آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30
مارتین لوتر کینگ و رتوریک آزادی: روایت خروج در مبارزه آمریکا برای حقوق مدنی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gary S. Selby
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این کتاب زیبا نوشته شده، گری سلبی نشان می دهد که چگونه مارتین لوتر کینگ جونیور از داستان کتاب مقدس Exodus برای ایجاد انگیزه در آمریکایی های آفریقایی تبار برای آزادی از ستم نژادی استفاده کرد. سلبی از طریق بررسی سخنرانی‌های اصلی کینگ، راه‌هایی را که کینگ از روایت خروج استخراج کرد تا ساختاری را به شنوندگانش ارائه دهد که شرایط کنونی آنها را توضیح می‌دهد، به اقدام متحد ترغیب می‌کند و این اطمینان را ایجاد می‌کند که آنها موفق خواهند شد، روشن می‌کند. سلبی توضیح می‌دهد که چگونه کینگ چارچوبی نمادین برای تفسیر عقب‌نشینی‌های جنبش حقوق مدنی ایجاد کرد، حتی زمانی که آنها را به چالش می‌کشید تا به آرمان وفادار بمانند.
الهیات ماوراء فیض: تعریف و نظام مندی
نویسنده:
Andrew Christian Nelson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی الهیات فوق العاده گریس می پردازد. با توجه به اینکه Hyper Grace، همانطور که در حال حاضر در یک محیط الهیات رایج توصیف می‌شود، تعریف و بیان ضعیفی دارد، این تز اولین تعریف و نظام‌بندی این جنبش الهیات انتقادی را ارائه می‌دهد. در ارائه استدلال خود، بخش 1 این پایان نامه مروری بر بحث های جاری پیرامون این اصطلاح ارائه می دهد. این بررسی اجمالی اجازه می‌دهد تا ماهیت تصادفی برچسب همراه با نیاز حاصله برای تعامل مهم با این اصطلاح شناسایی شود. سپس بخش 1 تجزیه و تحلیل عمیقی از ویژگی‌های جنبش هایپر گریس را در سه گفتگو ارائه می‌دهد: اندرو فارلی، استیو مک وی، و دبلیو پل یانگ. این بحث اجازه می دهد تا مجموعه ای اولیه از پارامترها برای حرکت گذاشته شود. پس از پی ریزی این پایه، پایان نامه به بخش دوم می رود و استدلال می کند که این ویژگی ها تجلی مدرن مضامین موجود در الهیات رسمی مارتین لوتر، T.F. تورنس، و منتخب الاهیات جهان گرا. بنابراین چنین بحثی مبنایی برای نظام‌بندی Hyper Grace فراهم می‌کند. پایان نامه با استفاده از قسمت های قبل در قسمت 3 با بیان اولین الهیات سیستماتیک Hyper Grace به پایان می رسد. این تلاش برای بیان این حرکت در شرایط سیستماتیک اجازه می دهد تا Hyper Grace با وضوحی بیان شود که امکان تجزیه و تحلیل بیشتر حرکت را فراهم می کند.
