مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
کثرت گرایی اجتماعی کثرت گرایی اخلاقی کثرت گرایی ارزشی کثرت گرایی حقیقت شناختی کثرت گرایی دموکراتیک کثرت گرایی دینی کثرت گرایی رفتاری کثرت گرایی سیاسی کثرت گرایی فرهنگی کثرت گرایی معنایی کثرت گرایی نجات شناسی کثرت گرایی وظیفه شناختی کثرت گرایی هنجاری
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 53
فلسفه دین کثرت‌گرای رادیکال: میان‌فرهنگی، چند دینی، میان‌رشته‌ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mikel Burley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مقدمه‌ای بی‌نظیر برای مطالعه فلسفه دین است که از طیف گسترده‌ای از فرهنگ‌ها و منابع ادبی استفاده می‌کند، با رویکردی که هم از نظر روش‌شناختی نوآورانه و هم در گستره بین فرهنگی و چند مذهبی خود گسترده است. میکل برلی با استفاده از تخصص خود در روش‌های میان رشته‌ای و متاثر از ویتگنشتاین، از آثار داستانی روایی و قوم‌نگاری، از جمله برادران کارامازوف داستایوفسکی و مرگ سویینکا و سوارکار پادشاه استفاده می‌کند تا انتقادی را با رویکردهای موجود به فلسفه دین و تبلیغ رادیکال درگیر کند. ، رویکرد کثرت گرایانه. با جدا شدن از تثبیت استاندارد بر یک تفسیر محدود از خداباوری، موضوعات مورد بحث شامل مفاهیم شفقت در اخلاق بودایی، آدمخواری در مراسم مرده خواری، مالکیت الهی و قربانی کردن حیوانات در پرستش الهه هندو و جان گرایی در سنت های بومی است. ترکیب اصلی و جذاب بورلی از عناصر فلسفی، انسان‌شناختی و ادبی، فلسفه دین را گسترش داده و تنوع می‌بخشد، و مقدمه‌ای ضروری برای هر کسی که علاقه‌مند به مطالعه تکثر رادیکال اشکالی است که دین در زندگی انسان به خود می‌گیرد، ارائه می‌کند.
سایه های هماهنگی در تنوع: شیوه های تساهل در مکان های دینی اندونزی [مقاله اندونزیایی]
نویسنده:
Tri Ramadhan, Sulasiah Sulasiah, Faishal Bagaskara, Abdul Chair
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیوند بین گردشگری زیارتی، کثرت گرایی و تساهل در جوامع مذهبی اغلب یک موضوع داغ است که می تواند یک نگرانی رایج باشد زیرا می تواند پارامتری برای هماهنگی اجتماعی باشد. یکی از موضوعات جالبی که باید مورد بحث قرار گیرد، چگونگی ارتباط بین جوامع مذهبی پیرامون اماکن مذهبی است. این مقاله بر روی شیوه های تساهل بین مذهبی در پنج مکان نماینده اماکن مذهبی، یعنی Banten Lama، Telukbetung Lampung، Sam Po Kong Semarang، Maria Ambarawa Cave و Bukit Kasih Toar Lumimu'ut تمرکز خواهد کرد. این پنج مکان معرف در ارائه فضای هماهنگی بین جوامع دینی به شمار می روند زیرا در یک مکان بیش از یک مکان مذهبی وجود دارد. روش مورد استفاده در این مقاله روش کیفی با مشاهدات، مصاحبه و مطالعات ادبیات است. نتایج نشان داد که تلورانس همچنان در تمامی این سایت‌ها حفظ می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک الگو برای تحمل استفاده کرد. امید است با حفظ بردباری، دولت و جامعه ما را در تقویت هماهنگی و غلبه بر مشکلات قومیتی، مذهبی، نژادی و بین گروهی (SARA) که اخیراً نمایان شده است یاری کند.
