شد. این اثر منحصر به فرد و مهم نه صرفاً تفسیر تازه ای از پیشرفت بارت، بلکه الگوی جدیدی برای درک کل الهیات بارت ارائه می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 73