کنشگری اجتماعی و الهیات آدام کلیتون پاول جونیور ، 2015 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Lauren D Brisbon
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی نیاز به الهیات سیاه پوست و تأثیر آن بر فعالیت اجتماعی در جامعه الهیات در ایالات متحده می پردازد. الهیات سیاه جزء ضروری کار یک متکلم است. در این تحقیق، کنشگری اجتماعی آدام کلایتون پاول جونیور در چارچوب الهیات سیاهان مورد بررسی قرار گرفته است. بر اساس این مطالعه، الهیات سیاه چارچوب الهیاتی را برای متکلمان فراهم می کند تا از آن پیروی کنند تا به عنوان عامل اجتماعی در جامعه خود تبدیل شوند. در دهه 1960، گروهی از روحانیون رادیکال آفریقایی-آمریکایی، مسیحیت را از منظر مبارزه سیاهپوستان آمریکایی در رابطه با آزادی در آمریکا تفسیر کردند. الهیات سیاهان شامل سه زمینه است: "جنبش حقوق مدنی در دهه های 1950 و 1960، که عمدتاً با مارتین لوتر کینگ جونیور مرتبط است؛ انتشار کتاب جوزف واشنگتن، مذهب سیاهان (1964)؛ و ظهور جنبش قدرت سیاهان، به شدت. تحت تأثیر فلسفه ملی‌گرایی سیاه‌پوستان مالکوم ایکس.» (1) بررسی الهیات آدام کلیتون پاول جونیور شواهدی را ارائه می‌دهد که الهیات سیاه‌پوستان یک الهیات رهایی‌بخش در کار کنش‌گری اجتماعی است. تعداد فزاینده ای از متکلمان به الهیات شکوفایی مشترک می شوند. محبوب‌ترین مکان‌هایی که به الهیات رفاه مشترک هستند، کلیساهای بزرگ هستند. الهیات رفاه با موارد زیر مرتبط است: اول، خداوند به همه پیروان وفادار خود سلامت جسمی و رفاه مالی عطا می‌کند. ثانیاً، مؤمنان حق الهی خود را برای ثروت و سلامتی از طریق اعترافات مثبت و ارائه‌های مالی ادعا می‌کنند. ثالثاً، این ایمان پایدار وجود دارد که خدا باید به وعده هایش عمل کند. و چهارم، واعظان ایمان اغلب تعلیم می‌دهند که خدا تنها زمانی می‌تواند هدایای خود را آزاد کند که انسان‌ها به طور کامل تسلیم اراده او شوند، حتی زمانی که مسیر عمل خواسته شده با منطق سکولار در تضاد باشد. اگر تعداد بیشتری از الهی‌دانان آفریقایی-آمریکایی از الهیات سیاه‌پوستان استفاده کنند، کشیش‌ها و جمعی از آنها در موقعیت بهتری برای دفاع از حقوق خود و دیگران خواهند بود. در نهایت، این تحقیق، الهی‌دانان آفریقایی-آمریکایی را وادار می‌کند که دوباره الهیات سیاهان را مرور کنند و از آن در کار خود به عنوان ابزار اعتراض اجتماعی استفاده کنند.
آزاد کردن اسیرکنندگان: سوتریولوژی در اندیشه و عمل مارتین لوتر کینگ جونیور
نویسنده:
Jacob W. Kines
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به دنبال روشن کردن جنبه هایی از میراث الهیات مارتین لوتر کینگ است که تا کنون یا مورد توجه قرار نگرفته است یا به اندازه کافی مورد توجه قرار نگرفته است. به طور خاص، من نگران کشف میراث سوتریولوژیکی کینگ برای گروه‌های ممتاز تاریخی، به‌ویژه آنهایی هستم که ادعای هویت مسیحی دارند. این پروژه به بررسی راه هایی می پردازد که روش الهیات، آموزه خدا، و انسان شناسی الهیاتی کینگ را به جامعه شناسی او می رساند. توجه ویژه ای به موقعیت اجتماعی کینگ به عنوان یک واعظ نسل چهارم آفریقایی آمریکایی که در جنوب متخاصم نژادپرستانه پرورش یافته است، و روش هایی که تجربیات اولیه او به پرسش ها، وظایف و اهداف برنامه الهیات او شکل می دهد، داده می شود. کینگ از اوایل سال‌های نوجوانی‌اش به‌شدت از مشکل شر، به‌ویژه در ابعاد اجتماعی آن آگاه بود و شروع به کشف نقش او در حذف آن کرد. کینگ در طول تحصیلات رسمی خود در کالج مورهاوس، حوزه علمیه کروزر و دانشگاه بوستون، مفاهیم الهیاتی را که از سنت باپتیست سیاه پوست در دوران جوانی خود به ارث برده بود، اصلاح کرد و در عین حال دیدگاه منحصر به فرد خود را جعل کرد. در طول دوران مشارکت خود در جنبش حقوق مدنی، رویکرد عمل محور کینگ برای انجام الهیات، وضوح و اطمینان معرفتی مستمری را ارائه کرد. جامعه‌شناسی کینگ، هم در بعد شخصی و هم در بعد اجتماعی‌اش، هنوز به‌عنوان یک مکمل و اصلاح‌کننده بسیار مورد نیاز برای مسیحیان در مکان‌های قدرت و امتیاز امروز است.