پرداختن به الهیات در دنیای کثرت‌گرا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kim Hao Yap (کیم هائو یاپ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Methodist Bk. Room, Methodist Centre,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه موضوعات مهمی است که ما درگیر تأملات الهیاتی در جهانی هستیم که به طور فزاینده ای کثرت گرایانه است. خواستار زمینه سازی الهیات است. بافت عمدتاً آسیایی با موزاییک غنی از فرهنگ ها، ادیان و تاریخ است. دیگر نمی توان خداشناسی را جدا از این محیط کثرت گرایانه انجام داد. فرهنگ، مذهب، سیاست و طبیعت به عنوان زمینه‌ای برای انجام الهیات شناخته می‌شوند. ایمان و سنت مسیحی در رابطه با این حوزه های زندگی دیده می شود. سؤالات اصلی که مورد بررسی قرار می گیرند عبارتند از: ارتباط ایمان با فرهنگ چگونه است؟ آیا دین من تنها و تنها دین واقعی است؟ آیا می توانیم دین را با سیاست مخلوط کنیم؟ آیا ما برای تسلط بر طبیعت فراخوانده شده ایم؟ شوونیسم فرهنگی، امپریالیسم مذهبی، سلطه سیاسی و بی تفاوتی زیست محیطی را آشکار می کند. اصولی که پدیدار می شوند مشارکت، روابط، متقابل و اشتراک هستند. به دنبال این است که از رویارویی به همکاری، رقابت به همکاری، تضاد به توافق برسند، همانطور که ما یک جامعه انسانی و انسانی را در دنیای کثرت‌گرای خود می‌سازیم.
حقانیت و هویت دینی در عصر تکثر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Jonkers ; Oliver J. Wiertz
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به جنبه های فکری داشتن تعابیر مذهبی متنوع در مجاورت و پیامدهای سیاسی اجتماعی می پردازد. این دیدگاه چند رشته ای را در مورد این موضوع پیچیده ارائه می دهد، کار متقابلی را در مورد کثرت دینی با ادعاهای حقیقت از الهیات و همچنین فیلسوفان سنت های قاره ای و تحلیلی ارائه می دهد. کتاب شامل سه بخش عمده است. بخش 1 ایده های پیرامون تنوع و حقیقت مذهبی را بررسی می کند. بخش 2 اهمیت معرفتی تنوع مذهبی را ترسیم می کند. و قسمت 3 با بررسی جنبه های عملی و اجتماعی تنوع دینی، جلد را به پایان می رساند. این کتاب با آوردن دیدگاهی فرا رشته ای به موضوعی که در خط مقدم گفتگو پیرامون زندگی دینی جهان باقی می ماند، مورد توجه محققان علوم دینی، الهیات و فلسفه دین خواهد بود.
سخنرانی پلوراليسم چیست؟
سخنران:
مصطفی ملکیان
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
سیر تطور مفهوم دنیوی شدن در جامعه شناسی
نویسنده:
هادی جلیلی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
یکصد سال پس از اعلام ًمرگ خداوندًنهضتهای نوین دینی نشان از دوره ای دارند که ًانتقام الهیً نامیده شده است. رشد ایمانهای نوظهور یا تجدید حیات باورهای کهن موجب شده اند که دیگر نتوان به سادگی مدعای بنیادین مدافعان سکولار شدن مبنی بر این که در جهان مدرن تنها باورها و یافته های علمی و عقلانی مجال حیات و بلوغ خواهند داشت؛ را پذیرفت. این پایان نامه ضمن واکاوی تعابیر متعدد دنیوی شدن ؛ مبانی و ریشه های فکری آن در فلسفه روشنگری تا بلوغ اش در آرای فروید؛ وبر؛ برگر و استارک پی گیری شده است. عمده همت این نوسته آن است که مقصود اصلی از سکولار یا دنیوی شدن در میان جامعه شناسان ایده زوال دین بوده است. در حالیکه جهان مدرن پدیده ای پلورال است نه سکولار.
کثرت گرایی دینی
نویسنده:
مریم لاریجانی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
میدانیم که دین طیف گسترده ای از عقاید واعامال گوناگون را شامل است دراباره مقوله دین چها نظریه مهم در عرصه کلام جدید مطرح شده است .و درباره این نظریه ها سوالات جالب توجهی مطرح است که برخی از آنها عبارتند از ، افزایش محبوبیت کسرت گرایی و شمول گرایی را چگونه می توان تحلیل کرد .چگونه باید کسرت گرایی راا بیان کنیم مقاله حاضر بر آن است که به صورت فشرده به تبیین و نقادی این سوالات بپردازد
صفحات :
از صفحه 145 تا 155
  • تعداد رکورد ها : 53