مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

مرور درختی موضوعات | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 54
بهائیه فی المیزان
نویسنده:
امیر محمد الکاظمی القزوینی
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دار الرای,
چکیده :
کتاب حاضر به نقد بهائیت و عقاید آن می پردازد. مصنف با تطبیق دقیق عقاید بهائیت با قرآن و سنت نبوی آن را نقد و اثبات می کند که بهائیت جزء فرق ضاله است.
بهائیت دین نیست: به همراه کتابشناسی رد فرقه بهائیت
نویسنده:
محمد لطفی‌پور، ابوتراب هدائی؛ ویراستار: امیرحسین قانع
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
وضعیت نشر :
تهران - ایران: موسسه‌ انتشارات‌ امیرکبیر ,
چکیده :
کتاب در پنج فصل اصلی با عنوان‌های «کلیات»،‌ «بابیت»، «بهائیت»، «گفت‌وگو با بهائیان»، «بررسی تعالیم دوازده‌گانه بهائیت» در سال ۱۳۲۴ شمسی تدوین شده و جزو اولین کتاب‌ها در رد بهائیت است و در نوع خود کم‌نظیر و برای نشان دادن ماهیت و سوابق این فرقه ضاله بسیار ارزنده است. تمام تلاش کتاب در این است که از زاویه استدلالی و منطقی به آثار بهائیت نظاره کند و در موارد خاص هم گریزی به مسائل سیاسی و تاریخی در تشکیل این فرقه بزند تا اثبات کند که بهائیت دین الهی نبوده بلکه فرقه‌ای است که به دست استعمار ساخته و پرداخته شده و نمی‌تواند نیازهای معنوی بشر را تأمین کند. مهم‌ترین ویژگی‌های تحقیق این کتاب عبارت است از مستند کردن تمام مطالب کتاب و افزودن تصاویر و توضیحاتی به‌صورت پاورقی برای درک آسان‌تر، فصل‌بندی و تنظیم مطالب و ارائه کتابشناسی رد فرقه بهائیت.
دين الله واحد: النظرة البهائية لمجتمع عالمي موحد
نویسنده:
سهيل بشروئي
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دار الساقي للطباعة والنشر,
اباطيل البهائية و بروتوكولات صهيون
نویسنده:
عبدالعزیز شرف
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
بهائية و جذورها البابية
نویسنده:
عامر نجار
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مصر/ قاهره: عین للدراسات و البحوث الانسانیة و الاجتماعیة,
کلیدواژه‌های اصلی :
چهار شب جمعه یا مناظره مرحوم جلال‌الدّین دُرّی با مبلغ بهائی
نویسنده:
جلال دری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مناظره،گفتگو و میزگرد
وضعیت نشر :
چاپخانه حیدری,
چکیده :
بسم الله الرحمن الرحیم در چهار سال قبل شاید کمی بیشتر این بنده دعوت شدم به مجلسی که تشکیل آن مجلس براي مذاکرات مذهبی و بیان اختلافات دینی بود: این محضر مرکب بود از عدهاي بهائی و چند نفر مسلمان. مبلغ بهائی در این محضر موسوم بود به علیمالسلام. در حدود بیست جلسه متوالیا بین بنده و این مبلغ بهائی مذاکراتی شد ولی براي هیچ یک از طرفین نتیجه حاصل نشد. ازآن تاریخ اغلب مایل بودم که این رشته بحث ناتمام را روزي تمام کنم. تا در سنهي هزار و سیصد و پنجاه و دو که مشغول نگارش این یادداشتها هستم حسن تصاف مرا با یک نفر از محترمین این فرقه که سابقا هم خدمتشان ارادت داشتم در مجلسی جمع نمود. این مجلس بر سبیل پیش آمد مذاکرات سبب شد که در نقطهي دیگري نیز جلساتی تشکیل گردد. افرادي که اغلب در این جلسات حضور داشتند مرکب از چهار نفر بود. از وقتی که به من اعلام شد که به چنین مجلسی ورود خواهم نمود تمام سعی و کوشش بنده این بود که خود را طوري مهیا