مارتین لوتر کینگ؛ صبور و ناشکیبا
نویسنده:
پرنیان برهانی
نوع منبع :
مقاله , نقد و بررسی کتاب
منابع دیجیتالی :
توجیه و شایستگی: تفسیر و ارزیابی مفهوم شایستگی در الهیات کاتولیک مدرن در رابطه با دکترین توجیه لوتر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Johann Heinz
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تعلیم عادل شمرده شدن گناهکار تنها با ایمان، «قلب» اصلاحات است. مارتین لوتر آن را "آموزه اصلی" مسیحیت می دانست و این ادعا را با مفاهیم تنها عاملیت خدا و ویژگی متوالی کارهای نیک نشان داد. از آنجایی که او نه می‌توانست همکاری انسان و نه «شخصیت نهایی آثار» را بپذیرد (به معنای کارهایی است که با هدف نهایی به دست آمده‌اند)، مبارزه او عمدتاً علیه دکترین سنتی شایستگی کلیسا بود. با این حال، الهیات کاتولیک از پیروی از اصلاح طلب در این سنت شکنی رادیکال خودداری کرد. زمانی که حدود یک دهه پس از وقوع اصلاحات روشن شد که آموزش توجیه موضوع اصلی مناقشه را تشکیل می‌دهد، الهیات کاتولیک دکترین شایستگی را مانند سدی در برابر تکیه‌گاه لوتر قرار داد. مخالفان اصلاح طلب، ایده شایستگی را بهترین دلیل می دانستند که توجیه نمی تواند تنها از ایمان حاصل شود. بنابراین، حوزه مشکل توجیه و شایستگی از زمان اصلاحات به عنوان یک مانع غیرقابل حل در گفتگوهای الهیات جدلی عمل کرده است. با تحقیقات مدرن کاتولیک در مورد لوتر (از سال 1939/1940)، جبهه‌های ریشه‌دار دوباره به حرکت درآمدند. دیدگاه تاریخی عینی تر از زندگی و کار اصلاح طلب درک عمیق تری از دغدغه های الهیاتی او ایجاد کرد. گشایش جهانی زیر در مطالعات الهیاتی (درباره زمان واتیکان دوم) به نزدیکی متمایز بین تفسیر کاتولیک از دکترین توجیه و تفسیر لوتر منجر شد. برخی از محققان (J. Lortz، O. H. Pesch) حتی ادعای اجماع با اصلاح طلب داشتند. پایان نامه حاضر به منظور بررسی توجیه این ادعا نوشته شده است. دکترین شایستگی که موضوع جنبی جدلی را تشکیل می‌دهد و در گفت‌وگوی کنونی به ناحق به حاشیه رانده شده است، در این تحقیق به‌عنوان نوعی «آزمایش خراش» برای صحت این ادعا مورد استفاده قرار می‌گیرد (W. Dantine). ). از آنجایی که الاهیات کاتولیک مدرن مشتاق بازنگری و بازنگری معنا و بیانیه دکترین شایستگی است، این سوال مطرح می شود که آیا این تفاسیر و صورت بندی های جدید برای معتبر ساختن اجماع ادعایی با لوتر کافی هستند یا خیر.
الهیات مارتین لوتز کینگ جونیور و دزموند امپیلو توتو
نویسنده:
Johnny Bernard Hill (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US ,
چکیده :
چکیده ماشینی : هیل دو تن از برجسته‌ترین الهی‌دانان زمان ما، مارتین لوتر کینگ جونیور را می‌آورد. و دزموند توتو، وارد گفتگو شدند تا معنای ایده‌های مسیحی آشتی، چندفرهنگی و عدالت اجتماعی را برای دنیای امروز بررسی کنند. این یک تحلیل جامع از الهیات کینگ و توتو با مفاهیمی برای مسائل معاصر ارائه می دهد.
