مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 9
الاصولية بين الغرب والاسلام
نویسنده:
د. محمد عمارة
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
دایرة‌المعارف اسلام و جهان اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard C. Martin, Said Amir Arjomand, Marcia Hermansen, Abdulkader Tayob, Rochelle Davis, John Obert Voll
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Macmillan Reference ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تعداد فزاینده ای از دانشمندان و صاحب نظران اعلام کرده اند که قرن بیست و یکم، عصر اسلام خواهد بود. چنین پیش‌بینی‌هایی، چه در جهت مثبت و چه منفی، در عدم درک گسترش و نفوذ اسلام در طول هزاره و نیم گذشته، به‌ویژه در قاره‌های آسیا و آفریقا اشتباه می‌کنند. با این وجود، رویدادهای دهه اول هزاره جدید بر اهمیت دانستن تاریخ اسلام و درک تنوع و غنای عظیم اعمال اجتماعی، فرهنگی و مذهبی مسلمانان تأکید کرده است. حملات انتحاری به مرکز تجارت جهانی در نیویورک و پنتاگون در واشنگتن دی سی در 11 سپتامبر 2001 بیش از سه هزار نفر را کشتند. این رویدادهای غم انگیز و پوشش رسانه ای عواقب پس از آن و همچنین دو جنگ متعاقب آن در کشورهای مسلمان افغانستان و عراق به طور چشمگیری نشان داد که در غرب چقدر اطلاعات کمی در مورد اسلام و جهان اسلام وجود دارد. اسلام تقریباً پانزده قرن است که یک پدیده دینی و سیاسی جهانی است و بوده است. شبکه‌های ارتباطی مسلمانان، از زیارت سالانه مکه گرفته تا قدرت گسترده وب جهانی، مسلمانان را قادر می‌سازد تا هویت‌های پست مدرن را در دنیایی که به سرعت در حال تغییر است، تثبیت کنند و در عین حال انواع سنت‌های قدیمی را حفظ و تقویت کنند. و تمرینات. دایره المعارف اسلام و جهان اسلام منبع اطلاعاتی درباره اسلام، گذشته و حال آن است که با آغاز دهه اول قرن بیست و یکم، خطاب به دانشجویان و خوانندگان عام است.
اندیشه بنیادگرا و عدم امکان ریشه یابی [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد اركون
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دارالساقی,
بنیادگرایی اسلامی و پست‌مدرنیسم
نویسنده:
بهروز مرادی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : شرکت بهمن برنا,
از ناسیونالیسم تا اسلام انقلابی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Said Amir Arjomand (eds.) (سعید امیر ارجمند)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
بنیادگرایی دینی در ایران: تعدیل مذهبی و روانشناختی در بستر فرهنگی مسلمان [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Nima Ghorbani, Zhuo Job Chen, Fatemeh Rabiee & P. J. Watson
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین تحلیل مقیاس بنیادگرایی دینی در ایران، یافته‌هایی را بررسی کرد که تعهدات مذهبی محافظه‌کارانه پیامدهای تعدیل مثبتی در خارج از غرب دارند. بنیادگرایی دینی در نمونه ای متشکل از 385 دانشجوی ایرانی رابطه مستقیمی با دینداری و معنویت مسلمان نشان داد و با عوامل متعالی و با عوامل نمادگرایی پساانتقادی همبستگی منفی داشت. بنیادگرایی مذهبی و به طور کلی دینداری محافظه کارانه، سلامت روانی بهتری را در رابطه با متغیرهای مربوط به خودتنظیمی، خودشیفتگی و انشعاب پیش بینی کردند. عوامل PCB یک نگرش بنیادگرایانه از تأیید تحت اللفظی را تعریف کردند که همچنین برخی پیوندها را با عملکرد روانشناختی سازگارتر نشان داد. ایرانیانی که خود را «هم مذهبی و هم روحانی» می‌دانستند، از نظر مذهبی محافظه‌کارتر و از نظر روان‌شناختی سازگارتر از سه نوع مذهبی- معنوی دیگر بودند. دینداری محافظه کارانه ناسازگاری وابستگی قابل بهره برداری را پیش بینی کرد. این داده ها همچنین نشان می دهد که دینداری محافظه کارانه می تواند تا حد زیادی، اما نه به طور کامل، پیامدهای سلامت روانی مثبت در خارج از غرب داشته باشد.
پیکار در راه خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Karen Armstrong (کارن آرمسترانگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در اواخر قرن بیستم، بنیادگرایی به‌عنوان یکی از قدرتمندترین نیروهای فعال در جهان ظاهر شد که سلطه ارزش‌های سکولار مدرن را به چالش می‌کشد و صلح و هماهنگی را در سراسر جهان تهدید می‌کند. با این حال برای تعداد زیادی از مردم غیرقابل درک است. در «نبرد برای خدا»، کارن آرمسترانگ به طرزی درخشان و دلسوزانه به ما نشان می‌دهد که چگونه و چرا گروه‌های بنیادگرا به وجود آمدند و آرزوی دستیابی به آن‌ها را دارند. تغییرات را در هر جنبه ای از زندگی بیدار کنید - اغلب دردناک و خشونت آمیز، حتی اگر رهایی بخش. آرمسترانگ استدلال می کند که یکی از چیزهایی که بیشتر تغییر کرد مذهب بود. مردم دیگر نمی توانستند در مورد الهی به همان شکل فکر کنند یا تجربه کنند. آنها مجبور بودند اشکال جدیدی از ایمان را ایجاد کنند تا متناسب با شرایط جدیدشان باشد. آرمسترانگ بنیادگرایی را یکی از این شیوه‌های جدید مذهبی بودن توصیف می‌کند که در تمام سنت‌های دینی اصلی ظهور کرده است. او با تمرکز بر بنیادگرایی پروتستان در ایالات متحده، بنیادگرایی یهودی در اسرائیل، و بنیادگرایی مسلمان در مصر و ایران، راه هایی را بررسی می کند که این جنبش ها، اگرچه یکپارچه نیستند، اما هر کدام از ترس مدرنیته - اغلب در پاسخ به تهاجم- سرچشمه گرفته اند. (گاهی ناخواسته، گاهی عمدی) توسط جریان اصلی جامعه. آرمسترانگ گروه های بنیادگرا را پیچیده، مبتکر و مدرن می داند - به جای بازگشت به گذشته - اما مدعی است که آنها از نظر مذهبی شکست خورده اند. او با حفظ این موضوع که بنیادگرایی اغلب در رابطه همزیستی با مدرنیته تهاجمی وجود دارد، که هر یک دیگری را به سوی افراط و تفریط بیشتر سوق می دهد، شفقت را به عنوان راهی برای خنثی کردن آنچه که اکنون یک تضاد در حال تشدید است، پیشنهاد می کند.
الاسس العقلیة للتفکیر الاصولی
نویسنده:
احمد البصری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 9