نمایم که در آن مجلس از هر گونه اغراض شخصی خالی بوده و فقط براي کشف حقیقت ورود نمایم خالق بشر را شاهد میگیرم که موقع ورود در این مجلس که نمیدانم [ صفحه 4] مذاکرات به نفع کدامیک از طرفین و در چند جلسه خاتمه پیدا نموده و بالاخره به کجا خواهد کشید ابدا مقصودي ندارم. امید است که هر کس در این اوراق نظر فرماید خالی از تعصب بوده و از مکالمه بین دو نفر که قطعا یک طرفش بیغرض است استفاده نماید. (من نمیدانم شاید طرف من هم بیغرض بوده و براي خدا حرف میزده است) تذکر دیگر آنکه من پس از نوشتن این اوراق با همین عباراتی که خوانندهي محترم مطالعه میکند در حضور مناظر بهائی خود قسمتی از این یادداشتها را قرائت نموده که مضمون بیانات ایشان و عرایض اینجانب بیکم و زیاد در این اوراق جمعآوري شده باشد نه آنکه از روي مطالعه و نظریات شخصی از قول ایشان یا خودم در موقع تحریر چیزي زیاد نموده و یا کم کرده باشم فقط آیات و اقوال علما که در موقع مذاکره بطور اشاره ذکر کرده بودم بعدا در موقع کتابت از روي کتب مستنده تا حدي مشروحتر نگارش یافت.
تنبیه النائمین: نمودی از گفت و گوها و مناظرات ازلیان و بهائیان
نویسنده:
محمدمهدی شریف‌کاشانی، مهدی بحرالعلوم‌کرمانی، عزیه‌خانم نوری، سیدمقداد نبوی‌رضوی، احمدامین امین‌الاطباء‌رشتی، میرزامصطفی کاتب
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نگاه معاصر,
چکیده :
آنچه که در کتاب حاضر آمده است، شمایی از رویکردهایی است که دو گروه ازلیان و بهائیان برای نشان دادن نادرستی باورهای یکدیگر درباره چگونگی ادامه تعالیم «میرزاعلی محمد باب» دست می‌دادند. بخش نخست این کتاب چکیده‌ای از برخی استدلال‌های بهاییان است. بخش دوم و سوم کتاب نیز گویای سخنان ازلیان در پاسخ به دعاوی بهائیان است. خواننده با توجه به مباحث فرق و ادیان با تأمل در این کتاب، به‌عنوان متنی اصلی و نمایاننده ای بی‌واسطه از باورهای این دو گروه رقیب، به شکلی جدی با دیدگاه‌های ایشان آشنا شده و با تأمل در آن‌ها می‌تواند به قضاوت و داوری بنشیند.
عبور از خدا: فشرده ای پیرامون خدایان بابیان و بهائیان
نویسنده:
ناصر علی نژاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
تهران - ایران: راه نیکان,
تحلیل و بررسی روایات سن حضرت مهدی با تاکید بر نقد ادعای بهائی
نویسنده:
فلاح علی آباد محمدعلی, رضانژاد عزالدین, حیدری چراتی حجت
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
بسیاری از روایات منابع دست اول شیعه و برخی روایات اهل سنت، به سن ظاهری حضرت مهدی هنگام ظهور، اشاره کرده و حضرت را در 30، 32، 40 و کم تر از 40 سال دانسته؛ یا در مورد آن حضرت، تعابیر متفاوتی همچون غلام (کودک)، شاب (جوان)، شاب حدث (جوان در ابتدای جوانی)، شاب موفق (جوان کامل)، فتی (مرد کامل) وارد شده است.هرچند به ظاهر، این روایات دارای تعابیر متفاوتی است که دستاویز بهائیت، خصوصا ابوالفضل گلپایگانی در کتاب «فرائد» قرار گرفته است؛ با دقت در مدلول این روایات و تحلیل و بررسی آن ها و آن تعابیر در لغت و استعمال این تعابیر در زبان عربی، به ضمیمه روایات طول عمر حضرت، عدم تعارض و اتحاد مضمون همه روایات روشن و تبیین می شود که همه روایات حاکی از این است که طول عمر آن حضرت بر ظاهر ایشان تاثیری نداشته و ایشان در سن جوانی ظهور خواهند کرد.
صفحات :
از صفحه 29 تا 59
  • تعداد رکورد ها : 54