الاهیات مارتین لوتر کینگ جونیور و دزموند مپیلو توتو (مذهب سیاهان مذهب زن عدالت اجتماعی) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Johnny Bernard Hill
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
تاپاس یا «خود رنجی» در فلسفه و رویه خشونت‌پرهیزانه موهانداس کی. گاندی و مارتین لوتر کینگ جونیور [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Patrick S. O'Donnell
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: علاقه من به این مفهوم در طول سال ها فروکش نکرده است، و اخیراً با فصلی که در جلد ویرایش شده توسط تامی شلبی و براندون ام. تری، برای شکل دادن به جهانی جدید: مقالاتی در مورد فلسفه سیاسی مارتین لوتر کینگ، جونیور مطالعه کردم، دوباره بیدار شد. (2018)، یعنی «نمایش برای عدم خشونت: نظریه و عمل خشونت پرهیزی» کارونا مانتنا، که عمدتاً در مورد فلسفه معنوی و سیاسی مارتین لوتر کینگ در مورد کنش غیرخشونت‌آمیز است، اما از طریق مقایسه تحلیلی با مهنداس کی. گاندی روشن شده است. عقاید و سیاست در این زمینه
نقش سنت آگوستین به عنوان مورخ کلیساهای شمال آفریقا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Wonke Buqa
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این مطالعه بررسی نقش سنت آگوستین به عنوان یک مورخ کلیسای شمال آفریقا است. به منظور آرشیو هدف این پژوهش، یکی از مهم‌ترین آثاری که آگوستین شهر خدا را نوشته، قرار است به عنوان مرور ادبیات مورد استفاده قرار گیرد. شهر خدا در اصل برای دفاع از کلیسا در برابر اتهامات مربوط به تخریب شهر رم در سال 410 پس از میلاد نوشته شده است. شهر خدا به عنوان یادگاری برای تأمل الهیات در مورد تاریخ خلقت خدا ایستاده است. اگرچه آگوستین در درجه اول یک مورخ نیست، اما سهم قابل توجهی در مطالعه تاریخ مسیحیت داشته است. او کتاب مقدس را مطرح می کند تا منبع معنای تاریخ شود و تنها تاریخ واقعی را تاریخ مقدس تعریف می کند. این مطالعه نقد آگوستین از کاتولیک کلیسا، معنای تاریخ، خاستگاه شهر خدا، دیدگاه‌های آگوستین در مورد تاریخ فلسفه و الهیات و ماهیت نبوی تاریخ کتاب مقدس را مورد توجه قرار می‌دهد. بخش اول این مطالعه مبارزات اولیه زندگی آگوستین را در جستجوی دانش و حقیقت دنبال می کند. او مطالعات بلاغت را آموخت. او کتب مقدس را بررسی کرد و آنها را نالایق یافت. سپس او از پیروان مانویان بود، اما هنگامی که با رهبر سوفسطایی آنها فاوستوس ملاقات کرد، سرخورده شد. سرانجام، اسقف آمبروز میلان در تفسیر و توضیح تمثیلی خود از کتاب مقدس و تأثیر نوافلاطونی مسیحی به آگوستین کمک کرد تا رویکردی به کتاب مقدس بیابد و بر مشکلات خود با مذهب دوران کودکی خود غلبه کند. آمبروز او را به آستانه تبدیل کرد. تأثیر آگوستین بر اصلاحات در نظر گرفته شده است. او پدر کلیسا است که در بیش از هزار سالی که او را از تولد کلیساهای پروتستان جدا کرد تأثیر بی‌نظیری گذاشته است، اما آن دوره طولانی فضای خالی نیست زیرا آثار تاریخی او در تمام این دوره تأثیرگذار بوده است. در جنبشی برای تجدید و اصلاح کلیسا، اصلاح‌طلبان مختلف قرن شانزدهم مانند مارتین لوتر و جان کالوین، آگوستین را مورد مطالعه قرار دادند تا بدرفتاری‌های کلیسای کاتولیک را به چالش بکشند. تأثیر و میراثی که آگوستین بر افراد دیگر گذاشت به عنوان نتیجه نهایی مطالعه مورد بحث قرار می گیرد. عقایدی که او با مهارت فراوان بیان می‌کرد، تقریباً تا بعد از عصر روشنگری در قرن هجدهم مورد پذیرش تقریباً همه متفکران برجسته اروپا قرار گرفت. آگوستین اسقف کاتولیک کرگدن را بسیار ساخته بود
  • تعداد رکورد ها : 30